Kibice w UK
-
Re: Kibice w UK
w przyszlym sezonie w PL grac bedzie QPR opisze ktoś szczególowo te ekipe, mogą wnieśc coś ciekawego do Premier League?
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Wegrzy raczej kierunek wloski, chorwacki ( Torcida Budapeszt ) itp, natomiast na Wyspach z innych nacji to osobiscie spotkalem tylko kolesia ze Steauy ktory jezdzi na Linfield, co do Polakow to sa pojedyncze osoby w ekipach, dzialajace itp, ale te akurat osoby moga pisac za siebie ,a na tym forum sa wiec jak chca to napisza ;-)JEZUS CHRYSTUS pisze:byc moze zle sie wyrazielm. nie chodzi mi o to kto i jak zaczal jezdzic, to wiadomo, sam nie jestem rocznikiem gimbusow. bardziej irytuje mnie to czy to tylko taka nasza specjalnosc te zachodnie kluby czy tak maja wszyscy. widzial ktos zeby na milan, barce, real, juz nie mowie bayern, jezdzily jakies zorgnaizowane ekipy z wegier? i czy w anglii jest to samo, czy tylko polacy jako "obcokrajowcy" sa w nazwjmy to "ekipach"? czy sa tez inne nacje mocno obsadzone?nisc pisze:cofnij sie JCH do poczatkow tematu, ludzie NIE ZACZELI JEZDZIC W MOMENCIE EMIGRACJI, mowiac za siebie moj pierwszy wyjazd za granice to 1992 , nie moge odpowiadac za ludzi ktorzy "pokochali" ten czy inny klub po 2004 i (.................)
TYBET JEST SERBSKI
-
a wiec jego milosc do linfield byla taka jak moja do ani z zielonego wzgorza. czyli tak jak myslalem(opieram juz to zdanie bo widze po postach ze masz najwiesze poejcie tutaj o eng). polacy sa wyjatkiem. mamy jednak z****** glowy. wszyscy bez wyjatku.nisc pisze: osobiscie spotkalem tylko kolesia ze Steauy ktory jezdzi na Linfield
-
no i pierdolone Kanarki z Norwich zagrają w Premier League ... a tak mocno liczyłem na bezpośredni awans Cardiff ehh ...
Kadłub BG nie wiesz ile było Preston na ostatnim meczu w Ipswich ?? ciekaw jestem w jakiej liczbie pojechali już jako pewni spadku.
Szable w League One i w prztszłym sezonie będą więc trzecioligowe derby Sheffield ... nie wie ktoś czy przy okazji ostatniego meczu Szabli z Barnsley który przypieczętował spadek było ciekawie na stadionie po ostatnim gwizdku ?? :) jakieś pitch invasion lub coś w tym stylu ?? :)
Kadłub BG nie wiesz ile było Preston na ostatnim meczu w Ipswich ?? ciekaw jestem w jakiej liczbie pojechali już jako pewni spadku.
Szable w League One i w prztszłym sezonie będą więc trzecioligowe derby Sheffield ... nie wie ktoś czy przy okazji ostatniego meczu Szabli z Barnsley który przypieczętował spadek było ciekawie na stadionie po ostatnim gwizdku ?? :) jakieś pitch invasion lub coś w tym stylu ?? :)
-
FC United dalo d*** w finale. Na stadionie 1000 fanow FC, na gorce przy stadionie pewnie drugie tyle, nie bede kropkowal a nie jestem dorby w szacowaniu. Po bramce jakies male spiecie. Chyba miejscowi cos przez siatke do osob na gorce pokrzyczeli i paru z nich ruszylo na dol. No ale nic sie nie wydarzylo. Tyle widzialem z tv.
-
tzn że pozostają w 7 lidze ?? :(
kto był przeciwnikiem w finale play off ??
kto był przeciwnikiem w finale play off ??
-
Pozostaja niestety. A szkoda bo mieli naprawde dobra koncowke. Przeciwnikiem bylo wlasnie Colwyn Bale.
-
Odpowiedz do against_modern
Dokladnie 228 kibicow Preston stawilo sie na Portman Road w Ipswich w sobote. Preston nalezy do sredniej klasy wyjazdowiczow wiec taka liczba bardzo przyzwoita biorac pod uwage okolicznosci (spadek z Championship , dluga podroz ).
Przede mna jeszcze ostatni wyjazd sezonu, w sobote rano do Leicester ale podchodze do tego bez zadnej wielkiej podniety. Czekam juz na koniec sezonu, taka postawa spowodowana jest pogromem jakie w derby dostalismy od Norwich i rezultat ten walnie przyczynil sie do ich awansu. Ciezko mi to troche ogarnac, ze beda grac lige wyzej od nas i to na dodatek Premiership.
Niedawne derby Ipswich - Norwich to silna prezencja policji co zapobieglo awanturom, ale i tak 19 osob aresztowanych.
Co do sobotniego meczu Sheffield Utd - Barnsley to nie bylo takiego cyrku jakie mial miejsce rok temu na Hillsborough przy spadku Wednesday tj. pitch invasion, poturbowani pilkarze przeciwnej druzyny, proby dostania sie pod sektor gosci. Kibice Sheffield Utd na spokojnie przyjeli degradacje, na ktora zreszta byli juz nastawieni, a sobota to tylko formalnosc. Ubaw przez caly mecz w sektorze gosci wsrod kibicow Barnsley.
Przyszly sezon to jak na razie nie tylko derby Sheffield, ale takze potwierdzone takze inn now,e ciekawe sprawy. Przede wszystkim wracaja wielkie derby Southampton - Portsmouth, przy okazji zeszlorocznego meczu tych druzyn w FA Cup doszlo do niemalych rozrob na ulicach Southampton.
Awans Bury do League One i w lidze tej bedzie ciekawie w trojkacie Bury - Rochdale - Oldham. Wszystkie druzyny w Greater Manchester, zas Bury szczegolnie sie nie trawi z Rochdale i tu moze byc rowniez goraco.
Dokladnie 228 kibicow Preston stawilo sie na Portman Road w Ipswich w sobote. Preston nalezy do sredniej klasy wyjazdowiczow wiec taka liczba bardzo przyzwoita biorac pod uwage okolicznosci (spadek z Championship , dluga podroz ).
Przede mna jeszcze ostatni wyjazd sezonu, w sobote rano do Leicester ale podchodze do tego bez zadnej wielkiej podniety. Czekam juz na koniec sezonu, taka postawa spowodowana jest pogromem jakie w derby dostalismy od Norwich i rezultat ten walnie przyczynil sie do ich awansu. Ciezko mi to troche ogarnac, ze beda grac lige wyzej od nas i to na dodatek Premiership.
Niedawne derby Ipswich - Norwich to silna prezencja policji co zapobieglo awanturom, ale i tak 19 osob aresztowanych.
Co do sobotniego meczu Sheffield Utd - Barnsley to nie bylo takiego cyrku jakie mial miejsce rok temu na Hillsborough przy spadku Wednesday tj. pitch invasion, poturbowani pilkarze przeciwnej druzyny, proby dostania sie pod sektor gosci. Kibice Sheffield Utd na spokojnie przyjeli degradacje, na ktora zreszta byli juz nastawieni, a sobota to tylko formalnosc. Ubaw przez caly mecz w sektorze gosci wsrod kibicow Barnsley.
Przyszly sezon to jak na razie nie tylko derby Sheffield, ale takze potwierdzone takze inn now,e ciekawe sprawy. Przede wszystkim wracaja wielkie derby Southampton - Portsmouth, przy okazji zeszlorocznego meczu tych druzyn w FA Cup doszlo do niemalych rozrob na ulicach Southampton.
Awans Bury do League One i w lidze tej bedzie ciekawie w trojkacie Bury - Rochdale - Oldham. Wszystkie druzyny w Greater Manchester, zas Bury szczegolnie sie nie trawi z Rochdale i tu moze byc rowniez goraco.
-
Opisz swoj wyjazd do Leicester, Bylem tam jak FC gralo puchar i ogolnie nuda. Bylo moze 40 chlopakow co starali sie spiewac, kilka ripost bardzo trafnych swoja droga ale ogolnie piknik na maksa.
W ogole stadion pozostawia wiele do zyczenia i az mnie dziw bierze ze moga grac tak wysoko.
W ogole stadion pozostawia wiele do zyczenia i az mnie dziw bierze ze moga grac tak wysoko.
-
Luton Town dzis zrobili duzy krok w kierunku finalu Conference na CofMS wygrywajac na wyjezdzie w Wrexham 3-0. Teraz najlepsze, okazuje sie ze nie starczy najprawdopodobniej biletow dla wszystkich chetnych jesli awansuja do finalu!!! Stadion ManCity ma pojemnosc troche ponizej 48tys, a ostatnio kiedy Luton gral w finale JP Trophy ( malo znaczacy puchar dla 3 i 4 ligowcow ) pare lat temu to bylo ich ponad 35 tysiecy ( wprawdzie bylo to Wembley czyli blizej ale okazja na pewno nie taka ). Pamietajmy caly czas ze mowimy o awansie z 5 do 4 ligi ( to tak zeby w Polsce ludzie zalapali proporcje ;-) ). Jesli Wombles awansuja z pary z Fleetwood Town FC to bedzie niezle kibicowsko...no i komplet oczywiscie murowany na 100%.
TYBET JEST SERBSKI
-
Fleetwood - Wimbledon 0:2 i wszystko wskazuje na to, że zrealizuje się scenariusz zarysowany wyżej przez NISC-a. Około 800 kibiców the Dons na wyjeździe, miejscowi odpalają race.
[link]
-
na ciekawy link trafiłem
jak był w temacie to sorry ja nie trafiłem
[link]
a nam pierdzielą że w Anglii to jest doping
jak był w temacie to sorry ja nie trafiłem
[link]
a nam pierdzielą że w Anglii to jest doping
ZAWISZA 4EVER
-
byl, ale do czego zmierzasz?
-
całej tej historii z naszym "kibolstwem" i walką z kulturą na trybunach
a Anglicy tęsknią za klimatem na trybunach
jak było sorry taka refleksja mnie wzięła jak zobaczyłem ten film
a Anglicy tęsknią za klimatem na trybunach
jak było sorry taka refleksja mnie wzięła jak zobaczyłem ten film
ZAWISZA 4EVER
-
spadek Lincoln City do Conference i szykuja sie derby z Grimsby, fakt ze do Conference polecial tez Stockport County tylko poprawia kibicowsko 5 lige bo wszystkie konkretne ekipy oprocz Luton Town caly czas grajacego w play-off nie awansowaly ( Wrexham, York, Darlington, Newport i wspomniane Grimsby ), za to w League Two zastapia wyzej wymienione 2 ekipy Plymouth Argyle ( Central Element ) i Brostol Rovers ( Gas Hit Squad ) wiec kibicowsko balans zachowany.., awans Chesterfield do League One to dluuugo wyczekiwane derby z obydwoma klubami z Sheffield, dobrze ze awanowalo Bury wroca derby z Rochdale, miejmy nadzieje ze z play off wejdzie kibicowsko najmocniejsze Shrewsbury Town, do Championship weszly pozabiskowe popeliny czyli Brighton i Southampton ( najlepsza publika typu zuzlowego na Wyspach ale to na tyle ) a w play off nadal sa Posh i Huddersfield oraz franczyza z Milton Keynes i denne Bornemouth....
za to oczywiscie zajebistym faktem jest to ze Stoke i Birmingham zagraja w Europie, ale chyba najbardziej oczekiwanym przez kibicow finiszem sa mozliwe derby Cardiff-Swansea w finale play-off Championship na Wembley, oj bedzie sie dzialo jesli do nich dojdzie
za to oczywiscie zajebistym faktem jest to ze Stoke i Birmingham zagraja w Europie, ale chyba najbardziej oczekiwanym przez kibicow finiszem sa mozliwe derby Cardiff-Swansea w finale play-off Championship na Wembley, oj bedzie sie dzialo jesli do nich dojdzie
TYBET JEST SERBSKI
-
-
Telford nie ma czasem klubu zalozonego przez kibicow? Czy cos mi sie pojebalo? FC chyba ich spotkalo na swojej drodze.
-
Avram must stay :))))) Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
2 games to go, keep up good work Avram.
Na ten moment caly Millwall czeka - moze sie uda :)))
Pozdro
2 games to go, keep up good work Avram.
Na ten moment caly Millwall czeka - moze sie uda :)))
Pozdro
-
czy Reading ma jakąś ekipe czy jest to klub typowo piknikowy??
-
maja ekipe a ich numer jeden AF to znana postac na Headhunters Chelsea, w okolicach Londynu licza sie napewno na rowni z Luton, lepsi od Watford czy Brentford, dla nich wielki test teraz to play-off z Cardiff
TYBET JEST SERBSKI
-
Zaleglosci czas nadrobic, gdyz mancunian pytal mnie o wyjazd do Leicester.
Pytanie do mancuniana : jakie widzisz wady w ich stadionie, bo mowisz, ze pozostawia on wiele do zyczenia? Jest on w miare nowoczesny, podobny do innych budowanych w ostatnich 10-15 latach. Obszerne korytarze pod sektorem dla kibicow przyjezdnych. Ich stary obiekt Filbert Street byl fatalny, wiec dlatego przeniesli sie na obecny, graja tam chyba od 2003 roku.
1259 kibicow Ipswich zawitalo w sobote na Walkers Stadium, co jest super liczba biorac pod uwage rozne czynniki (nieudany sezon, mecz o pietruszke). Z tego co wiem to calkowity spokoj przed i po meczu. W pubie w ktorym siedzialem dosc fajna atmosfera.
W czasie meczu doping z naszej strony przez niemal caly mecz co bylo godne uwagi. Nawet gdy nasza druzyna przegrywala juz 0:3, to i tak kibice Ipswich zainicjowali meksykanska fale, ktora niosla sie po calym stadionie. Ale by ta fala nastapila to trzeba bylo sporo prob, by obudzic spiaca widownie. Piknik powiedzialbym, no ale moze ( praktycznie ) zadna ranga meczu bylo powodem tego.
Zwyczaj kibicow Lecha Poznan rozprzestrzenia sie po innych klubach. Sektor najglosniejszych fanow Leicester po kazdym golu w taki sposob go celebrowal jak Manchester City jak wiadomo skopiowal to po Lechu.
Ze strony czesci kibicow Ipswich (ok.100) rowniez podobna rzecz miala miejsce.
Porazka 2:4 zamknela nieudane rozgrywki. Pod wzgledem kibicowskim byl on przyznaje nienajgorszy ze strony mojego klubu.
20 wyjazdow na Ipswich zaliczylem w obecnym, zakonczonym juz dla nas sezonie. Leicester byl moim wyjazdem numer 108, od czasu kiedy zaczalem jezdzic.
Obecna trojka ktora zamyka tabele Premiership to pasuje mi by spadla. West Ham najbardziej nie lubie na Wyspach, na dodatek Upton Park odwiedzilbym po raz pierwszy. Z racji tego gdzie mieszkam to odpowiadal by mi spadek Wigan i Blackpool bo to lokalne mecze.
Brighton i Southampton, ktore awansowaly z League One to dalekie wyprawy dla mnie, wiec z play-offow zyczylbym sobie Huddersfield, bo tam to z Manchesteru bardzo blisko.
--------------------
Do opisywanych juz przez mnie i nisc'a sytuacji w nowym sezonie nalezy dodac jeszcze jedna pominieta nie wiem czemu przeze mnie przy poprzednim poscie. Z League One spadl Swindon, a w League Two czeka juz na nich Oxford, a kosa lokalna miedzy tymi klubami bardzo mocna.
21 maja to praktycznie pewny juz final play-offow Conference : Wimbledon - Luton na City of Manchester Stadium i w tym tygodniu rozpoczne starania o ticket. Przyznaje, nie wiem komu lepiej zyczyc. Wimbledon okradziony kilka lat temu przez Milton Keynes, wiec nowy klub rozpoczal droge od podstaw. Luton zas z kolei liczna grupa kibicow, drugi sezon w Conference po tym jak odjeto im 30 punktow przez co nie mieli szans na pozostanie w Football League.
Pytanie do mancuniana : jakie widzisz wady w ich stadionie, bo mowisz, ze pozostawia on wiele do zyczenia? Jest on w miare nowoczesny, podobny do innych budowanych w ostatnich 10-15 latach. Obszerne korytarze pod sektorem dla kibicow przyjezdnych. Ich stary obiekt Filbert Street byl fatalny, wiec dlatego przeniesli sie na obecny, graja tam chyba od 2003 roku.
1259 kibicow Ipswich zawitalo w sobote na Walkers Stadium, co jest super liczba biorac pod uwage rozne czynniki (nieudany sezon, mecz o pietruszke). Z tego co wiem to calkowity spokoj przed i po meczu. W pubie w ktorym siedzialem dosc fajna atmosfera.
W czasie meczu doping z naszej strony przez niemal caly mecz co bylo godne uwagi. Nawet gdy nasza druzyna przegrywala juz 0:3, to i tak kibice Ipswich zainicjowali meksykanska fale, ktora niosla sie po calym stadionie. Ale by ta fala nastapila to trzeba bylo sporo prob, by obudzic spiaca widownie. Piknik powiedzialbym, no ale moze ( praktycznie ) zadna ranga meczu bylo powodem tego.
Zwyczaj kibicow Lecha Poznan rozprzestrzenia sie po innych klubach. Sektor najglosniejszych fanow Leicester po kazdym golu w taki sposob go celebrowal jak Manchester City jak wiadomo skopiowal to po Lechu.
Ze strony czesci kibicow Ipswich (ok.100) rowniez podobna rzecz miala miejsce.
Porazka 2:4 zamknela nieudane rozgrywki. Pod wzgledem kibicowskim byl on przyznaje nienajgorszy ze strony mojego klubu.
20 wyjazdow na Ipswich zaliczylem w obecnym, zakonczonym juz dla nas sezonie. Leicester byl moim wyjazdem numer 108, od czasu kiedy zaczalem jezdzic.
Obecna trojka ktora zamyka tabele Premiership to pasuje mi by spadla. West Ham najbardziej nie lubie na Wyspach, na dodatek Upton Park odwiedzilbym po raz pierwszy. Z racji tego gdzie mieszkam to odpowiadal by mi spadek Wigan i Blackpool bo to lokalne mecze.
Brighton i Southampton, ktore awansowaly z League One to dalekie wyprawy dla mnie, wiec z play-offow zyczylbym sobie Huddersfield, bo tam to z Manchesteru bardzo blisko.
--------------------
Do opisywanych juz przez mnie i nisc'a sytuacji w nowym sezonie nalezy dodac jeszcze jedna pominieta nie wiem czemu przeze mnie przy poprzednim poscie. Z League One spadl Swindon, a w League Two czeka juz na nich Oxford, a kosa lokalna miedzy tymi klubami bardzo mocna.
21 maja to praktycznie pewny juz final play-offow Conference : Wimbledon - Luton na City of Manchester Stadium i w tym tygodniu rozpoczne starania o ticket. Przyznaje, nie wiem komu lepiej zyczyc. Wimbledon okradziony kilka lat temu przez Milton Keynes, wiec nowy klub rozpoczal droge od podstaw. Luton zas z kolei liczna grupa kibicow, drugi sezon w Conference po tym jak odjeto im 30 punktow przez co nie mieli szans na pozostanie w Football League.
-
Kadlub
pijany bylem jak to pisalem chyba. Oczywiscie nie bylem w Leicester i nigdy FC z nimi nie grali :)
Z Lancaster pojebalem.
pijany bylem jak to pisalem chyba. Oczywiscie nie bylem w Leicester i nigdy FC z nimi nie grali :)
Z Lancaster pojebalem.
-
KadlubBG chyba przez wzglad na barwy nie bedziesz kibicowac Wombles co?;-), ja kombinuje bilet niewazne na jakie sektory byle byc na meczu hehe, cos mi sie wydaje ze latwo nie bedzie ale zobaczymy....
TYBET JEST SERBSKI
-
A ja wlasnie sie powaznie zastanawiam nad wyprawa. 40 f za bilet na mecz 5 ligi to troche pojechali z cena, w pazdzierniku na tym samym stadionie na mecz Ligi Europejskiej placilem 25 f. To tak dla zachowania perspektywy.
[link]
-
dobra nie swiruj wiadomo ze i tak przyjedziesz ;-) bilet drogi w ch...ale cost cutting na podrozy zwiekszyl moj budzet biletowy hehe, pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Troche kibicow FC tez chce sie wybrac, bo raz ze pod domem a dwa ze bardzo sympatyzuja z AFC Wimbledon, ale chyba nie do konca wiedza ile moze sie zleciec tam kibicow... Ja zycze powodzenia Wimbledonowi.
-
kiedy jeszcze nie byli pamiatek klubowych ok 20 lat temu pamiatki ( szale prasowane i dwustronne ) The Dons byly u nas na wage zlota obok Leeds Utd, Hellas Verona i potem Parmy ;-) ...cholera gdyby czlowiek jarajacy sie w 1992 roku szalikiem Wimbledonu pomyslal ze moze bedzie na finale play-off z ich udzialem.....
TYBET JEST SERBSKI
-
nisc, no barwy Wombles draznia faktycznie moje oczy..... i bardzo trafnie to zauwazyles :))). Na szczescie nie graja w zoltych koszulkach. Tak mi sie wydaje, czy sie myle? Na zawsze kojarzyc mi sie beda z Crazy Gang grajacym w ciemnym granacie.
maliniok, nie masz co sie zastanawiac, na taki mecz to siano nie gra roli ;) Ja czekam na moment kiedy zagracie w jednej lidze ze zlodziejami z Milton Keynes i jeszcze z nimi wygracie.
maliniok, nie masz co sie zastanawiac, na taki mecz to siano nie gra roli ;) Ja czekam na moment kiedy zagracie w jednej lidze ze zlodziejami z Milton Keynes i jeszcze z nimi wygracie.
-
Nie jestem fanem "okazjonalnych szali łączonych", ale ten z okazji finału konferencji jest wyjątkowo dobry. Wyjaśnienie: FA to Angielski Związek Piłkarski, który zezwolił na przemieszczenie Wimbledonu do MK a przy innej okazji ukarał Luton 30 ujemnymi punktami skazując ich na spadek z League Two w zasadzie już przed sezonem, tak więc oba kluby mają ze związkiem na pieńku. A "cunts"? Po prostu pizdy. :) [link]
[link]
-
ten szalik wogole zostal wydany?? masz jego foto?? bo tu wyglada na slaba prace w paincie??
-
jak tusk to zobaczy to z rozpedu zamknie stadiony jednym i drugim :Dmaliniok pisze:Nie jestem fanem "okazjonalnych szali łączonych", ale ten z okazji finału konferencji jest wyjątkowo dobry. Wyjaśnienie: FA to Angielski Związek Piłkarski, który zezwolił na przemieszczenie Wimbledonu do MK a przy innej okazji ukarał Luton 30 ujemnymi punktami skazując ich na spadek z League Two w zasadzie już przed sezonem, tak więc oba kluby mają ze związkiem na pieńku. A "cunts"? Po prostu pizdy. :) [link]
-
problem polega na tym ze tu jeszcze kibice maja cos do powiedzenia, a rzad nie moze ingerowac w organizacje rozgrywek sportowych, to kluby oplacaja rachunki wystawiane przez policje za ochrone itp itd, w tej przeklinanej w naszym kraju "Anglii" nie do pomyslenia byloby zeby zamkneli sektory dla przyjezdnych ( jedynym odstepstwem pare lat temu byl obustronny ban Swansea-Cardiff ale tam tez byla to decyzja klubow a nie rzadu ).......jakiekolwiek porownania tego co dzieje sie obecnie w Polsce do Wysp jest mocno chybione lagodnie rzecz ujmujac, druga Bialorus raczej zamiast Anglii...
TYBET JEST SERBSKI
-
Dobre pytanie. Z tego co się zorientowałem to faktycznie jest tylko projekt, ale gościu napisał, że ruszy z produkcją jak będzie miał wystarczającą ilość zamówień.mainroad pisze:ten szalik wogole zostal wydany?? masz jego foto?? bo tu wyglada na slaba prace w paincie??
[link]
-
West Ham United spadli... bedzie ciekawie.
-
W czasie dzisiejszego meczu nad stadionem Wigan lecial smiglowiec z przyczepiona dluga szarfa, a na niej napis : 'Avram Grant Millwall Legend '.
Grant zwolniony po spadku.
Bardzo mnie cieszy degradacja West Hamu. 4 lata temu oszustwa z Tevezem uszly im na sucho, a teraz Trevor Brooking juz nic nie zwojuje w FA by ich utrzymac ;)
Grant zwolniony po spadku.
Bardzo mnie cieszy degradacja West Hamu. 4 lata temu oszustwa z Tevezem uszly im na sucho, a teraz Trevor Brooking juz nic nie zwojuje w FA by ich utrzymac ;)
-
piekne lata 80te znowu wroca na the den i upton pk. ciekaw jestem ile polskich ekip wybierze sie na ten mecz. jestem wrecz przekonany ze dojdzie do scysji pomiedzy Polakami na tym meczu:)
-
na bank....juz sie szykuje ustafka miedzy huliganami z Polandu....##bums pisze:piekne lata 80te znowu wroca na the den i upton pk. ciekaw jestem ile polskich ekip wybierze sie na ten mecz. jestem wrecz przekonany ze dojdzie do scysji pomiedzy Polakami na tym meczu:)
wiadomo, pojda na mecz Ci z Polakow co chodza na WHU i Ci co chodza na Millwall ( na tych drugich jak moga potwierdzic odpowiednie osoby "pasazerowie" sa niemile widziani ) wiec ciezko bedzie jednorazowcom pokazac sie tylko dlatego ze wyszedl "taki" mecz, jak jest na Upton Park to nie wiem , na bilety na wyjazdy bedzie cholernie ciezko, u siebie raczej tez ale sa sposoby ;-)
transparent nad stadionem Wigan petarda.....
TYBET JEST SERBSKI
-
Ten numer z transparentem na smiglowcu to drugi w ostatnim czasie. 2 tygodnie temu nad stadionem Prestonu latal samolot z "pozdrowieniami" od sasiadow z Blackpool : 'poor little Preston enjoy League 1 '.