[link]
Angażuje się ktoś w to w ogóle? Ciekaw jestem czy będzie coś zakrojonego na szerszą skalę w Polsce, bo jakoś nie słychać nic o tym, a termin za tydzień.
Eurostand 2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
byc moze ktos pisal o tym.
poslowie parti leberalnej w UK chca wprowadzic projekt ustawy ktora pozwoli aby sektor najbardziej fanatycznych fanow byl bez krzeselek.
pomyslodawca (jakis tam typ:) ) powiedzial, ze jest gotowy placic wiecej za bilet na mecz tylko po to aby moc stac na meczu...
... moze wiec cos idzie w dobrym kierunku
poslowie parti leberalnej w UK chca wprowadzic projekt ustawy ktora pozwoli aby sektor najbardziej fanatycznych fanow byl bez krzeselek.
pomyslodawca (jakis tam typ:) ) powiedzial, ze jest gotowy placic wiecej za bilet na mecz tylko po to aby moc stac na meczu...
... moze wiec cos idzie w dobrym kierunku

Londyn 100% Widzew
-
-
dobrze by bylo przykleic ten temat,wlasnie takimi akcjami mozemy cos zdialac.Panstwa ktory juz sie przylaczyly:
Denmark | England | Germany | Hungary | Macedonia | Norway | Russia | Scotland | Slovakia | Sweden | Switzerland | The Netherlands | Ukraine |
wiem ze na necie latwo pisac ale chociaz wiecej osob sie zainteresuje.
pozdro
Denmark | England | Germany | Hungary | Macedonia | Norway | Russia | Scotland | Slovakia | Sweden | Switzerland | The Netherlands | Ukraine |
wiem ze na necie latwo pisac ale chociaz wiecej osob sie zainteresuje.
pozdro