19normals46 pisze:Ochroniarki ładnie po gaciach dostaną bo to nie było jednak parę rac i petard. Oby rekordowa ilość odpalonego piro nie przełożyło się na rekordowy zakaz dla Ruchu
fajnie to wyglądało ale z ta rekordową nie przesadzaj
gadasz zeby umniejszyc Ruchowi, czy masz jakies argumenty zeby potwierdzic swoja teze, ze ktos odpalil wiecej? Wisloka tez kozacko na derbach z filmiku powyzej, ale to jednak nie te lata. Bardziej mi chodzilo o lata np od 2005-06, przed Euro, jak zaczynala sie nagonka
FG_ pisze:odpalil ktos kiedys 200 rac na wyjezdzie tak jak Ruch wczoraj? nie mowie o takich najazdach jak Gornik na WDS na slaskim, czy finaly pp, tylko o zwykly ligowy mecz
Czy to ważne, 100, 150, czy 200 rac? Ważne, że odpalają i chwała im za to. Odnośnie WDŚ, jakby nie patrzeć, to też mecz wyjazdowy.
Synu, napinka przez net nic Ci nie da, Twoje życie kibicowskie to ekstremalna bieda.
FG_ pisze:odpalil ktos kiedys 200 rac na wyjezdzie tak jak Ruch wczoraj? nie mowie o takich najazdach jak Gornik na WDS na slaskim, czy finaly pp, tylko o zwykly ligowy mecz
Czy to ważne, 100, 150, czy 200 rac? Ważne, że odpalają i chwała im za to. Odnośnie WDŚ, jakby nie patrzeć, to też mecz wyjazdowy.
Dokładnie. Zwykły ligowy meczy tylko z pierdolną pulą biletów dla gości.
U nas na Śląsku (niezależnie od barw) nikt normalny meczy derbowych na Śląsku nawet nie wlicza do wyjazdowych statystyk, więc nie bądźcie mądrzejsi niz ludzie stąd
Zresztą c*** nas obchodzi czy to rekordowa liczba według znawców kibice.net, po prostu - pojechaliśmy, zrobiliśmy swoje, wam radze to samo
Blue Old Boy pisze:U nas na Śląsku (niezależnie od barw) nikt normalny meczy derbowych na Śląsku nawet nie wlicza do wyjazdowych statystyk, więc nie bądźcie mądrzejsi niz ludzie stąd
Zresztą c*** nas obchodzi czy to rekordowa liczba według znawców kibice.net, po prostu - pojechaliśmy, zrobiliśmy swoje, wam radze to samo
Co fakt to fakt - nikt takich wyjazdów na Śląsku nie wlicza do liczb wyjazdowych, niezależnie od barw.
Co do ilości rac, naprawdę to żadna różnica ile ich było, sam fakt odpalenia przy tych zjebanych czasach się liczy i zasługuje na uznanie, chociaż Ruch faktycznie konkretnie.
Żaba24 aż sie musiałeś zarejestrować żeby sie zapytać więc też Ci szczerze odpowiem, na liście dokładnie było 311 osób plus pod stadionem dopisane dokladnie 38 więc zawyżona o 1 osobe. Cześc stoi pod flagami kolo cateringu a cześc osob (w tym np ja) jesli chodzi o to zdjecie stoi z boku gdzie na zdjeciu nie ma tego uchwyconego a czy wierzysz w ta liczbe czy nie to szczerze mowiąc srednio mnie interesuje.
"Nas wczoraj w Nowym Dworze Mazowieckim mimo zakazu 35-40 osób. Część na VIP-ach, kilku osobom udało się wejść na sektory gospodarzy a reszta pod stadionem nie wpuszczona przez ochronę mimo, że kibice Świtu próbowali ogarnąć naszym wejście. Na początku drugiej połowy w ramach protestu zdjęli flagę i wyszli ze stadionu dołączając do naszej grupy."
"Zachowaniu kibicow Switu jak najbardziej z klasa. Nalezy dodac ze odebrali jednego z Naszych zawinietego na komende."
fanZL pisze:Żaba24 aż sie musiałeś zarejestrować żeby sie zapytać więc też Ci szczerze odpowiem, na liście dokładnie było 311 osób plus pod stadionem dopisane dokladnie 38 więc zawyżona o 1 osobe. Cześc stoi pod flagami kolo cateringu a cześc osob (w tym np ja) jesli chodzi o to zdjecie stoi z boku gdzie na zdjeciu nie ma tego uchwyconego a czy wierzysz w ta liczbe czy nie to szczerze mowiąc srednio mnie interesuje.
Nie poruszyłbym tego tematu gdyby nie jedna z waszych zgód, która pochwaliła się, że Zagłębie często zawyża/zaokrągla swoje liczby, żeby lepiej wyglądało i w sumie swoim wpisem to potwierdziłeś, że zawsze podajecie liczbę osób zapisanych na wyjazd a nie ilu pojechało,chyba jakiś nowy trend :) Tłumaczenia twoje do zdjęcia są śmieszne bo na zdjęciu brakuje dobrej stówki...to mój ostatni wpis w tym temacie.
fanZL pisze:Żaba24 aż sie musiałeś zarejestrować żeby sie zapytać więc też Ci szczerze odpowiem, na liście dokładnie było 311 osób plus pod stadionem dopisane dokladnie 38 więc zawyżona o 1 osobe. Cześc stoi pod flagami kolo cateringu a cześc osob (w tym np ja) jesli chodzi o to zdjecie stoi z boku gdzie na zdjeciu nie ma tego uchwyconego a czy wierzysz w ta liczbe czy nie to szczerze mowiąc srednio mnie interesuje.
Nie poruszyłbym tego tematu gdyby nie jedna z waszych zgód, która pochwaliła się, że Zagłębie często zawyża/zaokrągla swoje liczby, żeby lepiej wyglądało i w sumie swoim wpisem to potwierdziłeś, że zawsze podajecie liczbę osób zapisanych na wyjazd a nie ilu pojechało,chyba jakiś nowy trend :) Tłumaczenia twoje do zdjęcia są śmieszne bo na zdjęciu brakuje dobrej stówki...to mój ostatni wpis w tym temacie.
To trzeba się było ze swoją ekipą ustawić i ich dojebać. Mógłbyś się chwalić że rozjebałeś 380 osób zamiast "co najmniej stówkę mniej" jak widać "na zdjęciu".
Po co w ogóle odpowiadać na post jakiegoś debila, który się zarejestrował tylko po to, by się przypierdolić do liczby ZL na wyjezdzie.
Aż tak go boli liczba podana w internecie, że szok :)
Musiał wykropkować i będzie prowadził śledztwo
krzyczeli w********** jak wyjebali racę na murawę w momencie kiedy gnietli bramkę Ruchu i sędzia musiał przerwać mecz j***** przygłupie.A o to piro kto odpala kto nie to co?dalej żyjesz w świecie tuska i jego represji że uważasz to za jakąś konieczność?przecież każdy ma wyjebane na legalizację.
*** pisze:krzyczeli w********** jak wyjebali racę na murawę w momencie kiedy gnietli bramkę Ruchu i sędzia musiał przerwać mecz j***** przygłupie.A o to piro kto odpala kto nie to co?dalej żyjesz w świecie tuska i jego represji że uważasz to za jakąś konieczność?przecież każdy ma wyjebane na legalizację.
Sam robisz w tym momencie z siebie przygłupa. Jest u was jak jest i tupanie nózkami nic nie zmieni
Ale co to ku*** za różnica kto atakował? Leci piro na murawe (z sektora gości) i ja jako kibic gospodarzy jestem zajarany i bije brawo (przenośnia) i nakręca to tylko do jeszcze lepszego dopingu, szczególnie jeśli widać, że piro leci a chwile wcześniej jakiś zjeb walił gaśnicą w typa na płocie.
co ja mam ci całą relację z meczu pisać, co było, jaki odblask miały wydarzenia z boiska na trybuny.był doping, bluzgi, Ruch wyjebał race na murawę jak byli w dużej defensywie a mieli też swoje gdzie gnietli Wisłę poszło W********** i tyle, jakby było odwrotnie cały stadion biłby brawo.czasami jednak warto mieć mózg zamiast bezmyślnie klaskać.
warszawski styl pisze:Korzystając z okazji zapytam, GieKSa ma dalej bardzo dobre stosunki ze Stilonem? Czy ktoś mi troche za mocno podkoloryzował pewne rzeczy?
Tylko prywatne kontakty "łysych". Ze sobą nie graliśmy już kilka lat.