keano pisze:Jaka pojemność klatek w Płocku i Tarnowiu?! , Ile Sovia dostała biletów na derby?
Gdzie ?!
mamonki pisze:
klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
z tego co mi wiadomo Sovia nie bd miala tak latwo z biletami bo rok w rok robili problemy Stali na temat biletow 2 dni przed meczem itp ale niech sie ktos wypowie na ten temat
Pogon Siedlce-OLIMPIA ELBLAG 0-0
Nas w Siedlcach 20+20 Legia+60 Pogon Siedlce.Zasiadamy wszyscy w sektorze gosci przez decyzje jakiegos buraka z ochrony.Mamy ze soba 2 flagi.Po meczu udajemy sie do jednego z siedleckich lokali na mecz Wisla-Legia.
Tego dnia jestesmy tez z Legia w Krakowie w 10 os.z flaga.
Ps.POGON SIEDLCE dziekowa za goscine!!!
Pelikan Łowicz - Wisła Płock 206 Nafciarzy z solidnym oflagowaniem i niezłym dopingiem.
Na mecz docieramy tylko i wyłącznie autami. Cisza i spokój.
Pelikan bez młyna.
Piłkarze wygrywają 1:2, co kwitujemy krótko - "Lidera mamy za c**** go nie oddamy!"
Słabo wygląda ta nasza liga pod względem kibicowskim. Mniejsze ekipki, które coś kiedyś próbowały działać teraz całkowicie bez młynów (np. Znicz, Pelikan), a ligowi średniacy od których należałoby wymagać więcej (Siarka,Olimpia) albo zaliczają zera wyjazdowe, albo symboliczne liczby (że o innej działalności nawet nie wspomnę).
Po meczu z Resovią był wjazd na Planty i jakoś żadnego Broniarza nie było.Czy Broń Radom Official może podać w jakiej lini autobusu zostały te fanty skrojone ????Słyszałem że po wczorajszym meczu Radomiaka z Garbarnią Kraków też był jakiś wjazd na Planty może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat???
srodmiescie1910 pisze:Po meczu z Resovią był wjazd na Planty i jakoś żadnego Broniarza nie było.Czy Broń Radom Official może podać w jakiej lini autobusu zostały te fanty skrojone ????Słyszałem że po wczorajszym meczu Radomiaka z Garbarnią Kraków też był jakiś wjazd na Planty może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat???
ku*** i po c*** ci tu te informacje.zaraz odnośnie twojej wypowiedzi i pytań będziesz miał 10 wpisów broniarzy !!!
Michał_Płock pisze:
Słabo wygląda ta nasza liga pod względem kibicowskim. Mniejsze ekipki, które coś kiedyś próbowały działać teraz całkowicie bez młynów (np. Znicz, Pelikan), a ligowi średniacy od których należałoby wymagać więcej (Siarka,Olimpia) albo zaliczają zera wyjazdowe, albo symboliczne liczby (że o innej działalności nawet nie wspomnę).
Do tego problemy z zarządem Motoru i zamykanie stadionów za byle gówno, przez co kilka potencjalnie ciekawych meczów wyszło/wyjdzie bardzo przeciętnie.
Widzę że niektórzy wypowiadali się na temat po meczowych akcji dlatego zapytałem. Do @ekonom masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem???Masz jednak rację zapytam kolegów bo tutaj nie warto.
srodmiescie1910 pisze:Widzę że niektórzy wypowiadali się na temat po meczowych akcji dlatego zapytałem. Do @ekonom masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem???Masz jednak rację zapytam kolegów bo tutaj nie warto.
siarkohoolik pisze:Na Concordie niepojechalismy, kierunek Elbląg obieramy 4 maja. W niedziele wspieramy Wiślaków autokarem w 41 osób w Starachowicach.
widze jasna deklaracje ze strony siareczki ze na mecz 4 maja do Elblaga sie wybieraja - czyz bede wizjonerem jak powiem ze tez beda mieli tam zero?? i jak zwykle wyobraznia siarkoholika znowu mnie zaskoczy z pomyslem na usprawiedliwienie kolejnego zera ?? Wkrotce sie dowiemy hehehe
siarkohoolik pisze:Na Concordie niepojechalismy, kierunek Elbląg obieramy 4 maja. W niedziele wspieramy Wiślaków autokarem w 41 osób w Starachowicach.
widze jasna deklaracje ze strony siareczki ze na mecz 4 maja do Elblaga sie wybieraja - czyz bede wizjonerem jak powiem ze tez beda mieli tam zero?? i jak zwykle wyobraznia siarkoholika znowu mnie zaskoczy z pomyslem na usprawiedliwienie kolejnego zera ?? Wkrotce sie dowiemy hehehe
..::1952::.. pisze:Do tego momentu jest jeszcze śmiesznie.Ale wmawianie mi, że jestem jakimś waszym rozjebusem, to cię trochę chłopcze poniosło.To, że w waszym młynie i „ekipie” było sporo rozjebusów i kilku jest tam do dziś, to wasz problem, a nie mój.Nie wrzucaj mnie do 1 worka z największym ścierwem.W tym momencie powinienem się na ciebie obrazić;), gdyż żadnym rozjebusem nie jestem.
Reasumując wg ciebie rozjebusy o których wspominasz to małolaty po hutniku ,których ty nigdy nie widziałeś,nazwisk nieznasz a mimo wszystko twierdzisz że są nadal na Unii.Przeciez ty jakiś pojebany jesteś..
Wizjonerka Henia
Wizjonerka-nie wizjonerka,ale Swieta prawda!Nie oszukuj sie-nie pojedziecie-a jesli juz to symbolicznie i z duza pomoca Jagi i pobliskich wspomagaczy-Sandomierz,Debica....
Mozę pojechać nawet 1 osoba i kij ci do tego a jeśli dalej chcesz się dowartościowywać, to zakładaj sobie nowe konta w najlepsze. Mamy przyjaciół i możemy na nich liczyć-ty jeszcze nie dawno z dumnym hasłem na gębie bsnt-zostałeś przez swoich olany(pewnie że jakiś mądry zaraz wyskoczy z 'a po co oni nam, sami sobie radzimy'-to nie w tym rzecz). Wspomagaczy to szukaj w Gorzycach, Rudnikach itp wioskach, które 'wspomagają' a do których się z jakiegoś powodu liczb wstyd przyznać.
dbdex fajnie sie Ciebie czyta,masz lekkość pióra,nie powiem.I poprawiasz nam nastroj z rana:) co Ty mi tu wyjezdzasz z olaniem nas przez zgody.Nie znasz sytuacji to sie nie udzielaj.Tak widocznie mialo byc i to wszystko.Jak sam zreszta zauwazyles radzimy sobie bez zgod nie gorzej niz z nimi wiec dla nas wszystko jest w najlepszym porzadku.Poza tym pamietaj ze was Jaga tez olala.Pozniej zgoda zostala odnowiona,a teraz Jagiellonczycy zastanawiaja sie po co:) zeby za Was na wyjazdy jezdzic hehe.Jestescie zalosnie slabi,widac to bez lupy.Macie tez bardzo silne zgody,z ktorymi doslownie siejecie terror i spustoszenie w regionie:)Gryzonie:).Czy wam sie to podoba czy nie,bedziemy drzeć z was łacha na kazdym kroku,bo jest z czego.Co do Elblaga to poczekalbym z dyskusjami do 4 maja,zostawmy teraz ten temat.Pojedziecie to ok,jak nie to standard.Fajnie ze awansowaliscie,bo to wyrwalo wam wszystkie argumenty do dyskusji z nami i wszyscy widza co soba prezentujecie.See ya!!!:)
Widzisz ja przynajmniej podałem jakieś argumenty a ty dalej brniesz w swoje kmwtw i nic poza tym. To, że bronisz każdego nowego pryszcza na tym forum tylko dlatego, że jest od ciebie z miasta(a i może z tego samego komputera?) to też żadna nowość. Rób z siebie dalej tutaj wielkiego kumacza, 'drzyj łacha' ile wlezie w internecie jeśli czujesz taką potrzebę, Siarka robi swoje na takim a nie innym poziomie i ani ty ani twoje kilka innych kont tutaj tego nie zmieni.