Ekipa Widmo pisze:Piotrek został wyrzucony z ekipy, a chodzi jako zwykły kibic nie udzieląjąc się ...
Jak dla mnie nie musisz juz nic wiecej pisac ... zreszta ocencie sobie sami :)
Rozjebus sobie jako zwykly kibic u Was moze chodzic to ja juz nic wiecej nie pisze hahaha
Zabiles mnie tym postem :)
Tak jak myślałem nic ciekawego nie będziesz miał do napisania ... o swojej ekipie nic nie napiszesz?? wiem wiem lepiej założyć że nie było pytań . Napinaj się dalej pajacyku . bez odbioru
A co mam pisac komus kto toleruje rozjebusow na swoim stadionie :) Tylko Ci napisze ze w naszych szeregach nie ma nikogo takiego...Glogow? jezeli chodzi Ci o te osoby co mi to POGONIONE! I nie chodza juz na mecze jako ''zwykli kibice'' :D haha brak slow :)
Bez odbioru.
Napisz o frajerach od was :ciapatymi braćmi(powiedzial jak bylo i gdzie telefon jest )teraz niektorzy maja usilowanie zabojstwa za to , kędziorem i łbem z Rudnej Małej-szefem waszego FC (3 od nas w kryminale za to) .KOSA JEST FRAJEREM i h** MU W DUPE tak samo jak FRAJEROM OD WAS .Zostal pogoniony ,na akcje nie chodzi i h** mu w dupe .i ty "ekipa widmo" zamilcz i ku*** nie rob z siebie idioty .A teraz sie brendzluj banita ze kosa byl na meczu na trybunie
skobelek pisze:Napisz o frajerach od was :ciapatymi braćmi(powiedzial jak bylo i gdzie telefon jest )teraz niektorzy maja usilowanie zabojstwa za to , kędziorem i łbem z Rudnej Małej-szefem waszego FC (3 od nas w kryminale za to) .KOSA JEST FRAJEREM i h** MU W DUPE tak samo jak FRAJEROM OD WAS .Zostal pogoniony ,na akcje nie chodzi i h** mu w dupe .i ty "ekipa widmo" zamilcz i ku*** nie rob z siebie idioty .A teraz sie brendzluj banita ze kosa byl na meczu na trybunie
Wszyscy o ktorych piszesz pogonieni! nie chodza dalej jako ''zwykli kibice'' i nie p****** ze to byl jednorazowy jego wyskok na H69! A co powiesz ze jezdzi z ''banda'' od Was na zawody? ku*** waflujecie sie z nim dalej tylko wkoncu wyszlo szydlo z worka!
moze chcesz foto z tychze zawodow?!
Byl na trybunie i nie zmienisz tego i nic z tym nie zrobiliscie wrecz przeciwnie!!!
Banda c**** i tyle!
Co mamy pisać o frajerach od nas któych wymieniłeś ? może tylko tyle że c*** IM W DUPE, są pociśnieci bici i gnębieni, nawet przez mysl nam nie przeszło żeby któryś mogł chodzić na mecze jako "zwykły kibic" :)
Tu nie chodzi o to ze kosa sie rozjebał, bo to było prawie 6 lat temu. Chodzi o to, że po 6 latach pozwalacie rozjebusowi chodzić na swoje mecze !!!! przez co wszyscy co do jednego jestescie bitymi k****** takimi samymi parówami jak on !!!! i jego występ na Radomiaku nie był jedyny tylko "powrócił" od jakiegoś czasu.
Może myślicie że jak zawiasy chłopakom od nas się pokończyły, to BYCIE ROZJEBUNDĄ uległo przedawnieniu, niestety - na pewno nie na normalnych trybunach, chyba tylko u was.
A wy dalej z nim gadajcie, podawajcie mu ręke, trenujcie. Dlatego c*** wam w dupe.
Za rozjebusow od was to jeszce siedza chlopaki od nas ,bo wasi bracia ze szczegolami OPOWIADALI JAK BYLO I KTO BYL ,niektorzy maja bite usilowanie zabojstwa za jebanych ciapatych aryjczykow od was rodem z palestyny .I treningi dobrze wiesz kto trenuje tam i pewnie tez wiesz ze to zadne nasze treningi ,a to ze ten pedal jechal na zawody to co to ma znaczyc .I najbardziej to rozjebusa waszego brata kedziora tepicie co nawet nie kazdy chcial zeby zostal wyjebany od was z ekipy ,nie dostal w morde nawet tylko zescie powiedzieli ze on nie jest kibicem i mozemy go lac jak chcemy
tyle z mojej strony i bande h*** to szukaj u was i waszych braciach rozjebusach bo sie wam zdarzylo ostatnio juz wielu ich
Banita1905 pisze:MAM TAKIE PYTANKO DO KOLEZANEK ZZA MIEDZY. JAK TO U WAS JEST ZE FRAJER/ROZJEBUNDA (DLA STARSZYCH UZYTKOWNIKOW TEGO FORUM ZNANY JAKO PIOOOTREK) POGONIONY NIBY PRZEZ WAS, WASZ BYLY PRZYWODCA DALEJ SMIGA SOBIE W NAJLEPSZE NA MECZE I Z TEGO CO WIDAC W ZALACZONYM ZDJECIU BARDZO DOBRZE SIE BAWI W OBECNOSCI SWOICH KOLEGOW Z TGH!!!
JESTESCIE BANDA FRAJEROW BO NA TAKIE RZECZY NIE MA WYTLUMACZENIA NO CHYBA ZE U WAS JEST! SAM JUZ NIE WIEM JAK TO SOBIE TLUMACZYCIE CHYBA ZE WYZNAJECIE JAKAS ZASADE ZE ''CZAS LECZY RANY''.
ku*** U NAS JEST TO NIE DO POMYSLENIA JAK I W WIEKSZOSCI NORMALNYCH EKIP!
Rozjebus zdarzyć sie może w każdej ekipie, co można znaleźć w wielu waszych i naszych przykładach. Takie życie. Chodzi o to jak sie z taka kurwą postępuje. Ten cały kedzior to zwykły lep byl, ani z ekipy ani z niego jakis zapalony kibic, na wyjazdach widziałem go od przypadku. Po mieście też nie latał, przynajmniej z nami, choć pewnie gdzieś sie tam na osiedlowych ganiankach odnalazł. Nie wiem kto ci naopowiadał że nie wszyscy chcieli go gonić, bo nie było z czego go gonić, w żadnej ekipie nie był. Po prostu zostało mu wjebane i został pogoniony z Resovii, oraz z osiedla. c*** wie co sie z nim dzieje teraz.
A o zawodach to ma do tego, że tam pojechał razem z wami. Ja bym do zdjecia z nim nie stanął. A co dopiero jechał jedną furą. Ale oczywiście pojechał on tam pewnie sam :) stopem.
Dobra zamknijta d*** bądz załóżcie temat kto"Kto się dziś rozjebał " i tam się licytujcie kto ma więcej ciapatych bądz konfitur w ekipie bo czytać się tego nie da.
Banita1905 pisze:MAM TAKIE PYTANKO DO KOLEZANEK ZZA MIEDZY. JAK TO U WAS JEST ZE FRAJER/ROZJEBUNDA (DLA STARSZYCH UZYTKOWNIKOW TEGO FORUM ZNANY JAKO PIOOOTREK) POGONIONY NIBY PRZEZ WAS, WASZ BYLY PRZYWODCA DALEJ SMIGA SOBIE W NAJLEPSZE NA MECZE I Z TEGO CO WIDAC W ZALACZONYM ZDJECIU BARDZO DOBRZE SIE BAWI W OBECNOSCI SWOICH KOLEGOW Z TGH!!!
JESTESCIE BANDA FRAJEROW BO NA TAKIE RZECZY NIE MA WYTLUMACZENIA NO CHYBA ZE U WAS JEST! SAM JUZ NIE WIEM JAK TO SOBIE TLUMACZYCIE CHYBA ZE WYZNAJECIE JAKAS ZASADE ZE ''CZAS LECZY RANY''.
[link]
widać jak bardzo się go boicie i jesteście poruszeni tym faktem że tak z wielkim buchem to przeżywacie na ogólnopolskim forum !!!
Co wy w ogóle piszecie? Czy wy się ku*** czytacie? Ekipa Stali widziała papier, stwierdziła, że gość jest parówą i pozwala mu chodzić na mecze jako "normalny kibic"? A wy piszecie "powiedz mu to w twarz" albo "boicie się go"? To ku*** jak gość który konkretnie się bije się r********** to ma byc usprawiedliwiany i głaskany po głowie? Ja p*******, chyba każdy schował zasady do kieszeni, nie do wiary. W każdej ekipie moze się zdarzyc rozjebunda, bo każdy odpowiada za siebie, ale takich gości trzeba wykluczac z tego środowiska !
[link]
widać jak bardzo się go boicie i jesteście poruszeni tym faktem że tak z wielkim buchem to przeżywacie na ogólnopolskim forum !!!
Tak boimy sie ale zeby sie znowu na kogos nie rozjebal!!!
A takimi wpisami to tylko udowadniasz jeden z drugim ze dalej trzymacie z rozjebusem!
Moze zacznijmy temat nowej kolejki a bande c**** juz zostawmy w spokoju!
Cold93 pisze:Siemano jaka liczba Stalowki? i czy mieli jakieś atrakcje na trasie? Bez odbioru.
Siemasz ziomuś.O liczbie Stali się nie będę wypowiadał bo wiesz mam info telefoniczne z granicą błędu +- 5 a nie chciał bym zrobić gafy.Co do atrakcji to to jeden z autokarównajechał na jeżozwierza i złapali gumę.
Troche szacónku wiesz kto zajebal rower komendatowi policji bo ja wiem kwarzdy i wiedza to wszyscy wiec
widzisz ty i twuj syn znaja ortografie ja nie dobra nie rozmyajmy temató
Ps a co do atakó to nie doszlo bo kon zesral sie na drodze potwierdzi to ktoś?