ULTRA 3 - jesień 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
Właśnie dostałem nowy numer. Jest to mój pierwszy jaki mam i naprawde szata graficzna i cala zawartość powala na kolana. Mam nadzieje ze bedzie sie on jeszcze dlugo ukazywal bo naprawde warto. No i widać jaki popyt na to jest. Pytanie do wydawcy: Ile sztuk tego numeru sie ukazało ?? Duzo juz zeszlo ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Polonia Bydgoszcz & Stomil Olsztyn
-
Pepe minęły dwa tygodnia odkąd wrzuciłeś trzeci numer Ultra na allegro-przez ten czas wszystkie gazetki które sprzedawałeś na allegro zostały wykupione...jak możesz dawaj kolejny rzut-bo pewnie nie wszyscy go kupili...
Co do nakładu nie uważasz że liczba 400 sztuk byłaby idealna-bo chyba masz już jakieś rozeznanie ile rozchodzi się twojej gazetki...
Czy czwarty numer Ultra ukaże się dopiero koło sierpnia 2008?
Co do nakładu nie uważasz że liczba 400 sztuk byłaby idealna-bo chyba masz już jakieś rozeznanie ile rozchodzi się twojej gazetki...
Czy czwarty numer Ultra ukaże się dopiero koło sierpnia 2008?
-
/kupilem ULTRA na allegroi jestem pod wielkim wrażeniem jakie zajebiste wydawnictwo sie z tego zrobiło. Wg mnie niezbędnik dla każdego kibica, a dla fanów ze Śląska to wręcz chyba przypał nie mieć tego. Szkoda, ze o moim regionie taki magazyn nie powstał, ale kto wie może kiedyś?
Pozdrowienia dla wydawcy i szczerze polecam wszystkim ten magazyn bez względu na barwy klubowe. Pozytyw za szybką wysyłkę i załatwienie sprawy. ULTRA FOREVER!!!
Pozdrowienia dla wydawcy i szczerze polecam wszystkim ten magazyn bez względu na barwy klubowe. Pozytyw za szybką wysyłkę i załatwienie sprawy. ULTRA FOREVER!!!
-
Też już otrzymałem przesyłkę z trzecim numerem Ultra...
Pisemko jak dla mnie nie ma sobie równych w Polsce....piękne opisy rundy jesiennej w wykonaniu małych i dużych ekip z całego śląska,fajny reportaż o awantii z kwietnia 2003 pomiędzy Gks Jastrzębie a BKS Stal Bielsko,ciekawe wypowiedzi fanów czołowych polskich klubów o śląskich ekipach oraz jak dla mnie artykuł numeru-13 stronicowa opowieść podsumowująca dotychczasową działalność kibiców Ruchu Chorzów...
Dodatkowo ja w gazetce miałem 3 wlepki Ultra...Pepe wykonałeś kawał zajebistej roboty...Kto ma możliwość a jeszcze nie nabył gazetki niech kupuje bo to pewnie ostatnia aukcja tego numeru na allegro..
Przy okazji Pepe uchyl nam rąbka tajemnicy i powiedz nam coś więcej o czwartym numerze,nad którym już obecnie pracujesz...
Jaką ekipę po Polonii Bytom,Gks-ie Katowice i Ruchu Chorzów będziesz opisywał?
Sytuację w jakim mieście będziesz opisywał w artykule podzielony region?
Pisemko jak dla mnie nie ma sobie równych w Polsce....piękne opisy rundy jesiennej w wykonaniu małych i dużych ekip z całego śląska,fajny reportaż o awantii z kwietnia 2003 pomiędzy Gks Jastrzębie a BKS Stal Bielsko,ciekawe wypowiedzi fanów czołowych polskich klubów o śląskich ekipach oraz jak dla mnie artykuł numeru-13 stronicowa opowieść podsumowująca dotychczasową działalność kibiców Ruchu Chorzów...
Dodatkowo ja w gazetce miałem 3 wlepki Ultra...Pepe wykonałeś kawał zajebistej roboty...Kto ma możliwość a jeszcze nie nabył gazetki niech kupuje bo to pewnie ostatnia aukcja tego numeru na allegro..
Przy okazji Pepe uchyl nam rąbka tajemnicy i powiedz nam coś więcej o czwartym numerze,nad którym już obecnie pracujesz...
Jaką ekipę po Polonii Bytom,Gks-ie Katowice i Ruchu Chorzów będziesz opisywał?
Sytuację w jakim mieście będziesz opisywał w artykule podzielony region?
co tu sie duzo rozpisywac. kawal zajebistej roboty. naprawde zachecam do kupna, kto nie ma koniecznie musi nabyc, bo bedzie na prawde zalowal!!!
a tak na marginesie to:!!!!! ludzie w polsce wychodza tylko 2 (slownie : dwa) ziny (chyba ze o jakims nie wiem). one sa robione dla was, nie nie dla samych siebie. nie zalujcie kasy. to sa smieszne pieniedze!! wspomozcie podziemna prase kibicowska, bo bez waszego zainteresowania nie ma po co tego robic. wez kolege jeden z drugim i goncie na poczte wplacac kase!!!!!
a tak na marginesie to:!!!!! ludzie w polsce wychodza tylko 2 (slownie : dwa) ziny (chyba ze o jakims nie wiem). one sa robione dla was, nie nie dla samych siebie. nie zalujcie kasy. to sa smieszne pieniedze!! wspomozcie podziemna prase kibicowska, bo bez waszego zainteresowania nie ma po co tego robic. wez kolege jeden z drugim i goncie na poczte wplacac kase!!!!!
-
Ja powiem tak, mialem przyjemnosc jak do tej pory trzymac w rekach dopiero ostatni nr ULTRA ale od pierwszego wziecia w łapy zrobil juz na mnie ogromne wrazenie i na pewno kazdy nr musi juz trafiac do mnie na polke!. Ilosc i JAKOSC tekstu po prostu powala na kolana a calosc czyta sie zajebiscie lajtowo i przyjemnie. Super robota - pozdro dla autora 

[link]
[link]

[link]

-
Ja dodam od siebie że 1 raz kupilem ta gazetke i musze przyznac ze za taka cene naprawde porzadnie jest wszystko zrobione, główny nacisk na tresc, opisy wywiad itp. przynajmniej nie ma tylu fot co w tmk, ja uwazam że raz na jakis czas wydawanie jest wlasnie bardzo dobre poniewaz kazdy kto czyta tmk wiec co sie dzieje ma juz obeznanie te same foty itp. a czytajac ULTRA jest własnie innaczej przykłąd opisy grup Ruch Chorzów, bardzo ciekawy tekst, ogólnie napewno potrzebna jest taka gazetka wydawana w tak dłuim odstpenie czasowym 

[link]
<b>Najlepszy Serwis Kibicowski</b>
<b>Najlepszy Serwis Kibicowski</b>
-
Słuchaj napisałeś ostatnio że zostało Ci jeszcze trochę numerów 2 numeru może by tak je wrzucić na allegro-cześć osób z twoim pismem ma styczność od trzeciego numeru i chęcią by się zapoznali z jego poprzednikiem jednak albo są za leniwi by na pw załatwiać te sprawy albo są wygodni wiesz klikasz na aukcję potem przelew i pisemko zmienia właściciela...
A kto nie kupił trzeciego numeru Ultra ma ostatnią okazję bo za 2 dni w poniedziałkowy poranek jest koniec aukcji-link do niej znajduje się 3 posty wyżej..
Ps.Pepe czekam na pw od Ciebie
A kto nie kupił trzeciego numeru Ultra ma ostatnią okazję bo za 2 dni w poniedziałkowy poranek jest koniec aukcji-link do niej znajduje się 3 posty wyżej..
Ps.Pepe czekam na pw od Ciebie