Przestali buczeć , zaczęli trąbić :)exlim pisze:Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie ze oglądam mistrzostwa świata w trąbieniu a piłkarze tam graja tylko w ramach występów artystycznych.
Afryka dzika...........
Przestali buczeć , zaczęli trąbić :)exlim pisze:Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie ze oglądam mistrzostwa świata w trąbieniu a piłkarze tam graja tylko w ramach występów artystycznych.
zebys sie nie dziwil jak Anglicy wylapia klapsy od czarnuchowbunio5 pisze:Też miałem napisać o anglikach jak jutro sobie poradzą z dopingiem. A może zaczną rozdawać klapsy i zabierać trąbki czarnuchom :) My pewno byśmy tak zrobili :)
Leszek Piesek pisze:panowie trabki pewnie znikna dopiero po meczach grupowych, jak juz nie bedzie w nich RPA, a do tego czasu bedzie pewnie jak w Korei i Japoni, ze wpuszczaja miejscowych tylko po to zeby zapelnili stadion i zeby bylo ze niby dobra frekwencja na kazdym meczu
No chyba niestety tak jest podczas meczu Urugwaj - Francja było zbliżenie na trybuny a tam jakiś koleś z francuską flagą napierdala w tą trąbkę ...^zKs^ pisze:Niestety moda na trąbienie przechodzi rowniez na kibicow innych zespołów, wydaje mi sie ze ten wkurwiajacy dzwiek bedzie nam towarzyszyl az do finalu
Angole zamówili najwięcej biletów to pewnie ich a tuż za nimi niemiaszkiFedelta pisze:Panowie a ma ktoś jakieś info z jakiego europejskiego kraju jest najwięcej kibiców w RPA?
To pytanie skieruj do "kibiców" rpa.jablerr pisze:Niech ktoś mi wytłumaczy : w jaki sposób trąbienie ma pomóc piłkarzom ? W jaki do k**** nędzy ?
Korea i Japonia przynajmniej dopinguje, jak ten lud porządnie krzyknął to był fajny efekt. ;)Leszek Piesek pisze:panowie trabki pewnie znikna dopiero po meczach grupowych, jak juz nie bedzie w nich RPA, a do tego czasu bedzie pewnie jak w Korei i Japoni, ze wpuszczaja miejscowych tylko po to zeby zapelnili stadion i zeby bylo ze niby dobra frekwencja na kazdym meczu
A czemu miała by chcieć? Przecież te trąby to nie wymysł Afryki, tylko jakiś debilnych producentów, którzy potrafili to wcisnąć także u nas, teraz wciskają ludowi RPA. Nigeryjczycy na trybunach grają na perkusji, śpiewają, tańczą, a buczenie ich wkurwia jak wszystkich. FIFA nie zabroniła bo biznes na tym kiczu się kręci.BezimiennyCzłek pisze:A nie wiecie dlaczego reprezentacja Nigerii nie chciała żeby były te trąbki ?
Jaki zwyczaj? To jest jedyny gadżet na jaki ich stać i wcisnęli im to producenci... nie mam pojęcia gdzie to produkują i jaki debil to wymyślił!wąsaty Janek pisze:a tam panowie pierdolicie .. taka jest właśnie u nich kultura kibicowania,dla mnie ten specyficzny doping chociaż nie można tego nazwać dopingiem po prostu dodaje mi smaczek mistrzostw w Afryce,u nich chyba taki zwyczaj ..ale cóż myślę że sie to skończy jak nie wyjdą z grupy:) na Pucharze Narodów Afryki tak nie trąbili bo RPA w nich nie uczestniczyła:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości