autor: Doktor P(r)awica » 05.12.2016, 23:13
Nie róbmy już z siebie takich wzorów patriotyzmu. Ubranie bluzy z symbolem PW i wytatuowanie sobie jakiejś maksymy typu śmierć wrogom ojczyzny gówno znaczy.
Ilu z kibiców na forum i w młynach popiera hasło white power, gardzi murzynami, j**** żydów, arabów, cyganów, gejów.Francuzi pedały, Hiszpanie brudasy, włosi brudasy, turcy kozojebcy, albańczycy kozojebcy itd, a nagle czaszka przeszkadza. Wielcy patrioci sie znaleźli. Ile to osob z młyna za damski c*** jest w stanie spuścić jakiemuś przypadkowemu typowi w******* bo sie krzywo spojrzał w klubie, bo ma za ciasne spodnie niż osiedlowa ustawa przewiduje. Ilu z młyna na kimś dyche zajebało, ćpa mefedron hurtowo, rucha szlaufy, skończyło edukacje na zawodówce, ale wielcy patrioci.
A ja mam wyjebane. Nosze totenkopfa i c***. I mówie głośno white power i nie bede robił z siebie przykładnego obywatela ale media mnie szkalują jako dobrego kibica :(* TVN kłamie, a przecież ja dałęm 5zł na paczke 2 lata temu dla starszego dziadka co mieszka za wschodnią granicą.