Komentarze 7-9.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 7-9.09
wiadomo
Ostatnio zmieniony 14.09.2007, 13:50 przez bartex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
podbijam.Miasto Zegarow pisze:Nas w ZG tylu i tylu
Jakich Nas??
Koles nie masz napisane skąd jestes, brak podpisów etc.
To skąd ja mam wiedziec że NAS W ZG ?? ??
co to znaczy Nas w ZG
jak bym nie mial podpisu i innego nicka to napisze NAS w GM 55 osob wiedzial bys oco i o kogo chodzi ?
Legia Warszawa
-
chodzi o Chrobrego - wystarczy poszukać
tak :
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3197
lub tak:
search.php?search_author=sensej1
szukanie nie boli
tak :
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3197
lub tak:
search.php?search_author=sensej1
szukanie nie boli
Ostatnio zmieniony 08.09.2007, 10:07 przez Siarka, łącznie zmieniany 1 raz.
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG
-
-
jesli dobrze mysle to chcieliscie jakies atrkacje Chrobremu zapewnić u Was w mieście?75 Głogowian w Zielonej Górze na Lechia-Chrobry. Cisza i spokój spowodowane terminem tego meczu, który początkowo miał być w sobotę, jednak ze względu na obchody Winobrania w naszym mieście został przełożony...
Skoro nic sie nie wydarzyło, to po co taki wpis na necie?
Jesli sie myle prosze o wyprowadzenie mnie z błędu
-
-
krótki komentarz do meczu Kmita-GKS Jastrzębie
Pełna klatka gości plus dobra liczba układowiczów z Hutnika(sami(HKS)sie ocenili na 110a w tym samym czasie maja swój mecz w NH)troche osób na sektorach gospodarzy-przed meczem wjazd z brama sa gazowani przez psy i ochrone(nie po raz pierwszy Hektorki kozaczą)bardzo dobry doping i oflagowanie.Zrobili naprawde dobre wrażenie.
Pełna klatka gości plus dobra liczba układowiczów z Hutnika(sami(HKS)sie ocenili na 110a w tym samym czasie maja swój mecz w NH)troche osób na sektorach gospodarzy-przed meczem wjazd z brama sa gazowani przez psy i ochrone(nie po raz pierwszy Hektorki kozaczą)bardzo dobry doping i oflagowanie.Zrobili naprawde dobre wrażenie.
-
Właśnie wrociłem z meczu oto krotki opis
GKS KATOWICE - WISŁA PŁOCK
Gości na moje oko 400 mają dobrze oflagowany sektor
prezentują 2 sektorowki flagi i transparenty na kijach czasami nawet bardzo dobrze dopingują
z naszej strony zero oprawy ale bardzo dobry doping
Ten opis jest tylko i wyłącznie moim zdaniem!
prezentują 2 sektorowki flagi i transparenty na kijach czasami nawet bardzo dobrze dopingują
-
-
Wy to sie nadajecie.Przed meczem robiliście wielkie halo, a nie mieliście po 5 złotych na biletmałe derby Jaworzna okiem kibica Victorii
Szczakowianka Jaworzno - GKS Victoria II Jaworzno
Z całego meczu warto wspomnieć sytuacje z 20 minuty spotkania. Stoimy nie wpuszczeni na mecz przed bramą i podchodzi do nas tak na oko 45 letni koleś w czarnej skórze i wpince Wisły Kraków. Podbija z pytaniem kto tu jest "szefem" grupy na co kilka osób nie wiedzieć czemu wskazuje na mnie. Ja na pytanie o to czemu nie wchodzimy odpowiadam zgodnie z prawdą, że nie mamy na bilety i nie będziemy dawać zarobić Szczakowej (grali jako gospodarz). Na co koleś wyskakuje z pytaniem o to ile potrzebnych jest nam biletów. Ja na "odczep się" rzucam liczbe 50 , na co on odpowiada: " no to coż to ku*** za problem ? "
Takim sposobem wchodzimy na mecz i z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować temu Panu. Cholera wie skąd on sie wziął i co on na meczu robił. Krzyczał coś na głównej o Wiśle, potem o Victorii i tyle go widzieliśmy.
P.S o samym meczu to właściwie nie ma co pisać. Jakiś Szczakowianin mnie wyręczy w pisaniu relacji i napisze pare słów.

A powiedzenie, że nie będziecie dawac zarabiać Szczakowiance to już jest historia ludzkości.Dobrze, że jesteście jedyna ekipą w Polsce która nie wchodzi na mecz, bo nie będzie dawać zarabiać przeciwnikom, bo jeśli każdy, by wychodził z takiego założenia jak Wy to kibiców gości, by na meczach nigdy nie było, no bo przecież kto będzie płacić za bilety jak pieniądze maja iść nie dla nas?!
P.S. Jaworznicka Gieksa u Was na sektorze

Trochę się różnie z kolegą poszalu według mnie gosci wraz z Górnikiem około 600 conajmniej fajnie się prezentują fajnie ultrasują , większośc przyjezdnych to Gornik, przyjadą to sie określą
Nas dzis mniej niż na innych meczach, dpoping w pierwszej polowie słabszy w drugiej trochę lepszy.
Mecz oczywiscie bez bluzgów z obu stron , pokojowa admosfera ze wiadomych względów.
nasi grajkowie graja słabo przegrywamy 1-3 ,mimo teraz czekamy na wyjazd na Jastrzębie ciekawe ile biletów dostaniemy,
bo opinie na temat są dość sprzeczne.
Nas dzis mniej niż na innych meczach, dpoping w pierwszej polowie słabszy w drugiej trochę lepszy.
Mecz oczywiscie bez bluzgów z obu stron , pokojowa admosfera ze wiadomych względów.
nasi grajkowie graja słabo przegrywamy 1-3 ,mimo teraz czekamy na wyjazd na Jastrzębie ciekawe ile biletów dostaniemy,
bo opinie na temat są dość sprzeczne.
-
Troche wiecej kolego 600-700 a nie 400 jak piszesztamish pisze:Właśnie wrociłem z meczu oto krotki opis
-
- ban
-
Nie będę z Tobą dyskutował, jak będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia, to priv.Kaligula pisze:To po c**** piszesz jak nie jestes zainteresowana strona?majcher pisze:Była na meczu. A o atrakcjach powrotu Polonii napiszą pewnie zainteresowane strony.zieLoNy1910 pisze:Była Polonia w Łowiczu?
A jak nie zauważyłeś, to właśnie nic nie napisałem.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
Już wróciłeś z Katowic?PetrocHemia pisze:Troche wiecej kolego 600-700 a nie 400 jak piszesztamish pisze:Właśnie wrociłem z meczu oto krotki opis

-
Nie mów, że z Waszej strony nie było mobilizacji bo sam na swojej stronie pisałeś, żeby namawiać ludzi z osiedli i szkół na derby i takie tam i nawet jakiś baner był.Zresztą sami kolesie od Was to mówili przed meczem.Co do Waszej liczby to też mi to wisi napisałem tylko, że dużo Was nie było.VJ pisze:
to jest moje pierwsze i ostatnie sprostowanie w tym temacie. bardzo prosze moderatorów by usuwali kolejne wpisy:
Nikt "halo" przed meczem nie robił, to Wy w opisach na gg mieliście "Vicia dziwko derby blisko", Wasz ziomek z Libiąża miał "W niedziele derby Jaworzna < chetny ? ? >" i tego typu nakręcanie sie. To WY na swoim forum zadawaliście pytania o naszą liczbe. Nasza strona na tydzień przed meczem została zamknięta, jedynie może z dwóch kolesi sie wychyliło i miało jakieś bluzgi w opisach z czego jeden z nich nie pokaże się już chyba na meczu.Więc nie gadaj mi bzdur że my jakieś "halo" robiliśmy wokół meczu.Dlaczego kasy nie mamy na Wasze A klasowe bileciki? nie Twój interes.
Druga sprawa:
Ja nie podawałem naszej liczby bo nie chce sie licytować czy było 50 czy 60 osób. Nie liczyłem bo mi to nie jest do szczęścia potrzebne. Nie będe również Wam wypominał że napisaliście sobie na stronie 800 widzów na meczu, co wg mojej opinii ni jak się ma z rzeczywistością.Na Waszym forum padła liczba w Waszym młynie od 60 osób w góre więc wcale nie taka rewelacyjna. Zapewnie tych frekwencji pojawi się jeszcze troszkę więc już teraz powtarzam że nie mam zamiaru sie licytować o ile osób było Was więcej. Gówno mnie to obchodzi. Dla Twojej informacji dodam, że wśród Nas znajdzie się jakiś sympatyk GKS i był on obecny na meczu. Byli też goście utożsamiający się z Ruchem i Wisłą. Jeden wielki c*** Ci do tego. Zrozum że sympatie do najstarszego jaworznickiego klubu czuje wielu fanów którzy kibicują różnym drużynom.Kiedyś regularnie jeździł z nami sympatyk Górnika Zabrze i goście z Zagłębia. Twoi koledzy po szalu 15 lat temu też jeździli na Victorie. Tyle.
A co do Gieksy to dobrze wiesz, że byli z Wami kolesie co są czy ocierają się o bojówkę Jaworznickiej Gieksy jeśli to tak można nazwać i z Victoria nie maja nic wspólnego, a nawet robili na Was akcję jeszcze nie tak dawno(patrz zimowy memoriał) i obijali Wam ryje.
-
-
Niestety na meczu nie bylem obecny bo w tej chwili przebywam zagranica info tel z meczu zresztą wrócą koledzy to napiszą.VT pisze:Już wróciłeś z Katowic?PetrocHemia pisze:Troche wiecej kolego 600-700 a nie 400 jak piszesztamish pisze:Właśnie wrociłem z meczu oto krotki opis
Ostatnio zmieniony 09.09.2007, 21:15 przez PetrocHemia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
No pewnie obiliscie nasKonwiktorska 6 pisze:Jeśli my jesteśmy obici po tym grillowaniu, to wy, mierząc tą samą miarą, jesteście połamaniTerror_BOSS pisze:Polonia obita przez fc Legi z Sochaczewa na stacji teresin-niepokalanoww uzyciu byl sprzet z obu stron!
![]()

-
Terror_BOSS pisze:No pewnie obiliscie nasKonwiktorska 6 pisze:Jeśli my jesteśmy obici po tym grillowaniu, to wy, mierząc tą samą miarą, jesteście połamaniTerror_BOSS pisze:Polonia obita przez fc Legi z Sochaczewa na stacji teresin-niepokalanoww uzyciu byl sprzet z obu stron!
![]()
skonczcie juz bo nawet smiach mi sie nie chce z tego dla twojej wiadomosci od nas tylko jeden malolat obity i jeden trafiony kamieniem to by bylo na tyle jesli chodzi o te "polamane" ofiary od nas

no, tak tak.

Idź, wylej sobie wiadro zimnej głowy na łeb i ochłoń troche, bo bujna wyobraźnia już ci rzeczywistość przysłania.

-
Gości z Turka koło 50 osób, coś tam się drą, ale słabo to było słychać.
Na sektorze było obecnych 4 dziadków z parasolkami, może do nich należał banner "Powiat turecki zawsze z Turem".
Nasz młyn spory, doping przez cały mecz, dość dobry. Nie prezentujemy oprawy żadnej. Bardzo deszczowa pogoda
4:0 dla Śląska
Na sektorze było obecnych 4 dziadków z parasolkami, może do nich należał banner "Powiat turecki zawsze z Turem".
Nasz młyn spory, doping przez cały mecz, dość dobry. Nie prezentujemy oprawy żadnej. Bardzo deszczowa pogoda

4:0 dla Śląska

-
Nigdy nie umiecie przyznac sie do porazki. Obiektywnie biorąc starcie na remis Legia nas zaatakowala ze sprzetem a my mielismy tylko ten sprzet ktorym nas obrzucili "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" po kilkunastu minutach kiedy wszyscy z Polonii wyskakuja z pociagu Legia sie zrywa od nas kilka rozbitych głow tak jak i zreszta po stronie Legii w tym napewno dwie osoby nieprzytomne znoszone przez swoich kolegow z pola walkiKonwiktorska 6 pisze:Terror_BOSS pisze:No pewnie obiliscie nasKonwiktorska 6 pisze: Jeśli my jesteśmy obici po tym grillowaniu, to wy, mierząc tą samą miarą, jesteście połamani![]()
skonczcie juz bo nawet smiach mi sie nie chce z tego dla twojej wiadomosci od nas tylko jeden malolat obity i jeden trafiony kamieniem to by bylo na tyle jesli chodzi o te "polamane" ofiary od nas
-
-
O miejscu zdarzenia napisal typ z sochaczewa, wiec nie warszawiak.Czyzynska Ferajna pisze:MAm jedno pytanie do Warszawiakow: Czy Wy jestescie z policji:)Czy tylko takich udajecie?
Podaliscie miejsce, ekwipunek wiec podajcie jeszcze nazwiska i bedzie klawo:)
Zdrowka zycze
Hutnik Nowa Huta Hooligans
Uważaj bo jeszcze psy beda was trzepac jutro na NH bo napisałeś " NHH ". Pffffffff

Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!
-
Komenda Stołecznej PolicjiSmOk_KsP pisze:O miejscu zdarzenia napisal typ z sochaczewa, wiec nie warszawiak.Czyzynska Ferajna pisze:MAm jedno pytanie do Warszawiakow: Czy Wy jestescie z policji:)Czy tylko takich udajecie?
Podaliscie miejsce, ekwipunek wiec podajcie jeszcze nazwiska i bedzie klawo:)
Zdrowka zycze
Hutnik Nowa Huta Hooligans
Uważaj bo jeszcze psy beda was trzepac jutro na NH bo napisałeś " NHH ". Pffffffff

a tak na serio to przestańcie już o tym gadać każdy ma swoją wersje i tyle zresztą jak zawsze w takich sytuacjach
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."
-
-
dlatego to było również do niegoSmOk_KsP pisze:Twoje sarkazmy tupu Komenda Stołeczna Policji sa dowodem twoich kompleksow jak sądze. A co do "gadania" to zwróć uwagę że to twój kolega po szalu ( z sochaczewa )zaczą temat.
już nawet nie można pożartować

"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,