EuroInfo
-
Re: EuroInfo
To się niemcy zabawili , a myślalem ze oni są słabi pod wzlędem zadym itp. w bundeslidze a tu proszę. Ktoś wie czy coś sie potem dzialo po meczu?
-
Partizan w Brukseli
[link]
Partizan w Lidze Mistrzów! Kolejny kraj ma swój klub w fazie grupowej.
[link]
Partizan w Lidze Mistrzów! Kolejny kraj ma swój klub w fazie grupowej.
-
30 pseudokibiców Panioniosu Ateny zniszczyło własny stadion. Wszystko po to, aby ich lokalny rywal AEK, którego obiekt jest w złym stanie, nie mógł tu rozegrać rewanżowego meczu czwartej rundy eliminacyjnej piłkarskiej Ligi Europejskiej z Dundee United.
-
Chyba raczej ukradli bo w Anglii nie ma czegos takiego jak krojenie heheBones pisze:Do tego skroil Rapid flage od Aston Villa z ktorymi graja na kwalifikacje do Europa-League
-
Że u nich krojenie nie występuje to co? To znaczy, że nie można im skroić barw? Co za bezsensowne rozumowanie. To jak w Anglii nie śpiewa się przez pełne 90 minut, to znaczy, że taki Rapid też nie może dopingować, bo się panowie angole obrażą?
-
MŠK ŽILINA - SPARTA PRAHA (CHAMPIONS LEAGUE)
[link]
[link]
-
Losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów:
Grupa F
Chelsea FC
Olympique Marseille
Fc Spartak Moskva
MŠK Žilina
Grupa F
Chelsea FC
Olympique Marseille
Fc Spartak Moskva
MŠK Žilina
-
Mam pytanie czy Zilina swoje mecze będzie rozgrywać na ich stadioniku na 6.5 k ? czy wyniosą się na mecze LM na coś większego ?
-
Maribor - Palermo
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
podbijam!Lubos_Kalouda pisze:Mam pytanie czy Zilina swoje mecze będzie rozgrywać na ich stadioniku na 6.5 k ? czy wyniosą się na mecze LM na coś większego ?
jak sie nie myle to maja lekko ponad 11 tyś. pojemnosc
-
Z tego co piszą na stronie to u siebie na stadionie, a mieści on 11 tys. Będzie więc najmniejszym w całej LM, jedak lepiej że będą u siebie.
APOEL - Getafe
[link]
PAOK na Fenerbahce
[link]
i jak to bywa w tamtych stronach powybijane szyby w autokarach
[link]
ARIS w Wiedniu
[link]
duzo liczniej niż w Polsce :)
APOEL - Getafe
[link]
PAOK na Fenerbahce
[link]
i jak to bywa w tamtych stronach powybijane szyby w autokarach
[link]
ARIS w Wiedniu
[link]
-
_hool_ pisze:podbijam!Lubos_Kalouda pisze:Mam pytanie czy Zilina swoje mecze będzie rozgrywać na ich stadioniku na 6.5 k ? czy wyniosą się na mecze LM na coś większego ?
jak sie nie myle to maja lekko ponad 11 tyś. pojemnosc
Celková kapacita štadióna je 11 200
11.200 mam nadzieję że zagrają na czymś większym bo jeśli nie to ciężko będzie zdobyć bilety.
-
Problem w tym, że na Słowacji nie ma wielkiego wyboru. Tylko na Slovanie jest 30 tys., reszta ma dużo mniej. Druga Trnava ma ponad 18 tys.Lubos_Kalouda pisze: Celková kapacita štadióna je 11 200
11.200 mam nadzieję że zagrają na czymś większym bo jeśli nie to ciężko będzie zdobyć bilety.
-
-
-
Wygląda na to, że skrojona flaga, ale nie będę się wypowiadał, bo nie mam pojęcia - wiadomo natomiast, że jedna z grup ma dobre kontakty z UltraSSur, więc Inter z Atletico raczej za sobą nie przepadają.
-
nie za bardzo w temacie ale nie wiedziałem gdzie napisać.
planuje wyjazd na mecz Ziliny . Chcę przyjrzeć się kibicowaniu gospodarzy jak i gości i tu pytanie, na który mecz lepiej pojechać z Marsylią czy Spartakiem?
jak te kluby jeżdżą na zagraniczne wyjazdy etc?
z góry dzięki.
planuje wyjazd na mecz Ziliny . Chcę przyjrzeć się kibicowaniu gospodarzy jak i gości i tu pytanie, na który mecz lepiej pojechać z Marsylią czy Spartakiem?
z góry dzięki.
-
Ultrasy Inter maja zgode z Ultrasami Valencii. Delegacja z Valencii była obecna na tym meczu (widać po fladze na zdjęciu). Ale czy ta Flage/Sektorowke oni (Valencia) albo Inter skroiły tego nie wiem.kibolek1983 pisze:Inter- Atletico
[link]
Wie ktoś o co chodzi?
-
Ultras Sur maja zgode z Irriducibili Lazio, natomiast z Interem ich raczej nic nie łączy (oprócz tego ze obydwie maja z Lazio zgode).innergame pisze:Wygląda na to, że skrojona flaga, ale nie będę się wypowiadał, bo nie mam pojęcia - wiadomo natomiast, że jedna z grup ma dobre kontakty z UltraSSur, więc Inter z Atletico raczej za sobą nie przepadają.
-
Zdecydowanie Zilina - Spartak nie wiem ilu gości może pomiescic stadion Ziliny ale Spartaka napewno przyjedzie b. dużo, a pozatym szkoda patrzeć na tych brudasów z omfortunaBTM pisze:nie za bardzo w temacie ale nie wiedziałem gdzie napisać.
z góry dzięki.
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
neo12 pisze:Zdecydowanie Zilina - Spartak nie wiem ilu gości może pomiescic stadion Ziliny ale Spartaka napewno przyjedzie b. dużo, a pozatym szkoda patrzeć na tych brudasów z omfortunaBTM pisze:nie za bardzo w temacie ale nie wiedziałem gdzie napisać.
z góry dzięki.
Też bym wybrał Spartak. Dobra ekipa i na pewno się pokażą. Nie wiem jak będzie z liczbą bo chyba Rosjanie do UE muszą mieć wizy ale dla takiej ekipy jak Spartak nie powinno być to problemem. OM kibicowsko nie ma co pisać jakieś araby i inne brudasy.
-
ale marsylia ultras bije na głowę 90 procent europy, pomimo ze to araby ,,,
-
Dokładnie! O tym co się dzieje u nich na stadionie to gdzieś indziej mogą tylko o tym marzyc! Ich Doping to spektakularny, ich choreografie taksamo! Dwie dupne trybuny wypełnione w większości z Ultrasami. Akustyka niesamowita! Pyrotechnika tez na codziennie! Na wyjazdach tez (jak na Francja) całkiem dobre liczby, nawet w Pucharach Europejskich.hedans pisze:ale marsylia ultras bije na głowę 90 procent europy, pomimo ze to araby ,,,
Ale dla nich to wyjazd do Ziliny to jakby LP musiał gdzieś na Wsi do Macedonii, wiec nie spodziewacie się za dużo!
Wracając do tego ze to tylko Araby, Brudasy .... to wiadomo jak w takim mieście francuskim wygląda i ze to tez stadiony nie ominą.
W Serbii (np Zvezda), Bułgarii (np CSKA) to tez masz Brudasy (Cygany), ale przez to ze właśnie te Cygany się za prawice (co dla mnie i tak dość paradoks bo te wielkie Cygany by jako pierwsze lądowali wiadomo gdzie) maja to znowu okay i tutaj nikt nie mówi nic złego o nich. A wcale nie są lepsze od Brudasów Arabskich z Francji.
-
Jeżeli Ci chodzi o to że Delije są nazywani Cygani to nie ma nic wspólnego z prawdziwymi Cyganami.
-
Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
Ale z tego 90% to Greccy z Niemiec, Austrii itd.fluor pisze: ARIS w Wiedniu
[link]
-
A ja pochwalę się znajomością z pewną dziewczyną z Rumunii, która wyglądała jak pierwszej wody cyganka, ale należała do tamtejszego ruchu skinhead's. Z początku myślałem, że mnie wkręca, ale po paru rozmowach przekonałem się, że to musi być prawda.
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
Nie splonela, zostala potargana.redukcja pisze:[link]
spłonęła?
Stadion Ziliny ma 11200 miejsc, a co do biletow na mecze Ziliny - dostac bilet bedzie bardzo ciezko na te mecze, utrudnieniem sa rowniez karty kibica, ktore obowiazuja na "tansza" trybune.
Góral 1956 Żywiec - Nase Som Góry Nase Som Hole To My Som Prowdziwi Górole
-
Match MSK Zilina-Chelsea in champions league is good oppurtinity to see how to modern football works.Club management determine the cost of tickets:
1 kategory -western and eastern tribune 400� and 2kategory in this same places -300�!
If you have club card you have ticket for 200�!
VIP kategory on central tribune 600� !!!!!!!!
For your imagination average wage in Slovakia is cca 550� !!!
Ultras Zilina boycott this match and probably support their team behind stadium gates...

-
Ciawasy, mądralo pochodzą z Indiielo1312 pisze:Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
http://rksursus.blogspot.com/
-
Jeden ch.. !MiśBrunatny pisze:Ciawasy, mądralo pochodzą z Indiielo1312 pisze:Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
-
elo1312 pisze:Jeden ch.. !MiśBrunatny pisze:Ciawasy, mądralo pochodzą z Indiielo1312 pisze:Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
Faktycznie... rzut beretem. Przestań człowieku zmieniać mapę świata i miejsce pochodzenia cyganów. Wszystko Ci się miesza :)
.
-
Sorry ale te ceny są w ojro (nie wyświetla mi się znaczek za liczbami)?? :O1927 pisze:Match MSK Zilina-Chelsea in champions league is good oppurtinity to see how to modern football works.Club management determine the cost of tickets:
1 kategory -western and eastern tribune 400� and 2kategory in this same places -300�!
Ultras Zilina boycott this match and probably support their team behind stadium gates...
-
Tak, Serbowie, Bułgarzy czy Słowacy to są w 80% Cyganie, zastanów się co Ty p*********.elo1312 pisze:Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
Ps. skąd jesteś?
-
W euro.kilo.f pisze:Sorry ale te ceny są w ojro (nie wyświetla mi się znaczek za liczbami)?? :O1927 pisze:Match MSK Zilina-Chelsea in champions league is good oppurtinity to see how to modern football works.Club management determine the cost of tickets:
-
Jesteś pewny, że euro? Bo naprawdę ciężko uwierzyć, że trzeba wybulić minimum 200 juro (prawie kafel), żeby zobaczyć mecz... Czy kiedykolwiek, gdziekolwiek takie ceny biletów były?
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
Na 100 procent sa to ceny w euro :)
Góral 1956 Żywiec - Nase Som Góry Nase Som Hole To My Som Prowdziwi Górole
-
Z tego co wyczytałem, to najtańsze bilety są po 50 euro - chyba dlka karneciarzy i członków ichniego kk, ale reki sobie nie dam uciąć. Ale i tak ładnie ich pojebało - dla porównania 3 mecze FC Kopenchaga - Rubin, Barca i Panathinaikos kosztują w przeliczeniu nieco ponad 600 zł...
-
Gdzie tu napisałem 80% ??? Gdzie pisałem o Słowaków? Najpierw czytaj uważnie a potem się do mnie sraj, a nie dodaj jakieś Głupot których nie pisałem!kilo.f pisze:Tak, Serbowie, Bułgarzy czy Słowacy to są w 80% Cyganie, zastanów się co Ty p*********.elo1312 pisze:Nie mi nie szlo o to ze Delije tak nazywani są a o to ze to cala ich rasa jest wymieszona cygańska. Skąd pochodzą Cygany? Właśnie w większość z Bułgarii, Rumunii, Serbii, Kosowo, Albanii itd. Wiec dla mnie to śmieszne jak ktoś co z takiego cygańskiego Kraju pochodzi może mieć takie poglądy bo sam by wiadomo gdzie lądował gdyby wrócili te czasy co kiedy. Dobra nie rozmywajmy ten temat.
Wybacz człowieku ze się może nie tak doskonale na Cyganami znam jak ktoś inny tutaj! Dla mnie to oni zawsze kojarzone były właśnie z Bułgarii, Rumunii itd. Ze się skąd indziej brali to nie wiedziałem. Akurat Cygany lub ich Historia to nie mój Temat! :Dkibolek1983 pisze:
Faktycznie... rzut beretem. Przestań człowieku zmieniać mapę świata i miejsce pochodzenia cyganów. Wszystko Ci się miesza :)
Żeby nie było OT. Pare ładnych meczów wylosowały w EuroLeague m.i. Napoli - Utrecht (!!) , Basel - Roma , Basel - Bayern (tutaj Bayern ma jeszcze jeden Porachunek ....) , Atletico - Aris , Brugge - Dinamo Z. .
Hajduk Split na ładną Grupe trafił (AEK, Zenit, Anderlecht).
-
dwumecz Napoli - Liverpool tez zapowiada się godnie