Polska- Niemcy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska- Niemcy
Wielkimi krokami zbliza sie mecz. Przeciwnikiem jest nasza najwieksza kosa jak to mozna ując.
Na podkrecenie atmosfery dam to http://pl.youtube.com/watch?v=yVXAUXa3JSo
Na podkrecenie atmosfery dam to http://pl.youtube.com/watch?v=yVXAUXa3JSo
Łatwo Krytykować Jest Trudniej Jest Krytyke Znieść
-
-
filmiki naprawdę zajebisty nakręca w c***
, co do meczu Wiara Czyni Cuda! Mało kto wierzył w Polaków w meczu z Portugalią a tu w dwu meczu 4 pkt.
Co do kibiców pewnie będzie wysyp pikników jak to na takich "imprezach" .Ale oczywiście pewnie pojawią się Ci Polscy Fanatycy. Na razie nie ma co gdybać .
, co do meczu Wiara Czyni Cuda! Mało kto wierzył w Polaków w meczu z Portugalią a tu w dwu meczu 4 pkt.
Co do kibiców pewnie będzie wysyp pikników jak to na takich "imprezach" .Ale oczywiście pewnie pojawią się Ci Polscy Fanatycy. Na razie nie ma co gdybać .
-
-
Re: Polska- Niemcy
Mów za siebie. Dla niektórych będzie to mecz zgody albo przynajmniej układuWakabayashi pisze:Wielkimi krokami zbliza sie mecz. Przeciwnikiem jest nasza najwieksza kosa jak to mozna ując. Na podkrecenie atmosfery dam to http://pl.youtube.com/watch?v=yVXAUXa3JSo

-
Re: Polska- Niemcy
hehe ciekawie w jakim języku ziomki między sobą kręcą bajerę, po ślunsku? niemcy w tytule i do tej pory jeszcze żadnego oberszajsena tu nie przyniosło? szok!RHP pisze:Mów za siebie. Dla niektórych będzie to mecz zgody albo przynajmniej układuWakabayashi pisze:Wielkimi krokami zbliza sie mecz. Przeciwnikiem jest nasza najwieksza kosa jak to mozna ując. Na podkrecenie atmosfery dam to http://pl.youtube.com/watch?v=yVXAUXa3JSo
-
hehe widać dalej że sie wyraże ciemnogród sie rozszerza .
Ślązak = Niemiec ... wytwór komuny nadal działa .
Nikt tego nie pojmie że wielu ludzi na Śląsku ma rodzine w Niemczech , tak samo jak wielu ludzi z podhala ma rodziny w Stanach Zjednoczonych .
Ale ku*** to nie o tym jest temat , niewiem po c*** go ktoś zaczyna jakby mało było napinki
Pozatym wiele osób ma zdanie że tam nie gra reprezentacja POLSKI tylko coś na wzór klubu POLSKA .
Ja będe na ME 2008 , niestety nie bedzie mi dane na stadionie tylko na jakimiś telebimie gdzieś w okolicach stadionu
Ślązak = Niemiec ... wytwór komuny nadal działa .
Nikt tego nie pojmie że wielu ludzi na Śląsku ma rodzine w Niemczech , tak samo jak wielu ludzi z podhala ma rodziny w Stanach Zjednoczonych .
Ale ku*** to nie o tym jest temat , niewiem po c*** go ktoś zaczyna jakby mało było napinki

Pozatym wiele osób ma zdanie że tam nie gra reprezentacja POLSKI tylko coś na wzór klubu POLSKA .
Ja będe na ME 2008 , niestety nie bedzie mi dane na stadionie tylko na jakimiś telebimie gdzieś w okolicach stadionu
-
-
Wzrasta temperatura przed meczem Niemcy-Polska
Coraz więcej prowokacji itp.
Kilka dni temu Niemcy wypuścili pewnie już wszystkim dobrze znaną reklamę tego meczu obrażającą Polaków.
Odpowiedzmy na to!
[link]
Na tym niemieckim portalu prowadzona jest sonda kto zwycięży w Euro 2008. Na 16.00 30 maja Polska ma 48% głosów!
Głosujmy! Zachwiejmy pewność siebie Niemców!
(Wydajemy mi się to dobrym pomysłem bo jest to dobry psikus dla naszych sąsiadów a zarazem NIKOGO NIE URAŻA)
GŁOSUJMY I ROZSYŁAJMY!
[link] podaj dalej GŁOSUJ NA POLEN
Kilka dni temu Niemcy wypuścili pewnie już wszystkim dobrze znaną reklamę tego meczu obrażającą Polaków.
Odpowiedzmy na to!
[link]
Na tym niemieckim portalu prowadzona jest sonda kto zwycięży w Euro 2008. Na 16.00 30 maja Polska ma 48% głosów!
(Wydajemy mi się to dobrym pomysłem bo jest to dobry psikus dla naszych sąsiadów a zarazem NIKOGO NIE URAŻA)
GŁOSUJMY I ROZSYŁAJMY!
24.07.2008 21:00 Kraków, Awaria
30.08.2008 18:00 Koło, Błonia, Koło Bluesa Festival 2008
[link] | [link]
30.08.2008 18:00 Koło, Błonia, Koło Bluesa Festival 2008
[link] | [link]
-
z tego co patrzyłem to ankieta już się zmieniłaJose Perez pisze:Wzrasta temperatura przed meczem Niemcy-Polska
Odpowiedzmy na to!
[link]
GŁOSUJMY I ROZSYŁAJMY!

Alfaholicy ze wschodniej Polski stolicy!
-
-
-
s
Kibicowsko szkoda ze nie bedzie czegos w stylu wyjazdu do serbów ze wiekszosc Polaków to byli prawdziwi fani a nie tzw pikniki jak to bedzie mialo miejsce w austrii co do meczu licze ze ich zmiazdzymy dopingiem i jak odspiewamy Mazurka to im szczeny pospadaja (pewnie beda gwizdac dlatego mam nadzieje ze tych gwizów nie bedzie slychac dzieki naszemu do głosnemu rownemu dopingowi ) a ich hymnik wygwizdac
no i licze zjakas ekipa z Polskiej czołówki ultras co bedzie wybierala sie na ten mecz dajakis mini pokaz ultras

-
Re: s
Też tak uważam, ale skąd to się bierze, że Niemcy to "największa kosa"?ełka pisze:dla mnie to strasznie dziwne i bardzo nie na miejscu jak ktoś mówi, że wygrywając na EURO z niemcami czy austrią weźmiemy jakiś rewanż za II WŚRHP pisze:Patrząc pod kątem drugiej wojny światowej to na Austrię powinno być większe ciśnienie...
O kim mówisz? O Austrii czy Niemcach bo ci drudzy w Dortmundzie nie gwizdali...kosmalskiP pisze:Kibicowsko szkoda ze nie bedzie czegos w stylu wyjazdu do serbów ze wiekszosc Polaków to byli prawdziwi fani a nie tzw pikniki jak to bedzie mialo miejsce w austrii co do meczu licze ze ich zmiazdzymy dopingiem i jak odspiewamy Mazurka to im szczeny pospadaja (pewnie beda gwizdac dlatego mam nadzieje ze tych gwizów nie bedzie slychac dzieki naszemu do głosnemu rownemu dopingowi ) a ich hymnik wygwizdacno i licze zjakas ekipa z Polskiej czołówki ultras co bedzie wybierala sie na ten mecz dajakis mini pokaz ultras
-
I oby nigdy nie było możliwe, oby nigdy już do tego nie doszłomikolaj302 pisze:"dla mnie to strasznie dziwne i bardzo nie na miejscu jak ktoś mówi, że wygrywając na EURO z niemcami czy austrią weźmiemy jakiś rewanż za II WŚ"
Ja tez bym wolał militarnie się na nich zemścic ale jak narazie nie jest to mozliwe więc musi wystarczyc sport:)

ku***, ludzie, czy wy nadal myślicie, że zwykli Niemcy są z II Wojny światowej dumni ,czy jest im z jej powodu wstyd.
-
Liczę na to, że 8 czerwca przyjdzie czas na rewanż i, że nasi ich rozjebią. I nie chodzi mi tu o jakiś rewanż za II wojnę światową, tylko chce by niemieckie k**** lekceważące i naśmiewające się z Polski odczuły dotkliwie porażkę z nami...
Jest do tego kolejna okazja, która może się już na takiej imprezie szybko nie powtórzyć.
P.s http://pl.youtube.com/watch?v=wCsNVNX8o50
znaleziona odpowiedź na reklamę niemiecką...

P.s http://pl.youtube.com/watch?v=wCsNVNX8o50
znaleziona odpowiedź na reklamę niemiecką...
-
-
ja mam lepszą wiadomoścMBTCh pisze:Rewanż za II WŚ?
To Biskupin też trzeba rozpierdolić, germański w konću
Berlin został założony przez plemiona słowiańskie.
Założony w IX wieku przez plemiona słowiańskie (gród Kopanica przy ujściu rzeki Dahme do Szprewy, dziś dzielnica Köpenick) i określany łacińską nazwą Berolina, która prawdopodobnie pochodzi z słowiańskiego znaczenia bór i rolina. W rzeczywistości nazwa Berlin najprawdopodobniej, według hipotezy Reinholda Trautmanna, jest zniekształconą nazwą Bralin (za czym przemawia m.in. zapis w dokumencie z 1215 roku nazwy miejscowości jako Braline) i pochodzi od nazwy osobowej Bral, czyli skróconej formy słowiańskiego imienia złożonego Bratosław
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
utracic nosa w koncu tym jebanym Szwabom ! Ktos tu wyzej pisal ze terazniejsi Niemcy to nie ci z II wojny swiatowej i ze sie tego wstydza... Ci co sie tego wstydzona to pewnie 50 % nie stanowia. Zobacz jak Szwaby zachowuja sie poza granicami swojego kraju, im d*** bardzoi szybko odzyla po "upokorzeniu" my to dzis cierpimy za tamte lata.
Petrochemia Płock
-
Miejmy nadzieje ze los bedzie nam sprzyjal i szwabki w koncu dostana od nas w torbe.Licze na to ze wybierze sie nas tam spora liczba-mowie tu o ludziach bez biletów ktorzy jada pod stadion na telebim ktory ma byc przygotwany na 25.000 ludzi,i pociagniemy tam taki doping ze te niemieckie mordy pochowaja sie po katach.DO ZOBACZENIA W KLAGENFURCIE!!!
You'll never walk alone
-
Szczerze mowiac zawsze kibicowalem w kazdym turnieju Niemcom.
Teraz znowu Polska sie z nimi spotyka. Dzis znowu czytam jakis artykul niemieckich pismakow, ze Polska sie trzesie na Neville tego co w MŚ wjebal Polsce gola. Pierwsze co mi przyszlo do glowy, ze mozliwe ze to oni sie trzesa, a te wszystkie artykuly to typowa propaganda. Obnizenie wartosci Naszej druzyny. Tchniecie ducha w Niemcow. A Niemcy zawsze byli dobrzy w propagandzie. Oj wierze ze bedzie utarty nosek przynajmniej remisem.
A tym czasem czekamy dalej na jakies genialne artykuly niemieckich pismakow.
I czeste powiedzenie polskich kibicow- Maja kompleks.
Teraz znowu Polska sie z nimi spotyka. Dzis znowu czytam jakis artykul niemieckich pismakow, ze Polska sie trzesie na Neville tego co w MŚ wjebal Polsce gola. Pierwsze co mi przyszlo do glowy, ze mozliwe ze to oni sie trzesa, a te wszystkie artykuly to typowa propaganda. Obnizenie wartosci Naszej druzyny. Tchniecie ducha w Niemcow. A Niemcy zawsze byli dobrzy w propagandzie. Oj wierze ze bedzie utarty nosek przynajmniej remisem.
A tym czasem czekamy dalej na jakies genialne artykuly niemieckich pismakow.
I czeste powiedzenie polskich kibicow- Maja kompleks.
-
A teraz...sluchajcie...
Niemcy sobie robią jakieś żałosne reklamy....
ale my wszyscy wiemy jak to będzie wyglądać...
Uwaga Uwaga!
Proszę o uważne obejrzenie tego filmu, bo jest on kwintesencją (trudne słowo, ale niech policjanci nie kumają o co chodzi) tego jak przyjacielsko być powinno
http://pl.youtube.com/watch?v=b9NiAHoO3Mc
I to ma być oficjalny film Euro 2008!
Niemcy sobie robią jakieś żałosne reklamy....
ale my wszyscy wiemy jak to będzie wyglądać...
Uwaga Uwaga!
Proszę o uważne obejrzenie tego filmu, bo jest on kwintesencją (trudne słowo, ale niech policjanci nie kumają o co chodzi) tego jak przyjacielsko być powinno

http://pl.youtube.com/watch?v=b9NiAHoO3Mc
I to ma być oficjalny film Euro 2008!
Ostatnio zmieniony 02.06.2008, 17:51 przez R-, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
-
bueheheh juz to widzeMmm pisze:Ile biletów?Im mniej dla nas tym mniejszy wstyd99,9% obwieszonych dziesięcioma szalikami,czapeczka,trąbka i piszczałka podstawa.Co pare minut hymn i jedna przyspiewka.Tysiące aparatów i piwko razem z Niemcami po i przed meczem(wszak jedna wielka europejska rodzina)
![]()
Obym sie mylił .
nie marudz tylko jedz na mecz i rób swoje
ja licze na zajebisty melanz od rana w Klagenfurcie no i fajny klimat przy telebimie

-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Sven pisze:Można na meczu z Niemcami zrobić oprawę nazwiązującą do bitwy pod Grunwaldem. Na środku sektorówka przedstawiająca polskiego rycerza.Po lewej trans 14 lipca 1410 a po prawej trans 8 czerwca 2008. A do tego hasło(po niemiecku) Za złodzieji nas uważacie! A Grunwaldu nie pamiętacie?

-
Zdecydowanie nie pamiętają, a jeśli tak to mają wyjebane. Zresztą dla Krzyżaków to był Stębark a nie Grunwald. Po prostu bądźmy za Polską, po co się ciśnieniować...Sven pisze:Można na meczu z Niemcami zrobić oprawę nazwiązującą do bitwy pod Grunwaldem. Na środku sektorówka przedstawiająca polskiego rycerza.Po lewej trans 14 lipca 1410 a po prawej trans 8 czerwca 2008. A do tego hasło(po niemiecku) Za złodzieji nas uważacie! A Grunwaldu nie pamiętacie?
-
Sorry stary, bez urazy ale to jest najbardziej pojebane hasło jakie w życiu słyszałem.Sven pisze:Można na meczu z Niemcami zrobić oprawę nazwiązującą do bitwy pod Grunwaldem. Na środku sektorówka przedstawiająca polskiego rycerza.Po lewej trans 14 lipca 1410 a po prawej trans 8 czerwca 2008. A do tego hasło(po niemiecku) Za złodzieji nas uważacie! A Grunwaldu nie pamiętacie?
-
Jeśli ktoś szuka dojazdu na Polska-Chorwacja - 16.06. - to mam 2 wolne miejsca. Wyjazd z Wawki i dalej katowicką do granicy.
Koszt - zrzutka na paliwo.
Kontakt - [email protected]
Koszt - zrzutka na paliwo.
Kontakt - [email protected]
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
nie wiem czy to bylo, ale dzis znalazlem fajna odpowiedz na reklame niemiecka
i z tego co widze to chyba to u Majewskiego czy gdzies w TVNie bylo, ale ogolnie niezle zmontowane
http://www.youtube.com/watch?v=0axmpoO6B_M

http://www.youtube.com/watch?v=0axmpoO6B_M
-
-
No mam fajnie bo nie jestem zakompleksiony jak wiekszosc Was. Zaraz ktos wyjedzie haslem ze Niemcy mordowali Polakow podczas Wojny dlatego im nie kibicuje. Kazdy ma swoje jakies sympatie w roznych mistrzostwach. Jedni oprocz Polsce kibicuja Hiszpanii, a inni Wlochom.Szatan opętał jamnika pisze:To fajnie masz..dobrze_jest pisze:Szczerze mowiac zawsze kibicowalem w kazdym turnieju Niemcom.
To ze im kibicuje nie zabrania mi spojrzec obiektywnie na to ze sa za bardzo pewni siebie a to co robia pismaki i inne jakies reklamy niemieckie to blazenada.
A zebys nie napisal ze jestem jakims sabotazysta to w meczu Polska-Niemcy bede oczywiscie za Polakami.