Polska-Finlandia i Polska-Czechy na Cyprze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Duzo flag bialo czerwonych a jak sie patrzy na te flagi to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać
Polowa z tych flag nie nadaje sie na to żeby wisiały na plocie
kolory wyblakłe jak by wojnę przeżyły i najebany jakiś napis który wygląda jak....
flagi Olsztyczna i inne przynamniej jakos sie prezentowaly ale mistrzostwo swiata to Arka Gdynia to tak dla lansu robione 5 minut przed meczem czy jak?
powiem wam ze flaga slynnej"ALLY" lepiej sie prezentuje niż polowa flag z tego meczu

powiem wam ze flaga slynnej"ALLY" lepiej sie prezentuje niż polowa flag z tego meczu
-
Flag Było Sporo. Przede Wszystkim Widoczne były Stomilu Olsztyn , Widzewa zaraz obok (chłopków z Londynu ). Arka Gdynia , Karpaty Krosno na koniec Białystok chyba się pokazal . i nie jestem Pewien ale Wydaje mi się ze widziałem małą flage Aleksandrów Łódzki Widzew . Jak ktoś ją też widział niech da znać na PW . pozdo dla normalnych .
-
Mistrzu a gdzie ty widziales flage ARKA GDYNIA???Bo ogladajac mecz ja widzialem flage Arka i flage Gdynia,dla lansu to chyba nabijasz sobie posty,jak masz pisac głupoty to lepiej nic nie pisz.dostepny pisze:Duzo flag bialo czerwonych a jak sie patrzy na te flagi to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakaćPolowa z tych flag nie nadaje sie na to żeby wisiały na plocie
kolory wyblakłe jak by wojnę przeżyły i najebany jakiś napis który wygląda jak....
flagi Olsztyczna i inne przynamniej jakos sie prezentowaly ale mistrzostwo swiata to Arka Gdynia to tak dla lansu robione 5 minut przed meczem czy jak?
-
-
Jak masz zgrywać głupa i zripostować tęgą ironią to lepiej nic już nie pisz.TomekAG pisze:Mistrzu a gdzie ty widziales flage ARKA GDYNIA???Bo ogladajac mecz ja widzialem flage Arka i flage Gdynia,dla lansu to chyba nabijasz sobie posty,jak masz pisac głupoty to lepiej nic nie pisz.dostepny pisze:Duzo flag bialo czerwonych a jak sie patrzy na te flagi to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakaćPolowa z tych flag nie nadaje sie na to żeby wisiały na plocie
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
ogolnie to Polscy kibice sa wszedzie czy to sparing czy mecz o punkty zawsze mozna liczyc na doping naszych fanow. A co do flag to juz zostalo duzo napisane, wszystkie "flagi" procz niektorych [Fans from Ireland, London, Olsztyn, Stomil Olsztyn i jeszcze paru, ale juz nie pamietam] to robione napisy tak na szybkiego co kazdy zauwazyl. Flaga Arki Gdynia jednak przeszla sama siebie
ani to barw narodowych czy tez na jednym plotnie robiona.

-
wyglądało TO jak większość "płócien" które tego wieczora "przyozdabiały" cypryjski płot.Jakiś nasz emigrant,zapewne małolat zrobił trans z napsiem ARKA i tyle..rzeczywiście żenada...lepiej już by to wyglądało gdyby matule o pierogi prosiłDarkskiller pisze:Do flag to podobne na pewno nie było...

-
-
tak jest.. ilosc flag na plus ale jakosc...
chyba nad tymi co te flagi robili, sorry - "flagi"!, gore wziela chec pokazania sie, ze "my tu tez jestesmy" i wyszedl syf..
chyba nad tymi co te flagi robili, sorry - "flagi"!, gore wziela chec pokazania sie, ze "my tu tez jestesmy" i wyszedl syf..
Ostatnio zmieniony 07.02.2008, 10:24 przez KYLIMANDŻARO, łącznie zmieniany 2 razy.
j****
-
-
Nie była taka mała , jeśli myślimy o tej z łukowatym napisem "Aleksandrów" na bieli.Specjalnie się jej przygladałem i szczerze mówiąc nie widziałem tam nic prócz czarnego "Aleksandrów Łódzki" na białej części.Chyba że coś było napisane na czerwieni , ale serio nie widziałem.RedArmy pisze:Flag Było Sporo. Przede Wszystkim Widoczne były Stomilu Olsztyn , Widzewa zaraz obok (chłopków z Londynu ). Arka Gdynia , Karpaty Krosno na koniec Białystok chyba się pokazal . i nie jestem Pewien ale Wydaje mi się ze widziałem małą flage Aleksandrów Łódzki Widzew . Jak ktoś ją też widział niech da znać na PW . pozdo dla normalnych .
Ktoś może rozjaśnic?
A co do jakości flag to też nieco mnie drażniły ale pewnie były robione na szybko i spontanicznie przez naszych emigrantów na Cyprze.Ja tam patrzę na to z drugiej strony , że ludzie którzy wyjechali za chlebem nadal pamiętają o swojej Ojczyźnie i pokazują to.Czasem forma jest mniej ważna od treści.
Ostatnio zmieniony 07.02.2008, 13:19 przez dno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
tak z innej beczki czy ktos wie gdzie beda rozgrywane mecze kontrolne na zgrupowaniu w Niemczech?? albo chociaz gdzie beda mieli nasi zgrupowanie. WAZNE. Pozdrawiam i sorki za OT
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Co jak co ale jak można kilka razy w trakcie meczu śpiewać hymn narodowy?! Hymn śpiewa się tylko raz, na początku meczu, gdy piłkarze stoją na baczność( w każdym bądź razie powinni tak stać)!
Mazurek Dabrowskiego to nie jest jakaś tam sobie przyśpiewka która się śpiewa gdy się chce, nie profanujmy naszego hymnu tak jak robią to ze swoim Anglicy, którzy śpiewaja go z 50 razy w ciągu meczu! Jak można śpiewać hymn, gdy piłkarze sobie w tym czasie ganiają po murawie?!
Mazurek Dabrowskiego to nie jest jakaś tam sobie przyśpiewka która się śpiewa gdy się chce, nie profanujmy naszego hymnu tak jak robią to ze swoim Anglicy, którzy śpiewaja go z 50 razy w ciągu meczu! Jak można śpiewać hymn, gdy piłkarze sobie w tym czasie ganiają po murawie?!
-
Hymn jest często,wielokrotnie spiewany w trakcie meczów, już od dawna (podczas eliminacji). Myślę że wynika to z braku urozmaiconego dopingu na kadrę. tak na prawdę doping repry składa się z 3 piosenek na krzyż, które w miarę dobrze wychodzą. Stąd chyba te próby urozmaicenia w formie śpiewania hymnu w trakcie meczu, "kto nie skacze ten z policji" itp. i Roty (śpiewanie tego to mega nieporozumienie jak dla mnie)
-
-
Na obu meczach wisiały flagi Słupsk. Na Finlandi Biało - Czerwona z nasprayowanym napisem, ale na Czechach już o niebo lepsza. Najprawdopodobniej jacyś cypsryjscy słupszczanie.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear