Komentarze 24-25 Maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 24-25 Maja
Wiadomo ocb. 

-
-
nie, nie wiadomo ocź, ale i tak jest fajnie, hihihi
a tak na poważnie - kuśwa, ja wiem że to jest wielki lans i wogóle założyć taki temat, bo przyklejony i wogóle taki ważny, i zaistnieć na forum można
ale rozpiskę wrzucić to aż tak trudno?
ŁKS Łomża - Kmita Zabierzów
Pelikan Łowicz - GKS Katowice
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Znicz Pruszków
Warta Poznań - Śląsk Wrocław (na Bułgarskiej)
Lechia Gdańsk - Stal Stalowa Wola
Motor Lublin - Arka Gdynia
Odra Opole - Tur Turek
Polonia Warszawa - Piast Gliwice
GKS Jastrzębie - Wisła Płock
... (pogrubienia moje)

a tak na poważnie - kuśwa, ja wiem że to jest wielki lans i wogóle założyć taki temat, bo przyklejony i wogóle taki ważny, i zaistnieć na forum można
ale rozpiskę wrzucić to aż tak trudno?

Odra Opole - Tur Turek
... (pogrubienia moje)

-
W d**** mam lans a wazny to moze ty sie czujesz na tym forum.A jak juz to wazniaku w tez sie nie wykazałes bo temat jest dla wszystkich a ty wrzuciłes tylko II lige wysil sie wiecej i wrzuc jeszcze III lige bo tez graja hehe.Temat zrobiłem na szybko i tak ma bycaktywowany2 pisze:nie, nie wiadomo ocź, ale i tak jest fajnie, hihihi![]()
![]()
ale rozpiskę wrzucić to aż tak trudno?![]()
Odra Opole - Tur Turek
... (pogrubienia moje)

-
-
oj, no już ci nie psuje tego zajebistego imidżu, no pochwal się na podwórku że założyłeś temat z komentarzami na k.net, i to na szybko bo tak ma byćH.F.K pisze: W d**** mam lans a wazny to moze ty sie czujesz na tym forum.A jak juz to wazniaku w tez sie nie wykazałes bo temat jest dla wszystkich a ty wrzuciłes tylko II lige wysil sie wiecej i wrzuc jeszcze III lige bo tez graja hehe.Temat zrobiłem na szybko i tak ma byc

ad Szatan opętał jamnika - co jak co, ale chyba jak się zakłada temat z komentarzami to zawsze się daje rozpiskę - mi to osobiście 'pomaga' jak zobaczę odrazu kto z kim gra (vide pogrubienia) itp. - pozatym taka tradycja się już wytworzyła i uj

dobra, DOSYĆ PIERDOLENIA

-
-
-
-
-
Esenes dobrze napisal. Stadion na pewno bedzie modernizowany na ekstraklase, pieniadze na to tak czy siak sa. Ale z dodatkowych informacji jakie mamy, Opel zapowiedzial, ze w wypadku wejscia do ekstraklasy jest chetny wylozyc jakies znaczne pieniadze na ta wlasnie modernizacje. Jak bedzie naprawde? czas pokaze. Na pewno nie bedzie juz gorzej.
A my dalej swietujemy. Do zobaczenia.
A my dalej swietujemy. Do zobaczenia.
-
-
Mylisz się...NNBB pisze:Jak Wam się coś uda, to zaraz wszyscy wiedzą...a czemu nie napisaliście o Waszym zeszłotygodniowym powrocie z Warszawy?3citybsnt pisze:Stalówka zostaje obita.
Jak tracicie szale i dostajecie w ryja

WMG !!!!
-
Tak jak pisał Sztygar, Piasta ekstraklasy może pozbawić tylko brak licencji, a patrząc na ostatnie lata i to jak PZPN je rozdawał to można być o to spokojnym. Niby zapowiadali, że będą surowo oceniać, ale mówią tak co roku.
Choć z drugiej strony, to co leśne dziadki odstawiają to sie w głowie nie mieści i myśle, że jeszcze nas zaskoczą swoimi decyzjami.
Choć z drugiej strony, to co leśne dziadki odstawiają to sie w głowie nie mieści i myśle, że jeszcze nas zaskoczą swoimi decyzjami.
-
Skąd ta pewność?Sztygar pisze:szok Ale i tak Zagłębie leci , noi pewnie jednak dojdzie do tej fuzji a jak nie to gramy na 100% w barażach i jesteśmy w E-Klasie
Więc niech życzliwi sie tak nie ciesząbo i tak zawiatamy W ekstraklasie

Jak zagracie w barażach to wasze sny o ekstraklasie będą tylko i wyłącznie snami

Muszą w sumie zdegradować Lubin i Koronę, więc powinniście wejść bez problemu tak samo Arka. No i nie powinno być baraży bo wynalazek typu Znicz Pruszków wejsć do ligi prawa nie ma

-
-
Nie udawaj idioty, że nie wiesz o co chodzi.Szatan opętał jamnika pisze:Nie wiem co rozumiesz pod określeniem "wynalazek" ?
Klub powstał w 1923 r
Chyba , że chodzi Ci o warunki otrzymania licencji , z tym to nie tylko Znicz ma problem.
Wynalazek czyli 50 dzieci w młynie.
[link]
c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !
c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !