GŁOSUJEMY NA BORUCA !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
GŁOSUJEMY NA BORUCA !!
[link] <-- Głosujemy na Boruca !!!!
-
-
-
ja p*******, spodziewałem się takiej odpowiedziAdicek pisze:to ma wspolnego ze to kibice glosujaaktywowany2 pisze:BonczekELANA pisze:chociaz cos mozemy wygrac![]()
![]()
![]()
widzę kolejna ostra nethulsowa akcja się szykuje
tylko co do ch. ma to wspólnego z kibicami (patrz nazwa forum)?

już pomijając całokształt, czyt. że
- część kibiców napewno je też płatki na śniadanie, więc jest to powód by zakładać temat o płatkacH?
- jeśli już to nie kibice a z reguły "fani futbolu" czy inni z jakimś poczuciem kompleksu niższości własnego narodu w stylu "raz możemy chociaż coś wygrać"
ale do sedna
gdzie tu do k**** nędzy mieści się głosowanie na Boruca?z opisu forum pisze:ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

ciąć i c***!

-
-
1. nie jesteś moim kolegąDr Kamszot pisze:Nie ciąć tylko przenieść do Hyde Parku...
A jak ktoś będzie tam chciał, to niech założy temat o płatkach... Na tym polega HP kolego.![]()
PS. Wiem, nie jestem Twoim kolegą

2. w hajdparku był taki temat i został wyjebany, obecnie jest na sportowym i TAM JEST JEGO MIEJSCE, zresztą już nieaktualne chyba
3. a jak będzie chciał to niech se zakłada, ale nie kuśwa na forum KIBICE!
kuuuurwa...MBTCh pisze:Boruc poległ, akcja zjednoczonych dzieci neostrady nieudana![]()
i znowu pośmiewisko na całą Europę