EuroInfo
-
Re: EuroInfo
[link]" target="_blank
50 tysi na 3 lidze robi wrażenie
50 tysi na 3 lidze robi wrażenie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
[link]" target="_blank
Nie ma tego filmu nigdzie w sieci.
Ma ktoś może na jakimś serwerku ?
Nie ma tego filmu nigdzie w sieci.
Ma ktoś może na jakimś serwerku ?
[link]
-
to chyba jeszcze mało, kiedys na Bałkanach, chyba Zagrzeb, piłkarze którzy przyszli na trening zastali na boisku .. 11 wykopanych grobówhavamal pisze:dokładnie, przykłady można mnożyć w nieskonczoność.
[link]" target="_blank" target="_blank
Tutaj jeszcze raz Ajax z tym, że z lutego tego roku.
Wychodzi na to, że u nich to normalka że kibice mobilizują piłkarzy.

nasi znawcy chyba by sie posrali na wizji po takim czymś
Swą Drużyne Dopingować
-
ad Corleone - Hajduk
)
gdzieś chyba jeszcze w świecie był podobny motyw, za to w Zagrzebiu też na treningach bywało ciekawie:14 sierpnia 2003 11:38 - Kibice wykopali groby piłkarzom
Fani Hajduka Split w oryginalny sposób zamanifestowali niezadowolenie z aktualnej formy swoich piłkarzy - pisze jedna z agencji.
Kibice weszli na murawę stadionu Hajduka i wykopali symboliczne groby dla wszystkich piłkarzy tego klubu.
W ubiegłym sezonie Hajduk został wicemistrzem Chorwacji, zdobył też puchar tego kraju.
W tegorocznych rozgrywkach w inauguracyjnym spotkaniu uległ jednak 1:4 beniaminkowi Interowi Zapresic. Poniósł także porażkę w rundzie wstępnej Pucharu UEFA z fińskim klubem Haka Valkeakoski 1:2.
no, ale to u nas jest terror, i ci wstrętni kibole (nawet w polshitowskim cafe fubol nie dali se spokoju przy każdej wzmiance nt. finału pp, "puchar kibolski" - i oczywiście w tle raceWściekli kibice rozebrali piłkarzy (2004 chyba - dop. mój)
Kibice Dynama Zagrzeb, wściekli na słabe występy swojej drużyny w lidze, rozebrali piłkarzy z koszulek podczas sesji treningowej, doniosły lokalne madia.
Około 50 członków klubu najbardziej zagorzałych kibiców, 'Bad Blue Boys', przybyło na poniedziałkowy trening i zażądało od piłkarzy oddania koszulek klubowych, twierdząc, że nie są godni ich noszenia. Piłkarze dokończyli trening w podkoszulkach.
"Rozumiem naszych kibiców i ich rozczarowanie, ale zdecydowanie przesadzili," powiedział jeden z graczy, który chciał pozostać anonimowy, w wywiadzie dla gazety 'Novi List'.
Dynamo, które siedmiokrotnie sięgało po mistrzostwo Chorwacji, odkąd kraj ten uzyskał niepodległość w 1991 roku, wygrało tylko trzy ze swoich 11 meczów i zajmuje ósme miejsce w 12-zespołowej tabeli, osiem punktów za liderem, Interem Zepresic. W weekend przegrało u siebie ze Slavenem Belupo 1:2.

-
PodbijamLIPTON18 pisze:Witam. Sorki za zaśmiecanie ale nie chce mi się całego tematu przeglądać. Może ktoś opowiedzieć jak wygląda sytuacja w Rzymie a konkretnie między kibicami Lazio i Romy? Jak chuligańsko wygląda? Pozdro
-
o ile mnie pamięć nie myli to także Dynamo Drezno bawiło się w kopanie grobów 

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
na prezentacji trofeum z okazji zdobycia mistrzostwa Szkocji po raz 52(!!) na Ibrox 3 godziny po zakonczeniu meczu w Dundee zjawilo sie ponad 40 tysiecy ludzi
,pzdr

TYBET JEST SERBSKI
-
http://www.skwk.pl/news/show/3470_turni ... im_kosowie" target="_blank
-
kosacki pisze:http://www.skwk.pl/news/show/3470_turni ... im_kosowie" target="_blank
Noo

Bałagan jedziesz ??

-
-
W Burnley po awansie juz sie ciesza na sama mysl o derbach z Blackburn/Wigan/Bolton oraz o meczach z klubami z Manchesteru i Liverpoolu, takze hitem powinien byc wyjazd do Sunderland ze wzgledu na stare zaszlosci....
MIllwall nie awansowal ale nie ma tego zlego....derby z Charltonem i wyjazdy na Southampton i Norwich tez sa spoko
MIllwall nie awansowal ale nie ma tego zlego....derby z Charltonem i wyjazdy na Southampton i Norwich tez sa spoko
TYBET JEST SERBSKI
-
at last weekend in moscow ustawka zenit 35 vs dynamo moscow 35 after 2.5 minutes zenit win.
about CSKA and Shahtar we r not enemys, but not friends. hooligans of this team help( with rent transport ) to CSKA when we make grill in donetsk with Dnepr
about CSKA and Shahtar we r not enemys, but not friends. hooligans of this team help( with rent transport ) to CSKA when we make grill in donetsk with Dnepr
-
Tymczasem przed dzisiejszym finałem Ligi Mistrzów w Rzymie zasztyletowano kibica Manchesteru United... :/
za WP
za WP
-
już zmienili, że jednak ma tylko rane kłutą w udzie.
ja gdzieś wyczytałem, że Boixos mają razem z fanami Romy trzymać rękę na pulsie. Coś ich łączy?
ja gdzieś wyczytałem, że Boixos mają razem z fanami Romy trzymać rękę na pulsie. Coś ich łączy?
-
-
No i wielcy kibice z Wysp nie istnieli na finale LM. A tak narzeka się na pikników z Hiszpanii:)
2 godziny przed meczem w jednym z pubów doszło do starcia pomiedzy FCB a MU, po 10 minutach policja wszystkich rozpędza.
2 godziny przed meczem w jednym z pubów doszło do starcia pomiedzy FCB a MU, po 10 minutach policja wszystkich rozpędza.
-
A jak mieli zaistniec skoro na stadionie bylo z 30 tys wlochow i innych piknikow kibicujacych Barcelonie ?
-
Tak, że angoli było kilkanaście tysięcy i od 10 minuty stali cicho z łapami w kieszeniach. Barca pikniki nie pikniki, ale śpiewali cały czas.
-
prosta riposta
angole poraz kolejny dostali dopingiem od słabej [iknikowej ekipy i co na ich usprawdieldiwienie? przecież oni są tacy krejzi i maczo?

Brodnica FC Legia
-
No właśnie... Usprawiedliwiają sie tym ze na lidze jest cicho, bo są zakazy ... no ok ... ale przecież czy Tottenham miał w Polsce jakis zakaz stania czy spiewania ??? Wykorzystali to czy odezwali sie od czasu do czasu ??? I to, że 30,5 tys. było za Barcą nic nie zmienia, bo to podobno angole najlepiej śpiewają i mieli kiedyś najlepszy doping, ale coraz bardziej zalatuje mi to mitem. Na ESPN Classic oglądałem jakis czas temu rozne skroty z dawnych meczow angielskich i jakos tak wspaniale nie dopingowali. Też było oahhh, yeahhh itd. Moze ma ktos filmiki z dopingiem na angielskich boiskach z tamtych lat ...
-
-
większość Włochów nie przepada z Anglikami po tragedii na Heysel. a czy ich łączy coś oficjalnie to nie wiem?lsz pisze:
-
moze ktos wrzucic link do zdjec z oprawa obu druzyny i do innych zdjec z finalu. z gory dziekuje.
ACAB
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=FCtTTalCo1g" target="_blank
może trochę nie w temat ale polecam
może trochę nie w temat ale polecam

-
rasizm na europejskich stadionach okiem zawsze antyrasistowskich amerykanów
http://www.youtube.com/watch?v=jwpO-nnFY9g" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=jwpO-nnFY9g" target="_blank
-
[link]" target="_blank
wie ktos kim byl Pawlo Worodinski(chyba dobrze)na fladze?
-
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
-
[link]" target="_blank
Wywiad z adminem AtleticoMadrid.pl. Możecie w nim przeczytać m.in. jak zgodę Ruch - AM i pikników Barcy postrzega właściciel największej polskiej strony o Atletico
Wywiad z adminem AtleticoMadrid.pl. Możecie w nim przeczytać m.in. jak zgodę Ruch - AM i pikników Barcy postrzega właściciel największej polskiej strony o Atletico

A no.
-
Zdjęcie zrobione we Lwowie na meczu Ukraina - Polska , po meczu pytałem chłopaków z Karpat Lwów o tego chłopaka z flagi , i powiedzieli mi że zmarł 5 dni przed tym meczem oraz że był to ponoć jeden z tych którzy zajmowali się organizacją opraw , wyjazdów itp na Karpatach .Kaczmar pisze:[link]" target="_blank
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Dzieki...
W Niemczech podobno Redbull ma zainwnestowac w Lipsku.Wie ktos cos wiecej?
W Niemczech podobno Redbull ma zainwnestowac w Lipsku.Wie ktos cos wiecej?
-
-
-
Red Bull in 10 Jahren deutscher Meister?
Der Zeitplan ist noch streng geheim. Doch klar ist: In den nächsten Tagen wird es offiziell. Red Bull steigt als Geldgeber beim Leipziger Fünftligisten SSV Markranstädt ein. Das offizielle Ziel: deutsche Bundesliga – innerhalb von zehn Jahren! Sprich: alle zwei bis drei Jahre ein Aufstieg. Zuvor jedoch wird der Vereinsname geändert. Unter der Bezeichnung „RB Salzburg“ (RB steht für Rasenball) soll der neue Retortenklub ab 2010 ins 45.000 Zuschauer fassende Leipziger Zentralstadion übersiedeln...
[link]" target="_blank
Czyli z tego Co ja zrozumialem Redbull kupuje jakas druzyne z Lipska "SSV" ,przenosi tam RB Salzburg i w 10 lat chca mistrza NIemiec zrobic grając na tym stadionie w Lipsku tak?Jak ktos moze niech przetlumaczy bo nie jestem pewien:)
-
-
Kaczmar pisze:Red Bull in 10 Jahren deutscher Meister?
Der Zeitplan ist noch streng geheim. Doch klar ist: In den nächsten Tagen wird es offiziell. Red Bull steigt als Geldgeber beim Leipziger Fünftligisten SSV Markranstädt ein. Das offizielle Ziel: deutsche Bundesliga – innerhalb von zehn Jahren! Sprich: alle zwei bis drei Jahre ein Aufstieg. Zuvor jedoch wird der Vereinsname geändert. Unter der Bezeichnung „RB Salzburg“ (RB steht für Rasenball) soll der neue Retortenklub ab 2010 ins 45.000 Zuschauer fassende Leipziger Zentralstadion übersiedeln...
[link]" target="_blank" target="_blank
Czyli z tego Co ja zrozumialem Redbull kupuje jakas druzyne z Lipska "SSV" ,przenosi tam RB Salzburg i w 10 lat chca mistrza NIemiec zrobic grając na tym stadionie w Lipsku tak?Jak ktos moze niech przetlumaczy bo nie jestem pewien:)
Red Bull za 10 lat mistrzem niemiec??
Plan jest jeszcze tajemniczy. Faktem jest ale: W następnych dniach zostanie oficjalnie przedstawiony. Red Bull wejdzie jako "piniedzodawca" u 5 ligowej Drużyny z Lipska SSV Markranstädt. Oficjalnym celem jest: niemiecka Bundesliga- w ciągu 10 lat. Znaczy co 2-3 lata awans do wyższej Ligii. Przedtem zostanie zmieniona nazwa klubu. Pod nazwa "RB Salzburg" , ma się klub przeniesc do centralnego stadionu w Lipsku gdzie pojemnosc stadionu liczy 45.000 widzów.
prosze bardzo Kaczmar