5 liga (zbiorczo)
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 5 liga (zbiorczo)
Mimo, że liga nie ta to sporo się tu o nas pisze.
Skoro jesteście tak obeznani/ogarnięci to po co te wszystkie pytania ??
Każdy normalny, który śledzi wydarzenia na Podkarpaciu wie/powinien wiedzieć/ROZUMIEĆ jak jest.
Jak już było pisane, ktoś nas widział- mógł coś zrobić a nie teraz tęga rozkminka kto, z kim, gdzie.
No i kolejna sprawa,że pewne ekipki są bardzo przewrażliwione na widok blach RST (zazwyczaj jesteśmy widywani gdzieś gdzie nas nie ma). Wyjdzie na to , że jesteśmy ekipa widmo,hehe.
Skoro jesteście tak obeznani/ogarnięci to po co te wszystkie pytania ??
Każdy normalny, który śledzi wydarzenia na Podkarpaciu wie/powinien wiedzieć/ROZUMIEĆ jak jest.
Jak już było pisane, ktoś nas widział- mógł coś zrobić a nie teraz tęga rozkminka kto, z kim, gdzie.
No i kolejna sprawa,że pewne ekipki są bardzo przewrażliwione na widok blach RST (zazwyczaj jesteśmy widywani gdzieś gdzie nas nie ma). Wyjdzie na to , że jesteśmy ekipa widmo,hehe.
-
Nas 80? A gdzie i kiedy na wyjeździe tyle was było? Jak nawet w rejony stalowowolskie jeździliście max w 30-40 osób!
Wcale mnie nie dziwi, że Gorzyce nie przyznają się do Stalówki, przecież Polonia Przemyśl robi to samo, więc to chyba odgórne polecenie Południowej Damy.
Prawda jest taka, że gdyby nie było tam z wami Stalowej, w ogóle byście tam nie pojechali, a inne bajeczki możecie reszcie kibicowskiej Polski sprzedawać. Macie kosę zarówno z Wisłą Sandomierz jak i z Siarką więc to naturalna sprawa, że jeździcie na mecze Stalówki i macie parasol ochronny nad sobą zatem nie rozumiem tego odcinania się.
Dodatkowo w tym dniu w Kraśniku grali Czarni Jasło, na których później ustawiła się Stalówka, wcale bym się nie zdziwił jakby Czarnych atakaowało właśnie te 80 osób ze Skopania niby samych Gorzyc..[/quote]
Nie jestem adwokatem ale zwyżka formy może jakaś.
Dla użytkowników tego forum wiecznie jest cos problemem i te tematy były nie raz wałkowane. A to nie pojechali, pojechali ale w chujowej liczbie, nie zabrali flagi i szala, byli z tymi wiec sie odważyli...itd. Dajcie na luz.
Bywaliśmy gościnnie na meczach w Przemyślu i nie tylko. Było o tym pisane więc nie wiem o jakie wypieranie chodzi.
A jednak byś się zdziwił co do liczby i składu ;) .
To gdzie jeździmy, z kim i po co to nasza sprawa . Zainteresowane strony zawsze o tym wiedzą. Wasze dywagacje i domniemania, [link] to wasza sprawa. Nie czuję obowiązku określania stosunków na linii Polonia P.- Stalówka, Stal G.-Stalówka czy innych. Kumate kumy z forum powinny łapać ocb a te mniej kumate dalej będą żyły w nieświadomości tworząc teorie spikowe i zadając sto pytań do.hehe .
Bez spinki ;)
Wcale mnie nie dziwi, że Gorzyce nie przyznają się do Stalówki, przecież Polonia Przemyśl robi to samo, więc to chyba odgórne polecenie Południowej Damy.
Prawda jest taka, że gdyby nie było tam z wami Stalowej, w ogóle byście tam nie pojechali, a inne bajeczki możecie reszcie kibicowskiej Polski sprzedawać. Macie kosę zarówno z Wisłą Sandomierz jak i z Siarką więc to naturalna sprawa, że jeździcie na mecze Stalówki i macie parasol ochronny nad sobą zatem nie rozumiem tego odcinania się.
Dodatkowo w tym dniu w Kraśniku grali Czarni Jasło, na których później ustawiła się Stalówka, wcale bym się nie zdziwił jakby Czarnych atakaowało właśnie te 80 osób ze Skopania niby samych Gorzyc..[/quote]
Nie jestem adwokatem ale zwyżka formy może jakaś.
Dla użytkowników tego forum wiecznie jest cos problemem i te tematy były nie raz wałkowane. A to nie pojechali, pojechali ale w chujowej liczbie, nie zabrali flagi i szala, byli z tymi wiec sie odważyli...itd. Dajcie na luz.
Bywaliśmy gościnnie na meczach w Przemyślu i nie tylko. Było o tym pisane więc nie wiem o jakie wypieranie chodzi.
A jednak byś się zdziwił co do liczby i składu ;) .
To gdzie jeździmy, z kim i po co to nasza sprawa . Zainteresowane strony zawsze o tym wiedzą. Wasze dywagacje i domniemania, [link] to wasza sprawa. Nie czuję obowiązku określania stosunków na linii Polonia P.- Stalówka, Stal G.-Stalówka czy innych. Kumate kumy z forum powinny łapać ocb a te mniej kumate dalej będą żyły w nieświadomości tworząc teorie spikowe i zadając sto pytań do.hehe .
Bez spinki ;)
-
Victoria Czermin - Igloopol Dębica (26 sierpnia, 11:00)
Na ten wyjazd udajemy się 2 busami i samochodami w liczbie 52 osób bez flag. Przez cały mecz prowadzimy nieregularny doping w asyście bębna, a po spotkaniu dziękujemy piłkarzom za ambitną grę. Niestety nasi grajkowie przegrywają mecz przez co tracimy pozycję lidera.
Na ten wyjazd udajemy się 2 busami i samochodami w liczbie 52 osób bez flag. Przez cały mecz prowadzimy nieregularny doping w asyście bębna, a po spotkaniu dziękujemy piłkarzom za ambitną grę. Niestety nasi grajkowie przegrywają mecz przez co tracimy pozycję lidera.
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
-
Pytanie do kogoś z Igloopolu. Jak skomentujecie to wydarzenie
[link]
a tu idzie z wami 3 miesiące wcześniej na mecz
[link][/quote]
Pytam bo podobno nie chciał nawet słyszeć od niektórych z was o wycofaniu oskarżenia.
[link]
a tu idzie z wami 3 miesiące wcześniej na mecz
[link][/quote]
Pytam bo podobno nie chciał nawet słyszeć od niektórych z was o wycofaniu oskarżenia.
-
nie jest i nie będzie już kibicem !
i mam do Ciebie pytanie, założyłeś to konto tylko po to aby szukać konfrontacji na internecie?
i mam do Ciebie pytanie, założyłeś to konto tylko po to aby szukać konfrontacji na internecie?
-
ja skomentuje to bardzo chetnie i jednoznacznie. odkad zarejestrowales sie na tym forum twoje posty dotycza praktycznie tylko naszych spraw jak i w ogole praktycznie tylko Igloopolu a fakt ze sa bez przerwy kasowane juz pomine. swiadczy to tylko o tym ze masz kompleksy. proponuje ci zmienic obiekt zainteresowan i zajac sie np graniem w pasjansa lub szachy. przypominam tez ze koncza ci sie wakacje wiec dobrze byloby abys zaopatrzyl sie w zeszyty i ksiazki. ciach
-
Toż to trudne gry. Lepiej warcaby dużo prostsze i mniej kłopotliwe ;)Zatorzanin pisze:ja skomentuje to bardzo chetnie i jednoznacznie. odkad zarejestrowales sie na tym forum twoje posty dotycza praktycznie tylko naszych spraw jak i w ogole praktycznie tylko Igloopolu a fakt ze sa bez przerwy kasowane juz pomine. swiadczy to tylko o tym ze masz kompleksy. proponuje ci zmienic obiekt zainteresowan i zajac sie np graniem w pasjansa lub szachy. przypominam tez ze koncza ci sie wakacje wiec dobrze byloby abys zaopatrzyl sie w zeszyty i ksiazki. ciach
-
Może jesteście tak interesująca ekipą że skoncentrował się tylko na was hehe.A co do reszty to zadał wam dwa rzeczowe pytana poparte linkami, wystarczyło odpowiedzieć a ewentualne pretensje i uwagi napisać mu na PW,a nie rozpoczynać teraz chorej dyskusji . I na koniec odniosę sie do gry w szachy, bierki. Panowie lub chłopcy z waszym zapałem i ochota do konfrontacji z nami , jaka przejawiacie przez już dłuższy okres czasu to raczej te gry zaproponujcie sobie i kolegą bo jak na razie to wychodzi wam tylko już zresztą słynny w Debicy okrzyk " chodźcie k**** chodźcie" po czym szybkie zmykanie do klatek, ewentualnie zamykanie sie w aucie. Jak by cos to na PW do mnie uderzać bo nie zamierzam więcej w tej sprawie tu pisać.
-
No to kieruje do Ciebie PW staruszku. Dobrze wyszło Ci przedstawienie nas na wiecznie uciekających tchórzy, a swoją ekipę na niepokonaną :) ale więcej już na PW :)
-
Jakieś złe fatum ogarnia Iławski Jeziorak w tym roku. Już 3 osoba w tym roku która jest związana z Jeziorakiem opuszcza nas na zawsze. Śmierć Piłkarza, następnie tragiczna śmierć na obczyźnie młodego fana Jezioraka a wczoraj wieczorem "Najwyższy" zabrał do siebie oddanego od lat fanatyka Krzyśka. Jutro gramy mecz w Suszu który miał być świętem połączonym z imprezą po meczową niestety musimy z tego zrezygnować.
[link]
[link]

-
Wisłoka Dębica - Pogórze Wielopole Skrzyńskie
Tego dnia wypada 24 rocznica przybicia zgody z Górnikiem Zabrze przez co na płocie ląduje trans o treści " Już 24 lata, skoczy w ogień brat za brata ! - 8 września " co również nawiązuje do meczu zgody który odbędzie sie za tydzień w Zabrzu przy okazji festynu charytatywnego. Wracając do meczu, w młynie stawia sie ponad 60 osób dopingujących całe spotkanie, wieszamy po jednej fladze Wisłoki i Górnika oraz transparent odnoszący się do ostatniej afery z pobiciem radnego, kibica Igloopolu o treści: " RADNY marucha : JUŻ ZAPOMNIAŁEŚ JAK Z SIEKIERĄ BIEGAŁEŚ, JAK ĆPAŁEŚ, PO BURDELACH SIĘ SZLAJAŁEŚ, POLICJE WYZYWAŁEŚ, W PiS CHU... WBIJAŁEŚ - TERAZ RADNYM SIE STAŁEŚ. Piłkarze wygrywają 6:0 za co dziękujemy im po meczu.
Tego dnia wypada 24 rocznica przybicia zgody z Górnikiem Zabrze przez co na płocie ląduje trans o treści " Już 24 lata, skoczy w ogień brat za brata ! - 8 września " co również nawiązuje do meczu zgody który odbędzie sie za tydzień w Zabrzu przy okazji festynu charytatywnego. Wracając do meczu, w młynie stawia sie ponad 60 osób dopingujących całe spotkanie, wieszamy po jednej fladze Wisłoki i Górnika oraz transparent odnoszący się do ostatniej afery z pobiciem radnego, kibica Igloopolu o treści: " RADNY marucha : JUŻ ZAPOMNIAŁEŚ JAK Z SIEKIERĄ BIEGAŁEŚ, JAK ĆPAŁEŚ, PO BURDELACH SIĘ SZLAJAŁEŚ, POLICJE WYZYWAŁEŚ, W PiS CHU... WBIJAŁEŚ - TERAZ RADNYM SIE STAŁEŚ. Piłkarze wygrywają 6:0 za co dziękujemy im po meczu.
-
Okręgówka : Zapora Porąbka - Spójnia Landek 01.09.2012
http://www.photomachine.fora.pl/sezon-2 ... 7.html#715
http://www.photomachine.fora.pl/sezon-2 ... 7.html#715
Atlas Polskich Kibiców
- czyli zbiór rodzimych ekip od ekstraklapy do super c-klasy , wszystkie dyscypliny !
Na tą chwile ponad 1823 ekip/ek!
https://www.facebook.com/Atlas-Polskich-Kibic%C3%B3w-1736640906378521/?fref=ts
Zapraszam
- czyli zbiór rodzimych ekip od ekstraklapy do super c-klasy , wszystkie dyscypliny !
Na tą chwile ponad 1823 ekip/ek!
https://www.facebook.com/Atlas-Polskich-Kibic%C3%B3w-1736640906378521/?fref=ts
Zapraszam
-
Do Wisłoki, to was najebało 60 osób +/-.
-
Lepiej mieć 60 wiernych kibiców którzy dopingują przez cały mecz ,niż wcale !Ale co ty możesz o tym wiedzieć eunuhu j*****!Ełnuch pisze:Do Wisłoki, to was najebało 60 osób +/-.
1
-
-
Ile Jezioraka w Suszu ?
-
Igloopol Dębica - Kaskada Kamionka (1 września, 17:00)
Wystawiamy ok. 60 osobowy młyn dopingując piłkarzy przez całe spotkanie w asyście bębna. Nasz doping tego dnia określamy na dobry. Na płocie wiszą dwie flagi: Igloopol w moim sercu, Debica w mej pamięci oraz Morsy, a także transparent o treści: 1.IX.1939 Pamiętamy. Po wygranym meczu dziękujemy piłkarzom za walkę na boisku.
[link]
[link]
[link]
Wystawiamy ok. 60 osobowy młyn dopingując piłkarzy przez całe spotkanie w asyście bębna. Nasz doping tego dnia określamy na dobry. Na płocie wiszą dwie flagi: Igloopol w moim sercu, Debica w mej pamięci oraz Morsy, a także transparent o treści: 1.IX.1939 Pamiętamy. Po wygranym meczu dziękujemy piłkarzom za walkę na boisku.
[link]
[link]
[link]
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
-
-
Ile Jezioraka w Suszu ?
130 w tym 25 FC Susz
Problemator a ilu pikników wśród tej liczby 80% ? hehe plus 20% na zeznaniach
130 w tym 25 FC Susz
Problemator a ilu pikników wśród tej liczby 80% ? hehe plus 20% na zeznaniach
-
https://www.youtube.com/watch?v=6GTf6TINe1Q
bardzo ciekawa i fajna zapowiedź kibiców Czuwaju na Derby Przemyśla 2012
bardzo ciekawa i fajna zapowiedź kibiców Czuwaju na Derby Przemyśla 2012
-
Startu Radziejów 40 osób na wyjeździe w Piotrkowie Kujawskim. Cały mecz doping na dobrym poziomie, w asyście dobrego repertuaru bębna. Cały mecz pełna szydera z miejscowych, którzy na nasz widok ograniczyli się tylko do pokazywania środkowych palców i bladych pośladków. Gospodarze spinają się w sezonie tylko na mecz z nami i formują 35-40 osobowy 'młyn' składający się z dzieciaków i dziewczyn, kobiet. Poziom ich przyśpiewek żenujący, a nawet pozdrawiają kibiców innego klubu, którzy pogonili ich u siebie (żeby nam zrobić na złość? haha). My odpalamy wielką świecę dymną, czarną, która konkretnie zadymia trybuny. Po meczu napinacze w pierwszej linii, szkoda, że zza pleców wąsów. Podróż bez przygód. Zdjęcie bardzo słabej jakości.

www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
Nas +/- 70 osób
Wielkie dzięki za wsparcie !
CZUWAJ&RADKA
to jest skopiowane z forum czuwaju. Pytanie mam czy będzie relacja ze strony radki ? słyszałem że mieliście okazje do sparingu ?:)
Polonia albo śmierć.
CZUWAJ&RADKA
to jest skopiowane z forum czuwaju. Pytanie mam czy będzie relacja ze strony radki ? słyszałem że mieliście okazje do sparingu ?:)
Polonia albo śmierć.
-
Iwonka Iwonicz - NAFTA JEDLICZE
Od nas 15 osób furkami plus bus Karpaciarzy 20 osób .
[link]
Od nas 15 osób furkami plus bus Karpaciarzy 20 osób .
[link]
-
Właśnie bardzo ciekawy mecz, zwłaszcza przed derbami. Chętnie byśmy przeczytali relacje z DWÓCH stron :)Okrutny pisze:Nas +/- 70 osób
CZUWAJ&RADKA
Polonia albo śmierć.
-
LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
I drugie pytanie czy organizują młyn u siebie ?
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
Panie Okrutny, skoro słyszałeś lub widziałeś to albo opisz albo nie zabieraj głosu, przynajmniej na tym forum dla dobra obu stron. Miłej nocy
-
Kibiców Tłoków na pewno nie było gdyż takie coś nie istnieje. Pozdrawiam Cię dobry chłopcze serdecznie.=Dobry Chłopak= pisze:LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
-
tak, byli obecni ;)=Dobry Chłopak= pisze:LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
-
Soła Łęki - Brzezina Osiek
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Race wprawdzie nie wybuchały ale zamieniały się w wulkany.
Race wprawdzie nie wybuchały ale zamieniały się w wulkany.
-
Kibiców Tłoków nie było, bo ich wogóle nie ma. Ale pewnie było 80 kibiców Stali(tych ze Skopania) tylko nie wiadomo do końca której Stali ;)ja również Cię pozdrawiam kibicu "Stali"InnyNiżWszyscy pisze:Kibiców Tłoków na pewno nie było gdyż takie coś nie istnieje. Pozdrawiam Cię dobry chłopcze serdecznie.=Dobry Chłopak= pisze:LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
-
Ralacja z naszej strony bedzie jutro, cierpliwości.Anonimowy1990 pisze:Właśnie bardzo ciekawy mecz, zwłaszcza przed derbami. Chętnie byśmy przeczytali relacje z DWÓCH stron :)Okrutny pisze:Nas +/- 70 osób
CZUWAJ&RADKA
Polonia albo śmierć.
Ps. polonia albo śmierć :)
-
Pseudo dobry chłopaku widać bardzo cię boli te 80osób w Skopaniu :) prawda jest taka czy to była Stalówka czy Gorzyce co to za różnica? owe 80osób harcowało sobie jak u siebie po waszym terenie przy waszej biernej postawie, nie zapominając, że Stalowa to jest wasz wróg nr 1. Jedyna wasza reakcja to wylewanie żali na forum.=Dobry Chłopak= pisze:Kibiców Tłoków nie było, bo ich wogóle nie ma. Ale pewnie było 80 kibiców Stali(tych ze Skopania) tylko nie wiadomo do końca której Stali ;)ja również Cię pozdrawiam kibicu "Stali"InnyNiżWszyscy pisze:Kibiców Tłoków na pewno nie było gdyż takie coś nie istnieje. Pozdrawiam Cię dobry chłopcze serdecznie.=Dobry Chłopak= pisze:LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
Zamiast piąć się na forum zacznij jeździć lepiej na mecze bo póki co to liczby macie delikatnie mówiąc średnie, swoją drogą ciekawy jestem ile zer wyjazdowych zaliczycie na wiosne hehe :)
-
No ciekawe ciekawe, niestety nie pofatygowałeś się sprawdzić z kolegami. Jesteście bandą na festyny haha (pewnie wiesz o co chodzi) lecz nie zdziwiłbym się gdybyś nie wiedział bo tacy jak ty czerpią informacje z internetu.Detektywie, jak mi rozkminisz ile osób bluzgało z wiślackiego FC na ciebie w 2009roku a teraz stoi z tobą na sektorze w Radomiu to prześle ci listę imienną osób ze Skopania wtedy sobie przeliczysz ile osób było z Gorzyc a ile z Marsa.=Dobry Chłopak= pisze:Kibiców Tłoków nie było, bo ich wogóle nie ma. Ale pewnie było 80 kibiców Stali(tych ze Skopania) tylko nie wiadomo do końca której Stali ;)ja również Cię pozdrawiam kibicu "Stali"InnyNiżWszyscy pisze:Kibiców Tłoków na pewno nie było gdyż takie coś nie istnieje. Pozdrawiam Cię dobry chłopcze serdecznie.=Dobry Chłopak= pisze:LZS Ździary - Tłoki Gorzyce 26 sierpnia - mam pytanie czy kibice Tłoków Gorzyce byli obecni na meczu w Ździarach ? po bardzo dobrym wyjeździe do Skopania myślałem, że podtrzymają dobrą passę.
-
Pseudo dobry chłopaku widać bardzo cię boli te 80osób w Skopaniu :) prawda jest taka czy to była Stalówka czy Gorzyce co to za różnica? owe 80osób harcowało sobie jak u siebie po waszym terenie przy waszej biernej postawie, nie zapominając, że Stalowa to jest wasz wróg nr 1. Jedyna wasza reakcja to wylewanie żali na forum.
Zamiast piąć się na forum zacznij jeździć lepiej na mecze bo póki co to liczby macie delikatnie mówiąc średnie, swoją drogą ciekawy jestem ile zer wyjazdowych zaliczycie na wiosne hehe :)
A żebyś wiedział, że boli tym bardziej, że was tam pewnie było 5 osób(dla mnie nie jesteście żadnym przeciwnikiem) a reszta to Rowery, jak sam napisałeś nasz wróg nr 1 ;)
Nie wylewam żali tylko jesteście tak dużą i na tyle mocną akipą, że potraficie jechać na wyjazd tylko przy"obstawie" stalówki, bo gdyby ich tam nie było to pewnie siedziałbyś w domu i do swojego małego kalendarzyka Stalowca dopisał kolejne zero ;)
U mnie z wyjazdami dobrze, ale dziekuję, że zapytałeś ;) O zera też się nie bój bo napewno będzie ich mniej niż waszych, chodzi o mecze Stali Gorzyce dla ścisłości ;)
Jesteście na tyle bezpłciową ekipą, że nie zależy wam czy śpiewacie Stal Gorzyce czy Stal Stalowa Wola, przecież to taka mała różnica i nie zależy wam, że jeździcie ze stalówka na mecz i liczą was tak samo jak fc(najważniejsze,że byliście , jesteście, będziecie SG) ;)
A ja wolę jechać jak sam napisałeś średnią liczbą jako Siarka niż robić tak jak wy i jeździć ze stalówka jako.... sam sobie odpowiedz, chyba, że wkońcu Stalowa pokaże wam wasze miejsce wsród swoich fc jak Lipa czy inna wioska pod stw ;)
A żebyś wiedział, że boli tym bardziej, że was tam pewnie było 5 osób(dla mnie nie jesteście żadnym przeciwnikiem) a reszta to Rowery, jak sam napisałeś nasz wróg nr 1 ;)
Nie wylewam żali tylko jesteście tak dużą i na tyle mocną akipą, że potraficie jechać na wyjazd tylko przy"obstawie" stalówki, bo gdyby ich tam nie było to pewnie siedziałbyś w domu i do swojego małego kalendarzyka Stalowca dopisał kolejne zero ;)
U mnie z wyjazdami dobrze, ale dziekuję, że zapytałeś ;) O zera też się nie bój bo napewno będzie ich mniej niż waszych, chodzi o mecze Stali Gorzyce dla ścisłości ;)
Jesteście na tyle bezpłciową ekipą, że nie zależy wam czy śpiewacie Stal Gorzyce czy Stal Stalowa Wola, przecież to taka mała różnica i nie zależy wam, że jeździcie ze stalówka na mecz i liczą was tak samo jak fc(najważniejsze,że byliście , jesteście, będziecie SG) ;)
A ja wolę jechać jak sam napisałeś średnią liczbą jako Siarka niż robić tak jak wy i jeździć ze stalówka jako.... sam sobie odpowiedz, chyba, że wkońcu Stalowa pokaże wam wasze miejsce wsród swoich fc jak Lipa czy inna wioska pod stw ;)
-
Siarkowcu jak jeździliśmy w wasze tereny w 5 osób to też siedziałeś na d**** w domu(Strzelec). Pojechaliśmy w większej to płaczesz, że Stalówka. Mało też źle hehehe. Żaden przeciwnik? hehe zapomniałeś jak spierdalałeś przed Gorzycami przy okazji meczu Wisłoki w Nowej Sarzynie. Możecie nas lekceważyć, nazywać wieśniakami, wkręcać sobie różne rzeczy lecz nas to śmieszy i robimy swoje. Mamy na to wyjebane jak będziesz rozkminiał klapsa. Nie musimy nic wam udowadniać albo waszej układowiczce z którą chcieliście sobie zrobić bandę na Stalówkę a nie potraficie nam utemperować nosa gdy wpadamy sobie na wasze tereny. Ostatnie zdania twojej wypowiedzi pokazały, że masz nikłe pojęcie na temat rzeczy o których piszesz. O naszych relacjach ze Stalówką nie musicie wiedzieć albo czytać. Wystarczy, że to poczujecie.=Dobry Chłopak= pisze:Pseudo dobry chłopaku widać bardzo cię boli te 80osób w Skopaniu :) prawda jest taka czy to była Stalówka czy Gorzyce co to za różnica? owe 80osób harcowało sobie jak u siebie po waszym terenie przy waszej biernej postawie, nie zapominając, że Stalowa to jest wasz wróg nr 1. Jedyna wasza reakcja to wylewanie żali na forum.
-
proponuje koledze z Gorzyc nie udzialac sie w temacie poniewaz Wasza ekipka podczas zakupow w Tbg w sklepie "Neonet" zadzwonila na policje i wsiadla do radiowozu ktory podwiozl ich do samochodu i odeskortowal za miasto. Zielony VW Pasat RTA :) szkoda ze zmienilem telefon bo bym wkleil tu filmik jak ze spuszczonymi glowami wsiadacie do radiowozu i pozniej z niego wysiadacie po przejechaniu 200m, szkoda gadac.
a =Dobry Chlopak= ma pojecie o tym co pisze
a =Dobry Chlopak= ma pojecie o tym co pisze
-
Orzeł Rudnik - Olimpia Pysznica
Zbieramy się w 35 osób dopingujemy przez cały mecz .
[link]
Zbieramy się w 35 osób dopingujemy przez cały mecz .
[link]
-
Bynajmniej nikt nikomu w dupkę nie włazi na zasadzie "kiedyś kosa dziś układzik" :)=Dobry Chłopak= pisze:Jesteście na tyle bezpłciową ekipą, że nie zależy wam czy śpiewacie Stal Gorzyce czy Stal Stalowa Wola

[link]
-
Najwięcej do powiedzenia macie na nasz temat. Pojebało się wam w dupach. dostaliśćie solidny wpierdól na chwile skuliliśćie ogon, pojechaliśmy na kilka [link] ze STALÓWKA i się uważacie za Władców Podkarpacia.. Jak pisałem wcześniej nie zamierzam z wami wdawac sie jakies dyskusje na tym forum macie na tyle odwagi zbierzcie się i dzwoncie numery macie a od nas odbijcie bo przynajmniej cały czas działamy a o Was tego nie można powiedziec.
-
Sami zaczynacie chorą rozkminę, jak napisał kolega o nas się martwić nie musicie będziemy działać sobie jak chcemy i c*** wam do tego :)
dobry chłopaku nie nazywaj nas bezpłciowymi, bo u was w młynie co jakiś czas stoją ludzie którzy nie tak dawno stali u nas w młynie na Pucharze Polski z wami, a co było na tym meczu to divrze wiesz, także kim wy jesteście tolerując typów którzy wrzucali wam od k**** i kim jest dla was Wisła, która werbuje i terroryzuje wieśniaków gdy ci zmieniają szkołę hehe:) swoje słowa oczywiśćie jakby ktoś miał życzenie mogę poprzeć zdjęciami dobrej jakości :)
zajmij się swoim podwórkiem, a nie siejesz popłoch i zaczynasz napinke w internecie. na siłę nic nikomu nie udowodnisz :)
dobry chłopaku nie nazywaj nas bezpłciowymi, bo u was w młynie co jakiś czas stoją ludzie którzy nie tak dawno stali u nas w młynie na Pucharze Polski z wami, a co było na tym meczu to divrze wiesz, także kim wy jesteście tolerując typów którzy wrzucali wam od k**** i kim jest dla was Wisła, która werbuje i terroryzuje wieśniaków gdy ci zmieniają szkołę hehe:) swoje słowa oczywiśćie jakby ktoś miał życzenie mogę poprzeć zdjęciami dobrej jakości :)
zajmij się swoim podwórkiem, a nie siejesz popłoch i zaczynasz napinke w internecie. na siłę nic nikomu nie udowodnisz :)