2 liga Wschodnia 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013
Dobry Chłopak ---zacznijcie jeździć to wkońcu do czegoś dojdzie...Macie awans od dawien dawna a do tej pory zaliczyliscie 2 wyjazdy i udało się stworzyć 2-3 razy młyn na swoim stadionie.Jak to jest macie wyjazd na Świt 1os(mieszkajaca w W-wie) a dzień pózniej jestescie w 90osob na meczy zgody??Brak chętnych na dalszy wyjazd? Czy wielka mobilka na bardzo daleki wyjazd do Rzeszowa??Po prostu ta liga nie jest dla Was i nigdy nie bedzie!!Potraficie jedynie pisać po murach u siebie w miescie jak nie lubicie Stalówki itp.
-
Zaczynacie się powtarzać w tej swojej spince, ja wiem że po tym weekendzie, sąsiadka najchętniej pogrzebałaby nas już na tym forum, w oczach innych ekip, ale dajcie sobie już na wstrzymanie.wpssw pisze:Dobry Chłopak ---zacznijcie jeździć to wkońcu do czegoś dojdzie...Macie awans od dawien dawna a do tej pory zaliczyliscie 2 wyjazdy i udało się stworzyć 2-3 razy młyn na swoim stadionie.Jak to jest macie wyjazd na Świt 1os(mieszkajaca w W-wie) a dzień pózniej jestescie w 90osob na meczy zgody??Brak chętnych na dalszy wyjazd? Czy wielka mobilka na bardzo daleki wyjazd do Rzeszowa??Po prostu ta liga nie jest dla Was i nigdy nie bedzie!!Potraficie jedynie pisać po murach u siebie w miescie jak nie lubicie Stalówki itp.
Tak, nie pojechaliśmy na swój wyjazd, a pojechaliśmy na drugi dzień na Wisła-Hutnik. Wyjazd na Świt nam nie wypalił i to nasz problem i my będziemy świecić oczami, mecz w Sandomierzu to był hit tej rundy w meczach Wisły u siebie - to było pewne, że tam się pojawimy!
Siarkohoolik przedstawił wam krótkie, jasne, czytelne i klarowne oświadczenie, mamy obecnie trudny czas, ale sami się ogarniemy, a nie będą nas ogarniać anonimowi chuligani kibice.net!!
Tak masz rację, będziemy i na meczu z Wisłą Płock, a także jedziemy na Resovię więc dalej będziemy działać na miarę naszych możliwości, na przekór internetowcom, którym żyłka pęka i czekają tylko aż tu na necie zawiesimy działalność :)
Obniżyliśmy loty ale cały czas działamy i działać będziemy!!! Ciach bajera
-
antyhejter, was nie trzeba grzebac, wy sami grzebiecie sie swoja dzialalnoscia, a raczej jej brakiem. Kazdy widzi ze 2 liga to progi dla was za wysokie, i zamiast grzecznie kajac sie w domu, to jeszcze pierdolicie jednen z drugim na Stalowa, niczym ryzy pedal Tusk, szukajac tematu zastepczego.
Zarzucasz cymbale Stalowej, ze akurat nie byli chetni na harcowanie w ten weekend, podczas gdy sam zamiast byc na wyjezdzie, to wolales w domu siedziec. To nie hipokryzja ? Ty tlumaczysz sie tym, ze ktos od was napisal, ze wam nie idzie, i h** to kogo obchodzi, ze jeszcze przyjdzie was czas. ku***, kiedy ? Bo ja juz chyba tego nie dozyje. Srasz sie do ekipy, ktora jest poza waszym zasiegiem. Slowa trzeba potwierdzac czynami, a te wiadomo po ktorej storny sa, i zadne pierdolenie dzieciarnia z kibice.net tego nie zmieni.
Piszcie dalej, ze kalkulatory, ze cykory, ze sa slabi i nic nie znacza, a na wyjazdy nie jezdzijcie, bo tak bezpieczniej.. j***** internetowi huligani.
Zarzucasz cymbale Stalowej, ze akurat nie byli chetni na harcowanie w ten weekend, podczas gdy sam zamiast byc na wyjezdzie, to wolales w domu siedziec. To nie hipokryzja ? Ty tlumaczysz sie tym, ze ktos od was napisal, ze wam nie idzie, i h** to kogo obchodzi, ze jeszcze przyjdzie was czas. ku***, kiedy ? Bo ja juz chyba tego nie dozyje. Srasz sie do ekipy, ktora jest poza waszym zasiegiem. Slowa trzeba potwierdzac czynami, a te wiadomo po ktorej storny sa, i zadne pierdolenie dzieciarnia z kibice.net tego nie zmieni.
Piszcie dalej, ze kalkulatory, ze cykory, ze sa slabi i nic nie znacza, a na wyjazdy nie jezdzijcie, bo tak bezpieczniej.. j***** internetowi huligani.
-
Zeby juz zakonczyc zbedna polemike tematu podkarpackiego i rywalizacji tarnobrzesko-stalowowolskiej w 2 lidze wschodniej propnuje przejrzec ranking wyjazdowy,a takowy jest gdzies tam prowadzony i niech kazdy z czystym sumieniem ocenii jak to wszytko wyglada obiektywnie i pozostawi swojej ocenie,wiem jedno Stalowka chyba bez zera wyjazdowego(w tym 3 wyjazdy nie wpuszczani kibice gosci ,a Oni sie tam pojawiaja),natomiast Siarka po bumie na poczatku i delikatnym chwilowym glodzie wyzszej ligi w Tarnowie przyzwoicie z dobrym wsparciem zgod,pozniej Radomiak juz z mniejszym zapalem a reszta kazdy wie jak wyglada.Wiec zakonczmy juz dyskusje ze Ci tacy a tamci to itp,itd..:)
-
Ale co ma piernik do wiatraka? Siarka poniżej oczekiwań, osoba ODPOWIEDNIA napisała i przyznała się do tego. Wiec nie wiem czego jeszcze osoby nic nie znaczące na Stalowej pruja dupska.
Przychodzi opis Stalowej po czym te osoby NIE ODPOWIEDZIALNE za wypowiadanie się atakują Siarke na necie ze to ze tamto chociaż i tak jak zaznaczam ODPOWIEDNIA osoba ustosunkowała się do obecnej formy Siarkowców.
Jako osoba postronna również uważam, ze II liga ich przerosła oraz ze SSW obecnie jest najsilniejsza na Podkarpaciu jednak dziwi mnie to, że kibice SSW jacy sie tutaj wypowiadają czują się z tego powodu spełnieni. Ich ambicje nie sięgają wyżej? Skoro notorycznie każą siebie nazywać "Władcami Podkarpacia" to czy nie powinni godnie reprezentować województwa na tle innych województw? Bo do słabszych nie trudno wyjsc ale do ekip typu Hutnik już jest problem i zaczyna sie kalkulacja...
Oczywiście wyjazdy Stalówki pomijam bo te prezentują się jak na warunki bardzo dobrze.
Przychodzi opis Stalowej po czym te osoby NIE ODPOWIEDZIALNE za wypowiadanie się atakują Siarke na necie ze to ze tamto chociaż i tak jak zaznaczam ODPOWIEDNIA osoba ustosunkowała się do obecnej formy Siarkowców.
Jako osoba postronna również uważam, ze II liga ich przerosła oraz ze SSW obecnie jest najsilniejsza na Podkarpaciu jednak dziwi mnie to, że kibice SSW jacy sie tutaj wypowiadają czują się z tego powodu spełnieni. Ich ambicje nie sięgają wyżej? Skoro notorycznie każą siebie nazywać "Władcami Podkarpacia" to czy nie powinni godnie reprezentować województwa na tle innych województw? Bo do słabszych nie trudno wyjsc ale do ekip typu Hutnik już jest problem i zaczyna sie kalkulacja...
Oczywiście wyjazdy Stalówki pomijam bo te prezentują się jak na warunki bardzo dobrze.
-
Zajączku wielkanocny, po tym co nabazgrałeś, to Ciebie można nazwać Cymbałem i to przez duże C!!
Jeśli zaczynasz mi odpowiadać, a zacząłeś posta od mojejgo nicka, to odpowiadaj na to co ja napisałem. Bo odpowiadasz mi na rzeczy których ja nie napisałem, co oznacza, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Wyjaśniłem kwestie formalne, nawet nie wspominając o "Stalówce", ale ty spiąłeś poślady i aż oplułeś monitor tak Ci gul skoczył.
Dziwie się, że ktoś normalny ze Stalowej nie ogarnie tych przygłupów, wszyscy widzą skąd nadają a jednak ich kariera na forum trwa.
To co napisał KK_KK_KK to już całkiem powinno zamknąć dyskusję. Lepiej tego chyba nie mogłeś podsumować.
Jeśli zaczynasz mi odpowiadać, a zacząłeś posta od mojejgo nicka, to odpowiadaj na to co ja napisałem. Bo odpowiadasz mi na rzeczy których ja nie napisałem, co oznacza, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Wyjaśniłem kwestie formalne, nawet nie wspominając o "Stalówce", ale ty spiąłeś poślady i aż oplułeś monitor tak Ci gul skoczył.
Dziwie się, że ktoś normalny ze Stalowej nie ogarnie tych przygłupów, wszyscy widzą skąd nadają a jednak ich kariera na forum trwa.
To co napisał KK_KK_KK to już całkiem powinno zamknąć dyskusję. Lepiej tego chyba nie mogłeś podsumować.
-
Ale jakiej rywalizacji Gosciu Niedzielny,?
Rywalizowac to moze Messi z Ronaldo o miano lepszego gwiazdorzyny. Tutaj sytuacja jest czarno na bialym, i tylko debil moze sadzic inaczej.
Ranking wyjazdowy ? Panowie, to moze jeszcze punkty z fejsbuka sobie liczmy? Za "PoZyTyWnE KoMciE" to bedzie dobry wymiernik sily danej ekipy.
Na tym forum sa chyba tylko 2, moze 3 konta, z ktorych pisza chlopy ze Stalowej, i tych wpisow sie trzymajcie, a nie prowokujecie, i klocicie sie sami ze soba..
KK_(po milion kroc) tez zluzuj poslady, nikt tu kumaty sie nie spina, wiec mozesz spac spokojnie.
Zdrowia.
Rywalizowac to moze Messi z Ronaldo o miano lepszego gwiazdorzyny. Tutaj sytuacja jest czarno na bialym, i tylko debil moze sadzic inaczej.
Ranking wyjazdowy ? Panowie, to moze jeszcze punkty z fejsbuka sobie liczmy? Za "PoZyTyWnE KoMciE" to bedzie dobry wymiernik sily danej ekipy.
Na tym forum sa chyba tylko 2, moze 3 konta, z ktorych pisza chlopy ze Stalowej, i tych wpisow sie trzymajcie, a nie prowokujecie, i klocicie sie sami ze soba..
KK_(po milion kroc) tez zluzuj poslady, nikt tu kumaty sie nie spina, wiec mozesz spac spokojnie.
Zdrowia.
-
Poczytaj dokładnie 2 ostatnie strony i sam wyciągnij wnioski. Osoba kompetentna ze Stalowej prowadziła dialog z Hutnikiem ale Siarka oczywiście musiała wtrącić swoje 3 grosze w cała dyskusję. Drzazgę w czyimś oku widzą ale belki w swoim to już nie, pierdoleni hipokryci.KK_KK_KK pisze:Ale co ma piernik do wiatraka? Siarka poniżej oczekiwań, osoba ODPOWIEDNIA napisała i przyznała się do tego. Wiec nie wiem czego jeszcze osoby nic nie znaczące na Stalowej pruja dupska.
Co do Hutnika to byliśmy u Was dwa razy na Garbarni bez obstawy, mieliście nas jak na tacy i nic. Teraz nadszedł Wasz wyjazd sezonu do Sandomierza i już aferę kręcicie czemu się Stalowa nie ustawiła, czemu się nie zebrała itd. Odrobinę samokrytyki Panowie...
-
DHW to DHW. warto wspomnieć że sporo lat żadna ekipa nie złożyła Widzewiakom propozycji na ich terenie. nie będe przypominał o Lechu albo o LechKszoArka więc jak ktoś używa słowa kalkulator to niech weźmie rozpęd i gruchnie łbem w ściane a pokore Siarka niech sobie w dupe wsadzi u siebie spiewaja "boi sie nas ku** Stalowa" a w Nowym Dworze "wspierają" Jagę w 1 osobę na swoim wyjeździe a szereg innych odpuszczają tłumacząc często się "zbyt małą ilościa chetnych" jak sie autokaru nie wypełni to sa auta,busy,rejsówki no ale są też kalkulatory i chyba każdy wie gdzie.kwinto pisze:z Widzewem czy ich fc ? pytam bez spiny
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
"Dziwie się, że ktoś normalny ze Stalowej nie ogarnie tych przygłupów, wszyscy widzą skąd nadają a jednak ich kariera na forum trwa."
Dziwię się, ze reagujesz na zaczepki i prowokacjie nie wiadomo kogo. Dostępu do internetu wszyskim nie zablokuje. Jest ponoć nowy moderator więc niech sobie działa.
"Siarkohoolik przedstawił wam krótkie, jasne, czytelne i klarowne oświadczenie, mamy obecnie trudny czas, ale sami się ogarniemy, a nie będą nas ogarniać anonimowi chuligani kibice.net!!"
"Co do Hutnika to byliśmy u Was dwa razy na Garbarni bez obstawy, mieliście nas jak na tacy i nic. "
Mógłbym napisać poprostu :" Nas 0 , brak sektora gości".
Kalkulatory ;) . Luz do weekendu bo się temat rozmył.
Dziwię się, ze reagujesz na zaczepki i prowokacjie nie wiadomo kogo. Dostępu do internetu wszyskim nie zablokuje. Jest ponoć nowy moderator więc niech sobie działa.
"Siarkohoolik przedstawił wam krótkie, jasne, czytelne i klarowne oświadczenie, mamy obecnie trudny czas, ale sami się ogarniemy, a nie będą nas ogarniać anonimowi chuligani kibice.net!!"
"Co do Hutnika to byliśmy u Was dwa razy na Garbarni bez obstawy, mieliście nas jak na tacy i nic. "
Mógłbym napisać poprostu :" Nas 0 , brak sektora gości".
Kalkulatory ;) . Luz do weekendu bo się temat rozmył.
-
-
Nie rozumiesz na czym polega kalkulator, moge podać Ci na przykladzie Resovii. Resovia składa propozycje Ruchowi ( top 5 Polski ), po czym przegrywają. Natomiast ochoty z Jaga( słabsza od Ruchu) już nie mają. Porównaj sobie ten przykład waszej propozycji z Widzewem a odmowie z Hutnikiem:)skrewyou pisze:DHW to DHW. warto wspomnieć że sporo lat żadna ekipa nie złożyła Widzewiakom propozycji na ich terenie. nie będe przypominał o Lechu albo o LechKszoArka więc jak ktoś używa słowa kalkulator to niech weźmie rozpęd i gruchnie łbem w ściane a pokore Siarka niech sobie w dupe wsadzi u siebie spiewaja "boi sie nas ku** Stalowa" a w Nowym Dworze "wspierają" Jagę w 1 osobę na swoim wyjeździe a szereg innych odpuszczają tłumacząc często się "zbyt małą ilościa chetnych" jak sie autokaru nie wypełni to sa auta,busy,rejsówki no ale są też kalkulatory i chyba każdy wie gdzie.kwinto pisze:z Widzewem czy ich fc ? pytam bez spiny
-
z tą Jagą to dojebałeś Jaga miała swoje szanse ale nie wykorzystała więc teraz niech nie płaczą a TY nie podawaj takich przykładów bo coś ci nie wychodzi PA:)
-
Proponuję zakończyć ten wątek, każdy niech się zajmie swoimi sprawami, czasy są jakie są, a co do Stalowej to każdy wie o co chodzi, różnie to bywało na linii Tarnobrzeg-Stalowa Wola. Ja akurat pamiętam czasy gdy..........
ULTRAS SIARKA FOREVER
-
Proponuję zakończyć ten wątek, każdy niech się zajmie swoimi sprawami, czasy są jakie są, a co do Stalowej to każdy wie o co chodzi, różnie to bywało na linii Tarnobrzeg-Stalowa Wola. Ja akurat pamiętam czasy gdy..........
Proponujesz zakończyć wątek a piszesz " a co do Stalowej to każdy wie o co chodzi, różnie to bywało na linii Tarnobrzeg-Stalowa Wola. Ja akurat pamiętam czasy gdy.........."
brawo;)
Proponujesz zakończyć wątek a piszesz " a co do Stalowej to każdy wie o co chodzi, różnie to bywało na linii Tarnobrzeg-Stalowa Wola. Ja akurat pamiętam czasy gdy.........."
brawo;)
-
Pwmo jesteś ostatnią osobą z Tarnobrzega, która mogłaby się wypowiadać w tym temacie. To co pamiętasz zachowaj dla siebie, bo lata 90-te dawno minęły.
Kolejka 16 - 10-11 listopada
Wigry Suwałki - Resovia 10 listopada, 17:00
Siarka Tarnobrzeg - Wisła Płock 10 listopada, 13:30
Garbarnia Kraków - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 10 listopada, 13:30
na stadionie Wawelu
Unia Tarnów - Pogoń Siedlce 10 listopada, 13:00
Znicz Pruszków - Stal Stalowa Wola 11 listopada, 12:00
Radomiak Radom - Motor Lublin 10 listopada, 13:00
Concordia Elbląg - Puszcza Niepołomice 11 listopada, 12:00
na Stadionie Miejskim
Wisła Puławy - Olimpia Elbląg 10 listopada, 13:00
Pelikan Łowicz - Stal Rzeszów 11 listopada, 11:15
Kolejka 16 - 10-11 listopada
Wigry Suwałki - Resovia 10 listopada, 17:00
Siarka Tarnobrzeg - Wisła Płock 10 listopada, 13:30
Garbarnia Kraków - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 10 listopada, 13:30
na stadionie Wawelu
Unia Tarnów - Pogoń Siedlce 10 listopada, 13:00
Znicz Pruszków - Stal Stalowa Wola 11 listopada, 12:00
Radomiak Radom - Motor Lublin 10 listopada, 13:00
Concordia Elbląg - Puszcza Niepołomice 11 listopada, 12:00
na Stadionie Miejskim
Wisła Puławy - Olimpia Elbląg 10 listopada, 13:00
Pelikan Łowicz - Stal Rzeszów 11 listopada, 11:15
-
A kto tu z Jagi płacze ? Wszyscy zamknijcie mordy i przestańcie pieprzyć farmazony.pijany senatoRR pisze:z tą Jagą to dojebałeś Jaga miała swoje szanse ale nie wykorzystała więc teraz niech nie płaczą a TY nie podawaj takich przykładów bo coś ci nie wychodzi PA:)
-
W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
-
I po co pisać takie rzeczy? Będzie co ma być, napisz jeszcze najlepiej prawdopodobne miejsce spotkania, podaj godzinę i ile osób będzie uczestniczyć.elokwętny_lizak pisze:W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
Myślenie nie boli !
-
Widać że Cie boli gangsterze za dyche.Tak przez mój wpis obie ekipy dostaną eskortę.subagazi pisze:I po co pisać takie rzeczy? Będzie co ma być, napisz jeszcze najlepiej prawdopodobne miejsce spotkania, podaj godzinę i ile osób będzie uczestniczyć.elokwętny_lizak pisze:W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
Myślenie nie boli !
-
W Radomiu za ciekawie nie będzie. Motor przyjedzie w te kilkaset osób, postoi pod stadionem i się zawinie do domu. Jak znam te pojebane mazowieckie psy to będzie ich od zajebania i jeszcze trochę, na dodatek w c*** spruci. Nie zdziwiłbym się jakby w ogóle nie wpuścili Motoru nawet pod stadion.
-
Kolega wyżej ma rację. Psy nie należą do najinteligentniejszych ludzi w Polsce i po co im ułatwiać życie takimi mądrościami? Poza tym kłania się umiejętność czytania, bo Stalówka gra w niedzielę.elokwętny_lizak pisze:W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
-
w dzień w którym nie powinny nas dzielić klubyŻółty szalik pisze:Kolega wyżej ma rację. Psy nie należą do najinteligentniejszych ludzi w Polsce i po co im ułatwiać życie takimi mądrościami? Poza tym kłania się umiejętność czytania, bo Stalówka gra w niedzielę.elokwętny_lizak pisze:W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Motor wyłapał zakaz wyjazdowy na Radomiaka po meczu z Unią, czy rozeszło się po kościach?
-
Nie ma zakazu.misiopysio pisze:Motor wyłapał zakaz wyjazdowy na Radomiaka po meczu z Unią, czy rozeszło się po kościach?
-
A nawet z zakazem też by Motor sie zjawił , biletów nie za dużo bo 255 wiec raczej rozgości sie ekipa pod stadionem .
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
-
No bo wlasnie o to im chodzi. Nie wpuszcza wszystkich, pozniej ktorys z tych nie wpuszczonych zacznie kombinowac w okolicy bo go bedzie h** strzelal ze nie wszedl i pretekst do zamkniecia stadionu gotowy.kwinto pisze:A nawet z zakazem też by Motor sie zjawił , biletów nie za dużo bo 255 wiec raczej rozgości sie ekipa pod stadionem .
-
jasnowidz :) ciekawie dziś w naszej lidzeelokwętny_lizak pisze:W Radomiu najciekawiej w tej kolejce.Na trasie również może być bo Stalówka i Wisła Płock podróżować będą tą samą drogą chyba że wąsy poprowadzą ich inaczej
Petra (2 autokary) z przygodami w Radomiu zafundowanymi przez Motor do tego ekipa Legii (być może jakieś Fc ) kręcąca się w Radomiu i na trasie do Puław gdzie Olimpia grała swój mecz.
Ludzie żyją tym
-
W drodze na mecz Siarka - Petra nasza 30 osobowa grupa napotyka podobną liczebnie grupę ŁKS-u udająca się do Brzeska. Nasz atak.Starcie nie rozstrzygnięte, choć po ich stronie kilka KO ,u nas żaden, cofają się dwa razy po czym my wsiadamy do aut. Pada propozycja rewanżu na co przystajemy i wsparci Petrochemią Płock której cześć rezygnuje ze swojego meczu jedziemy w wyznaczone miejsce,po telefonie ze dostali eskortę rozjeżdżamy się.To jest oficjalna relacja kibiców Hutnika, inne osoby z Huty są proszone o nie zabieranie głosu w tym temacie.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Na 90minut jakas notka ze mecz w Pulawach opozniony z powodu spoznienia sie kibicow gosci. Co to za nowe standardy? :)
-
Wyraźnie chodzi przecież o piłkarzy Olimpii :)mecz pierwotnie zaplanowany na 13:00 rozpoczął się z 20-minutowym opóźnieniem z powodu późnego przyjazdu gości
„Ponieważ żyli prawem wilka, historia o nich głucho milczy..."
-
Radomiak-Motor
Do Radomia docieramy na 2 grupy, ekipa pociągowa dociera pod stadion (nikt nie wchodzi) ekipa samochodowa (28 aut) na wjeździe do Radomia trafia Petre (2 autokary) mimo wielkich chęci do niczego nie dochodzi (zanim Petra wyszła z autokaru we wszystko mieszają się psy) po wszystkim psy nas trzymają i zawracają do Lublina.
Podsumowując nas na wyjeździe ponad 500 os w tym Chełmianka Górnik i Śląsk. Dzięki za wsparcie!
Do Radomia docieramy na 2 grupy, ekipa pociągowa dociera pod stadion (nikt nie wchodzi) ekipa samochodowa (28 aut) na wjeździe do Radomia trafia Petre (2 autokary) mimo wielkich chęci do niczego nie dochodzi (zanim Petra wyszła z autokaru we wszystko mieszają się psy) po wszystkim psy nas trzymają i zawracają do Lublina.
Podsumowując nas na wyjeździe ponad 500 os w tym Chełmianka Górnik i Śląsk. Dzięki za wsparcie!
Ludzie żyją tym
-

wiecej zdjec pod linkiem
[link]
filmiki z oprawy sa na radomsport.pl
nas sporo z dobrym dopingiem
liczba Motoru się zgadza z tym co napisał kolega wyżej.
male spięcia z policja z powodu nie wpuszczenia kibiców gosci
ps. elokwętny nie ośmieszaj sie i naszego RKSu

"NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO W RYJ TO NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC"
-
Trafiliscie - butelka w autokar. To prawda.Klimek_ pisze: ekipa samochodowa (28 aut) na wjeździe do Radomia trafia Petre (2 autokary)
Tu zgoda, tylko nie pisz tego tak, jakby to wysiadanie Bog wie ile trwalo.Klimek_ pisze: mimo wielkich chęci do niczego nie dochodzi (zanim Petra wyszła z autokaru we wszystko mieszają się psy)
Gdy jadaca chwile za autokarami ekipa samochodowa dojezdza na miejsce, po Motorze(jak widac po relacji z cala rzesza przyjaciol) nie ma juz sladu.
Nikt innt autokarow dzis nie niepokoil.
Dzialania grupy jadacej poza kolumna opisal Hutnik.
W sumie Nafciarzy na wyjezdzie ok. 150 osob (2 autokary i auta). Dzieki dzielnej postawie strozow prawa, nikt nie dociera na sektor.
-
Były 4 osoby w klatce.
-
ciekawostka widzę bo tak się składa że psy zatrzymały nas ulice dalej więc nie wiem po co jakieś zaczepne teksty w naszym kierunku tutaj wystosowujesz, a dla twojej informacji ta rzesza przyjaciół jaka z nami była to po kilka osób z Chełmianki i Górnika :)ShogunRua pisze:Trafiliscie - butelka w autokar. To prawda.Klimek_ pisze: ekipa samochodowa (28 aut) na wjeździe do Radomia trafia Petre (2 autokary)
Tu zgoda, tylko nie pisz tego tak, jakby to wysiadanie Bog wie ile trwalo.Klimek_ pisze: mimo wielkich chęci do niczego nie dochodzi (zanim Petra wyszła z autokaru we wszystko mieszają się psy)
Gdy jadaca chwile za autokarami ekipa samochodowa dojezdza na miejsce, po Motorze(jak widac po relacji z cala rzesza przyjaciol) nie ma juz sladu.
Nikt innt autokarow dzis nie niepokoil.
Dzialania grupy jadacej poza kolumna opisal Hutnik.
W sumie Nafciarzy na wyjezdzie ok. 150 osob (2 autokary i auta). Dzieki dzielnej postawie strozow prawa, nikt nie dociera na sektor.
Ludzie żyją tym
-
Zaczepne bo Ty rowniez chciales nas zdyskredytowac, bo ani nas nie trafiliscie, ani akcja nie wypalila dlatego ze za dlugo sie zbieralismy.
Poza tym wszystko fajnie ;)
-
Radomiak Radom - Motor Lublin (10.11.2012r.)
GALERIA: http://www.12zawodnik.pl/galeria/radomi ... ee48724a3b

http://www.12zawodnik.pl/galeria/radomi ... ee48724a3b
GALERIA: http://www.12zawodnik.pl/galeria/radomi ... ee48724a3b

http://www.12zawodnik.pl/galeria/radomi ... ee48724a3b
-
W żaden sposób nie chciałem Was dyskredytować ;) ok być może powinienem napisać że się z Wami mijamy, spotykamy, a nie trafiamy tak czy siak to my byliśmy stroną atakującą i w naszym odczuciu mogliście zatrzymać się od razu choć wiem że nie zawsze jest to takie łatwe jak się wydaje.ShogunRua pisze:Zaczepne bo Ty rowniez chciales nas zdyskredytowac, bo ani nas nie trafiliscie, ani akcja nie wypalila dlatego ze za dlugo sie zbieralismy.
Ludzie żyją tym
-
Sam sobie odpowiedziales jak w rzeczywistosci bylo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam