martinio pisze:Dobry wywiad ze Zoranem Timicem/Delije/niestety w jezyku czeskim [link]" target="_blank" target="_blank
Mógłby ktoś przetłumaczyć????
martinio pisze:Dobry wywiad ze Zoranem Timicem/Delije/niestety w jezyku czeskim [link]" target="_blank" target="_blank
Wywiad z Zoran TIMIČEM (CZ BEOGRAD)martinio pisze:Dobry wywiad ze Zoranem Timicem/Delije/niestety w jezyku czeskim [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Bohemians praga - Górnik Wałbrzych nieaktualneŻołnierz Południa pisze:Ja bym dodał Banik – Spartak Trnavahavamal pisze:byłoaktywowany2 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=GYlPTNeq5X4" target="_blank
masz tu gruszę![]()
![]()
a żeby nie rozmywać - ktoś mógłby pokrótce (mam nadzieję że nie było) opisać czeskie zgody, układy itp.?
Banik Ostrava- GKS Katowice
SFC Opava- Slask Wroclaw
Sigma Olomuniec- z nikim
FC Zlin-z nikim
FC Brno- Slovan Bratyslawa, jakies uklady z Viktoria Pilzno
Sparta Praga- uklad z Viktoria Zizkov,dobre stosunki z FC Nitra,FC Koszyce /Slowacja/.
Slavia Praga- Gornik Walbrzych
Bohemians Praga- FK Pardubice,Senco Doubravka,Gornik Walbrzych,ekipa ultras ma dobre stosunki z St.Pauli
Viktoria Zizkov-uklad ze Sparta Praga,Cracovia Krakow
Slovan Liberec,FK Jablonec,Banik Most-wspolna zgoda. Poza tym Liberec ma uklad z KSZO Ostrowiec i Jablonec z Karkonoszami JG.
FK Teplice-dobre stosunki z Chrobrym Glogow
SK Hradec Kralove- Fk Mlada Boleslav i na odwrot
FK Kolín- FK Nachod i na odwrot
Union Cheb i Banik Haviřov- F-c Banika Ostrava
Bohemians Praga układ grupy PIS-PIS KLAN - Bohemians Dublin, GREENS -Banska Bystrica.
Cracovia - Viktoria nieaktualne
ekipa ultra i skinheadzi !havamal pisze:
Bohemians Praga- ekipa ultras ma dobre stosunki z St.Pauli
Bohemians Praga - FK Pardubice moge sie mylic ale chyba tez nieaktualnehavamal pisze:byłoaktywowany2 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=GYlPTNeq5X4" target="_blank
masz tu gruszę![]()
![]()
a żeby nie rozmywać - ktoś mógłby pokrótce (mam nadzieję że nie było) opisać czeskie zgody, układy itp.?
SFC Opava- Slask Wroclaw
Sigma Olomuniec- z nikim
FC Zlin-z nikim
Sparta Praga- uklad z Viktoria Zizkov,dobre stosunki z FC Nitra,FC Koszyce /Slowacja/.
Bohemians Praga- FK Pardubice,Senco Doubravka,Gornik Walbrzych,ekipa ultras ma dobre stosunki z St.Pauli
Slovan Liberec,FK Jablonec,Banik Most-wspolna zgoda. Poza tym Liberec ma uklad z KSZO Ostrowiec i Jablonec z Karkonoszami JG.
Ekipa z Havířova zawiesziła swoją działalność na meczach MFK Baník Havířov...ksg_1946 pisze:Bohemians Praga - FK Pardubice moge sie mylic ale chyba tez nieaktualnehavamal pisze:byłoaktywowany2 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=GYlPTNeq5X4" target="_blank
masz tu gruszę![]()
![]()
SFC Opava- Slask Wroclaw
Sigma Olomuniec- z nikim
FC Zlin-z nikim
Hajduk zniszczył Dinamo na pierwszej umawianej walce w Chorwacjieldus pisze:Hajduk może przeważa ilościowo, ale za to Dinamo to konkretna ekipa !
Lewaki?Jan_Kowalski pisze:Nie umiem wklajac zdjec wiec zapodam linka do tematu o FC United of Manchester z footballderbies.com. Jak widac po tych zdjeciach to atmosfera na ich meczach jest raczej lepsza niz na Old Trafford. Zastanawia mnie czy ci kibice chodza tez na ManUtd.
[link]" target="_blank" target="_blank
Byłem w UK na 5 meczach w sumie, w czasie mojego pobytu tam. Pierwszym był Anglia - Polska, gdzie siedziałem w sektorach Angoli, ale normalnie śpiewało się hymn itp itd. Zresztą na całym stadionie, nie tylko na sektorze przyjezdnych było pełno Polaków. Na meczu, przed i po, było spokojnie (tzn JA nic nie zauważyłem). To był jednak najlepszy mecz jaki widziałem w UK. Doping prawie cały czas i jak się Angole zbierali żeby coś zaśpiewać a kilka fajnych piosenek mieli, to wychodziło im konkretnie.szczena_uns pisze:Manchester UTD - Derby County ( półfinał curling cup )
Na meczu 73 tysiące ludzi w tym 9000 kibiców z Derby którzy ładnie się prezentowali i od czasu do czasu nieżle pośpiewali , co do gospodarzy to wywiesili kilka flag , ich doping zbytnio niepowalał na kolana przy takiej ilości kibiców a wogóle czułem się jakby to był jakiś klub pakistańsko - indyjsko - chiński , ogólnie na stadionie więcej kolorowych niż anglików , pozatym nawet niemożna wstać z miejsca bo pikniki sie prują do ochrony że zasłaniasz im widok :/ oby nigdy angielski styl do nas niedotarł !
http://pl.youtube.com/watch?v=PCXHbCYvz ... re=related" target="_blank to jest dobreJan_Kowalski pisze:Nie umiem wklajac zdjec wiec zapodam linka do tematu o FC United of Manchester z footballderbies.com. Jak widac po tych zdjeciach to atmosfera na ich meczach jest raczej lepsza niz na Old Trafford. Zastanawia mnie czy ci kibice chodza tez na ManUtd.
[link]" target="_blank" target="_blank
Jan_Kowalski pisze:... to atmosfera na ich meczach jest raczej lepsza niz na Old Trafford. Zastanawia mnie czy ci kibice chodza tez na ManUtd.
To o co chodzi z flaga MUFCUM 2 UNITED'S 1 SOUL?Störtebeker pisze:Jan_Kowalski pisze:... to atmosfera na ich meczach jest raczej lepsza niz na Old Trafford. Zastanawia mnie czy ci kibice chodza tez na ManUtd.
Na pewno nie!
[link]" target="_blank" target="_blank powstal jako reakcja rozczarowanych kiboli Man United po przejeciu klubu przez pana Glazera. Ten otoz inwestor zaintalowal w zarzadzie klubu 3 synow, zapowiedzial podwyzki cen biletow i karnetow itd itp (ale byl na tyle uczciwy, ze "Football Club" zniknelo z herbu klubu). Ponad 8.000 kiboli krzyknelo fuck off you wankers i zalorzylo swoj klub, bylo to w roku 2005. Wszystko, naprawde wszystko jest demokratycznie wybierane: od wygladu biletow, koszulek po (poczatkowo) sklad druzyny. Klub rok w rok awansuje lige wyzej, mecze rozgrywa w Bury.
Jezeli ktos uwaza ich za lewakow, to...nie bede tego komentowal....
Chyba o to, ze ci, ktorzy zalorzyli FC United sa dalej kibolami ManUtd (a wiec 1 Soul!), gdzies to wyczytalem...i wychodzilo z tego, ze dopoki ci frajerzy rzadza naszym klubem, dopoty nasza noga nie stanie na Old Trafford...czy jakos takBIC pisze: To o co chodzi z flaga MUFCUM 2 UNITED'S 1 SOUL?
[link]" target="_blank a flaga z che co niby oznacza?? Bo raczej nie poglądy prawicowe...Störtebeker pisze:Jezeli ktos uwaza ich za lewakow, to...nie bede tego komentowal....Jan_Kowalski pisze:... to atmosfera na ich meczach jest raczej lepsza niz na Old Trafford. Zastanawia mnie czy ci kibice chodza tez na ManUtd.
co do reszty się zgadzamLechita pisze:Jak dla mnie postawa kibiców ManUtd troche dziwna, bo zamiast walczyć z okupantem założyli se nowy klub i jemu teraz kibicują. Taka postawa Glazerowi tylko na ręke bo na Old Trafford i tak jest komplet widzów a na trybunach nie ma już niewygodnego dla niego elementu. Jeżeli są fanami Manchesteru United to ten prawdziwy Manchester jest na Old Trafford tyle, że w łapach jakiejś szumowiny a oni przeżucili się na kibicowanie jakiemuś nowemu tworowi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości