EuroInfo
-
Re: EuroInfo
ma ktos jakies fotki ew info nt derbow Sevilli z ostatniego weekendu bodajze?
-
podbijam, pomóżtaEnter# pisze:Chłopaki prośba, bo sprawa pilna ... [link]" target="_blank" target="_blank w tym temacie Ultras4Life wkleil zdjecia bluz i szalikow YGH Olympiakosu, ale tych bluz linki juz nie dzialaja. Ma ktos moze zdjecie tych bluz ? Albo ktos , kto ma tam konto niech podbije do tego uzytkownika o zdjecia i mi wysle na priv. z gory ogromneeee dzieki jak ktos sie pofatyguje
-
Lepsze foto:Eustachy pisze:ma ktos jakies fotki ew info nt derbow Sevilli z ostatniego weekendu bodajze?
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Mógłby ktoś napisać coś o Espanyolu Barcelona ... Szczególnei interesują mnie grupy kibicowskie, wyjazdy i tak ogolnie.
Macie jakies artykuły czy cos w tym stylu na temat podziału sił w Hiszpanii ?
Macie jakies artykuły czy cos w tym stylu na temat podziału sił w Hiszpanii ?
-
Espanol – główna grupa Brigadas Blanquiazules powstała w 85r. Skrajnie prawicowa, składa się z hiszpańskich fanów przeciwwaga katalońskiej Barcy. Katalońscy fani Espanyolu tworzą konkurencyjny młyn o nazwie “La Curva” są apolityczni a ich układy z BB są dość chłodne.ax88 pisze:Mógłby ktoś napisać coś o Espanyolu Barcelona ... Szczególnei interesują mnie grupy kibicowskie, wyjazdy i tak ogolnie.
Kosy Brigadas Blanquiazules to wszystkie lewacki kluby Depoertivo,Sevilla, Rayo Vallacano.Baskijskie Atlethico Bilbao, Real San Sebastian i katalońska Baraca. Zgody to UltraSSur (Real) , Irriducibili ,Viking Nord Italia (Lazio), Boulongne boys (PSG), Diabos Vermelhos (Benfica),Hellas Fans Roverto ,Secctor .Borrachos (Hellas Verona)

-
La Curva, własnie o to mi chodziło
Bo Brigadas kojarze.
Tutaj znalazłem ich strone [link]" target="_blank i jest troche zdjec. Jak patrze po zdjeciach to z wyjazdami jest roznie. Na niektorych zdjeciach jest ich kilkudziesieciu, na niektorych pare setek.
Tutaj galerie z roznych sezonow
[link]" target="_blank

Tutaj znalazłem ich strone [link]" target="_blank i jest troche zdjec. Jak patrze po zdjeciach to z wyjazdami jest roznie. Na niektorych zdjeciach jest ich kilkudziesieciu, na niektorych pare setek.
Tutaj galerie z roznych sezonow
[link]" target="_blank
-
A mógłby ktoś przedstawić Osasune Pampeluna?
-
Jakieś atrakcje Anglików wczoraj w Hiszpanii? Wie ktoś może?
-
Mało słychać póki co, czytałem gdzieś, ze Anglicy mają pretensje do policji hiszpańskiej o zbytnią agresywność. Przed meczem grupa Angoli rzucała jakimiś pomarańczami czy czymś w miejscowych i chyba turystów, a psy ich rozgoniły. Psom c*** w dupe tradycyjnie, ale tamtych też pies jebał. wielcy chuligani rzucają cytrusami i sa kozakami
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
To co lepiej walic ceglami po glowach ty matole o sorry chlopak jest z zylety
-
W********** lamusie jak masz takie podejście. Mama komputer kupiła,a rejestracja sie darmowa zrobiła to od razu można szaleć? I nie wycieraj sobie mordy tą trybuną, bo za cienki w uszach jesteś. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to najpierw skończ podstawówkę, a później coś komentuj. Chyba, że jesteś taki sam chojrak, jak opisani przeze mnie i jedyna akcja jaką potrafisz zrobic to rzucić w kogoś owocem z tłumu, który zapewnia Ci anonimowość. wogóle nie wiem po co stosuje formę grzecznościową względem takiego leszcza jak Ty 

-
chłopcy, ochłońcie
/do moderatóra - uprzejmie proszę o skasowanie ostatnich 3 postów (w tym i tego, rzeszjasna)/
/do moderatóra - uprzejmie proszę o skasowanie ostatnich 3 postów (w tym i tego, rzeszjasna)/

-
Ktoś wyżej dobrze przedstawił kibiców Espanyolu, mógłby ktoś w podobny sposób opisać fanów Barcy? Też interesują mnie grupy, ich zgody i kosy, oraz wyjazdy.
Better Dead Than Red...
-
dzis wieczor moze byc cieplo w paryzu
psg gosci saint etienne o 21 na parc de prince
psg gosci saint etienne o 21 na parc de prince
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
-
-
Nikt się nie podjął opisania Barcy więc spróbuje to jakoś nakreślić:K_89 pisze:Ktoś wyżej dobrze przedstawił kibiców Espanyolu, mógłby ktoś w podobny sposób opisać fanów Barcy? Też interesują mnie grupy, ich zgody i kosy, oraz wyjazdy.
Główna grupa to Boixos Noise, poglądy przez wielu określane jak prawicowe ,co nie do końca jest prawdą ,poglądy to Lewica Narodowa . Na stadionie Camp Nou i na wyjazdach Barcy można było usłyszeć miedzynarodówke i pieśni wychwalające Stalina ,były też transparent popierające Fidela Casrto i “Che “. Ekipa złożona z katalońskich fanów nastawiona na atrakcje “sportowe” chociaż idą z nurtem Włoskiego Ultra pojawiały się oprawy ,obecnie skłóceni z zarządem jeżdżą tylko na wyjazdy. Katolonia ma status autonomii Boixos sieją propagandę uzyskania niepodległości.
Kosy to Brigadas Blanquiazules (Espanol) , UltraSSur (Real), Fronte Atheltico (Athletico Madryd) i Ultras Boys 88 (Sporting Gijon) Drugą liczącą się grupą jest Almogŕvers działają także na meczach reprezentacji Katalonii , oczywiście również propagują niepodległość dla Katolonii ,Kosy to UltraSSur i Briagadas. .Sympatyzują z kibicami klubów: Genoa CFC, San Lorenzo de Almagro Buenos Aires, West Ham United F.C. oraz Celtic F.C. Ostatnią wartą uwagi ekipą jest Dracs 1991 Założeniem tej grupy jest nie okazywanie agresji, ale z utrzymaniem katalońskiego patriotyzmu.Wcześniej grupa ta dopingowała tylko piłkarzy, teraz dopinguje również sportowców innych sekcji klubowych, Inne typu Casual 1991 chyba już nieaktywna po stracie fany czy Young Firm gówno znaczą nie ma co się rozpisywać. Jak coś źle niech ktoś poprawi.

-
Banik Ostrava - SFC Opava
Kilkaset metrów od stadionu dochodzi do potyczki pomiędzy Banikiem a Opava i Śląskiem. Banika 40-45 osób a Opavy 40, Śląska 60. Po kilkunastu sekunadch starcia Banik salwuje sie ucieczką do pubu gdzie sie barykadują. Następuje wjazd, Banik sie cofa w głąb sali i broni sie wszystkim co było pod ręką(krzesła, butelki, brechy). Po kilku mintuach wjazd psów. Z Banikiem kilka osób z GKS-u K. Ponoc 20-30 Banika nie zdąża dobiec ze stadionu. Zwycięstwo SFC&WKS
[link]" target="_blank
Kilkaset metrów od stadionu dochodzi do potyczki pomiędzy Banikiem a Opava i Śląskiem. Banika 40-45 osób a Opavy 40, Śląska 60. Po kilkunastu sekunadch starcia Banik salwuje sie ucieczką do pubu gdzie sie barykadują. Następuje wjazd, Banik sie cofa w głąb sali i broni sie wszystkim co było pod ręką(krzesła, butelki, brechy). Po kilku mintuach wjazd psów. Z Banikiem kilka osób z GKS-u K. Ponoc 20-30 Banika nie zdąża dobiec ze stadionu. Zwycięstwo SFC&WKS
[link]" target="_blank
-
-
Salzburg - Dinamo 14.02
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !

-
Ajax-Feyenoord

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
wracając do kibiców FCB. poglądy lewicowe owszem były, ale jakieś 10 lat temu. obecnie do dawna sa to w dużej części poglądy prawicowe lub lewicowe uwazajace się prawicowe (czyli NS). Tylko, że jest to prawicowośc katalońska, antyhiszpańska.
Od kilku lat Boixos nie moga wejśc na stadion w Barcelonie z uwagi na konflikt z prezesami klubu. i nie zapowiada się na zmianę. W chwili obecnje jezdżą tylko na wyjazdy.
Od kilku lat mają własny zespół w lidze chyba 5 lub 6. Miesiąc temu został zawieszony za liczne zadymy Boixów podczas meczy tej drużyny:)
W chwili obecnej jak i od dawna przewazają w Barcelonie i to zdecydowanie. jesienią 2008r. skroili podczas derbów z Espanyolem 2 małe flagi.
Od kilku lat Boixos nie moga wejśc na stadion w Barcelonie z uwagi na konflikt z prezesami klubu. i nie zapowiada się na zmianę. W chwili obecnje jezdżą tylko na wyjazdy.
Od kilku lat mają własny zespół w lidze chyba 5 lub 6. Miesiąc temu został zawieszony za liczne zadymy Boixów podczas meczy tej drużyny:)
W chwili obecnej jak i od dawna przewazają w Barcelonie i to zdecydowanie. jesienią 2008r. skroili podczas derbów z Espanyolem 2 małe flagi.
-
Opisze ktoś kibiców Bayernu Monachium i Borussi Dortmund ? Można też ogólnie opisać sytuację na Niemieckim podwórku która ekipa jest najlepsza w ultras i "gimnastyce" . Pozdrawiam
Widzew Łódź
-
wie ktoś może ile było Feyenoordu ??
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
weź może wpierw rozejrzyj po forum...WidzewRTS pisze:Opisze ktoś kibiców Bayernu Monachium i Borussi Dortmund ? Można też ogólnie opisać sytuację na Niemieckim podwórku która ekipa jest najlepsza w ultras i "gimnastyce" . Pozdrawiam
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
Nie wiem czy było ,ale mógłby ktoś opisać Belgrad i okolice,kogo jest tam więcej Delije czy Grobari?Gdy przejeżdrzałem pzez to miasto 3 lata temu to na murach widać było napisy sławiące Czerwoną Gwiazde.
-
A ja słyszałem ze to Espanyol walnął 2 flagi ... ale to moze nie podczas tych derbow i cos mi sie pochrzaniłozab pisze:wracając do kibiców FCB. poglądy lewicowe owszem były, ale jakieś 10 lat temu. obecnie do dawna sa to w dużej części poglądy prawicowe lub lewicowe uwazajace się prawicowe (czyli NS). Tylko, że jest to prawicowośc katalońska, antyhiszpańska.

-
Spoko,nie zauważyłem tematu o Niemieckich kibicach.havamal pisze:weź może wpierw rozejrzyj po forum...WidzewRTS pisze:Opisze ktoś kibiców Bayernu Monachium i Borussi Dortmund ? Można też ogólnie opisać sytuację na Niemieckim podwórku która ekipa jest najlepsza w ultras i "gimnastyce" . Pozdrawiam
Widzew Łódź
-
A ja słyszałem że to właśnie Barcelona potraciła fantyzab pisze:wracając do kibiców FCB. poglądy lewicowe owszem były, ale jakieś 10 lat temu. obecnie do dawna sa to w dużej części poglądy prawicowe lub lewicowe uwazajace się prawicowe (czyli NS). Tylko, że jest to prawicowośc katalońska, antyhiszpańska.

-
-
Może nie na temat meczu, ale ASSE i odpowiedzi na pytanie, które sam zadałem kilka stron temup. pisze:Jakieś newsy po meczu PSG-St.E ?

Pytałem czy to przypadek, że niemalże nie widać czarnych na wyjazdach ASSE. Gadałem z Polakiem, który 7 lat spędził w St. Etienne i który jest w miare kumaty. Wg. tego, co mi mówił, we Francji nie ma szczególnej jazdy na punkcie poglądów politycznych i lewicowi potrafią się skumać z prawicowymi (mówił mi o przyjaznych stosunkach Bordeaux z kimś tam - straciłem się, gdy zaczął wymieniać nazwy grup

Jeśli ktoś potrafi się do tego odnieść, to byłbym wdzięczny

Co do meczu, to PSG zrobiło naprawdę dobrą oprawę - nie powiem świetną, bo oni naprawdę potrafią robić cuda.
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
As Monaco - Olimpiue M.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
PSG - ASSE
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
PSG - ASSE
[link]" target="_blank
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
A ma ktoś fotke ich ekipy ???Żołnierz Południa pisze:Espanol – główna grupa Brigadas Blanquiazules powstała w 85r. Skrajnie prawicowa, składa się z hiszpańskich fanów przeciwwaga katalońskiej Barcy. Katalońscy fani Espanyolu tworzą konkurencyjny młyn o nazwie “La Curva” są apolityczni a ich układy z BB są dość chłodne.ax88 pisze:Mógłby ktoś napisać coś o Espanyolu Barcelona ... Szczególnei interesują mnie grupy kibicowskie, wyjazdy i tak ogolnie.
Kosy Brigadas Blanquiazules to wszystkie lewacki kluby Depoertivo,Sevilla, Rayo Vallacano.Baskijskie Atlethico Bilbao, Real San Sebastian i katalońska Baraca. Zgody to UltraSSur (Real) , Irriducibili ,Viking Nord Italia (Lazio), Boulongne boys (PSG), Diabos Vermelhos (Benfica),Hellas Fans Roverto ,Secctor .Borrachos (Hellas Verona)
Ultras Sur

Na tle tych wyuzdanych kibiców Realu wyglądają dosyć konkretnie
-
Ma ktoś może fotki z wczorajszego meczu Inter - Milan?Jeżeli tak bardzo bym o nie prosił.Pozdrawiam.
-
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
[link]" target="_blank zdjecie z link z # a niemoge edytować
-
-
Dzięki bardzo za foty szczena_uns.Pozdrawiam.
-
Jeśli dobrze pamiętam, to na stopie "piłkarskiej" Sparta Praga bije Slavie na głowę. A jak jest z hokejem? Oglądam Sparta - Vitkovice mecz i na trybunach piknik 100%. Vitkovice krzyknęły pare razy. Ktoś sie orientuje czy kibice piłkarscy w Pradze chodzą też na swoje sekcje? Chyba, że na początku już pomyliłem, to proszę o sprostowanie