19-21.09. Komentarze.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

maciej!

19-21.09. Komentarze.

Post autor: maciej! » 18.09.2008, 12:35

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, 21.09, 19:45
Arka Gdynia - ŁKS Łódź, 21.09, 17:30
Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław, 19.09, 20:00
Lech Poznań - Piast Gliwice, 21.09, 17:15
Odra Wodzisław - Polonia Bytom, 20.09, 15:15
Polonia Warszawa - Ruch Chorzów, 20.09, 19:45
GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk, 20.09, 17:30
Cracovia - Legia Warszawa, 19.09, 20:00

Stal Stalowa Wola - Kmita Zabierzów, 20.09, 16:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Widzew Łódź, 20.09, 16:00
GKS Jastrzębie - Górnik Łęczna, 20.09, 19:00
Tur Turek - Stilon Gorzów Wielkopolski, 20.09, 16:00
GKS Katowice - Dolcan Ząbki, 20.09, 16:00
Znicz Pruszków - Flota Świnoujście,
Wisła Płock - Zagłębie Lubin, 20.09, 18:00
Odra Opole - Korona Kielce, 20.09, 18:00
Warta Poznań - Motor Lublin, 21.09, 12:00

II zachód
Raków Częstochowa - Miedź Legnica 20 września, 16:00
Polonia Słubice - Pogoń Szczecin 20 września, 16:00
Chemik Police - GKS Tychy 20 września, 16:00
Nielba Wągrowiec - Zawisza Bydgoszcz 20 Września, 15:00
Kotwica Kołobrzeg - Czarni Żagań 20 września, 16:00
Gawin Królewska Wola - MKS Kluczbork 20 września, 16:00
Lechia Zielona Góra - Victoria Koronowo 20 września, 16:00
Unia Janikowo - Zagłębie Sosnowiec 20 września, 16:00
Jarota Jarocin - Elana Toruń 21 września, 15:00

II wschód
Okocimski KS Brzesko - OKS 1945 Olsztyn 21 września, 15:00
Ruch Wysokie Mazowieckie - Górnik Wieliczka 21 września, 16:00
Concordia Piotrków - Stal Poniatowa 20 września, 16:00
Sokół Aleksandrów Łódzki - Ponidzie Nida Pińczów 20 września, 16:00
Sandecja Nowy Sącz - Start Otwock 20 września, 15:00
Przebój Wolbrom - Jeziorak Iława 20 września, 15:00
Pelikan Łowicz - Hetman Zamość 21 września, 11:15
Wigry Suwałki - KSZO Ostrowiec Święt 20 września, 16:00
Kolejarz Stróże - ŁKS Łomża 21 września, 16:00
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

iparts.pl
JoJO-Uk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: JoJO-Uk » 18.09.2008, 18:17

Moze ktos powiedziec ile biletow dostał Slask na Gornik i ile Motor na Warte ?
RODOWITA PYRA pisze:Do bandy imbecyli !!!
(...)
No, chyba że siedzisz z kosa przed monitorem, machasz nią jak piszesz i masz kominiare w barwach klubowych nalożoną w tym czsie na pusty leb!!!
Żalosne dzieci neostrady i tyle !!!

SW.fc.M

Post autor: SW.fc.M » 18.09.2008, 18:26

JoJO-Uk pisze:Moze ktos powiedziec ile biletow dostał Slask na Gornik i ile Motor na Warte ?
Śląsk dostał 1000 wejściówek
"Jedni zbieraja znaczki, drudzy chodza do kina a my lubimy kiedy nam skacze adrenalina"

Łupaszko

Post autor: Łupaszko » 19.09.2008, 19:41

Ciekawe czy znów usłuszymy na pewnym obiekcie okrzyk: "paliłeś się ....psie"? Jestem ciekaw czy w tej ekipie zaszły takie zmiany że pewnymi rzeczami przestali sie obnosić.
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o

kapo

Post autor: kapo » 19.09.2008, 22:57

Łupaszko pisze:Ciekawe czy znów usłuszymy na pewnym obiekcie okrzyk: "paliłeś się ....psie"? Jestem ciekaw czy w tej ekipie zaszły takie zmiany że pewnymi rzeczami przestali sie obnosić.
:roll: Zero bluzg na tym meczu. Bufor do polowy mlyna, oby ostatni raz takie cos.

Qubek

Post autor: Qubek » 19.09.2008, 23:05

Łupaszko pisze:Ciekawe czy znów usłuszymy na pewnym obiekcie okrzyk: "paliłeś się ....psie"? Jestem ciekaw czy w tej ekipie zaszły takie zmiany że pewnymi rzeczami przestali sie obnosić.
Kolego, przed monitorem to raczej nic nie usłyszysz :wink: Widze że Polonia ostatnio bardziej interesuje się nami niż sobą. Do zobaczenia za tydzień

eup

Post autor: eup » 19.09.2008, 23:32

Cracovia znowu prowadzi jakiś protest, że taka padaka na meczu?

caly w kropki

Post autor: caly w kropki » 20.09.2008, 00:40

eup pisze:Cracovia znowu prowadzi jakiś protest, że taka padaka na meczu?
Skontaktuj sie z odpowiednimi osobami to Ci wytlumacza, a nie zadajesz pytania na forum
Cytat:
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD

loko

Post autor: loko » 20.09.2008, 06:56

do tego postu nasuwa sie tylko jedna mysl PATOLOGIA i tyle !!!

Siera

Post autor: Siera » 20.09.2008, 09:10

Po to jest według mnie te forum zeby sie zapytać o coś czego nie wiesz...

moranka

Post autor: moranka » 20.09.2008, 09:11

caly w kropki pisze:
eup pisze:Cracovia znowu prowadzi jakiś protest, że taka padaka na meczu?
Skontaktuj sie z odpowiednimi osobami to Ci wytlumacza, a nie zadajesz pytania na forum
Po to chyba jest te forum co nie :?: :roll:

twim

Post autor: twim » 20.09.2008, 10:05

Jest i nie jest. Jeśli będą uważali, że ta informacja powinna dotrzeć do publiczności to napiszą. Jeśli nie, to nie napiszą.

gryps28

Post autor: gryps28 » 20.09.2008, 10:24

twim pisze:Jest i nie jest. Jeśli będą uważali, że ta informacja powinna dotrzeć do publiczności to napiszą. Jeśli nie, to nie napiszą.
Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz nic.

tsom

s

Post autor: tsom » 20.09.2008, 13:37

ile Śląska w Zabrzu? (jaka ekipa?) 8)

SpokojnyKibic

Post autor: SpokojnyKibic » 20.09.2008, 15:34

Zmkonieta :P na moje oko 600 osob ale niech sami napisza.

frog

Post autor: frog » 20.09.2008, 16:19

600 napewno ich nie było...

tutaj jak by ktos chciał to ma zdjecie Sląska: http://www.torcida.eu/2008/jesien/gorni ... ge000.html
!!! Górnik Zabrze !!!

extreme

Post autor: extreme » 20.09.2008, 18:10

Śląska w Zabrzu ok. 500 osób

Siera

Post autor: Siera » 20.09.2008, 20:07

Otrzymaliśmy informację, że organizatorzy spotkania zgodzili się na wpuszczenie kibiców Ruchu na sektor. Nie zgodziła się natomiast policja, która pozostaje nieugięta... Prawdopodobnie zawodnicy Ruchu w ramach protestu opóźnią swoje wyjście na boisko o dwie minuty.

Fani Ruchu nie zostali wpuszczeni na sektor. Takie rzeczy tylko w Polsce... Niebiescy prowadzą doping zza stadionu. Piłkarze Ruchu zanim rozpoczęli spotkanie, podbiegli do nich i podziękowali za przybycie.

Kibice Polonii normalnie prowadzą doping. Tydzień temu, w identycznej sytuacji (kiedy na stadion Widzewa nie chciano wpuścić fanów Stali Stalowa Wola), Widzewiacy ściągneli flagi i opuścili swój sektor...

Policja wyprowadziła kibiców Ruchu spod stadionu... Ta cała sytuacja to jeden wielki skandal!
CHWDP

Guzi

Post autor: Guzi » 20.09.2008, 20:13

Ja p******* co to sie ku*** za jakas nowa moda z niewpuszczaniem kibicow zrobila???

Maskara :/

Kupiles bilet to znaczy ze legalnie na meczu mozesz byc... tymbardziej gdy zarzad sie zgodzil....

PIERDOLONA POLICJA!
Tam gdzie jest choć jeden WIDZEWIAK, tam jest WIDZEW!

aktywowany2

Post autor: aktywowany2 » 20.09.2008, 20:18

państwo prawa, ku*** jego mać...

brawa dla piłkarzy Ruchu za postawę - śmiem twierdzić że niewielki procent skórokopów w tej lidze zdecydowałby się ja JAKIKOLWIEK krok w tej sprawie...
Obrazek

Oporowian

Post autor: Oporowian » 20.09.2008, 20:30

ktory to juz raz ten sam problem na Polonii.Zdanie o kibicah P zachowam dla siebie.

Łupaszko

Post autor: Łupaszko » 20.09.2008, 21:00

Qubek pisze: Kolego, przed monitorem to raczej nic nie usłyszysz :wink: Widze że Polonia ostatnio bardziej interesuje się nami niż sobą. Do zobaczenia za tydzień
Pewnie,ale mogę przeczytać w relacji, po naszym powrocie z Wodzisławia. Ano do zobaczenia, na w koncu normalnych derbach.
Masz racje Loko takie okrzyki to szczyt patologii.
Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o

Siera

Post autor: Siera » 20.09.2008, 22:56

Wojciech Grzyb (pomocnik Ruchu Chorzów):
- Symbolicznie przywitaliśmy się z naszymi kibicami i tak samo chcieliśmy się z nimi pożegnaliśmy, choć już wtedy wiedzieliśmy, że ich tam nie ma. Chodziło o to, żeby podkreślić, że gramy przede wszystkim dla nich. Kibice zwalniają się z pracy i niejednokrotnie zostawiają swoje rodziny, żeby przejechać pół Polski, tak jak dzisiaj. I co? Nie wpuszcza się ich na stadion. Ja wiem, że są różne przepisy i może policja ma swoje racje, ale dzisiaj tutaj przyjechali kibice, a nie zadymiarze! Jeżeli policja nie potrafi sobie poradzić z kibicami Legii, to nie nasza sprawa. My przyjechaliśmy grać dla kibiców, a oni przyjechali nas wspomagać. I dziękujemy im za to, że pokonali taki kawał drogi.

Taka rzecz, nie powinna się zdarzać na polskich stadionach. Na mecze w Polsce chodzi mało kibiców, a jeszcze nie zostają wpuszczani ci, którzy przyjeżdżają z daleka, ze Śląska. Kibice za to wszystko zapłacili i nikt im teraz za to pieniędzy nie zwróci.
Brawo

Black_shirts

Post autor: Black_shirts » 20.09.2008, 23:10

Oporowian pisze:ktory to juz raz ten sam problem na Polonii.Zdanie o kibicah P zachowam dla siebie.
No i po co taki komentarz? Czemu kibice Polonii są Twoim zdaniem winni? To, że tak zrobił Widzew nie znaczy ze muszą inni. Ze strony Polonii poszły okrzyki "wpuśćcie kibiców" oraz "piłka nożna dla kibiców". pretensje do nas o to, że nie wpuszczono Ruchu to już lekka przeginka;)
---------> 1911 <--------

twim

Post autor: twim » 20.09.2008, 23:41

gryps28 pisze:
twim pisze:Jest i nie jest. Jeśli będą uważali, że ta informacja powinna dotrzeć do publiczności to napiszą. Jeśli nie, to nie napiszą.
Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz nic.
Też nie wiesz o co cho? To może zacznij żyć zamiast ślęczeć na kibice.net :lol:

twim

Post autor: twim » 20.09.2008, 23:46

Siera pisze:
- Symbolicznie przywitaliśmy się z naszymi kibicami i tak samo chcieliśmy się z nimi pożegnaliśmy, choć już wtedy wiedzieliśmy, że ich tam nie ma. Chodziło o to, żeby podkreślić, że gramy przede wszystkim dla nich. Kibice zwalniają się z pracy i niejednokrotnie zostawiają swoje rodziny, żeby przejechać pół Polski, tak jak dzisiaj. I co? Nie wpuszcza się ich na stadion. Ja wiem, że są różne przepisy i może policja ma swoje racje, ale dzisiaj tutaj przyjechali kibice, a nie zadymiarze! Jeżeli policja nie potrafi sobie poradzić z kibicami Legii, to nie nasza sprawa. My przyjechaliśmy grać dla kibiców, a oni przyjechali nas wspomagać. I dziękujemy im za to, że pokonali taki kawał drogi.

Taka rzecz, nie powinna się zdarzać na polskich stadionach. Na mecze w Polsce chodzi mało kibiców, a jeszcze nie zostają wpuszczani ci, którzy przyjeżdżają z daleka, ze Śląska. Kibice za to wszystko zapłacili i nikt im teraz za to pieniędzy nie zwróci.
Brawo
Dobrze gada: PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
Wizard pisze:
Black_shirts pisze:
Oporowian pisze: ktory to juz raz ten sam problem na Polonii.Zdanie o kibicah P zachowam dla siebie.

No i po co taki komentarz? Czemu kibice Polonii są Twoim zdaniem winni? To, że tak zrobił Widzew nie znaczy ze muszą inni. Ze strony Polonii poszły okrzyki "wpuśćcie kibiców" oraz "piłka nożna dla kibiców". pretensje do nas o to, że nie wpuszczono Ruchu to już lekka przeginka;)

a mowi Ci cos: "solidarnosc kibicowska"
a właśnie, Widzew potrafił, inni też, a Wy?

Legioholic

Post autor: Legioholic » 21.09.2008, 00:00

Siera pisze:

Brawo
bys sie nie zesikal... moze kur.. jeszcze raz to przeczytaj i sie wypowiedz !!
wielkie CHWDP dla policji za niewpuszczenie Ruchu
ale jesli juz sie "siera" wypowiadasz to moze poczytaj cala ta wypowiedz pilkarza Ruchu bo mysle ze nie do konca powiedzial dobrze !!
ps Solidarnosc Kibicowska !!
Legia Warszawa

aktywowany2

Post autor: aktywowany2 » 21.09.2008, 00:34

Legioholic pisze:
Siera pisze:

Brawo
bys sie nie zesikal... moze kur.. jeszcze raz to przeczytaj i sie wypowiedz !!
wielkie CHWDP dla policji za niewpuszczenie Ruchu
ale jesli juz sie "siera" wypowiadasz to moze poczytaj cala ta wypowiedz pilkarza Ruchu bo mysle ze nie do konca powiedzial dobrze !!
ps Solidarnosc Kibicowska !!
a jak dla mnie powiedział bardzo dobrze, i jak wspomniałem - nie wiem czy któregoś innego piłkarzyka by na taką wypowiedź było stać...
a to że trochę niekumaty jest - no co poradzisz, może gdyby pewne fakty były przedstawiane w inny sposób niż są to powiedziałby co innego

pozatym zacznijmy od tego, że gra dla Ruchu, więc mówi przedwszystkim chyba o sprawie niewpuszczenia kibiców Ruchu i nie musi czuć się wielce solidarny z Legią, nie? :roll: (co nie zmienia faktu że mógł sobie to 'darować', no ale to nie znaczy że trzeba odrazu całą wypowiedź skreślać bo 'oj powiedział niedobrze o Legii' - pozatym ważne chyba że ogólny kontekst wypowiedzi idzie w świat, nie?)

ale... mniejsza o to, nie ma co rozpierdzielać komentarzy tym, szoł mast goł on
Obrazek

SmOk_KsP

Post autor: SmOk_KsP » 21.09.2008, 01:12

twim pisze:
Siera pisze:

Brawo
Dobrze gada: PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
Wizard pisze:
Black_shirts pisze:

a mowi Ci cos: "solidarnosc kibicowska"
a właśnie, Widzew potrafił, inni też, a Wy?[/quote]

A my dopingowaliśmy i odlądaliśmy meczyk, wyrazając naszą dezaprobate co do niewpuszczenia kibiców Ruchu. WSZYSTKO.
Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!

RKS RAKOW

Post autor: RKS RAKOW » 21.09.2008, 01:58

Miedzi 0 w Czestochowie ! A szkoda bo czekal na nich spory komitet powitalny....

fatkot

Post autor: fatkot » 21.09.2008, 08:51

jeśli o mnie chodzi to zachowanie Polonii nijakie, słyszałem, że coś tak krzykneli ale dla formalności, wg. ich to nigdy nie spotka bo nie jeżdzą w takich liczbach jak my, czy tydzień temu Stalówka więc nie rozumieją. Co Legii nienawidzę, to myślę, że nieco inaczej się by zachowali. Grzybek naszym wychowankiem, jeździł na mecze od bajtla banką z Mysłowic więc dlatego jego wypowiedź bardziej osobistą. On z Pepe tłumaczą pozostałym piłkarzom czym jest Ruch dla kibiców, że to nie jest zwykła drużyna gdzie zarabia się hajs.

Pepe:Piotr Ćwielong (pomocnik Ruchu Chorzów):
Szkoda, że nie wpuszczono naszych kibiców na stadion. My przyjechaliśmy tutaj zagrać dla nich. To jest jakaś głupota policji. Ale co możemy zrobić?! Naprawdę szkoda, że nas kibice nie dopingowali, bo na pewno by nam to pomogło.

550 osób w tym 150RTS, JP100%
to my chłopcy ze Ślonska

Darek KSG

Post autor: Darek KSG » 21.09.2008, 08:58

W tej Warszawie to sie dzieja cuda i dziwy! czy tam policja cala jest na uslugach UBeka Waltera?!ciekawe czy kibicow Ruchu TVN zdazyl tez przedstawic na szybko w Faktach lub TVN24 jako bandytow i zbrodniarzy!?

Prawa obywatelskie tym idiotom sa tylko potrzebne wtedy kiedy Bruksela ich wymaga(rozne parady,obraza zydow,murzynow itd.),ale jak kibice nabywaja bilet na mecz a potem nie sa wpuszczeni na stadion to zadne media sie tym nie zainteresuja-bo jak to moze byc mozliwe kibice normalnie sie zachowuja i nie sa wpuszczeni!!,ale jakby byly przepychanki to wszyscy by przerywali te poj..... telenowele by to pokazac i znow napisac o bandytach stadionowych!

kaskader_(L)

Post autor: kaskader_(L) » 21.09.2008, 10:35

[quote="gnz"]coś odemnie co do wczorajszej akcji w wawie
quote]

kolego o jakim mieście piszesz, bo jakoś na mapie ciężko wyszukać coś takiego jak wawa... jeżeli chodziło o Warszawę to please o więcej szacunku do Sto(L)icy!!!
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 21.09.2008, 11:11

http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/f ... =14&id=295

Tylko tylu Zagłębiaków w Janikowie?

memphis
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: memphis » 21.09.2008, 11:33

Rewelecyjnie pokazała sie Korona w Opolu.

fatkot

Post autor: fatkot » 21.09.2008, 12:02

kaskader_(L) pisze:
gnz pisze:coś odemnie co do wczorajszej akcji w wawie
quote]

kolego o jakim mieście piszesz, bo jakoś na mapie ciężko wyszukać coś takiego jak wawa... jeżeli chodziło o Warszawę to please o więcej szacunku do Sto(L)icy!!!
po 1. na szacunek to trzeba sobie zasłużyć. legia nie powiem w pewnych kręgach ma szacunek, Warszawa żaden.
po 2. dla Ciebie to może stolica, dla mnie i dla wszystkich będących za autonomią stolicą są Katowice, historyczną Opole.
po 3. a Ty jak mówisz? WWU? że Ci wawa przeszkadza
to my chłopcy ze Ślonska

ODPOWIEDZ