rybak007 pisze:Tak się Wiślacy podniecali liczbami w bliskich wyjazdach do Niecieczy czy do Gliwic, a tu znów śmieszne liczby w Poznaniu i w Białymstoku.
A jaka liczba pasioków we Wrocławiu ,byłeś ? czy tylko na kibice net urzędujesz.
Moderator: LechiaCHWM
rybak007 pisze:Tak się Wiślacy podniecali liczbami w bliskich wyjazdach do Niecieczy czy do Gliwic, a tu znów śmieszne liczby w Poznaniu i w Białymstoku.
Nie wstyd ci pierdolić takie bzdury?Aktywna w nie odbieraniu telefonów,o wyjazdach nie mówie bo zawsze słabo to wygladało.o wwre nie bede pisał Wisła przegra to strasznie.W pewnych kregach juz słychaĆ co i kto tam rozdaje karty wy nawet za Elana jesteście.Zeos pisze:rybak to i tak 2x więcej niż Cracovii we Wrocławiu.
WF. - Co to znaczy że Wisła się zamknęła na krakowskim podwórku? Cracovia owszem 0 aktywności w Polsce, i marna w Krakowie. ekipa Wisły za to od paru lat jest aktywna poza Krakowem, a szczególnie w tym roku i w tym sezonie a nie wszystko jest na necie, więc twój tekst jest nie prawdą i jest totalnie z d***, na wyjazdach się świat nie kończy, i nie dla wszystkich jest to priorytet. Mnie ciekawi gdzie są Ci co po Euro pierdolili że WRWE będzie jebane co drugi wyjazd. Internetowe zapowiedzi swoje a życie swoje.
Myślałem, że utarło się stwierdzenie, że to wyjazdy odzwierciedlają jakość danej ekipy, ale widocznie jestem w błędzie.Zeos pisze:rybak to i tak 2x więcej niż Cracovii we Wrocławiu.
WF. - Co to znaczy że Wisła się zamknęła na krakowskim podwórku? ekipa Wisły za to od paru lat jest aktywna poza Krakowem, a szczególnie w tym roku i w tym sezonie a nie wszystko jest na necie, więc twój tekst jest nie prawdą i jest totalnie z d***, na wyjazdach się świat nie kończy, i nie dla wszystkich jest to priorytet.
WF. pisze:Myślałem, że utarło się stwierdzenie, że to wyjazdy odzwierciedlają jakość danej ekipy, ale widocznie jestem w błędzie.Zeos pisze:rybak to i tak 2x więcej niż Cracovii we Wrocławiu.
WF. - Co to znaczy że Wisła się zamknęła na krakowskim podwórku? ekipa Wisły za to od paru lat jest aktywna poza Krakowem, a szczególnie w tym roku i w tym sezonie a nie wszystko jest na necie, więc twój tekst jest nie prawdą i jest totalnie z d***, na wyjazdach się świat nie kończy, i nie dla wszystkich jest to priorytet.
Dla mnie kibicowskie rzemiosło to nie tylko las, ale też oprawy, prezentacja właśnie na wyjazdach itp.
Co z tego, że Wisła zaczęła mocno działać z Ruchem i Widzewem w tematach h, skoro w większości przypadków do niczego nie doszło? Fajnie, że się ustawiają, działają, ale liczy się efekt. A wyjazd to rzecz święta.
I ja się odnoszę do "całej Wisły" a nie wyłącznie do Sharksów.
Kiedy Wisła zrobiła jakąś oprawę na wyjeździe? U siebie - ok. Coś tam działali. Ale ultraska to chyba nie tylko mecze domowe?
I żeby było jasne, nie chodzi mi o to, żeby przyjebać się do Wisły i zmieszać ich z błotem bo jakiś tam poziom prezentują. Ale jak pisałem wcześniej do najlepszych im sporo brakuje.
glwtrcd pisze:A jak juz Wisla sie ustawi tak jak bylo to przypadku z KLegia gdzie uciekli zostawiajac Ruch.
Co do flagi to rzeczywiscie jakiegos szalu niema, ale jest i ok. A ci z Ruchu i Poloni mozecie se pisac ze c****** bo gula macie.
Pod Tarnowem przynajmniej ta garstka Wisły która tam była wyszła razem z Ruchem i się postawiła w beznadziejnej sytuacji. Wy nawet w przewadze będąc z Gieksą żeście nie podjeli walki z Niebieskimi tylko zeście spierdolili. Jak tam Gieksa dalej dzwoni czy nie do tego Ruchu?glwtrcd pisze:A jak juz Wisla sie ustawi tak jak bylo to przypadku z KLegia gdzie uciekli zostawiajac Ruch.
Co do flagi to rzeczywiscie jakiegos szalu niema, ale jest i ok. A ci z Ruchu i Poloni mozecie se pisac ze c****** bo gula macie.
tak, byliśmy, ok. 300 osóbinternethooligans pisze:Widzew jedzie do Ełku cyz nie
Dokladnie Lech nieraz tez dzwonil i kupa.Zeos pisze:Pod Tarnowem przynajmniej ta garstka Wisły która tam była wyszła razem z Ruchem i się postawiła w beznadziejnej sytuacji. Wy nawet w przewadze będąc z Gieksą żeście nie podjeli walki z Niebieskimi tylko zeście spierdolili. Jak tam Gieksa dalej dzwoni czy nie do tego Ruchu?glwtrcd pisze:A jak juz Wisla sie ustawi tak jak bylo to przypadku z KLegia gdzie uciekli zostawiajac Ruch.
Jeżeli WSH to takie cipy, to jak to świadczy o ekipie Lecha która jadąc wspierać Cracovie na mecz pucharowy zebrała oklep od tych cip, a część z nich nawet nie wyszła z fur tylko spierdoliła? Liczby podobne, czysty spontan czyli to co najpiękniejsze w tej zabawie :)
Pytanko kolego byłes kiedys na wyjezdzie???????????mds pisze:rybak007 pisze:Tak się Wiślacy podniecali liczbami w bliskich wyjazdach do Niecieczy czy do Gliwic, a tu znów śmieszne liczby w Poznaniu i w Białymstoku.
A jaka liczba pasioków we Wrocławiu ,byłeś ? czy tylko na kibice net urzędujesz.
Respekt że znów udało wam się uniknąć wpierdolu przy czym wy sami jacyś tacy nie skorzy do sprawdzenia sie z Widzewem. 300 osob na Mazurach a gladiatorzy z Kaliskiego zapewne w ogródkach na Piotrkowskiej.Low kick na kolano pisze:Respekt, że macie jeszcze jakąś flagę, której wam ŁKS nie wyjebał.Fanatycy Widzewa pisze:tak, byliśmy, ok. 300 osóbinternethooligans pisze:Widzew jedzie do Ełku cyz nie
tutaj trochę ponad połowa z tego
Do mnie pijesz dzieciaku ? Jesli tak to w ciagu 35 lat mojwgo kibicowania pare razy byłem ;)Matrix pisze:Pytanko kolego byłes kiedys na wyjezdzie???????????mds pisze:rybak007 pisze:Tak się Wiślacy podniecali liczbami w bliskich wyjazdach do Niecieczy czy do Gliwic, a tu znów śmieszne liczby w Poznaniu i w Białymstoku.
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
Jak kryzys jest na Wisle, to co w takim razie jest na Cracovii?VAL0 pisze:Kr 1906 a wasze matki to są k**** pozwoliły?Małopolska sie was wstydzi tez dojebaliście.Kryzys taki że na młyn za darmo można wejść.I chujem wieje biznesmeni i rurkach !
W piątek jest decyzja.aczytoważne? pisze:wiadomo już czy ruch dostanie licencję na 1 lige czy degradacja do 3-4? bo podobno miała się komisja jeszcze spotkać
Pamiętacie jak awansowaliście do ekstraklasy? https://www.youtube.com/watch?v=i_g_YudhoJgbez-napinki pisze:W piątek jest decyzja.aczytoważne? pisze:wiadomo już czy ruch dostanie licencję na 1 lige czy degradacja do 3-4? bo podobno miała się komisja jeszcze spotkać
[link]
Zarząd złożył też pismo do KL o ponowienie meczu Arka vs. Ruch.
[link]
chcieć to oni mogą ;) to się nie uda bo to niezgodne z przepisami1.3.1.2. 100% pisze:Czy to prawda że prezydent Rzeszowa chce odkupić licencję od Ruchu na grę w I lidze?W I lidze by grała Stal Rzeszów a Ruch automatycznie znika z mapy kraju.Bez żadnej spiny,poważnie pytam.Potwierdzi ktoś?
Wyruchali Was bez mydła z tą ręką ale nie spadliście przez ten mecz tylko przez chujnie w całym sezonie tak jak My rok temu.bez-napinki pisze:Pamiętam, ale pamiętam również, że mocno wyprzedziliśmy pozostałą resztę (w sensie miejsce, które nie było już premiowane awansem), tak więc ręka w tamtym meczu nie miała żadnego wpływu na miejsce w tabeli, jak teraz. Oczywiście tor nie powinien zostać uznany.
Lecimy z E-klapy i c***. Nie ja przecież złożyłem odwołanie do KL. ;)
Hehe.. mało Wam? Przez ostatnie lata upokarzyliśmy Widzew jak nigdy w historii naszej rywalizacji i jeszcze Wam mało? Co,Wam mamy jeszcze zrobic?:)Cees pisze: Respekt że znów udało wam się uniknąć wpierdolu przy czym wy sami jacyś tacy nie skorzy do sprawdzenia sie z Widzewem. 300 osob na Mazurach a gladiatorzy z Kaliskiego zapewne w ogródkach na Piotrkowskiej.
Widzę, że nie jesteś w temacie, bo to nie był autokar Widzewa, tylko firmy zewnętrznej, którą naciągnęliście na koszty. Widzew na tym nic nie stracił, są zastępcze autokary na takie okazje.dintre pisze:
Ps. Wasi pilkarze pojechali do Ełku autobusem czy koleją :)
haha przyglupie tepy to Widzew was notorycznie upokarza wyjebana wasza szmata zydowska CC i spalona na waszych oczach skrojenie waszej zydowskiej oprawy derbowej znowu na waszych oczach notoryczne spuszczanie wpierdolu banda na bande ostatnie spotkanie to samo ciezki w******* waszej bandy w przewadze jedynie na co was bylo stac to 2 zwyciestwa w potoku i poddebicach gdzie zostaliscie zlekcewaazeni a tak to po dzis dzien kupa w majtkachdintre pisze:Hehe.. mało Wam? Przez ostatnie lata upokarzyliśmy Widzew jak nigdy w historii naszej rywalizacji i jeszcze Wam mało? Co,Wam mamy jeszcze zrobic?:)Cees pisze: Respekt że znów udało wam się uniknąć wpierdolu przy czym wy sami jacyś tacy nie skorzy do sprawdzenia sie z Widzewem. 300 osob na Mazurach a gladiatorzy z Kaliskiego zapewne w ogródkach na Piotrkowskiej.
Od straty Robotniczego zapowiadacie Wielką zemstę !!!! :) a międzyczasie zostaliście zmasakrowani w Poddębicach w Waszej !! zasadzce Dhw i straciliście kolejne bardzo ważne flagi + pozostałe atrakcje, które ciągle Wam serwujemy. U nas na minus starcie przy klubie na Piotrkowskiej.
Czego jeszcze chcecie? To chyba Wy macie coś nie coś do nadrobienia :)
WhyAlwaysMe pisze:Jak kryzys jest na Wisle, to co w takim razie jest na Cracovii?VAL0 pisze:Kr 1906 a wasze matki to są k**** pozwoliły?Małopolska sie was wstydzi tez dojebaliście.Kryzys taki że na młyn za darmo można wejść.I chujem wieje biznesmeni i rurkach !
Jesli z psami sie nie gada to zegnam i zycze pwoodzenia w zapelnieniu w mlyna przynajmniej w 30% w innym meczu niz derby/Legia/ukladowicze WislyVAL0 pisze:WhyAlwaysMe pisze:Jak kryzys jest na Wisle, to co w takim razie jest na Cracovii?VAL0 pisze:Kr 1906 a wasze matki to są k**** pozwoliły?Małopolska sie was wstydzi tez dojebaliście.Kryzys taki że na młyn za darmo można wejść.I chujem wieje biznesmeni i rurkach !
Tego nigdy sie nie dowiesz co jest bo z psami sie nie gada cześć.
Czym ty się naćpałeś paziu ? Już nawet Ruch was na akcje nie bierze , jesteście w dołku od czasu jedrasa i Janusze na nowym stadionie was nie ratują , nie odpisuj bo znowu dobrze odlecisz :)Antoni.Kierka pisze:haha przyglupie tepy to Widzew was notorycznie upokarza wyjebana wasza szmata zydowska CC i spalona na waszych oczach skrojenie waszej zydowskiej oprawy derbowej znowu na waszych oczach notoryczne spuszczanie wpierdolu banda na bande ostatnie spotkanie to samo ciezki w******* waszej bandy w przewadze jedynie na co was bylo stac to 2 zwyciestwa w potoku i poddebicach gdzie zostaliscie zlekcewaazeni a tak to po dzis dzien kupa w majtkachdintre pisze:Hehe.. mało Wam? Przez ostatnie lata upokarzyliśmy Widzew jak nigdy w historii naszej rywalizacji i jeszcze Wam mało? Co,Wam mamy jeszcze zrobic?:)Cees pisze: Respekt że znów udało wam się uniknąć wpierdolu przy czym wy sami jacyś tacy nie skorzy do sprawdzenia sie z Widzewem. 300 osob na Mazurach a gladiatorzy z Kaliskiego zapewne w ogródkach na Piotrkowskiej.
Od straty Robotniczego zapowiadacie Wielką zemstę !!!! :) a międzyczasie zostaliście zmasakrowani w Poddębicach w Waszej !! zasadzce Dhw i straciliście kolejne bardzo ważne flagi + pozostałe atrakcje, które ciągle Wam serwujemy. U nas na minus starcie przy klubie na Piotrkowskiej.
Czego jeszcze chcecie? To chyba Wy macie coś nie coś do nadrobienia :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości