zatrzymaliśmy się raptem z 20-30 m od ronda na którym wysiedliście z aut, wiadomo też, że szybciej wyjdziesz z auta niż autokaru...akcja fajna, tylko następnym razem ogarnijcie gorące głowy bo ta butelka nie była potrzebna, a szyba niestety poleciała...pozdrawiam!Klimek_ pisze:W żaden sposób nie chciałem Was dyskredytować ;) ok być może powinienem napisać że się z Wami mijamy, spotykamy, a nie trafiamy tak czy siak to my byliśmy stroną atakującą i w naszym odczuciu mogliście zatrzymać się od razu choć wiem że nie zawsze jest to takie łatwe jak się wydaje.ShogunRua pisze:Zaczepne bo Ty rowniez chciales nas zdyskredytowac, bo ani nas nie trafiliscie, ani akcja nie wypalila dlatego ze za dlugo sie zbieralismy.
Poza tym wszystko fajnie ;)

2 liga Wschodnia 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013
-
Zrobię przysługę i Ciebie tu nie ośmieszę.Odbierz PWcienKIBOLek pisze: ps. elokwętny nie ośmieszaj sie i naszego RKSu
-
Unia Tarnów - Pogoń Siedlce
Ostatni mecz rundy jesiennej w "Jaskółczym Gnieździe". Los Unii znowu jest niepewny. W imieniu piłkarzy przed meczem kapitan Łukasz Popiela dziękuje kibicom za wsparcie, deklarując chęć walki piłkarzy dla biało-niebieskich barw. Jednak nie wszystko od nich zależy - przyszłość tarnowskiej drużyny wisi na włosku. My zbieramy się tego dnia w ok. 120 osób (w tym grupa Glinika Gorlice) i formujemy młyn na głównej trybunie. Na naszym sektorze wiszą dwie flagi - Glinik fans oraz narodowa Unia Tarnów. Doping uatrakcyjniamy biało - niebieską baloniadą. Z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości odśpiewaliśmy hymn Polski w asyście biało-czerwonych flag, kilku machajek oraz 11 flag na dwa kije z Orłem w koronie i datą 1918. Doping dość urozmaicony, prowadzony cały mecz, chociaż trochę mu brakowało, aby określić go jako dobry, może wynikało to braku młynowych oraz bębnowych i nowe osoby próbowały swoich sił. ;) Pożegnanie z "Jaskółczym Gniazdem" w 2012 roku na boisku wypadło okazale. Gratulujemy piłkarzom ambitnej postawy.
Cześć i chwała bohaterm.
Była będzie jest - Unia ZKS!
Ostatni mecz rundy jesiennej w "Jaskółczym Gnieździe". Los Unii znowu jest niepewny. W imieniu piłkarzy przed meczem kapitan Łukasz Popiela dziękuje kibicom za wsparcie, deklarując chęć walki piłkarzy dla biało-niebieskich barw. Jednak nie wszystko od nich zależy - przyszłość tarnowskiej drużyny wisi na włosku. My zbieramy się tego dnia w ok. 120 osób (w tym grupa Glinika Gorlice) i formujemy młyn na głównej trybunie. Na naszym sektorze wiszą dwie flagi - Glinik fans oraz narodowa Unia Tarnów. Doping uatrakcyjniamy biało - niebieską baloniadą. Z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości odśpiewaliśmy hymn Polski w asyście biało-czerwonych flag, kilku machajek oraz 11 flag na dwa kije z Orłem w koronie i datą 1918. Doping dość urozmaicony, prowadzony cały mecz, chociaż trochę mu brakowało, aby określić go jako dobry, może wynikało to braku młynowych oraz bębnowych i nowe osoby próbowały swoich sił. ;) Pożegnanie z "Jaskółczym Gniazdem" w 2012 roku na boisku wypadło okazale. Gratulujemy piłkarzom ambitnej postawy.
Cześć i chwała bohaterm.
Była będzie jest - Unia ZKS!
-
[link]
[link]
Plus za akcje wariaty !!
[link]
Plus za akcje wariaty !!
-
Znicz Pruszków - STALÓWKA 3:1
W Pruszkowie melduje się ok 85 Kibiców Stali. 60 osób zasiada w sektorze gości, pociągowi siedzą na trybunie gospodarzy a reszta spaceruje wokół stadionu. Mamy ze sobą dwie flagi w barwach narodowych. Doping ograniczamy do kilku przyśpiewek i okrzyków.
W tym samym czasie Nasza delegacja obecna również w Warszawie. Po meczu część osób z Pruszkowa jedzie na marsz, reszta opija w autokarze urodziny jednego z wyjazdowiczów ;) . W Sandomierzu koło PKP zatrzymujemy się i dopingujemy głośniej niż w pruszkowie ;) co wywołuje nerwowe reakcje u psiarskich.
W drodze na mecz i na powrocie widzimy autokary Stali Rz. w okolicach Radomia. Przez dłuższą chwilę jedziemy za nimi w niewielkiej odległości. Wyglądało to prawie jak jeden konwój.heh. Po jakimś czasie nasza eskorta zwalnia do 60 km/h i dystans się zwiększa. Kiedy rzeszowianie robią postój jakiś kilometr/dwa przed nami, my również zostajemy zatrzymani, musimy czekać aż oni ruszą a następnie psy nieco zmieniają nam trasę i prowadzą przez jakieś zadupia.
W Pruszkowie melduje się ok 85 Kibiców Stali. 60 osób zasiada w sektorze gości, pociągowi siedzą na trybunie gospodarzy a reszta spaceruje wokół stadionu. Mamy ze sobą dwie flagi w barwach narodowych. Doping ograniczamy do kilku przyśpiewek i okrzyków.
W tym samym czasie Nasza delegacja obecna również w Warszawie. Po meczu część osób z Pruszkowa jedzie na marsz, reszta opija w autokarze urodziny jednego z wyjazdowiczów ;) . W Sandomierzu koło PKP zatrzymujemy się i dopingujemy głośniej niż w pruszkowie ;) co wywołuje nerwowe reakcje u psiarskich.
W drodze na mecz i na powrocie widzimy autokary Stali Rz. w okolicach Radomia. Przez dłuższą chwilę jedziemy za nimi w niewielkiej odległości. Wyglądało to prawie jak jeden konwój.heh. Po jakimś czasie nasza eskorta zwalnia do 60 km/h i dystans się zwiększa. Kiedy rzeszowianie robią postój jakiś kilometr/dwa przed nami, my również zostajemy zatrzymani, musimy czekać aż oni ruszą a następnie psy nieco zmieniają nam trasę i prowadzą przez jakieś zadupia.
-
-
Małe zaległe sprostowanko - w listopadowym TMK było napisane że było 8 kibiców Świtu w Lublinie co jest nieprawdą, a informacja ta została podana przez..jakąś tam gazetę lokalną z Lublina - nie było nas na tym meczu. Ponadto w sobotę 0 w Krakowie na Garbarnii.
-
nie lubie Siarki ale takie akcje są dla mnie grubo in minus! rozumiem przemalować ale niszczyć pracę byle "chujem".Rkopernik pisze:[link]
[link]
Plus za akcje wariaty !!
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
grubo grubo czy tylko grubo troszkę? masz jakiś ranking jak grubo na minus można?skrewyou pisze:nie lubie Siarki ale takie akcje są dla mnie grubo in minus! rozumiem przemalować ale niszczyć pracę byle "chujem".Rkopernik pisze:[link]
[link]
Plus za akcje wariaty !!
świat spada na psy, jak akcję zniszczenia malunku wroga byle łeb ma oceniać na minus...wybierz się do Rzeszowa, Krakowa czy Łodzi to zobaczysz jak wygląda wojna na graffy.
-
No rzeczywiście + za akcje hahahahaha . Świat faktycznie spada na psy .
-
Zapominacie o stałych tekstach typu : "banda c****","frajery","do wora"," łamać za grafy i takie grube akcje na minus". Paranoja. Najlepiej napiszcie "dekalog honorowego hoolsa" i tam umieszczajcie działania , które popieracie.
Tymczasem przenieście się do wątku komentarzy z weekendu, tam też jest tęga rozkminka na waszym poziomie dotycząca "pomocy przy naprawie auta". heh ku***...
Dla czystej formalności. Po konsultacji z wyjazdowiczami wyszło na to, że Nas w Pruszkowie ponad 90 głów, w tym dwie przedstawicielki płci pięknej. Źle policzone auta, które dojeżdżały na miejsce.
Działaczom Znicza ktoś wkręcił mecz podwyższonego ryzyka :) . Przy wejściu na stadion, po sprawdzeniu przez ochronę dodatkowo spisują nas pieski na elektronicznych urządzonkach, gdzie po wprowadzeniu danych wyskakiwało info o delikwencie.
Tymczasem przenieście się do wątku komentarzy z weekendu, tam też jest tęga rozkminka na waszym poziomie dotycząca "pomocy przy naprawie auta". heh ku***...
Dla czystej formalności. Po konsultacji z wyjazdowiczami wyszło na to, że Nas w Pruszkowie ponad 90 głów, w tym dwie przedstawicielki płci pięknej. Źle policzone auta, które dojeżdżały na miejsce.
Działaczom Znicza ktoś wkręcił mecz podwyższonego ryzyka :) . Przy wejściu na stadion, po sprawdzeniu przez ochronę dodatkowo spisują nas pieski na elektronicznych urządzonkach, gdzie po wprowadzeniu danych wyskakiwało info o delikwencie.
-
Ludzie dopierdalają się do Polonii i jest to troche zrozumiałe skoro po ich trubunie podczas meczu chodzą swobodnie lewaki, głoszą swoje poglądy na forum a ta "patriotyczna" część kibców, o ile w ogóle istnieje nic z tym nie robi, wkrótce lewactwo przejmie pałeczke, wynika to głównie z nienawiści do Legii, Polonia zawsze robiła wszystko na wspak jak Legia aby nie być racy jak oni. Jeżeli nie zrobią porządku na trybunach, to nie wymagajcie żeby ktoś podchodził do nich poważnie i nie szydził z nich za każdym razem.
-
Civi, odpowiedz mi szczerze na pytanie - skąd czerpiesz wiedzę na temat sytuacji na trybunach Polonii Warszawa?
-
a może ty napiszesz taki dekalog bo akurat wy należycie do najbardziej honorowych ekip jakie znam ;)STF 1938 pisze:Zapominacie o stałych tekstach typu : "banda c****","frajery","do wora"," łamać za grafy i takie grube akcje na minus". Paranoja. Najlepiej napiszcie "dekalog honorowego hoolsa" i tam umieszczajcie działania , które popieracie.
co do graffiti to nikt nie płacze, pomazali to pomazali....
wy dyskutujecie na WYŻSZYM poziomie niż cała reszta..... zapomniałem ;) hahaha
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
Banksy daj spokój bo zaraz napiszesz że Polonia to bastion prawicy. Ten kto interesuję się tym tematem wie jak jest .Civi ma racęBanksy pisze:Civi, odpowiedz mi szczerze na pytanie - skąd czerpiesz wiedzę na temat sytuacji na trybunach Polonii Warszawa?
-
Co to ma wspólnego z tym tematem?CiVi pisze:Ludzie dopierdalają się do Polonii i jest to troche zrozumiałe skoro po ich trubunie podczas meczu chodzą swobodnie lewaki, głoszą swoje poglądy na forum a ta "patriotyczna" część kibców, o ile w ogóle istnieje nic z tym nie robi, wkrótce lewactwo przejmie pałeczke, wynika to głównie z nienawiści do Legii, Polonia zawsze robiła wszystko na wspak jak Legia aby nie być racy jak oni. Jeżeli nie zrobią porządku na trybunach, to nie wymagajcie żeby ktoś podchodził do nich poważnie i nie szydził z nich za każdym razem.
-
C18 - nic nie napiszę na temat Polonii, chciałem tylko uzyskać odpowiedź na proste pytanie. Dokładnie, temat nie ten więc może być na priv.
-
Chłopaku, wiem co można i komu.mi on(dekalog) jest zupełnie zbędny ale młodszej części użytkowników najwyraźniej by się przydał. Kiedy taki pokrzywdzony przez Nas byłeś,niehonorowo?? hehe.
Nie napisałem,że płaczesz tylko nagle obudziło się stadko moralnych forumowiczów , którym wszystko wiecznie przeszkadza.
Już nie dyskutuję, szkoda schodzic do pewnego poziomu.
Co do Polonii to chodzi o konkretną sytuację z atakiem na auto i "pomoc w naprawie" a nie marsz czy lewaków.
Jak Cię kiedyś Polonia zaatakuje to co ?? Będziesz krzyczał, że z bandą c**** się nie bijesz??
Nie napisałem,że płaczesz tylko nagle obudziło się stadko moralnych forumowiczów , którym wszystko wiecznie przeszkadza.
Co do Polonii to chodzi o konkretną sytuację z atakiem na auto i "pomoc w naprawie" a nie marsz czy lewaków.
Jak Cię kiedyś Polonia zaatakuje to co ?? Będziesz krzyczał, że z bandą c**** się nie bijesz??
-
-
Wspomniales on Nas w swoim poscie(" łamać za grafy i takie grube akcje na minus") wieć sie do niego odniosłem. Kiedy zachowałeś się niehonorowo to najlepiej powinieneś wiedzieć(i nie chodzi mi o stosunki Siarka -Stalowa), chociaż nie mam pojecia co rozumiecie pod pojeciem "honorowo"(w sumie to nie interesuje mnie to) - bo u was znaczy to pewnie zupełnie co innego niż w wiekszosci ekip, więc nie ciagne tematu dalej....STF 1938 pisze:Chłopaku, wiem co można i komu.mi on(dekalog) jest zupełnie zbędny ale młodszej części użytkowników najwyraźniej by się przydał. Kiedy taki pokrzywdzony przez Nas byłeś,niehonorowo?? hehe.
W temacie Polonii sie nie wypowiadalem wiec nie wiem po co mi z nią tu wyskakujesz....
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
do tych co krytykują mojego posta: to tylko moja prywatna opinia. jakby każdy każdemu miał niszczyć grafy(mówie o grafach nie o napisach szprajem) to niebyloby sensu grafów robić bo na każdym jakiś wymalowany kutas by wkrótce się znalazł a takowego 24/H nie upilnujesz i robi się syf.
isis: grubo ze wskazaniem na szczupło
isis: grubo ze wskazaniem na szczupło
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Przepraszamy za grafa, jak bedziemy tamtedy przejezdzac to go poprawimy :)
Jak Siarka wysmarowala nam stadion kilka lat temu to nikt nie plakal i fotek na k.net nie dawal, co za czasy...
Jak Siarka wysmarowala nam stadion kilka lat temu to nikt nie plakal i fotek na k.net nie dawal, co za czasy...
-
Nie wam tylko lokalnemu rywalowi i tak były fotki a lament jeszcze większy.
Takie akcje były, są i będą i żaden wpis na k.net tego nie zmieni, graf już odzyskał dawny blask i nie ma co więcej ciągnąć temat.
Takie akcje były, są i będą i żaden wpis na k.net tego nie zmieni, graf już odzyskał dawny blask i nie ma co więcej ciągnąć temat.
-
Wigry Suwałki - Resovia Rzeszów
Na 2 godziny przed meczem zbieramy się w centrum miasta w ok 70 os i maszerujemy głównymi ulicami pod Dąbek Wolności, mamy ze sobą biało-czerwoną flagę SUWAŁKI, jest też sporych rozmiarów trans WOLNA POLSKA. Przez cała drogę zarzucamy narodowe hasła. Na meczu zbiera się nas w młynie ok 100 os, w pierwszej połowie dojeżdżają nasi bracia z Kętrzyna w sile 18 os. Na płocie wywieszamy kilka flag w tym 2 fany naszej zgody, zawisł również wyżej wymieniony transparent,na gniezdzie powiewa flaga narodowa. Mecz zaczynamy od hymnu narodowego. Doping w miarę dobry, w drugiej połowie nieco siadł. Gości zjawia się na Biegunie ok 25 os z 2 flagami, jak na taką liczbę dobrze dopingują. Nasi kopacze przegrywają kolejny mecz i zajmujemy drugie miejsce od końca w tabeli... Na drugi dzień kilkadziesiąt osób jest obecnych w Warszawie na Marszu Niepodległości.
Na 2 godziny przed meczem zbieramy się w centrum miasta w ok 70 os i maszerujemy głównymi ulicami pod Dąbek Wolności, mamy ze sobą biało-czerwoną flagę SUWAŁKI, jest też sporych rozmiarów trans WOLNA POLSKA. Przez cała drogę zarzucamy narodowe hasła. Na meczu zbiera się nas w młynie ok 100 os, w pierwszej połowie dojeżdżają nasi bracia z Kętrzyna w sile 18 os. Na płocie wywieszamy kilka flag w tym 2 fany naszej zgody, zawisł również wyżej wymieniony transparent,na gniezdzie powiewa flaga narodowa. Mecz zaczynamy od hymnu narodowego. Doping w miarę dobry, w drugiej połowie nieco siadł. Gości zjawia się na Biegunie ok 25 os z 2 flagami, jak na taką liczbę dobrze dopingują. Nasi kopacze przegrywają kolejny mecz i zajmujemy drugie miejsce od końca w tabeli... Na drugi dzień kilkadziesiąt osób jest obecnych w Warszawie na Marszu Niepodległości.
-
36 osob w Nowym Dworze z flagą Jaskółki.
Unia Tarnów 1928
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !
Świt NDM - Unia Tarnów
Zbieramy się w 45 osób. Pod koniec spotkania bawimy się bez koszulek.
[link]
Zbieramy się w 45 osób. Pod koniec spotkania bawimy się bez koszulek.
[link]
-
jaka liczba Siarki w Rzeszowie?
-
nie da sie edytowaćUT'1928 pisze:36 osob w Nowym Dworze z flagą Jaskółki.

Unia Tarnów 1928
-
około 200, wieszaja 4 flagi i sporadycznie zaznaczaja swoja obecnosc3xW pisze:jaka liczba Siarki w Rzeszowie?
w biało czerwonych szatach
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
-
Resovia Rzeszów - Siarka
[link]
oraz delegacja Wisłoki przybyła pociągiem:
[link]
[link]
[link]
oraz delegacja Wisłoki przybyła pociągiem:
[link]
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Resovia - Siarka
[link]
[link]
[link]
[link]
-
[link]
Lepsza fotka oprawy z meczu Resovia - Siarka.
Lepsza fotka oprawy z meczu Resovia - Siarka.
-
Dlaczego gosc kazał Wam sciagnac sektorowkę?
-
Sektorówka wisiała mimo nacisków i gróźb delegata, że przerwie mecz.
Gdy czas jej eksponowania minął, zjechała w dół - nikt nie kazał nam jej ściągać i na niczyje odgórne polecenie jej nie ściągnęliśmy.
Gdy czas jej eksponowania minął, zjechała w dół - nikt nie kazał nam jej ściągać i na niczyje odgórne polecenie jej nie ściągnęliśmy.
-
To juz chyba tylko on sam zna powod.bIAŁO-ZiElOnY pisze:Dlaczego gosc kazał Wam sciagnac sektorowkę?
-
barany z bandy c**** nie kompromitujcie sie juz do konca. jak mozna wieszac jakas bialo-niebieska szmate u frajera na balkonie w domu przy stadionie...(on pewnie tez chodzi tylko jako zwykly kibic)
Po raz kolejny udowadniacie ze slowo ''zasady'' jest Wam calkowicie obce.
ps. poza tym chyba gdzies przeoczylem relacje z Waszego ostatniego wyjazdu czy takowej nie bylo?
Po raz kolejny udowadniacie ze slowo ''zasady'' jest Wam calkowicie obce.
ps. poza tym chyba gdzies przeoczylem relacje z Waszego ostatniego wyjazdu czy takowej nie bylo?
-
STALÓWKA - Radomiak Radom 1:1
Ok 100 Kibiców w Sektorze B . Wisi kilka flag, brak dopingu. Zimno i nudno. Ogólnie marna frekwencja na stadionie do czego bez wątpienia przyczyniła się postawa kopaczy, którzy nie wygrali od 8 spotkań.
W niedzielę chcemy sprawdzić formę jednej z lokalnych ekipek. Bus się nie zatrzymał więc uda się na dodatkowy przegląd przed sezonem zimowym.
Tym akcentem zakończyliśmy rundę jesienną. Niebawem małe podsumowanie.
Ok 100 Kibiców w Sektorze B . Wisi kilka flag, brak dopingu. Zimno i nudno. Ogólnie marna frekwencja na stadionie do czego bez wątpienia przyczyniła się postawa kopaczy, którzy nie wygrali od 8 spotkań.
W niedzielę chcemy sprawdzić formę jednej z lokalnych ekipek. Bus się nie zatrzymał więc uda się na dodatkowy przegląd przed sezonem zimowym.
Tym akcentem zakończyliśmy rundę jesienną. Niebawem małe podsumowanie.
-
Akcja na plus ale...
Ilu Was się przygotowało na ta ekipkę? 50-60? Dlaczego jej nie atakowaliście jak jechali razem z druga ekipką?
Kalkulejszyn chuli-gej-szyn
Ilu Was się przygotowało na ta ekipkę? 50-60? Dlaczego jej nie atakowaliście jak jechali razem z druga ekipką?
Kalkulejszyn chuli-gej-szyn