EuroInfo
-
Re: EuroInfo
a więc kolego ze stoLicy niewiem kto ci nagadał że SPARTA bije SLAVIE o głowe wiem co nieco na ten temat napewno jest ich więcej to wszystko co do meczy np hokeja to kumate towarzystwo raczej nieodwiedza hali tak jak widziałeś w tel piknik
-
No jak widzisz napisałem, że jeśli już na początku pomylić się mogłem i jeśli tak to żeby to sprostować
nie pamiętałem, wolałem zapytać

"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
czy może ktoś napisać coś o 'Boys San' z Interu Mediolan? i jeżeli ktoś jest zorientowany coś więcej o kibicach Interu Mediolan.
-
Jakby nie patrzył najwięcej Ci powie "Inter" o ile juz wczesniej nie mówił, bo troche o mediolańczykach już chyba pisał 

"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
-
Z tym że nie uogólniał bym tego na całe PSG.KellyCMI pisze:Co do meczu, to PSG zrobiło naprawdę dobrą oprawę - nie powiem świetną, bo oni naprawdę potrafią robić cuda.
Zdecydowanie ciekawsze oprawy robią grupy z trybuny Auteuil rouge, natomiast Boulogne znacznie odstaje, co nie znaczy ze nie zdarza się im zrobić coś ciekawego

-
Pierwsza i najważniejsza grupa to “BOYS S.A.N.”. Inne ważne grupy to “VIKING”, “IRRIDUCIBILI”, “MONKEYS”, “BULLDOGS” i “ULTRAS”. Od zawsze łączeni ze skrajnie prawicowymi organizacjami. Zgoda to również skrajnie prawicowe Lazio. Zagranicą do grona przyjaciół Interu zaliczany jest Bayern Monachium. Kosy to Milan, Juventus, Bologna, Atlanta, Brescia, Roma, Napoli, Fiorentina i ogólnie wszystkie ekipy o lewicowych poglądach.psychedryna pisze:czy może ktoś napisać coś o 'Boys San' z Interu Mediolan? i jeżeli ktoś jest zorientowany coś więcej o kibicach Interu Mediolan.
Boy San - najstarsza, najważniejsza grupa, grupa która zarządza całą "Curva Nord"(trybuna gdzie zasiadają najbardziej zagorzalsi kibice)
Viking - podobno to oni wykonali najwiekszą sektorówke na meczu Interu...
Irriducibili - grupa która jest najbardziej jest prawicowa, grupa/odłam która powstała z upadku byłej grupy "skins", przez niektórych grupa ta uważana jest za najbardziej agresywnych...
Byłem na CN na meczach Interu - i powiem wam ze zaimponowała mi hierarchia ważności na tej trybunie, kto gdzie jaka grupa siedzi, kto co wykonuje na trybunie itd. moja uwage zwrocily flagi, ktore mimo iz sa nadszarpane podziurawione, stare dalej sa wywieszane nieprzerwalnie, moze dlatego ze wiąże się to z tym że we Włoszech jest tak ze gdy dana grupa straci flage - jest ona natychmiastowo rozwiązywana, co do krojenia barw z szali smyczy w Mediolanie czegos takiego z tego co wiem nie ma:P
coś z ostatnich derbów Mediolanu:
"...Tymczasem w Mediolanie policja aresztowała czterech kibiców Milanu, którzy pobili przeciwników z Interu. Zaatakowali grupę, która prawdopodobnie jest odpowiedzialna za uszkodzenie jednej z flag podczas derbów na San Siro. Według włoskiej agencji ANSA jeden z kibiców ma poważnie uszkodzone oko, a inny złamany nos."
-
Dziś działo się nieco na ciekawym meczu Olympiakos-St. Etienne.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Starcia obu grup i policji przed meczem i po meczu. Jeden fan St. Etienne poważnie raniony nożem.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Starcia obu grup i policji przed meczem i po meczu. Jeden fan St. Etienne poważnie raniony nożem.
-
Dobrze, ze kolega Messie mnie uprzedzil, bo kompletny brak czasu na rozpisywanie sie.
Male sprostowania: Monkeys i Bulldogs to male grupki. Spora grupa, niewymieniona, to Brianza Alcoolica (prawo). Viking (skrajne prawo), to bardzo duza grupa, wieksza jest tylko Boys San (prawicowa, choc nie skrajnie), która trzesie calym San Siro, a nie tylko CN
Irriducibili, to najwieksze wariaty (bardzo skrajne prawo).
Psychedryna, bylem w zeszlym roku na yakim meczu, tyle ze na Old Trafoord
Powodzenia.
Forza Ragazzi
Male sprostowania: Monkeys i Bulldogs to male grupki. Spora grupa, niewymieniona, to Brianza Alcoolica (prawo). Viking (skrajne prawo), to bardzo duza grupa, wieksza jest tylko Boys San (prawicowa, choc nie skrajnie), która trzesie calym San Siro, a nie tylko CN

Psychedryna, bylem w zeszlym roku na yakim meczu, tyle ze na Old Trafoord

Powodzenia.
Forza Ragazzi

http://slowfoot.pl/
-
Nie da sie edytowac postów, dziwne.. Sorki za bledy. Meczyk oczywiscie 2 lata temu i oczywiscie Old Trafford, a nie c*** wi co napisalem 
Pozdro

Pozdro
-
Ciekawostka z dnia wczorajszego,
Dworzec ( okolica ? ) w Stuttgarcie. 6 kibiców drużyny Kickers w tym dwuch
Polskiego pochodzenia ( nie wiadomo z jakiego miasta ), trafia gostka w spodniach dresowych Cracovii.
Gość zostaje wypuszczony w samych majtach.....
Dworzec ( okolica ? ) w Stuttgarcie. 6 kibiców drużyny Kickers w tym dwuch
Polskiego pochodzenia ( nie wiadomo z jakiego miasta ), trafia gostka w spodniach dresowych Cracovii.
Gość zostaje wypuszczony w samych majtach.....
rey
-
Nie wiem z jaką grupa głównie się tam przyjaźnią ale jakieś przyjacielskie stosunki są napewno, niektórzy mówią że to tylko stary układ...(tak mawiają sami Włosi)Sevi pisze:To chyba sie troche miesza ze soba bo ultrasi Bayernu czesto wywieszaja antyrasistowskie hasla wiec zgoda chyba nie ma podloza politycznego?Messie pisze: Od zawsze łączeni ze skrajnie prawicowymi organizacjami. Zgoda to również skrajnie prawicowe Lazio. Zagranicą do grona przyjaciół Interu zaliczany jest Bayern Monachium.
i też podobno dość dobre stosunki są z Valencia: przykład flaga na dole w lewym rogu - grupa Yumos - Valencia FC
[link]" target="_blank
co do innych historii trzeba troche przymróżyć oko głównie na lini - Inter-PSG, czy Chelsea.... PSG owszem ma dobre układy z Irriducibili ale tą grupą związaną z Lazio...
jakiś czas temu też dobre stosunki Interu utrzymywał z Bolognią i Veroną ale to już przeszłość, po małych incydentach...
-
Tak, z Veroną była bardzo silna i dobra zgoda. Jednak tak, jak napisal Messie po pewnym incydencie padła...
-
Zamiast bawić się w "sekrety i tajemnice dla kumatych" chyba prościej napisać o co poszło między Interem i Veroną. To nie jest polskie podwórko, żeby któraś z ekip mogła poczuć się urażona omawianiem na forum publicznym bolesnych kwestii z nią związanych albo żeby mogło to którejkolwiek zaszkodzić. Jeśli macie wiedzę na dany temat to po prostu się nią dzielcie, w całości.

Czy te oczy mogą kłamać?
-
mj. pisze:Zamiast bawić się w "sekrety i tajemnice dla kumatych" chyba prościej napisać o co poszło między Interem i Veroną. To nie jest polskie podwórko, żeby któraś z ekip mogła poczuć się urażona omawianiem na forum publicznym bolesnych kwestii z nią związanych albo żeby mogło to którejkolwiek zaszkodzić. Jeśli macie wiedzę na dany temat to po prostu się nią dzielcie, w całości.
Ja osobiscie nie wiem o jaki incydent chodziło, a niechce wpuszczać maliny, niektóre osoby podają ze chodziło Z tego co pamiętam to kibice Verony chyba w sezonie 2000/2001 ponoć spiskowali z kibicami Juventusu i chcieli zawrzeć z nimi układ. Dowiedzieli się o tym nasi tifosi i tak się skończyła przyjaźń... zaś co do Bologny o zasztyletowanie jednego z kibiców Interu ....ale nie jestem pewien na 100% wiec nie chce sciemniac...
we wtorek bede w Mediolanie to mzoe sie dowiem od kogos hehe:P
-
Skoro zostały opisane grupy Interu, to może ktoś coś napisze o Milanu? Chociaż i tak Ti Amo Inter, ale chciałbym się co nieco dowiedzieć o nich. 

-
trochę koszykarskich opraw grupy Berserkers (Real Madrid) z obecnego sezonu:
Real - Maccabi

Real - Barca

Real - TAU

Real - Maccabi

Real - Barca

Real - TAU

-
Filmik z zajść przed Olympiakos-ASSE, Francuzi kroją Grekom kawałek flagi.
http://www.youtube.com/watch?v=mnnZxIXJVPs" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=mnnZxIXJVPs" target="_blank
-
Real na koszu szału nie robi podobnie jak na piłce... juz pare polskich ekip sie lepiej prezentuje. Jakby ktoś miał oprawy z koszykarskich hal z całej Europy to byłbym wdzieczny !
Linki mile widziane ! 

-
Co do dzisiejszych derbów Barcelony, tłumaczenie apelu który znalazł się na stronie Boixos Nois. Zamieszczam tak dla ciekawostki
Jako że władze Espanyolu zadecydowały, aby nie sprzedawać kibicom FC Barcelony wejściówek i sprzedawały wejściówki na Puchar (Króla) tylko swoim socios, zmuśmy (wymóżmy) na średnich szczeblach dyrekcji naszego Klubu, żeby nie sprzedawali ani jednego biletu na CdR ani na ligę tamtej drużynie, bo za każdym razem kiedy pericos pojawiali się na naszym Stadionie, nie okazywali szacunku i prowokowali zamieszki.
Jako że władze Espanyolu zadecydowały, aby nie sprzedawać kibicom FC Barcelony wejściówek i sprzedawały wejściówki na Puchar (Króla) tylko swoim socios, zmuśmy (wymóżmy) na średnich szczeblach dyrekcji naszego Klubu, żeby nie sprzedawali ani jednego biletu na CdR ani na ligę tamtej drużynie, bo za każdym razem kiedy pericos pojawiali się na naszym Stadionie, nie okazywali szacunku i prowokowali zamieszki.
Better Dead Than Red...
-
Wymusic haha ... Puta Barca. Mam nadzieje ze Brigadas i tak sie pojawią 

-
Jak ktos bedzie miał jakieś info z derbów Barcelony czy dotarli tam kibice itd. to piszczie. Espanyol wygrał na Camp Nou 2 : 1 

-
to co ze wygral , Barca w "10" 

-
Od rozkminek kto wygrał, a kto grał w 10, jest inna część forum. Na wyjście piłkarzy Almogavers prezentuję jakąś choreografię. Następnie podnoszą w górę jakiś transparent, po czym zostaję on wywieszony na płocie. Pewny nie jestem, ale kibiców Espanyolu raczej nie było. Żadnych fotek na razie nie posiadam.
Better Dead Than Red...
-
kibiców Espanolu nie było
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
[link]" target="_blank
Co prawda nie Europa ale... Chuligańsko Europę napewno prześcignęli
Co prawda nie Europa ale... Chuligańsko Europę napewno prześcignęli

-
i bardzo dobrze, niech sie dzikusy powybijają...
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
-
Awantura między Milanistami a grupą Banda Bagaj przed ostatnimi derbami Mediolanu:
[link]" target="_blank
[link]+" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]+" target="_blank
-
Brno-Banik małe spiecie z ochrona przy okazji dzisiejszego meczu
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE
-
[link]" target="_blankLukasz-Getto pisze:Brno-Banik małe spiecie z ochrona przy okazji dzisiejszego meczu
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE
-
Marseille 40 (osób) - Twente (50 osób) wygrana Twente. Walka odbyła sie przed czwartkowym spotkaniem UEFA pomiędzy tymi drużynami
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
-
Ktoś pisał o kibicach na koszu w Europie... na szybko linki
ligi europejskie
[link]
Euroliga
[link]
tutaj taki mix wszystkich
[link]
ligi europejskie
[link]
Euroliga
[link]
tutaj taki mix wszystkich
[link]
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
Ktos obeznany opisze sytuacje w Turynie?
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
W Turynie rządzi Torino. Juventus na obrzezach miasta i mnóstwo fc w calej Italii.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Ktos obeznany opisze sytuacje w Turynie?
-
Indepediente Buenos Aires - Racing B. A.

-
Torino przejawia jakies poglady polityczne na stadionie?Inter pisze:W Turynie rządzi Torino. Juventus na obrzezach miasta i mnóstwo fc w calej Italii.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Ktos obeznany opisze sytuacje w Turynie?

-
TORINO: Jeszcze jedna historyczna ekipa. Głośno o nich było już we wczesnych latach siedemdziesiątych, po wielkiej zadymie z fanami Atalanty (1971r). Główne grupy to “ULTRAS GRANATA”, “RAGAZZI DELLA MARADONA”, “GRANATA KORPS”, FEDELISSIMI`51”, “LEONI DELLA MARATONA”. Poza skrajnie prawicową Granata Korps, pozostałe grupy mają lewicowe zapatrywania polityczne, bardziej umiarkowane. Zgody: Genoa, Fiorentina, Reggina, Manchester City, Millwall i Arsenal. Kosy:przede wszystkim Juventus, a także Atalanta, Piacenza (z uwagi na ich byłą zgodę z Juventusem), Sampdoria, Bolonia, Inter, Lecce, Brescia, Milam, Perugia, Roma oraz Verona. Klub gra w Serie B, często grywa jednak w ekstraklasie i dochodzi wówczas do derbów z Juve, które są równorzędnym widowiskiem. Pomimo braku sukcesów sportowych fani Torino nie ustępują zbytnio lokalnym rywalom. O sytuacji w mieście mówi się, że jest podobna jak niegdyś w Łodzi: Torino to ekipa praktycznie tylko z Turynu, zaś szeregi fanów Juve stanowią w dużej mierze osoby z całej Italii.
Pisane z 3-4 lata temu, ale pewnie wiele sie nie zmieniło. Tyle ze teraz grają w Serie A
Pisane z 3-4 lata temu, ale pewnie wiele sie nie zmieniło. Tyle ze teraz grają w Serie A

-
Jak zaprezentowali się Anglicy na San Siro? Z TV widać było, że zajęli szczelnie cały sektor za bramką i byli dobrze oflagowani.

-