Komentarze WSZYSTKIE LIGI 11-13 kwietnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze WSZYSTKIE LIGI 11-13 kwietnia
I Liga
11 kwietnia
Zagłębie S. - Górnik 19;00
ŁKS - Widzew 20:00
12 kwietnia
Legia - Lech 17:00
Polonia - PGE GKS 18:00
Cracovia - Korona 18:00
Jagiellonia - Wisła 20:00
13 kwietnia
Groclin - Zagłębie L. 14:45
Ruch - Odra 16:00
II Liga
Stal Stalowa Wola - ŁKS Łomża, 12.04, 16:00
GKS Katowice - Piast Gliwice, 12.04, 17:00
Kmita Zabierzów - Wisła Płock, 12.04, 15:00
Lechia Gdańsk - Motor Lublin, 12.04, 18:00
Podbeskidzie Bielsko Biała - Polonia Warszawa, 12.04, 15:00
Warta Poznań - Odra Opole, 13.04, 12:00
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia, 13.04, 14.40
Znicz Pruszków -Tur Turek, 13.04, 12:00
Pelikan Łowicz - GKS Jastrzębie, 13.04, 11:15
11 kwietnia
Zagłębie S. - Górnik 19;00
ŁKS - Widzew 20:00
12 kwietnia
Legia - Lech 17:00
Polonia - PGE GKS 18:00
Cracovia - Korona 18:00
Jagiellonia - Wisła 20:00
13 kwietnia
Groclin - Zagłębie L. 14:45
Ruch - Odra 16:00
II Liga
Stal Stalowa Wola - ŁKS Łomża, 12.04, 16:00
GKS Katowice - Piast Gliwice, 12.04, 17:00
Kmita Zabierzów - Wisła Płock, 12.04, 15:00
Lechia Gdańsk - Motor Lublin, 12.04, 18:00
Podbeskidzie Bielsko Biała - Polonia Warszawa, 12.04, 15:00
Warta Poznań - Odra Opole, 13.04, 12:00
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia, 13.04, 14.40
Znicz Pruszków -Tur Turek, 13.04, 12:00
Pelikan Łowicz - GKS Jastrzębie, 13.04, 11:15

-
-
Kibice Widzewa dopięli swego! Zebrali się w centrum miasta i idąc chodnikami dotarli pod stadion ŁKS. Widzewscy fani pokazali znakomitą organizację. Nikt nie wszedł na jezdnię, nikt nie próbował przejść na czerwonym świetle. Policja, która w dużej liczbie pojawiła się na trasie przemarszu, nie miała nic do roboty. A autobusami, podstawionym pod nasz stadion przez MPK nie pojechał nikt.
[link]
[link]
-
-
-
Siera, tej bandy, zbieraniny przypadkowych pizd nie nazwałbym wogóle graczami...Żeby w derbach dostac 1 (słownie jedna) żółta kartke to kur...skandal... Do tego ten alfons-pipa trenerzyna z bozej łaski
Co do aspektów kibicowskiech- niech pisza ci co widzieli to bezposrednio a nie z telewizyjnej perspektywy...
chociaz zaraz pewnie bedzie sie działo

Co do aspektów kibicowskiech- niech pisza ci co widzieli to bezposrednio a nie z telewizyjnej perspektywy...
chociaz zaraz pewnie bedzie sie działo

Red is my color, WIDZEW is my PRIDE!
-
- ostatnie ostrzeżenie
ogolnie bardzo dobra kolejka pod wzgledem kibicowskim...
dzis derby juz sie odbyly jutro Legia-Lech i Jaga-Wisla.
Ja osobiscie jestem ciekaw jutrzejszego meczu w Bialymstoku, czy przypadkiem po wieloletniej zgodzie (tj. Jaga-Wisla) stosunki stana sie skrajnie odmienne. W PE byl przedsmiak tego do czego moze wlasnie dojsc jutro.
dzis derby juz sie odbyly jutro Legia-Lech i Jaga-Wisla.
Ja osobiscie jestem ciekaw jutrzejszego meczu w Bialymstoku, czy przypadkiem po wieloletniej zgodzie (tj. Jaga-Wisla) stosunki stana sie skrajnie odmienne. W PE byl przedsmiak tego do czego moze wlasnie dojsc jutro.
-
Dobrewaldemarwp pisze:w tvWidzew o wiele lepiej dopinguje, ŁKS tylko zrywami ale wtedy ciężko komenatrz do meczu usłyszeć

Wielki plus dla Widzewa że niedał wsadzić się do autobusów, dopiął swego idąc na pieszo, na plus liczba Widzewa, a także rewelacyjna oprawa "zatopieni w czerwieni".
Na minus napewno doping dziś to niebył ten sam Widzew, nawet "brendby" nie udało się pociąnąć na początku meczu, na minus małolaty trzęsące siatką praktycznie od początku meczu, jak podjechała ochrona uciekali pierwsi a oberwało się najwiecej z armatki chlopakom którzy próbowali zabrać flagi.
Proponuję wogóle nie negować liczy Widzewa, sami niech się ocenią ilu ich było i taką liczbę jaką podadzą powinniśmy przyjąć, bo niema ona w dniu dzisiejszym dla nas żadnego znaczenia bo pod każdym wzglęm wypadliśmy znacznie lepiej.
-
tak zwlaszcza pod wzgledem oprawyRadog78 pisze:Dobrewaldemarwp pisze:w tvWidzew o wiele lepiej dopinguje, ŁKS tylko zrywami ale wtedy ciężko komenatrz do meczu usłyszeć
, akurat pod względem dopingu zmietliśmy ten "wielki" Widzew, stałem w miejscu gdzie Widzew powinien byłbyć znacznie lepiej słyszalny. Jedyny słabszy moment mieliśmy pod koniec pierwszej połowy kiedy padło nagłśnienie, oczywiste jest że wyniki meczu robi swoje a jakoś nigdy wcześniej przy derbach Widzew niebrał tego pod uwagę.
Wielki plus dla Widzewa że niedał wsadzić się do autobusów, dopiął swego idąc na pieszo, na plus liczba Widzewa, a także rewelacyjna oprawa "zatopieni w czerwieni".
Na minus napewno doping dziś to niebył ten sam Widzew, nawet "brendby" nie udało się pociąnąć na początku meczu, na minus małolaty trzęsące siatką praktycznie od początku meczu, jak podjechała ochrona uciekali pierwsi a oberwało się najwiecej z armatki chlopakom którzy próbowali zabrać flagi.
Proponuję wogóle nie negować liczy Widzewa, sami niech się ocenią ilu ich było i taką liczbę jaką podadzą powinniśmy przyjąć, bo niema ona w dniu dzisiejszym dla nas żadnego znaczenia bo pod każdym wzglęm wypadliśmy znacznie lepiej.

wnieslismy kijki pomimo iz robiliscie taki raban...
zrobiliscie pochod pomimo ze mowiliscie ze nie wyjdziemy spod Centralu
bylo nas w c*** wiecej niz daliscie biletow...
doping mieliscie dobry mowie szczerze nasz momentami tylko niezly jak na nasze mozliwosci... tez nam nie pomogl wynik wiadomo ale nie tylko wy mieliscie problemy z naglosnieniem... ale w I polowie nie podjalbym sie oceny czy wy czy my bylismy glosniejsi...
malolaty trzesace plotem dobre... szkoda tylko ze nam cisniecie jak ludzie probuja z psami walczyc no i ta odpalona w nas rakietnica... brawo... nie zmiazdzylismy was jak nam sie juz niejednokrotnie to zdazalo ale i tak nie wypadlismy zle ponadto prawie wiekszosc II polowy jestesmy gazowani przez ochrone pozniej psy i jeszcze polewaczka nie mowiac juz o tych chujowych granatach ogluszajacych czy c*** wie jakich z gazem... wiec nie bylo mowy o jakims konkretnym dopingu w tym czasie...
-
Stal Stalowa Wola - ŁKS Łomża
Nas na sektorze w dzisiejszym meczu ok. 700 osób plus na krzesełkach jakieś 100 osób które przez cały mecz dopingowały i przygotowały małą oprawe z serpentyn, konfetti, 2 świec dymnych. Do śpiewu także bardzo często przyłączał się cały stadion.W drugiej połowie u Nas baloniada. Doping w pierwszej częsci meczu dobry, w drugiej słabiej. Kibiców gości ok. 30 osób z jedną fana, w drugiej połowie odpalają jedną race i na to tyle.
To nie jest oficjalna relacja tylko mój własny komentarz.
Nas na sektorze w dzisiejszym meczu ok. 700 osób plus na krzesełkach jakieś 100 osób które przez cały mecz dopingowały i przygotowały małą oprawe z serpentyn, konfetti, 2 świec dymnych. Do śpiewu także bardzo często przyłączał się cały stadion.W drugiej połowie u Nas baloniada. Doping w pierwszej częsci meczu dobry, w drugiej słabiej. Kibiców gości ok. 30 osób z jedną fana, w drugiej połowie odpalają jedną race i na to tyle.
To nie jest oficjalna relacja tylko mój własny komentarz.
-
Widzew opanowal doslownie cala Łódź, od róg Piłsudskiego a Piotrkowskiej po samo Smulsko tylko i wyłacznie czerwona armia siala spustoszenie...mozna tylko podziekowac ze nie zajeli nam Galery...wokoł stadionu LKSu tylko i wylacznie Widzewiacy ktorzy chodzili jak u siebie w barwach...doslownie masakra jacy oni sa wielcy!!!niektorzy Widzewiacy jedli sobie na spokojnie hamburgery w barze "Kuba" pół godziny przed meczem...Ja uwazam ze Widzew przez 90 minut dopingowal 200% razy glosniej niz LKS...no fakt ze tylko 2 razy na 5 minut przy okazji bramek dorownalismy troszke Widzewiakom...Oszalamiajaca oprawa Widzewa powalila nas na kolana...naprawde oni sa tacy wielcy!!!tak tak to apsolutna prawda, konkretny aplaus u nas wzbudzila policja jak lala Widzewiakow woda i wtedy jak oni uciekali...dwie najkonkretniejsze,przekozackie flagi Widzewa z superowskim napisem "hooligans" budzily respekt w naszych szeregach...naprawde te plotna sa bomba!!!Trzeba dodac ze jak niektorzy z nich wyskoczyli przez plot to paru od nas chcialo uciekac z Galery!!!troche to wstyd no ale coz...
musze powiedziec ze poprzednik sie pomylil twierdzac ze Galera byla pelna ja smialo moge napisac ze Widzewiakow tego dnia bylo wiecej niz kibicow LKS-u na calym stadionie,a na Galerze raczej swiecilo pustakami...tak tak panowie, to niestety smutna prawda....
no coz chyba Widzew jest naprawde najlepszy
To jest moj obiektywny opis derbow.
pozdro!
musze powiedziec ze poprzednik sie pomylil twierdzac ze Galera byla pelna ja smialo moge napisac ze Widzewiakow tego dnia bylo wiecej niz kibicow LKS-u na calym stadionie,a na Galerze raczej swiecilo pustakami...tak tak panowie, to niestety smutna prawda....
pozdro!
Łódź Moim Miastem-1908-ŁKS Moim Życiem
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
-
Miklas! Co? Pozdrowienia od faszystów ( z machaniem, odnośnie ostatnich wypowiedzi )Kiju pisze:Co Legia spiewala na waltera i miklasa??
walter ty cwelu rodzine masz w izraelu??
nie wiem czy dobrze slyszalem.
Walter ty cwelu kup sobie klub w Izraelu. Fajna sprawa z sektorówką Waltera Guevary na krytej, niestety kaski wpadły i kazały schować, ale znów śmigała za kilkanaście minut, a potem wisiała na moście. Kto był na wyjeździe na Legii ten wie, że od Powiśla do Legii prowadzi ulica Rozbrat i tam jest most powyżej. Ta sektorówka potem tam zawisła.
[link]
Z komórki, więc słaba jakość.
-
-
-
-
pisze ci ktoś dwa posty wyżej, że Piasta...(---) pisze:uwielbiam takie relacjeSztygar pisze:TAK NA SZYBKO .... NAS lekko ponad 1000 ...
w tym ok.40 poza sektorem
reszte opisze odpowiednia osoba![]()
NAS czyli kogo ?
NAS (CZYLI RUCHU

-
Było ich ponad 400, tak na moje oko, ale "sami się określą".KaKa pisze:Skoro to komentarze a nie relacje to takie szybkie info po meczu Lechia : Motor.
Gości ok.350- 400. Sami sie określą. Ich doping słyszalny przed meczem, gdy u nas nie było i w trakcie miedzy nielicznymi przerwami.
Więcej niech napiszą inni![]()
-
W.P. pisze:A ja myślę że jakiemuś Widzewiakowi się nudzi i podszywa się za kogoś z ŁKS-ulkslodzpolska pisze:Widzew opanowal doslownie cala Łódź, od róg Piłsudskiego a Piotrkowskiej po samo Smulsko tylko i wyłacznie czerwona armia siala spustoszenie...mozna tylko podziekowac ze nie zajeli nam Galery...wokoł stadionu LKSu tylko i wylacznie Widzewiacy ktorzy chodzili jak u siebie w barwach...doslownie masakra jacy oni sa wielcy!!!niektorzy Widzewiacy jedli sobie na spokojnie hamburgery w barze "Kuba" pół godziny przed meczem...Ja uwazam ze Widzew przez 90 minut dopingowal 200% razy glosniej niz LKS...no fakt ze tylko 2 razy na 5 minut przy okazji bramek dorownalismy troszke Widzewiakom...Oszalamiajaca oprawa Widzewa powalila nas na kolana...naprawde oni sa tacy wielcy!!!tak tak to apsolutna prawda, konkretny aplaus u nas wzbudzila policja jak lala Widzewiakow woda i wtedy jak oni uciekali...dwie najkonkretniejsze,przekozackie flagi Widzewa z superowskim napisem "hooligans" budzily respekt w naszych szeregach...naprawde te plotna sa bomba!!!Trzeba dodac ze jak niektorzy z nich wyskoczyli przez plot to paru od nas chcialo uciekac z Galery!!!troche to wstyd no ale coz...
pozdro!
ty to weź lepiej nie myśl bo ci coś nie idzie to myślenie

-
-
Dziwnie sie ogladalo mecz Legii z Lechem,slyszalne tylko Pyry,a jeszcze niedawno na takim meczu stadion az kipial.
Ciekawe co zrobi walter,chyba obiecal ze jak dalej zyleta bedzie spiewac wulgarne przyspiewki,to ja zamknie...ta cala legijna wojenka chyba nie ma szans zakonczyc sie w najblizszym czasie...ciekaw jestem jak to dalej sie potoczy.
za antysemickie przyspiewski,kibiców Legii pewnie zatakuje teraz "nigdy wiecej"
Ciekawe co zrobi walter,chyba obiecal ze jak dalej zyleta bedzie spiewac wulgarne przyspiewki,to ja zamknie...ta cala legijna wojenka chyba nie ma szans zakonczyc sie w najblizszym czasie...ciekaw jestem jak to dalej sie potoczy.
za antysemickie przyspiewski,kibiców Legii pewnie zatakuje teraz "nigdy wiecej"