szukam opisow tego meczu i liste zawodnikow ktorzy w tym meczu grali ...
szukam rowniez zdjecia Mariusza Olbińskiego ktory gral w tym meczu...
z gory dziekuje
Miedź Legnica - As Monaco
-
1. mecz
16 września 1992 - Lubin, stadion Zagłębia - widzów 6.000
Miedź - Monaco 0:1
Djorkaef 2
sędziował: M. Dellwing (Niemcy)
żół.: Thuram 57
czer.: Wenger (trener ASM)
Miedź: Placzkiewicz - Kochanek, Pisz, Michalski, Cymbala (Wojtowski 77) - Urbaniak, Cilinski, Gierejkiewicz, Górski - Dziarmaga, Wójcik (Gajdzis 65). Trener: Ryszard Bozyczko
Monaco: Ettori - Valery, Thuram, Dumas, Blondeau - Puel, Gnako, Djorkaeff, Rui Barros (Leginski 46) - Enrique, Klinsmann. Trener: Arsene Wenger
Nast. razem 2. mecz, bo teraz mi sie nie chce
PS Olbiński nie grał w tym meczu; grał w tym drugim: Monaco - Miedź. Niby szczegół a jednak... Ale fotki chyba nie mam, popytam w kazdym razie.
16 września 1992 - Lubin, stadion Zagłębia - widzów 6.000
Miedź - Monaco 0:1
Djorkaef 2
sędziował: M. Dellwing (Niemcy)
żół.: Thuram 57
czer.: Wenger (trener ASM)
Miedź: Placzkiewicz - Kochanek, Pisz, Michalski, Cymbala (Wojtowski 77) - Urbaniak, Cilinski, Gierejkiewicz, Górski - Dziarmaga, Wójcik (Gajdzis 65). Trener: Ryszard Bozyczko
Monaco: Ettori - Valery, Thuram, Dumas, Blondeau - Puel, Gnako, Djorkaeff, Rui Barros (Leginski 46) - Enrique, Klinsmann. Trener: Arsene Wenger
Nast. razem 2. mecz, bo teraz mi sie nie chce

PS Olbiński nie grał w tym meczu; grał w tym drugim: Monaco - Miedź. Niby szczegół a jednak... Ale fotki chyba nie mam, popytam w kazdym razie.
http://slowfoot.pl/