Terminarz meczów reprezentacji Polski w el. MŚ 2010
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
a nie ciekawiej by było słowenia i san marino w jednym tygodniu wyjazdy przy okazji połączone z wczasami no i czechy +słowacja i tu już konkretny melanź:)Glapo de Warm pisze:Terminarz bardzo sympatyczny. Najpierw mistrzostawa , potem przedluzone wakacje we Wloszech i na koniec wyjazd na Slowacje. Czyli w tym roku bardzo rekreacyjnie i spokonie sie ogarnie wszystkie wyjazdy. W przyszlym roku najpierw w marcu Irlandia a potem nastepny wyjazd dopiero we wrzesniu. Juz dawno takiej sytuacji nie pamietam. Oby tylko wyskoczyly jakies ciekawe mecze towarzyskie.
PS. Ktos sie wybiera teraz na Cypr?
w każdym razie nie ma co narzekać, mogło być gorzej
Nowa Huta - to brzmi dumnie....
-
-
jaki Cypr ? Gramy z Cyprem? kiedy? cos chyba przegapilemGlapo de Warm pisze:Terminarz bardzo sympatyczny. Najpierw mistrzostawa , potem przedluzone wakacje we Wloszech i na koniec wyjazd na Slowacje. Czyli w tym roku bardzo rekreacyjnie i spokonie sie ogarnie wszystkie wyjazdy. W przyszlym roku najpierw w marcu Irlandia a potem nastepny wyjazd dopiero we wrzesniu. Juz dawno takiej sytuacji nie pamietam. Oby tylko wyskoczyly jakies ciekawe mecze towarzyskie.
PS. Ktos sie wybiera teraz na Cypr?

pzdr
Londyn 100% Widzew
-
-
do nas juz dzwonili z północno irlandzkiego zwiazku piłki noznej i pytali ile zamierza wybrac sie do nich polaków ( szacunkowo ) to mu powiedziałem że w samym dublinie ma z 50 tysiecy polaków a w belfascie połowe z tego , a ten w szoku stwierdził ze maja stadion na tylko 20 tysiecy , to powiedziałem mu że juz moga zaczynac modernizowac stadion i powiekszac go
, chca abysmy zorganizowali tam wyjazd zeby polacy niejechali na rozne sposoby bo boja sie ze ulsterska policja nieda rady w upilnowaniu nas to mu powiedziałem że co by niezrobili i tak nas nieupilnuja
i powiedzieli ze moga pomoc w podstawieniu pociagow z dublina do belfastu , a jak zapytałem co z biletami to powiedział ze tylko pzpn bedzie rozprowadzał dla nas !!

W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Te 20 tysiecy powinno wystarczyc dla POLAKOWszczena_uns pisze:a ten w szoku stwierdził ze maja stadion na tylko 20 tysiecy ,

Czyli bedzie losowanie...szczena_uns pisze:a jak zapytałem co z biletami to powiedział ze tylko pzpn bedzie rozprowadzał dla nas !!
Ja mieszkam niedaleko Oxfordu i tu tez wiele osob "zaciera rece" na ten mecz.
...
-
-