[link]" target="_blank

na finale Sampdoria konkretny doping,nawet sporymi momentami zdecydowanie lepszy niż Lazio,ale może przez to ze bylem po stronie gości.nisc pisze:jesienia turystycznie bylem na Lazio-Sampa musze przyznac ze po pierwszej wizycie na polwyspie apeninskim na meczu bylem pod wrazeniem dopingu itp....pozdro
Nie czaje tego. Chcesz przez to powiedzic ze pakole opanowali pewne rejony miast i nigdzie indziej poza nie nie wysuwaja nosa pozostawiajac angolom?nisc pisze:co do pakich w Blackburn itp to byl niezly program na BBC jak zalozyli pakitaryfiarzowi i angielskiemu taryfiarzowi GPS zeby rejestrowac ruch samochodow i trasy obu taksowek nigdy sie nie pokryly
Sądząc po opisie myślałem, że będziesz po stronie LazioFULL OF HATE pisze:na finale Sampdoria konkretny doping,nawet sporymi momentami zdecydowanie lepszy niż Lazio,ale może przez to ze bylem po stronie gości.nisc pisze:jesienia turystycznie bylem na Lazio-Sampa musze przyznac ze po pierwszej wizycie na polwyspie apeninskim na meczu bylem pod wrazeniem dopingu itp....pozdro
byłem tylko na rogu trybuny tevere blisko Sampdorii, a na CN nie było możliwości kupienia biletu.BobSwagger pisze:Sądząc po opisie myślałem, że będziesz po stronie LazioFULL OF HATE pisze:na finale Sampdoria konkretny doping,nawet sporymi momentami zdecydowanie lepszy niż Lazio,ale może przez to ze bylem po stronie gości.nisc pisze:jesienia turystycznie bylem na Lazio-Sampa musze przyznac ze po pierwszej wizycie na polwyspie apeninskim na meczu bylem pod wrazeniem dopingu itp....pozdro![]()
po pierwsze wali mnie czy rewolucja byla pomaranczowa czy byla sino-zolta czy czerwona z sierpem i mlotem, bardziej zajalbym sie tym dlaczego czolowe polskie ekipy pozwalaja rosjanom( celowo z malej litery) wieszac flagi Czarnej Sotni (czarno-zolto-biale) czyli organizacji polakozercow, nie chodzi mi tu o Legie bynajmniej.....to rowniez tyczy sie polskiego patriotyzmu bo tylko imbecyl moze stac kolo/pic z/ spiewac nazwe klubu ukladu,zgody ktory wywiesza tego typu szmaty na polskich stadionach......Legioner pisze:Dwa szybkie pytania
1) Czy w 2006 roku lub wcześniej odsłonięcie tych pomników było dokonane?
2) Naprawde nie rozumiesz wydźwięku jaki miały odnieść te okrzyki?
Podobna sytuacja przeciez miala miejsce na treningu AS ROMY, gdzie na murawe weszli panowie w skorachhavamal pisze:terroryści (jakby to nazwał spocony janek) zjawili się na treningu Ajaxu Amsterdam (co pan na to panie szadkowski?)
[link]" target="_blank" target="_blank
materiał troche stary ale wklejam w kontekście zamieszania w okół Górnika, że niby tylko w Polsce takie rzeczy mają miejsce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości