Wypłakiwalnia

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Wizard.

Wypłakiwalnia

Post autor: Wizard. » 19.05.2013, 16:48

Jeśli komuś nie podobają się zmiany na forum.
Jeśli ktoś twierdzi, że mamy cenzure śmiało niech wpisuje się tutaj.
Wpisywanie w innym temacie ban.
Xp

iparts.pl
Śpię do południa

Re: Wypłakiwalnia

Post autor: Śpię do południa » 21.05.2013, 14:08

Fajnie, że ktoś się za to forum wreszcie zabrał. Życzę bycia konsekwentnym:)

Ja mam jedną sugestię tylko żeby wszelkiej maści pośredników i producentów gadżetów pogonić z tematów o vlepkach, szalach etc. Niech poszczególne ekipy same wrzucają swoje nowe rzeczy.

ps.
Tak wiem - producent też kibic, a przy okazji czyjś tam kolega

Mastah

Post autor: Mastah » 21.05.2013, 20:21

Wizard. pisze:Jeśli komuś nie podobają się zmiany na forum.
Jeśli ktoś twierdzi, że mamy cenzure śmiało niech wpisuje się tutaj.
Wpisywanie w innym temacie ban.
Macie cenzure!!!
A tak na serio to w sumie dobrze zeby wszystkie ligi, nawet te najnizsze byly w jednym miejscu. Zauwazylem ze brakuje tu paru.

rybak007

Post autor: rybak007 » 22.05.2013, 08:06

Troche bezsensowne jest powielenie dzialu komentarze, obok siebie te same tematy sa.
j**** homopropagande

bartex

Post autor: bartex » 22.05.2013, 09:24

rybak007 pisze:Troche bezsensowne jest powielenie dzialu komentarze, obok siebie te same tematy sa.
gdzie?

Marcin

Post autor: Marcin » 22.05.2013, 09:48

chodzi mu zapewne o dodatkowy widoczny dział na górze
Załączniki
rekofo.png
rekofo.png (21.38 KiB) Przejrzano 22852 razy

JacasGKS

Post autor: JacasGKS » 23.05.2013, 02:14

Jedno to linki do tematow, a drugie do dzialu. Proste i logiczne

rts1910adw

Post autor: rts1910adw » 23.05.2013, 08:16

A da rade zrobic zeby bylo widac czy cos nowego w tematach jest nieprzeczytane ?

flc82

Post autor: flc82 » 23.05.2013, 08:38

Wstawianie wielgachnych linków żeby zachęcić ludzi do pisania, bo nikt nie pisze?
Forum umiera panie Wizard, wylano dziecko z kapielą, tak jak zrobiono to z atmosferą na stadionach Anglii.
Teraz wchodzi się na forum żeby przeczytać max 2 posty na dzień...

UltrasGate

Post autor: UltrasGate » 23.05.2013, 08:47

no lepiej przeczytać dwie normalne wiadomości niż 30 głupich wpisów jakichś małolatów.
[link]

jmk

Post autor: jmk » 23.05.2013, 09:55

Fajnie :)

Ale z drugiej strony możecie też stworzyć specjalny temat dla konwersacji na granicy lub napinkowej. Dozwolone byłoby to tylko w tym jednym temacie i niech sobie konwersują, gaworzą, napinają się i tak dalej. Temat "Kolejkowa napinka".

internet

Post autor: internet » 23.05.2013, 10:31

flc82 pisze:Wstawianie wielgachnych linków żeby zachęcić ludzi do pisania, bo nikt nie pisze?
Forum umiera panie Wizard, wylano dziecko z kapielą, tak jak zrobiono to z atmosferą na stadionach Anglii.
ale własnie o to chodzi. OStatnio za wiele informacji wypływało do internetu. Teraz są tylko te, ktore byc powinny. Internet to nie cale zycie. Na meczu mozna sie dowiedziec wielu ciekawych historii z całej kibicowskiej Polski. Powrót do korzeni - przekazy ustne, pisanie listów - cos pieknego :)

Racoholik

Post autor: Racoholik » 23.05.2013, 20:34

Chyba nie myślisz, że kibice.net to jedyne forum/strona kibicowska z ktorej ludzie czerpali info? "Powrót do korzeni", bo ktoś na forum ogarnął napinke? He he dobre ..
Obrazek

LGTczew

Post autor: LGTczew » 23.05.2013, 21:29

flc82 pisze:Wstawianie wielgachnych linków żeby zachęcić ludzi do pisania, bo nikt nie pisze?

to Ty chyba nie widziałeś co się ostatnio działo na trybunach w Anglii ;)

rybak007

Post autor: rybak007 » 24.05.2013, 11:52

JacasGKS pisze:Jedno to linki do tematow, a drugie do dzialu. Proste i logiczne
Pewnie ze proste i logiczne ale po co skoro ponizej link i tak prowadzi do tego dzialu.
No i przydalby sie jakis moze kibicowski hydepark, w ktorym niekoniecznie musi byc napinka i wyzywanie od pedalow, ale tez poluzowana cenzura.
j**** homopropagande

internet

Post autor: internet » 24.05.2013, 13:29

Racoholik pisze:Chyba nie myślisz, że kibice.net to jedyne forum/strona kibicowska z ktorej ludzie czerpali info? "Powrót do korzeni", bo ktoś na forum ogarnął napinke? He he dobre ..
nie mysle. Ale przyznasz, ze czasami ktos bezsensownie chlapal tutaj ozorem. Tym ktorych jednym info bylo to co napisano na net.kibicach zasugerowalem inny sposob zdobywania informacji.

psychopig

Post autor: psychopig » 24.05.2013, 18:10

Wizard zakładaj dodatkowy temat do kolejki "komentarze tylko napinka" i niech małolactwo kropkuje do bólu.
Zawsze to weselej , jak poczytasz debili.
Obrazek

WrażliwyAgresor

Post autor: WrażliwyAgresor » 25.05.2013, 05:44

Pisząc tu ku***, uznajmy, że sie wypłakuje. Jak dla mnie to to forum podupada.. pod co? pod komune.Ale dobra c*** w to.
Wizard, głównie Ciebie to sie tyczy. Jakas napikna ble ble ble, ku*** do c****, to równie dobrze zamknijcie ku*** forum bo i tak każdy "kumaty" z danego klubu wie jak było gdzie i z kim było . Po co ktos ma wiedziec co miała Legia na trasie z Widzewem?! No po c***! Żeby Ci nie "kumacze" przeczytali i wiedzieli? Po co?! Po c*** ku*** tematy odzielne "komentarze" i "realcje" jak to samo? Nie róbcie z siebie ciot i dopuscie do komentowania każdego, wiem ku***, wiem... że czasami komentarze pisza na serio 16 latkowie... ale ku***, dzisiaj wchodze w dział "komentarze" i widze 13 odpowiedzi mimo iz było w pizdu do wypowiadania sie. Az ku*** sie tego czytac nie da, tak wiem , dacie mi bana bo to jest rozwiazanie. Chcielismy zmian.. po chuju, ale nie takich.. napinka zawsze bedzie, to jest forum, chyba liczyliscie sie zakładajac to forum że bedzie spinka.. wiem nie dajecie rady? Za mało was? O c*** chodzi? Ja jako stary uzytkownik juz tym zaczynam rzygać, wprowadzcie jeszcze cenzure. Tak naprawde te naprawde "kumate" osoby leją ciepłym moczem po jakiś forach.. Dział komentarze to powinien byc dział żeby komentowac i tyle, napinka ZAWSZE bedzie, na stadionach idioci jej nie macie?!!! Po prostu jak juz przesadzona napinka to ban, nie kontrolujecie tego i taka prawda, jest Wizard, jest Admin.. kto jeszcze? c**** Was tam jest... Mam 24 lata, forum obserwuje od 2007 roku i to co teraz sie dzieje na forum to jeden wielki ku*** żal, wiem że sie nic nie zmieni ale powiedzcie mi jedno a w zasadzie WIZARD powiedz mi jedno... po c*** dwa takie same tematy? Relacje, komentarze?
Miłość nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem.

NNZNP_qn

Post autor: NNZNP_qn » 29.05.2013, 20:14

Zmiany wszystkim wyjdą na dobre i wcześniej można było spokojnie cytować ,,Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.'' a teraz kulturka:)
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni - jesteśmy Cracovia ! A kim są oni?

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 29.05.2013, 20:34

WrażliwyAgresor pisze:Pisząc tu ku***, uznajmy, że sie wypłakuje. Jak dla mnie to to forum podupada.. pod co? pod komune.Ale dobra c*** w to.
Wizard, głównie Ciebie to sie tyczy. Jakas napikna ble ble ble, ku*** do c****, to równie dobrze zamknijcie ku*** forum bo i tak każdy "kumaty" z danego klubu wie jak było gdzie i z kim było . Po co ktos ma wiedziec co miała Legia na trasie z Widzewem?! No po c***! Żeby Ci nie "kumacze" przeczytali i wiedzieli? Po co?! Po c*** ku*** tematy odzielne "komentarze" i "realcje" jak to samo? Nie róbcie z siebie ciot i dopuscie do komentowania każdego, wiem ku***, wiem... że czasami komentarze pisza na serio 16 latkowie... ale ku***, dzisiaj wchodze w dział "komentarze" i widze 13 odpowiedzi mimo iz było w pizdu do wypowiadania sie. Az ku*** sie tego czytac nie da, tak wiem , dacie mi bana bo to jest rozwiazanie. Chcielismy zmian.. po chuju, ale nie takich.. napinka zawsze bedzie, to jest forum, chyba liczyliscie sie zakładajac to forum że bedzie spinka.. wiem nie dajecie rady? Za mało was? O c*** chodzi? Ja jako stary uzytkownik juz tym zaczynam rzygać, wprowadzcie jeszcze cenzure. Tak naprawde te naprawde "kumate" osoby leją ciepłym moczem po jakiś forach.. Dział komentarze to powinien byc dział żeby komentowac i tyle, napinka ZAWSZE bedzie, na stadionach idioci jej nie macie?!!! Po prostu jak juz przesadzona napinka to ban, nie kontrolujecie tego i taka prawda, jest Wizard, jest Admin.. kto jeszcze? c**** Was tam jest... Mam 24 lata, forum obserwuje od 2007 roku i to co teraz sie dzieje na forum to jeden wielki ku*** żal, wiem że sie nic nie zmieni ale powiedzcie mi jedno a w zasadzie WIZARD powiedz mi jedno... po c*** dwa takie same tematy? Relacje, komentarze?
Nie doczytałem do końca ale powiem ci jedno. Masz 100% racji, a wystarczylo jedynie wyłączyć rejestracje... Żal na to patrzeć co tu sie dzieje, trzeba powoli zwijac się gdzie inedziej, gdzie bedzie info z całej kolejki a nie tylko pare relacji!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

genom1

Post autor: genom1 » 29.05.2013, 23:07

myślę podobnie.tylko jedno ale.na razie nie ma nic porównywalnego bo ludzie się przyzwyczaili.ale życie nie lubi próżni i tylko kwestia czasu jak modowie sami sobie będą pisali relacje i komentarze a ludzie będą juz gdzie indziej.ale widocznie tak chcą.

rybak007

Post autor: rybak007 » 29.05.2013, 23:27

bez sensu w c*** te forum, jutro przedostatnia kolejka, dzis 1 liga, a tu nawet tematu nie ma, w c*** zabiliscie te forum.
j**** homopropagande

wersu

Post autor: wersu » 29.05.2013, 23:42

MADE IN POLAND i tak źle i tak nie dobrze.
Mam tak samo jak Ty...

recap

Post autor: recap » 30.05.2013, 08:23

Walczymy z cenzura na stadionach a tu co mamy? To samo cenzura jak na Białorusi, admini są hipokrytami jakich mało, sami pewnie darli mordy stop cenzurze na trybunach a tu sami cenzorują forum umiera i to widać. wystarczyło zamknąć rejestracje i problem gimbusów by się rozwiązał ...

havamal

Post autor: havamal » 30.05.2013, 11:10

Generalnie przydałoby się więcej napinki, bo teraz moderatorzy mają mniej roboty co ma bezpośredni wpływ na obniżenie pensji moderatorskiej.
I skończcie już z tym zamykaniem rejestracji, było już nieraz jasno pisane, że za każdego nowego usera jest dobry hajs.

mimo wszystko z tym MADE IN POLAND się zgodze :) A może poprostu polskie środowisko kibicowskie jest na tyle ubogie, że nie jest w stanie prowadzić merytorycznej dyskusji w swoim gronie? Ewentualnie są tu same pionki, które nie mają podstaw, żeby taką dyskuje rozpocząć. Pewnie jedno i drugie...a nie, sorry, to cenzura ;)

ps. gdzie się wyniesiecie, przecież nie macie życia poza tym forum ;)
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos

gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką

Moe

Post autor: Moe » 30.05.2013, 11:44

Dzis przedostatnia kolejka ekstraklasy, a tematów nie ma...
czuję jak oblepia mnie przeciętność

debiutant

Post autor: debiutant » 30.05.2013, 11:50

Wczoraj pare ciekawych meczów,a tu nic,teraz więcej się można dowiedzieć na pejsbuku ,,SO''Sam narzekałem na napinke,ale to już chyba było w ostatecznym rozrachunku lepszą opcją,najwyżej dodajcie z 4 moderatorów i zobaczymy.
Obrazek

Objat

Post autor: Objat » 30.05.2013, 14:25

a wystarczyło zablokować rejestracje, banować napinających się i porządek by był

tMK.

Post autor: tMK. » 30.05.2013, 18:42

Lepszym rozwiązaniem było by otworzenie tematów dla wszystkich. Przynajmniej by się coś działo, a tu się wchodzi i nie ma co czytać. A jak nie ogarniacie napinaczy, to dodajcie kilka modów.

Obecnie forum umiera..
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!

Kadm

Post autor: Kadm » 31.05.2013, 12:15

Wszyscy tak mówicie o zamknięciu rejestracji, forum zapewne ma kasę z ilości zarejestrowanych użytkowników i jest to potrzebne, bo jakby nawet rejestracja została zamknięta to kasy na utrzymanie było by mniej, zapewne potrzebna by była zbiórka pieniędzy na utrzymanie forum, wtedy chciałbym zobaczyć ilu ludzi z tych co najwięcej płaczą o zamknięcie rejestracji by wpłaciło chociaż 10 zł ;)
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??

amf0508

Post autor: amf0508 » 31.05.2013, 12:46

Swego czasu było tak, że rejestracja była otwierana tylko w określone dni tygodnia. Jak dla mnie zdawało to egzamin, bo kto chciał dołączyć do forum to mógł to zrobić, a jednocześnie ograniczona była napinka jednopostowców, zarejestrowanych 5 min wcześniej. Może by do tej formy wrócić?

Blood&Honor

Post autor: Blood&Honor » 31.05.2013, 12:54

Heh co byście nie zrobili to i tak wiele ekip nie umieszcza już tutaj jakichkolwiek relacji, bo to nie ma najmniejszego sensu, te forum jest tylko i włącznie dla beki już od paru ładnych lat, taka prawda jest i musicie się z tym pogodzić.
Z kibice.net się już niczego ciekawego nie dowiecie, chyba będziecie musieli w końcu zacząć jeździć na wyjazdy, bo `dobre` info się na k.net skończyło hehehe...
Obrazek Bóg - Honor - Ojczyzna

Tomi

Post autor: Tomi » 18.08.2013, 22:01

Amen

The end
A.C.A.B.

b75

Post autor: b75 » 09.02.2014, 07:46

WrażliwyAgresor pisze:Pisząc tu ku***, uznajmy, że sie wypłakuje. Jak dla mnie to to forum podupada.. pod co? pod komune.Ale dobra c*** w to.

za mało ku*** w ku*** !!! gęściej trzeba było !!!

ODPOWIEDZ