„drogi” Wojtas_ZKS nie będę komentował całego twojego postu, odniosę się tylko do 2 zdań, w których mnie obraziłeś.
A co do frajera 1952 to ja jestem niemal pewny że jest to N.- rozjebus który zostal pogoniony z Unii pare lat temu
Hah.Najpierw kilka osób próbowało mi wmówić, że jestem kibicem Tarnovii.Nie poszło im.Teraz ty mi wmawiasz, że jestem byłym kibicem Unii.Do tego momentu jest jeszcze śmiesznie.Ale wmawianie mi, że jestem jakimś waszym rozjebusem, to cię trochę chłopcze poniosło.To, że w waszym młynie i „ekipie” było sporo rozjebusów i kilku jest tam do dziś, to wasz problem, a nie mój.Nie wrzucaj mnie do 1 worka z największym ścierwem.W tym momencie powinienem się na ciebie obrazić;), gdyż żadnym rozjebusem nie jestem.Ale spoko, mam swoje lata, nie obrażam się jak dziecko.Ja nie jestem jakimś gnojem co ma 15, czy 20 lat.Założe się z tobą o każde pieniądze, że jestem trochę starszy niż ty.Ze mną nie ma żadnego problemu aby pogadać na poziomie.Rozmawiałem już z 2-3 typami od was na pw, m.in. z waszym przywódcą (powinieneś wiedzieć jaki ma nick na tym forum) i możesz go zapytać, że gadka była na poziomie.Pisaliśmy o konkretnych faktach, sytuacjach, czy osobach.Gdybyś był choć trochę inteligentny i nie tak nerwowy to zamiast wyjeżdżać mi od największych kurw, to byś podbił na pw z normalna, luźną gadką.
dalej-frajer i tak sie nie przyzna
Frajer to dla mnie, np. konfident, ochroniarka (a zwłaszcza ochroniarka-kibic, których u was nie brakuje).Za frajera uważam też poniekąd przeżuta, ponieważ nigdy nie zrozumiem jak wczoraj mógł ktoś byś np. kibicem Wisły, a dziś jest Cracovii itp.Tutaj znów cię rozczaruję „drogi” Wojstasiu, gdyż nie zaliczam się do żadnej z tych grup.Skoro piszesz o frajerach to taka rada ode mnie.Rzuć może okiem na swoje podwórko, gdyż tam takich nie brakuje – konfitury, ochroniarki, pracownicy służb mundurowych, przeżuty.A może sam należysz do jednej z tej grupy?Jeżeli według ciebie ktoś kto się nie przypucował na forum komu kibicuje jest frajerem.To ok, to są twoje kryteria, uszanuje je i przyjmę to z ciężkim bólem serca na klatę;).Kim jestem i kogo reprezentuję to się nie martw.Od tej rundy zaczniemy bardziej działać, więc jeżeli wyjdzie coś grubszego, to się dowiesz kim jest tajemniczy ..::1952::.. .
Celowo zwracając się do ciebie piszę z małych liter, bo jeżeli ktoś mi wyjeżdża od rozjebusów i frajerów nie wiedzą nawet do kogo to pisze, to ja się z szacunkiem do chuliganów z zza monitora zwracał nie będę.