GDZIE KUPOWAĆ PIRO
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
GDZIE KUPOWAĆ PIRO
Jak w temacie piszcie gdzie najlepiej i najtaniej kupowac pirotechnike. W Polsce czy za granica?
-
-
-
[link]
- powiem tak strona jest fajna, można myśleć, że gość podchodzi na prawde profesjonalnie do sprawy!
- rzeczywistość jest inna niby duże puchy dymu jakich zamówiliśmy kolo 12 okazują się wcale nie takie duże jak nas zapewniano (słaby efekt), opakowanie całe pordzewiałe, lądy do podpalania pochowane, urwane, wszystko w tak chujowym stanie, że masakra. Moja hurtownia lokalna takie puchy ma po 18 zł. tam są po 20 zł. Nie wspomne o kosztach przesyłki i setkach telefonów, e-maili w sprawie zamówienia. Duże puchy dymu niby wojskowe - samoróbka, ku*** koszt 35 zł. a w środku saletra, wygląda to tak jakbyście sobie do rolki po papierze toaletowym wsypali saletre okleili taśmą i założyli ląd... śmiech
- nie polecam!
- powiem tak strona jest fajna, można myśleć, że gość podchodzi na prawde profesjonalnie do sprawy!
- rzeczywistość jest inna niby duże puchy dymu jakich zamówiliśmy kolo 12 okazują się wcale nie takie duże jak nas zapewniano (słaby efekt), opakowanie całe pordzewiałe, lądy do podpalania pochowane, urwane, wszystko w tak chujowym stanie, że masakra. Moja hurtownia lokalna takie puchy ma po 18 zł. tam są po 20 zł. Nie wspomne o kosztach przesyłki i setkach telefonów, e-maili w sprawie zamówienia. Duże puchy dymu niby wojskowe - samoróbka, ku*** koszt 35 zł. a w środku saletra, wygląda to tak jakbyście sobie do rolki po papierze toaletowym wsypali saletre okleili taśmą i założyli ląd... śmiech
- nie polecam!
19_ZKS STILON_47
-
-
Stilonek pisze: [link]
- rzeczywistość jest inna niby duże puchy dymu jakich zamówiliśmy kolo 12 okazują się wcale nie takie duże jak nas zapewniano (słaby efekt), opakowanie całe pordzewiałe, lądy do podpalania pochowane, urwane, wszystko w tak chujowym stanie, że masakra. Moja hurtownia lokalna takie puchy ma po 18 zł. tam są po 20 zł. Nie wspomne o kosztach przesyłki i setkach telefonów, e-maili w sprawie zamówienia. Duże puchy dymu niby wojskowe - samoróbka, ku*** koszt 35 zł. a w środku saletra, wygląda to tak jakbyście sobie do rolki po papierze toaletowym wsypali saletre okleili taśmą i założyli ląd... śmiech i [link]
- nie polecam!
dokladnie ! tez nie polecam !! -> race.of.pl i race.com.pl
to samo mialem ze swiecami dymnymi - wojskowymi po 35 zł !! po pierwsze efekt mizerny, po drugie biale byly zamoczone (100% nie z mojej winy)i odpalily sie 10 minut po zielonych i palily sie kilkanasie sekund ..
RACE.OF.PL (RACE.COM.PL) - nie polecam !
-
Polecam Michala z Łodzi.Dlugo juz bierzemy od niego pirotechnike, transakcja przebiega bardzo sprawnie, a produkty zarówno gadzety, przez bluzy i roznego rodzaju szale i chusty, po pirotechnike sa w porządku, mozna sie z tym chlopem konkretnie dogadac , poza tym siedzi troche w sprawach kibicowskich wiec czaji ocb. 
Kontakt: 660-732-431 lub [email protected]
badz gg do michala : 2926078
Polecam

Kontakt: 660-732-431 lub [email protected]
badz gg do michala : 2926078
Polecam

-
A kto z Was jest w stanie jasno określić u kogo można kupić prawdziwe "race morskie" a kto sprzedaje te "prawie" race, z drewnianą rączką. Mieliśmy je kiedyś i ogólnie porażka. Połowa sie odpaliła dopiero od innych, sznurki sie pourywały i ogólnie jak kiedyś mieliśmy prawdziwe z Gdyni to jedna zastępowała 5 "drewianych".

-
Co do tych z drewnianą rączką to pewnie zakupiliście je jakiś czas temu w Łodzi. Swego czasu właśnie dysponował tylko takimi i efekt nie był piorunujący. Co do rac morskich to ciężko jest mi powiedzieć gdzie można je kupić.Yaguarundi pisze:A kto z Was jest w stanie jasno określić u kogo można kupić prawdziwe "race morskie" a kto sprzedaje te "prawie" race, z drewnianą rączką. Mieliśmy je kiedyś i ogólnie porażka. Połowa sie odpaliła dopiero od innych, sznurki sie pourywały i ogólnie jak kiedyś mieliśmy prawdziwe z Gdyni to jedna zastępowała 5 "drewianych".
W ścianach bloku zawarta tajemnica...
Cobra Krotoszyn
[link]
Cobra Krotoszyn
[link]
-
-
-
Nie zgodzę się z przedmówcami co do L. z Łodzi. Ja nie mam mu nic do zarzucenia (choć raz coś było nie w porządku z towarem, ale wtedy szło się dogadać co do rozliczenia), zwłaszcza, iż kilkukrotnie coś zamawiałem niemal na ostatnią chwilę i zawsze dostawałem zamawiany towar (z reguły przez PKS).Stilonek pisze: [link]
-
-
Nie polecam Race.com.pl. Zamówiliśmy pasy białe i zielone, a przysłał nam białe i niebieskie. Do tego zamiast czterech średnich świec dymnych jedną dużą. Jakby tego było mało, 2 godziny przed meczem nie wiedzieliśmy czy w ogóle przesyłka dojdzie. Złożyliśmy zamówienie w środę, a przyszła kurierem w sobotę przed 12:00...
-
Oto cennik który otrzymałem od użytkownika tego forum (dziekikalimks pisze:Ej możecie podać cenik jaki jest u Michała z Łodzi.. Jakie ekipy tam się zaopatrzają i gdzie można kupić sreberka

Pzdr.swiec edymne male 3zl srednie 7zl duze 22zl bardzo duze 39zl
wulkany male 2zl srednie 7zl duze 25zl brdzo duze 37zl
bengale male 2,7zl duze 3,3zl
ognie wroclawkie 20zl strobo 3zl

-
a race i czy są w kolorach??Oddany Drużynie pisze:Oto cennik który otrzymałem od użytkownika tego forum (dziekikalimks pisze:Ej możecie podać cenik jaki jest u Michała z Łodzi.. Jakie ekipy tam się zaopatrzają i gdzie można kupić sreberka) :
Pzdr.swiec edymne male 3zl srednie 7zl duze 22zl bardzo duze 39zl
wulkany male 2zl srednie 7zl duze 25zl brdzo duze 37zl
bengale male 2,7zl duze 3,3zl
ognie wroclawkie 20zl strobo 3zl

-
Jesli o piro chodzi, to zamawiamy niemal wszystko od dawna u Michala i zawsze jestesmy zadowoleni. Parokrotnie zamowilismy race (ze wzgledu na brak czasu) na race.com - przesylka od nich jest w ciagu 24 godzin.
Niestety na race.com tej jesieni spazylismy sie strasznie kiedy to nie wykonali dosc sporego zamowienia (nie chodzi o piro) przez co padla nam priorytetowa oprawa rundy.
Niestety na race.com tej jesieni spazylismy sie strasznie kiedy to nie wykonali dosc sporego zamowienia (nie chodzi o piro) przez co padla nam priorytetowa oprawa rundy.
[link]
[link]

[link]

-
My zamawiamy zawsze na [link] i nie było prawie nigdy problemów, poza jedym przpadkiem gdzie zamówiliśmy piro poczta na 16 maja 07...nie doszło do dziś. Pozatym problemów wiekszych nie było, zawsze zamawialismy np. w poniedziałek przed 12 a we Wtorek już było. Ważne jest to żeby zamówienie złozyć przed 12, gdy złozysz zamówienie puzniej to możesz dostać paczkę za dwa dni. Raz wychujali naszych ziomków (przysłali mniej niz było zamówione) ale przy nastepnym zamówieniu już to wyrównali wiec spoko.
Co do jakości piro, race są dobre, strobo też dobre...mam zastrzeżenia co do świec dymnych, raz nam nie wypaliła ta duża biała, te średnie tak sobie sie kopcą... a te za 5 zł to odradzam, lepiej kupić saletry i cukru
Co do jakości piro, race są dobre, strobo też dobre...mam zastrzeżenia co do świec dymnych, raz nam nie wypaliła ta duża biała, te średnie tak sobie sie kopcą... a te za 5 zł to odradzam, lepiej kupić saletry i cukru

Wyjazdy, melanże, mecze u siebie, Victoria Kałuszyn i Legia Warszawa reszta mnie j**** !!!
-
-
-

To jest to co tygryski lubią najbardziej

Co do rac z drewnianą rączką, musze jeszcze dodać że kiedyś mieliśmy takowe, i były OK, wszystkie sie odpaliły i dawały dosyć mocny efekt, drugi raz mieliśmy podobne (nie jestem w stanie stwierdzić czy identyczne) i odpaliła się może co piąta, a jak się już odpaliła to dawała mizerny efekt i większość się nierównomiernie paliła, jedna się nawet złamała. Co do źródeł nie jestem pewien, bo to było dawno temu, jeszcze przed sklepami internetowymi.
Macie może zdjęcia rac które oferuje Michał z Łodzi, race.com, race.pl i ogólnie z tych stron wymienonych w tym temacie?

-
Yaguarundi pisze:
To jest to co tygryski lubią najbardziejPrawdziwa Raca Morska przez duże R&M. Jedna potrafi rozświetlić 1/3 stadionu. Mieliśmy kiedyś podobne, z tym że po bokach były dwa metalowe pręty a na końcu ich rączka, i odpalając race, poprostu się ją "łamało" i trzymało tylko za pręty.
Co do rac z drewnianą rączką, musze jeszcze dodać że kiedyś mieliśmy takowe, i były OK, wszystkie sie odpaliły i dawały dosyć mocny efekt, drugi raz mieliśmy podobne (nie jestem w stanie stwierdzić czy identyczne) i odpaliła się może co piąta, a jak się już odpaliła to dawała mizerny efekt i większość się nierównomiernie paliła, jedna się nawet złamała. Co do źródeł nie jestem pewien, bo to było dawno temu, jeszcze przed sklepami internetowymi.
Macie może zdjęcia rac które oferuje Michał z Łodzi, race.com, race.pl i ogólnie z tych stron wymienonych w tym temacie?
race te ze zdjecia oraz te z metalowymi raczkami to mamy praktycznie na okragło...
-