III ligi małopolsko-świętokrzyska
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: III ligi małopolsko-świętokrzyska
Ty Kibolek nie szczekaj tak na Naprzód, lepiej pochwal się akcjami ze Swoją kosą, a przepraszam obecnym układowiczem - Nidą, trochę czasu minęło a o Wy nie działacie....
Pozdrawiam FISK
-
Pochwal się Waszymi akcjami z Koroną czy Włókniarzem? Wcześniej Radomskiem? Wy to z każdym tak działacie, że oj...
.
-
Brakło argumentów i nie odpowiesz?
Nie jestem z Naprzodu, ale wiem że ich trochę było, o jednych przeczytasz w internecie o drugich dowiesz się od starszych kolegów.
Wkurwia mnie że takie ekipy jak Wy kreują się na Bóg wie kogo, niedługo znów przestaniecie istnieć a czepiacie się Naprzodu który od lat jest, na wozie czy pod ale istnieje a Wy? Ekipy widmo!
Koniec Tematu ode mnie.
Nie jestem z Naprzodu, ale wiem że ich trochę było, o jednych przeczytasz w internecie o drugich dowiesz się od starszych kolegów.
Wkurwia mnie że takie ekipy jak Wy kreują się na Bóg wie kogo, niedługo znów przestaniecie istnieć a czepiacie się Naprzodu który od lat jest, na wozie czy pod ale istnieje a Wy? Ekipy widmo!
Koniec Tematu ode mnie.
Pozdrawiam FISK
-
akcje Naprzodu i Włókniarza kojarzę także Naprzód i Radomsko , za Naprzód&Korona ręki sobie nie obetnę ale w starych zinach też coś było
a układ chuligański Pińczów & Włoszczowa to konkretna d***
bez spiny - suche fakty
a układ chuligański Pińczów & Włoszczowa to konkretna d***
bez spiny - suche fakty
-
Układ Chuligański ? Pierwsze słysze ? a wiec Układ czy Zgoda Naprzodu z Radomskiem czy Włókniarzem do jakich sie zalicza/zaliczał Kategorii ?
-
Jeśli wymieniacie kluby to do końca! Żeby nie było z domyślaniem o kogo może chodzić w Radomsku!kibolek1983 pisze:Pochwal się Waszymi akcjami z Koroną czy Włókniarzem? Wcześniej Radomskiem? Wy to z każdym tak działacie, że oj...
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
Hetman i Nida sami po przybiciu układu określili go jako chuligański
a o układach jakie były a nie ma nie będę rozkminiał
a o układach jakie były a nie ma nie będę rozkminiał
-
Najlepiej to nie pisz nic o swojej ekipie bo po co ... pisz tylko co u NIDY i Hetmana... śmieszny jestes
-
Wymien mi te akcje Naprzodu i RKS Radomsko. Kojarzę jedną- w******* we Włoszczowie. Nida i Hetman skroili wspólnie nie dawno AKS Busko z flagi Duma Ponidzia gdyby ktoś zapomniał. Może i ekipa nie jest wielka ale nie mówcie że nic nie robią.
.
-
to zagłąb wiedzę i bez problemu znajdziesz parę akcji
Naprzodu działającego z Korona ,Włokniarzem i Radomskiem.
koniec zbędnej polemiki z Wami ,bo wam żyłka pęknie
koniec zbędnej polemiki z Wami ,bo wam żyłka pęknie
-
Zagłębiam swoją wiedzę i nie znalazłem żadnej innej wspólnej akcji KSN z RKSem. Jak widać jest to jakiś problem więc nie wymyślaj farmazonów.
.
-
ku*** i następny byle by coś napisać.czeskifilm pisze:to zagłąb wiedzę i bez problemu znajdziesz parę akcji
koniec zbędnej polemiki z Wami ,bo wam żyłka pęknie - [link]
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
Istnieje temat dotyczący IV ligi świętokrzyskiej, więc niech zainteresowani tam się przeniosą i nie rozpieprzają tego wątku!
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
z tego co wiem to byli z RKS-em w polowe mniejszej liczbie i wjechali do waszego Miasta! ... i z tego co wiem u Was tez KO bylo! Wiec nie wiem po co ta cala napinka i zylka;) Przeciez mozecie im wpasc w 20 przed wyjazdem do Buska bo zapewne pojada bo prawie wszedzie jezdza. bardzo latwo to rozkminic;)kibolek1983 pisze:Wymien mi te akcje Naprzodu i RKS Radomsko. Kojarzę jedną- w******* we Włoszczowie. Nida i Hetman skroili wspólnie nie dawno AKS Busko z flagi Duma Ponidzia gdyby ktoś zapomniał. Może i ekipa nie jest wielka ale nie mówcie że nic nie robią.
A Wy ustawiacie sie jak ich jest 10 na wyjezdzie:D:D:D
dlaczego nigdy nie zatakujecie ta sama liczba;) Przeciez Oni sa podobno tacy slabi;)
Zreszta szkoda polemiki na slabiutkie Swietokrzyskie
Koniec tematu
-
z tego co kojarze to RKS wjechał im w 5 osób;-)
-
była propozycja ze strony RKS nie skorzystali koniec tematu.
-
c**** wiesz zamilcz.Łowca pisze:była propozycja ze strony RKS nie skorzystali koniec tematu.
Może w dwie osoby? ja p******* :D Wpadł Naprzód z RKSem i walczyli w liczbie podobnej około 20-25 osób i koalicja dostała w******* takie, że zostawili jednego chłopaka z KSN z KO na miejscu a inny im zaginął. Reszta uciekała gdzie pieprz rośnie w tym jeden wisząc na drzwiach osobowego auta. Porażka z ich strony w 100%. Przeliczyli się i tyle- po c*** zmieniacie bieg historii? Może ktoś z Naprzodu czy RKS Radomsko zaprzeczy?ZNV pisze:z tego co kojarze to RKS wjechał im w 5 osób;-)
.
-
c**** to Ty wiesz i dalej zbieraj ekipę bo do 10 nie potrafisz. Postrach Świętokrzyskiegokibolek1983 pisze:c**** wiesz zamilcz.Łowca pisze:była propozycja ze strony RKS nie skorzystali koniec tematu.
-
Naprzód gra w IV lidze! Jest odpowiedni temat. Spina roku. Ile Hutnika w Małogoszczy(u)?

-
Z Naprzodu nikt w tej wymianie poglądów głosu nie zabiera
Jest ona w c*** śmieszna i nie warto się wcinać :)
Jedynie można wzmianke dać, że nie byliśmy z Wisła Sandomierz w Skarżysku jak to jest wyżej napisane.. To kolejny farmazon skierowany do naszej ekipy.
Jest ona w c*** śmieszna i nie warto się wcinać :)
Jedynie można wzmianke dać, że nie byliśmy z Wisła Sandomierz w Skarżysku jak to jest wyżej napisane.. To kolejny farmazon skierowany do naszej ekipy.
-
-
Hutnik-Granat Skarzysko
Nas na tym wyjezdzie 63 szali w tym 16 StaR StaRachowice i CeRamika Opoczno 4.my na tym wyjezdzie z oprawa oraz oflagowni dobrze z 5 flagami w tym jedna fana naszych bRaci ze Staru. jedna nasza fana Emigranci zaliczyla debiut na tym meczu,odpalamy piro oraz prezentujemy sie z machajkami na kijach i z duza sektorowka.Podroz bez przygod w obie strony z wasami.na koniec podziekowanie dla naszych zgod za wsparcie na takim ponad 170km wyjezdzie!!!!!!BSNT
Nas na tym wyjezdzie 63 szali w tym 16 StaR StaRachowice i CeRamika Opoczno 4.my na tym wyjezdzie z oprawa oraz oflagowni dobrze z 5 flagami w tym jedna fana naszych bRaci ze Staru. jedna nasza fana Emigranci zaliczyla debiut na tym meczu,odpalamy piro oraz prezentujemy sie z machajkami na kijach i z duza sektorowka.Podroz bez przygod w obie strony z wasami.na koniec podziekowanie dla naszych zgod za wsparcie na takim ponad 170km wyjezdzie!!!!!!BSNT
SKARZYSKO MOIM MIASTEM, GRANAT MOIM ZYCIEM!!!!!
-
-
lepsze ujęcie.. [link]FS82 pisze:[link]
-
zet20 pisze:Naprzód gra w IV lidze! Jest odpowiedni temat. Spina roku. Ile Hutnika w Małogoszczy(u)?
85 w klatce plus kilkanaście osób na sektorach miejscowych. Oficjalnie 100.
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
Beton dalej swoje:
[link]
[link]
-
Bedzie Hutnik w Sandomierzu mimo zakazu ?
-
będzie, zakaz został zawieszony, jedziemy normalnie.
Biało-Błękitno-Niebiescy
-
No to super, szykuje się mecz rundy w Sandomierzu.Monka pisze:będzie, zakaz został zawieszony, jedziemy normalnie.
To ja tez jadę, nawet ta sama trasa tylko, ze na inny sektor ;)
-
Wow, to wspaniale dyneck! To ja też jadę, przed meczem się zgadamy to pójdę na jeszcze inny sektor, a później wymienimy się relacjami z meczu dobra ? bo co dwie pary oczu to nie jedna.dyneck pisze:No to super, szykuje się mecz rundy w Sandomierzu.Monka pisze:będzie, zakaz został zawieszony, jedziemy normalnie.
To ja tez jadę, nawet ta sama trasa tylko, ze na inny sektor ;)
Co za pajac...tragedia

-
Idę na inny sektor bo kibicuje przeciwnej drużynie i nie potrzebuje twojej relacji bo c*** mnie ona obchodzi skoro będę na meczu.Blood&Honor pisze: Wow, to wspaniale dyneck! To ja też jadę, przed meczem się zgadamy to pójdę na jeszcze inny sektor, a później wymienimy się relacjami z meczu dobra ? bo co dwie pary oczu to nie jedna.
Co za pajac...tragedia
-
Hutnik Nowa Huta w Sandomierzu
[link]
[link]
-
Wisła Sandomierz - Hutnik Kraków
5 osób z Wisłoki Dębica gościnnie obecnych na meczu w Sandomierzu.
5 osób z Wisłoki Dębica gościnnie obecnych na meczu w Sandomierzu.
-
Z Hutnikiem czy z Wisła ?
-
Co za pytanie,wystarczy popatrzeć na relacje na linii Wisłoka-Hutnik żeby od razu sobie odpowiedzieć z kim.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
W Sandomierzu melduje się nas ok. 220 osób, w tym 23 fanów Petrochemii. Na płocie wywieszamy 4 flagi i prowadzimy dobry doping.
http://www.12zawodnik.pl/galeria/wisla- ... 10#zdjecie
http://www.12zawodnik.pl/galeria/wisla- ... 10#zdjecie
-
z Wisłą :)
-
Tak prawdę napisawszy aż dziw bierze, że ktoś o to pyta. :)
-
Na mecz z najatrakcyjniejszym rywalem w naszej lidze czekaliśmy od początku sezonu. Już kilka tyg przed meczem zaczęła się robić mobilizacja na osiedlach, gdzie rozklejony kilkaset plakatów i zawisło kilkanaście transparentów. Mecz z Hutnikiem początkowo miał odbyć się bez kibiców gości których ukarał ŚZPN za mecz z Andrychowem. Byliśmy dogadani z kibicami Hutnika że mecz obejrzą na naszych sektorach jednak ku naszemu zdziwieniu ŚZPN karę Hutnikowi zawiesił . Jedynym problemem było ograniczenie wprowadzone przez zarząd tylko140os w klatce gości, i tak się też stało 140osób z Krakowa weszło przez bramy gości a załoga samochodowa ok.80os została wpuszczona przez nasze kasy i odprowadzona pod klatkę gości. o dziwo nikt nie robił problemów . Widzów tego dnia na stadionie przy ul Koseły było 1300 a na sektorach dopingujących ok 400osób w tym Siarka ok 90 i gościnnie GKS Bełchatów (9os) i Wisłoka Dębica (5os). Do dopingu przyłączały się 3sektory pikników (ok200osó B) , nawet przy wyniku 3:1 w plecy!. Oprócz flag na płocie zawisły transparenty dla chłopaków po drugiej stronie muru,dla kibiców WISŁY którzy mają problemy ze zdrowiem i transparent zachęcający do pójścia na MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI. Ultrasi tego dnia przygotowali 2oprawy. Pierwsza dla ŚP. kibiców WISŁY. Na płocie pojawił się transparent PAMIĘĆ TO TWARDA SKAŁA a na SEKTORZE rozwinięte zostały transparenty z ksywkami chłopaków których przy nas nie ma a nad ich ksywkami zapłonęły racę. W tym momencie na trybunie zostały tylko osoby które odpalały racę i trzymały transparenty. Kolejna oprawa to podświetlana folia z napisem KSIĘSTWO SANDOMIERSKIE i machajki. Do tego odpalamy OW,Stroboskopy, Race i swiece dymne co dało znakomity efekt. Podziękowania dla wszystkich delegacji za obecność.
Szkoda że takich meczy z takimi rywalami nie rozgrywamy za często..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Szkoda że takich meczy z takimi rywalami nie rozgrywamy za często..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Wisła Sandomierz - HUTNIK KRAKÓW
Na wyjazdowym meczu z Wisłą meldujemy się w około 220 osób w tym 24 osobowa delegacja chłopaków z Petrochemii.Kilka dni przed meczem otrzymujemy info że na mecz wejdzie tylko 140 osób, jednak dzięki pomocy chłopaków z Wisły, którzy najpierw pilotują nasza ekipę samochodową(80 osób)pod swoje kasy, a następnie wprowadzają przez swoje sektory i bieżnie do klatki,przekraczamy wcześniej ustalany limit:)Wieszamy 4 flagi i w miarę dobrze dopingujemy. Przed meczem jak i w jego trakcie wydzwaniamy pewne ekipy z okolicy w celu wspólnej awantury ale niestety nikt nie jest zainteresowany. Na koniec podziękowania dla Wisły za ogarnięcie naszego wejścia i dla Petry za wsparcie na ważnym dla nas wyjeździe!
Na wyjazdowym meczu z Wisłą meldujemy się w około 220 osób w tym 24 osobowa delegacja chłopaków z Petrochemii.Kilka dni przed meczem otrzymujemy info że na mecz wejdzie tylko 140 osób, jednak dzięki pomocy chłopaków z Wisły, którzy najpierw pilotują nasza ekipę samochodową(80 osób)pod swoje kasy, a następnie wprowadzają przez swoje sektory i bieżnie do klatki,przekraczamy wcześniej ustalany limit:)Wieszamy 4 flagi i w miarę dobrze dopingujemy. Przed meczem jak i w jego trakcie wydzwaniamy pewne ekipy z okolicy w celu wspólnej awantury ale niestety nikt nie jest zainteresowany. Na koniec podziękowania dla Wisły za ogarnięcie naszego wejścia i dla Petry za wsparcie na ważnym dla nas wyjeździe!
A co tam w oświadczeniach na wiśle?