Jest ktoś w stanie opisać sytuację w Grecji? Chodzi mi o Ateny i Saloniki jest tam ciekawy klimat chuligański i polityczny wjazdy na sprzęcie do barów pełno latających mołotowów fajnie się to ogląda o ile pamiętam Cracovia z Ajaxem uczestniczyła w takim dymie było gdzies w tmk a Widzew mial jakies kontakty na Paoku bo się odwiedzali, jest tam bardzo mocna antifa ale i prawica i legalna partia Złoty Świt trochę googlowalem ale nie ma za dużo info o tej scenie w necie jak ktoś jest obeznany w temacie niech opiszę albo podesle jakies materiały może być priv kto tam najmocniejszy i podziały na lewaków i normalnych bo idzie się pogubić tam
Kiedyś był film chyba na youtube jak grecka antifa na motorze podjechała i zastrzeliłą dwóch konkretnych skinów stojących na chodniku.Kilka dni zaatakowali mołotowami posterunek policji.
Kiedyś był film chyba na youtube jak grecka antifa na motorze podjechała i zastrzeliłą dwóch konkretnych skinów stojących na chodniku.Kilka dni zaatakowali mołotowami posterunek policji.
No tak pamietam było tez zastrzelenie studenta przez psy w 2008 roku i zamieszki na cały kraj może w tmk plus byłoby jakies info albo na ultras tifo poszukam cos i wrzucę jak będzie ciekawi mnie czy jest ktoś na forum obeznany z pierwszej ręki w tym klimacie greckim, widziałem raz jakas awanturę stadionową na łapy i była śmieszna nie mają podjazdu do nas czy reszty Europy ale jeśli chodzi o uliczne Awantury to moglibyśmy się od nich nauczyć są wariaty z tymi molotovami są zdjęcia z Grecji płonących żywcem policjantów klimat trochę jak na majdanie u upadlinców moglibyśmy wziasc przykład z nich bo pewna data się zbliża a nie tylko te race i achrungi rzucane pod nogi
Mam pytanie odnośnie zakupu biletu na mecz Olympiakos Pireus-AEK Ateny czy potrzebuje rejestrowac sie w klubie kibica, wykupić karte kibica czy wystarczy kupno biletu w dzień meczu? Jak to wygląda w grecji ?