EuroInfo

Informacje ze światowych trybun
ODPOWIEDZ
Katun

Re: EuroInfo

Post autor: Katun » 19.02.2010, 17:19

Fedek dzięki uprzejmości polskich kibiców Liverpoolu znalazł się na derbach z Evertonem na The Kop, więc chciał się jakoś odwdzięczyć ;)

Stąd też wstawka o obecnych na meczu polskich fanach.

iparts.pl
Bones

Post autor: Bones » 19.02.2010, 18:33

idraulico pisze:+ Athletic Bilbao - RSC Anderlecht 18/02/10

Przy okazji meczu doszło do zamieszek pomiędzy fanami obu drużyn tutaj zdjęcia i video z tego meczu...

[link]

[link]
nie ma zespolu ktorego tak nienawidze jak Puta Bilbao, szmaciarze sa najwieksze pieprzone cygany, w domu chuje wszystkim nas obrzucali co sie dalo, butelki, kamienie, puszki po tunczyku. sam dostalem duzym kijem w lep od tych skurwysynow. Policja u nich jebala nas co krok bo im to sie podobalo. a potem chuje pieprzyli w gazetach ze to my robilismy balagan na ulicach i ze my jestesmy winni, i to 2 razy jak tam gralismy.

Porozbijali nam szyby w autokarze a potem nasz zespol placil grzywne.

To samo w wiedniu, komunistyczne szmaty dostali po mordzie za sami sa winni i znowu w kazdej gazecie plakali jacy to oni nie sa ofiarami, i znow uefa tylko nas ukarala.

Zycze im najgorsze co moze sie stac, niech samolot z nimi spadnie i niech wszyscy pomra w ogniu.

PUTA BILBAO

nisc

Post autor: nisc » 19.02.2010, 18:41

"nam" tzn?
TYBET JEST SERBSKI

Bones

Post autor: Bones » 19.02.2010, 18:50

bylismy z austria wieden 2 razy u nich i nauczylem sie ich nienawidziec.
niemoge nawet wyrazic jak ich nienawidze

nisc

Post autor: nisc » 19.02.2010, 18:52

no ale kto byl z Austria Wieden?
TYBET JEST SERBSKI

Bones

Post autor: Bones » 19.02.2010, 18:59

my, kibice od austrii ;)
niewidzialem jeszcze nigdy takich ludzi bez honoru.

Nasz sektor byl z lewej, prawej i z tylo pomiedzy pedalami z bilbao, niebylo prawie zadnego plotu i szmaciarze u siebie oni nie mieli tez zadnych kontrol pod stadionem, poprostu wszystko lecialo na nas, a jak ktos sie przeciwstalil to policja jebana w czerwonych ochroniarzy jebali wszystkich od nas.

2 razy z nimi gralismy i 2 razy tak bylo, a potem w gazetach zwlaszcza ich prezydent plakal jacy to wszyscy sa zli do nich, bo sa baskowie.

w wiedniu tez kibice austrii weszli na murawe, przed i po meczu kilka z nich dostali po twarzy i wisialy wszedzie flagi z czasow "General Franco" zeby ich prowokowac, do tego plakat "Viva Franco".

Mozna sobie wyobrazic co najwieksze gazety w hiszpani na drugi dzien pisali. Sklamali ze niby to byl zlot neonazistow z wloch i bulgarii i wszyscy na biednych baskow nadawali.

I teraz to samo z Anderlecht. i Zobaczycie ze znow Bilbao bez zadnej kary ujdzie.

My wczoraj dostalismy 20.000,- grzywnej i 2 mecze bez publikij miedzynarodowo.

Störtebeker

Post autor: Störtebeker » 19.02.2010, 19:08

Te, koles "bones" opanuj sie troche. Twoje/wasze klopoty w/z Bilbao nie sa bezpodstawne; nie dosc, ze macie kompleksy w Wiedniu na punkcie Rapidu, to jeszcze podskakujecie wiekszym zalogom.
Ja osobiscie bylem 2 razy w Bilbo (tak! Bilbo) i nie ma czego tam sie obawiac, jezeli jestes cool.

PS. Albo jestes internetowym napinaczem, albo w niewlasciwej zalodze.
PPs. I odpusc sobie jakies bluzgi w moim kierunku, bo jestem za stary i nie ruszaja mnie jakies forumowe podsmichujki.
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer

Bones

Post autor: Bones » 19.02.2010, 19:21

Moze wam sie tam podobalo, mieliscie te sama ideologie polityczna i bylo spoko. U nas na pierwszym meczu tez byli z nimi goscie z St. Pauli i Innsbruck.

Ja mam moje doswiadczenia z nimi, ty twoje, wiec nie proboj mi cos wmowic.

ja nie musze puszczac bluzgi w twoja strone, powiedziales twoje zdanie i akzeptuje to. Ale nie proboj mojego zmienic bo niewiesz co sie wszystko wydarzylo na meczach z nimi i mam podstawe, zeby tak o Bilbao myslec.

I nie musze nic komentowac na temat Rapidu, i tak nie uslyszysz szczerych slow z ich strony jak wyglada naprawde sytuacje w tym momencie na ulicy.

nisc

Post autor: nisc » 19.02.2010, 19:24

Störtebeker pisze:jezeli jestes cool.

heh, wiesz ze Twoje pojecie slowa "cool" niekoniecznie pasuje do wielu innych kiboli....

Bones pisze:I nie musze nic komentowac na temat Rapidu, i tak nie uslyszysz szczerych slow z ich strony jak wyglada naprawde sytuacje w tym momencie na ulicy.
a ja pijac piwka z Kommando Rapid w Glasgow sam kilkukrotnie bylem swiadkiem rozmow miedzy ekipa Rapidu i Austrii..wiec chyba nie ma specjalnego cisnienia..
TYBET JEST SERBSKI

Bones

Post autor: Bones » 19.02.2010, 19:28

jest, ale prawie tylko wsrod mlodzych kibicow, a tu u austrii w ostatnich latach byl wiekszy doplyw.

ale niewazne, niepotrzebnie zaczelem ten temat.

Störtebeker

Post autor: Störtebeker » 19.02.2010, 19:30

nisc pisze:
Störtebeker pisze:jezeli jestes cool.

heh, wiesz ze Twoje pojecie slowa "cool" niekoniecznie pasuje do wielu innych kiboli....
Ach kolego "nisc" nie mialem tego pisac....za pierwszym razem bylem tam w pasiastej koszulce......zolto-niebieskiej
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer

Mavas12

Post autor: Mavas12 » 20.02.2010, 00:43

a Jak tam Atleti-Galata??

Mavas12

Post autor: Mavas12 » 20.02.2010, 01:21

Sory za post pod postem.Ogladajac filmiki zmeczu Ajax-Juve w sektorze Ajaxu widze 2 ciekawe flagi ktore wiszą koło siebie sa to flagi MU i THFC jest jakaś zgoda pomiedzy Ajaxem a MU i Ajaxem a Tottenhamem??

Support28

Post autor: Support28 » 20.02.2010, 01:36

Ciagnie swoj do swego
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż

Ajaciden

Post autor: Ajaciden » 20.02.2010, 08:49

Mavas12 pisze:Sory za post pod postem.Ogladajac filmiki zmeczu Ajax-Juve w sektorze Ajaxu widze 2 ciekawe flagi ktore wiszą koło siebie sa to flagi MU i THFC jest jakaś zgoda pomiedzy Ajaxem a MU i Ajaxem a Tottenhamem??

zwiazek?... Gwiazda Dawida
GKS Katowice... wpisany w moje życie

Klika

Post autor: Klika » 20.02.2010, 15:47

Ajax - Juve
[link]
[link]
[link]
Obrazek
LPH Trzymajcie Się !

BeforeGod

Post autor: BeforeGod » 20.02.2010, 19:20

Czym takim zasluzyl sie Bob (?) Penders ze w meczu NAC - Utrecht,cala przeciwlegla do kamer trybuna,jest ubrana w koszulki ktore tworza zolty napis na czarnym tle "PENDERS" ?
Za bramka wisi transparent "We love you Penders" a mecz od 30 min jest przerwany,ktos wie z jakiego powodu ?
Pilkarze sie normalnie rozgrzewaja,kopie pilke gadajac z trenerem,wyglada to jakby ktos na siatce czy koszu wzial czas, o co chodzi ?
Obrazek

Viclav

Post autor: Viclav » 21.02.2010, 23:33

Juve w Amsterdamie:

[link]
[link]
[link]
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

Falls

Post autor: Falls » 22.02.2010, 10:54

standardowo w Bilbo dobry doping. belgów do Euskadi trochę się nazjezdzało wraz z nimi chyba pare osob z Lyonu i mozliwe ze jakies osoby z amsterdamu. Prowokacja fiolkow przez cały mecz (min. śmiesznymi akcjami gloryfikowania pastuchow typu viva espana : )). W koncu obie ekipy ladują na murawie ale do niczego duzego nie dochodzi choc jak na warunki polwyspu iberyjskiego rewelacja. belgowie sa dlugo trzymani na stadionie i chyba dopiero kolo polnocy puszczaja ich do autokarow. Po meczu proba dostania sie do fioletowych niestety nieudana wynikiem lekko poturbowany autokar. miejscowa psiarnia daje popis i jest chyba agresywniejsza niz ta nad wisła.
szkoda wyniku bo jest korzystniejszy dla belgow a z tego co widzialem w nastepnej rundzie czeka juz kolejna ekipa typu "viva espana" czyli hsv

sopocka plaża

Post autor: sopocka plaża » 22.02.2010, 13:04

Bones - nie miałeś racji że Bilbao ujdzie bez żadnej kary;)

[link]

Samo

Post autor: Samo » 22.02.2010, 19:27

sopocka plaża pisze:Bones - nie miałeś racji że Bilbao ujdzie bez żadnej kary;)

[link]
odnośnie tego artykułu fajny komentarz:)

Wciąż jesteśmy w tyle za Europą...

To w Polsce podobno strach przyjść na stadion. Patrząc na to co wyprawiają polscy kibice chyba nigdy nie dogonimy Europy zachodniej. Zamiast oddawać mocz na kibiców przyjezdnych ci dopingują i robią oprawy. Bezmózgi troglodyci ci polscy kibice.
Pogoń Szczecin

nisc

Post autor: nisc » 22.02.2010, 20:49

Falls pisze:standardowo w Bilbo dobry doping. belgów do Euskadi trochę się nazjezdzało wraz z nimi chyba pare osob z Lyonu i mozliwe ze jakies osoby z amsterdamu. Prowokacja fiolkow przez cały mecz (min. śmiesznymi akcjami gloryfikowania pastuchow typu viva espana : )). W koncu obie ekipy ladują na murawie ale do niczego duzego nie dochodzi choc jak na warunki polwyspu iberyjskiego rewelacja. belgowie sa dlugo trzymani na stadionie i chyba dopiero kolo polnocy puszczaja ich do autokarow. Po meczu proba dostania sie do fioletowych niestety nieudana wynikiem lekko poturbowany autokar. miejscowa psiarnia daje popis i jest chyba agresywniejsza niz ta nad wisła.
szkoda wyniku bo jest korzystniejszy dla belgow a z tego co widzialem w nastepnej rundzie czeka juz kolejna ekipa typu "viva espana" czyli hsv
i Ty Brutusie?.....witam "Troublemakersie" ;-)
TYBET JEST SERBSKI

zab

Post autor: zab » 23.02.2010, 11:03

nisc pisze:dzieki o przekumaty.....ta ekipa ma slusznie opinie najbardziej niehonorowej, usprzetowionej i sprzedajnej ekipy w Hiszpanii..tyle ode mnie

raz nie przebywaj za długo z stolicowymi, bo potem się ośmieszasz.
dwa, akcja na BN była juz chyba 5 w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
trzy, standardowo, jak wszędzie w grę wchodziły nie tylko sprawy stadionowe ale przede wszystkim sprawy biznesowe.

Jesli ktoś chce wiedzieć, jak jest w Barcelonie, wystarczy, że popyta Polaków, ostatnimi czasy na meczach FCB jest ich sporo. Dzisiaj w Stutgarcie będzie kolejna inwazja.

nisc

Post autor: nisc » 23.02.2010, 18:44

zab pisze:raz nie przebywaj za długo z stolicowymi, bo potem się ośmieszasz
zupelnie nie wiem o co Ci tutaj chodzi, jedyne kontakty jakie mam sa w Barcelonie wiec o jakich "stolicowych" Ci chodzi?

co do reszty postu szanuje Twoje zdanie i tyle, poza tym jesli ktos mieni sie kibicem Barcelony i nie odroznia Boixos Nois od konfitur z "Casuals" albo "Youth Firm" to winszuje wiedzy o grupach we "wlasnym" klubie...pzdr
TYBET JEST SERBSKI

Ultras Widzew

Post autor: Ultras Widzew » 24.02.2010, 09:49

Wysłany: Dzisiaj 17:50 URGENT: Russian hools find a police agent among CSKA hools
http://www.youtube.com/watch?v=NwZwunfFses

Russian hools has found a police agent - one of the leaders of CSKA Moscow Yaroslavka Firm.

Maksim Karotin, known as Rabik.
Information is very urgent for Ruch, Widzew and Lech Poznan. They must have contacts wuth him not long ago.
z szalikowcow.pl
Wklejam z naszego forum. Ciekawe skąd autorzy filmiku mieli taśmy z zatrzymań Poznaniaków, a co dopiero taśmy interpolu? W ogóle to nie są jakieś jaja?

zab

Post autor: zab » 24.02.2010, 12:31

co do reszty postu szanuje Twoje zdanie i tyle, poza tym jesli ktos mieni sie kibicem Barcelony i nie odroznia Boixos Nois od konfitur z "Casuals" albo "Youth Firm" to winszuje wiedzy o grupach we "wlasnym" klubie...pzdr
Bez urazy, nie mam nic do Ciebie, ale trochę przekręciłeś:)
Ich niezależność w rzeczywistości to trochę fikcja, mają ze sobą dużo wspólnego, przede wszystkim interesy i wrogowie w klubie. Zresztą część wywodzi się z prostej linii od BN.

wczoraj, ponad 330 Polaków z polskiego FC na meczu w Stutgarcie. Mecz nudny, wyjazd jednak udany:) przynajmniej kilkukrotnie przebijamy sie przez bardzo dobry doping gospdoarzy. To chyba rekord wyjazdowy w historii wszystkich polskich FC zagranicznych:)

[link] zdjęcie nr 30
[link]

jatar

Post autor: jatar » 24.02.2010, 17:49

Ultras Widzew pisze:
Wysłany: Dzisiaj 17:50 URGENT: Russian hools find a police agent among CSKA hools

Russian hools has found a police agent - one of the leaders of CSKA Moscow Yaroslavka Firm.

Information is very urgent for Ruch, Widzew and Lech Poznan. They must have contacts wuth him not long ago.
z szalikowcow.pl
Wklejam z naszego forum. Ciekawe skąd autorzy filmiku mieli taśmy z zatrzymań Poznaniaków, a co dopiero taśmy interpolu? W ogóle to nie są jakieś jaja?
A ktoś coś więcej na ten temat mógłby napisać?
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

fantastycznieBDG

Post autor: fantastycznieBDG » 24.02.2010, 19:32

Typ ktory byl bardzo wazna osoba na CSKA, organizowal walki, prowadzil doping - w rozmowie z interpolem mowi ze "bedzie z nimi wspolpracowal". Na koncu filmiku pies pyta sie go o narkotyki, autor filmiku sugeruje ze jego wspolpraca byla po czesci zwiazana z rozbiciem Dynama Dresden czy innej bandy w Niemczech nie pamietam... i Lecha Poznan. Z ciekawostek jeszcze dodam ze typ z CSKA mowi ze ma kontakty w Polsce a pies mu odpowiada ze "narazie ich Polska nie interesuje, tylko Ukraina".
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "

nisc

Post autor: nisc » 24.02.2010, 19:45

warto dodac ze CSKA probowalo dwa razy sie umawiac z Dreznem ( raz przy okazji wyjazdu do Wolfsburga doszlo nawet do konfrontacji ), nie po mysli Niemcow i podobno nie tak jak bylo umowione z Cska...Wk.. Niemcow bylo do tego stopnia wielkie ze pofatygowali sie niemal natychmiast do Moskwy na mecz Rosja-Niemcy ale tam do niczego nie doszlo poniewaz co dziwne (tzn teraz juz chyba nie tak dziwne) policja siedziala Niemcom na "ogonie" non stop...pzdr
TYBET JEST SERBSKI

1925

Post autor: 1925 » 24.02.2010, 20:41

typ był nawet u Nas na forum :!!
Wiecie o kim piszę ?

Wizard .. masz swoja odpowiedz :)
:arrow:

elo1312

Post autor: elo1312 » 24.02.2010, 21:00

Ultras Widzew pisze:

z szalikowcow.pl
Gdzieś w różnych Forach był lub nadal jest jakisz Gość który w języku angielskim na hamer Kontakt do Polski szukał i poddał że jest właśnie z tej Yaroslavki.
Obrazek BO Z KOLOROWYCH TYLKO TELEWIZORY!!

havamal

Post autor: havamal » 24.02.2010, 21:06

ten typ chyba jest/był zapodającym na CSKA, a że był członkiem Jarosławki to mnie nieco dziwi- wygląda jak typowy ruski cham zza urala (czyli właściwie co mnie dziwi? :) )

koleś został już bodaj oficjalnie wyjeb.any ze struktur kibicowskich armiejców.

ale wstyd...
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos

gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką

1925

Post autor: 1925 » 24.02.2010, 21:10

ale komu kłopotu marobił to juz narobił . gdzies jego sprostowania czytałem . jak znajde to wrzuce

Skitrany

Post autor: Skitrany » 24.02.2010, 22:12

Jestem ciekawy, czy to na "stówę" prawda . Być może jakaś akcja Spartaka. Hmmm nie wiem, co o tym myśleć. Jeżeli prawda to totalna lipa dla Cska (...co na to Widzew?).
Ten typ był na międzynarodowym turnieju kibiców w Warszawie, przedstawiany był jako jeden z liderów. Byłem tam gościnnie i z nim gadałem na imprezie. Cham zza uralu to raczej nie był. Nienaganna angielszczyzna, ciuszki jak to ruscy full wypas :) , wiedza o klimatach w Europie ogromna. o Polsce wiedział niemalże więcej ode mnie :). Z tego co wiem był także na meczu Legia - Lech (gdy w sektorze z Lechem siedzieli Gladiators-i). Warszawiacy nie pozwolili mu jednak wywiesić flagi i nie przystali na propozycje układu anty Lech/Spartak. Jak mówił mi rozmówca : nie chcemy z ruskimi mieć nic wspólnego.
Gość woził się w tv Serbskiej w bluzie Partizana (brał udział w jakieś dyskusji o kibicach ). Woził się w wielu krajach Europy. Umawial walki, przybijał zgody :).
No nieżle

1925

Post autor: 1925 » 24.02.2010, 22:16

Na stówe :)) zreszta .... sam widzisz film

oto kolega Maksim :) [link] na PFC

elo1312

Post autor: elo1312 » 24.02.2010, 22:20

Skitrany pisze:Jestem ciekawy, czy to na "stówę" prawda . Być może jakaś akcja Spartaka. Hmmm nie wiem, co o tym myśleć. Jeżeli prawda to totalna lipa dla Cska (...co na to Widzew?).
Ten typ był na międzynarodowym turnieju kibiców w Warszawie, przedstawiany był jako jeden z liderów. Byłem tam gościnnie i z nim gadałem na imprezie. Cham zza uralu to raczej nie był. Nienaganna angielszczyzna, ciuszki jak to ruscy full wypas :) , wiedza o klimatach w Europie ogromna. o Polsce wiedział niemalże więcej ode mnie :). Z tego co wiem był także na meczu Legia - Lech (gdy w sektorze z Lechem siedzieli Gladiators-i). Warszawiacy nie pozwolili mu jednak wywiesić flagi i nie przystali na propozycje układu anty Lech/Spartak. Jak mówił mi rozmówca : nie chcemy z ruskimi mieć nic wspólnego.
Gość woził się w tv Serbskiej w bluzie Partizana (brał udział w jakieś dyskusji o kibicach ). Woził się w wielu krajach Europy. Umawial walki, przybijał zgody :).
No nieżle
No to jak? Najpierw z L chcał Układ założyć a potem bo L nie chcała to z Widzewem czy jak???
Obrazek BO Z KOLOROWYCH TYLKO TELEWIZORY!!

mancunian

Post autor: mancunian » 24.02.2010, 22:22

Ciekaw jestem jak go rozkminiono i skad te filmy... I czy by nie czasem odwrocenie uwagi przez interpol od kogos innego...

Niezle was inwigiluja i dobrze by bylo jakby niektorzy to zrozumieli.

nisc

Post autor: nisc » 24.02.2010, 22:23

chyba nic w tym dziwnego no nie? w Polsce tez masz ekipy przybijajace "strategiczne" uklady....
TYBET JEST SERBSKI

Skitrany

Post autor: Skitrany » 24.02.2010, 22:28

elo - dokładnie tak. Propozycja do Legii to jeszcze czasy przed protestem warszawiaków (a więc już kilka lat wstecz) , z Widzewem trochę bardziej świeża sprawa

ODPOWIEDZ