ch.t pisze:Reasumując wg ciebie rozjebusy o których wspominasz to małolaty po hutniku ,których ty nigdy nie widziałeś,nazwisk nieznasz a mimo wszystko twierdzisz że są nadal na Unii.Przeciez ty jakiś pojebany jesteś..
Zgodzę się z 1, że nie znam nazwisk.Nie znam ponieważ jak się rozpierdalali to byli małolatami (nikt znaczący od was), więc się tym nie interesowałem.A poza tym te osoby są o wiele lat młodsze ode mnie i ja nie znam, ani nie kojarzę ludzi od was w ich wieku.Z osobami z Unii, z którymi się znam rozmawiałem o tej sytuacji i one też nie wiedzą kto tak naprawdę się wtedy rozpruł.Ale wiem też od nich, że nie interweniowaliście w tej sprawie dobrze wiedząc jak to wyglądało.Jak się rozpruwali to mieli po 16-19 lat.Było to 4-5 lat temu więc już dziś są to osoby mające po 20, 20-kilka lat.Ale u was każda parówa to git ziomek.Wychodzicie chyba z założenia – nie ważne, że frajer ważne za Unią.W ramach rekompensaty mogę podać ci kilkanaście nazwisk, ksyw innych frajerów tolerowanych w waszym młynie (ochroniarki, typy z doświadczeniem w służbach mundurowych, przerzuty).
Nie zapomnij się dziś na stadionie przywitać z waszymi ziomkami-ochroniarkami, którzy zapewne będą na służbie pilnować aby 10 osób z Radomiaka nie rozgoniło waszego nastoletniego młyna.