Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Wszelkie pytania związane z tematem „Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...” proszę zadawać tutaj, aby nie robić burdelu w innych.
Sam mam dwa pytania odnośnie ostatnich zdobyczy
Pierwsze to czy flaga Cracovii która ostatnio wisiała na Wiśle (http://www.wislakrakow.com/www/picture/ ... rek/20.jpg)
jest tą która została stracona na ostatnim meczu w USA?
Po drugie. W jakich okolicznościach została stracona; bądź co bądź bardzo ładna flaga Podbeskidzia? [link]
Czyżby zmieniło się nastawienie kibiców BKS’u do lokalnego sąsiada? Wydaje mi się że dotąd traktowaliście Podbeskidzie z przymrużeniem oka i raczej nie mieli z waszej strony nieprzyjemności. Coś się pozmieniało w Bielsku??
Sam mam dwa pytania odnośnie ostatnich zdobyczy
Pierwsze to czy flaga Cracovii która ostatnio wisiała na Wiśle (http://www.wislakrakow.com/www/picture/ ... rek/20.jpg)
jest tą która została stracona na ostatnim meczu w USA?
Po drugie. W jakich okolicznościach została stracona; bądź co bądź bardzo ładna flaga Podbeskidzia? [link]
Czyżby zmieniło się nastawienie kibiców BKS’u do lokalnego sąsiada? Wydaje mi się że dotąd traktowaliście Podbeskidzie z przymrużeniem oka i raczej nie mieli z waszej strony nieprzyjemności. Coś się pozmieniało w Bielsku??

-
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
W dniu w którym fana dostała się w ręce chłopaków zza miedzy, odbywał się turniej młodzików BBTS Podbeskidzia i innych młodych drużyn.AtoMen pisze:W jakich okolicznościach została stracona; bądź co bądź bardzo ładna flaga Podbeskidzia? [link]
Dyrektor naszego klubu ( z którym mamy na pieńku od dłuższego czasu--->nawet mieliśmy protest na jednym z meczów) wszedł do naszego pomieszczenia w którym trzymamy flagi i wziął tą flagę bez naszej zgody (nikt od nas na tym turnieju nie był) wywiesił na płocie bez naszej zgody, "bo przyjechała telewizja i chciał zasłonić wolne miejsce na plocie". Niestety nie mamy swojego kantorka czy pomieszczenia na flagi musimy korzysrać z klubowych pomieszczeń.
Taka jest historia, nie mieliśmy nawet szans na to, żeby ja bronić. Od nas nikogo nie było na meczu...
pzdr
B.
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
O ile sie nie myle to Cidry stracily jedna fane(mozliwe, ze 2 !).P.B pisze:ja mam takie pytanie do kibicow Zaglebia Sosnowiec a mianowicie w poprzednim sezonie Ruch Radzionkow gral na Sarmacji Bedzin i wtedy Cidry stracily 2 flagi czy te flagi zostaly juz spalone czy czekaja na jakis konkretny mecz ?
Swoja droga to jeden z Nich ladnie poswiecil sie w [link] (szacunek dla Niego !).
Raczej napewno niezostaly spalone, chyba nawet niewisialy jeszcze w wiadomej pozycji na ludowym ?
-
1 mała wyjazdowka (herb z lwami po bokach)P.B pisze:ja mam takie pytanie do kibicow Zaglebia Sosnowiec a mianowicie w poprzednim sezonie Ruch Radzionkow gral na Sarmacji Bedzin i wtedy Cidry stracily 2 flagi czy te flagi zostaly juz spalone czy czekaja na jakis konkretny mecz ?

https://bannersapp.com/referral?code=Blaze1986
-
I na pewno wisiala na jakims meczu (pamietam, ze byla nawet tu na forum fotka), i chyba jednak (tak mi sie wydaje) splonela wowczas. Glowy jednak za te informacje nie dam.
A te skrzydła połamane, deszczem, ogniem wysmagane.
A te skrzydła jeszcze grają, jeszcze polskie pieśni znają.
A te skrzydła jak sztandary niepodległej starej wiary, jeszcze maja blask.
A te skrzydła okrwawione, w tylu bitwach poranione,
choć zmalały, spopielały, jeszcze siły nie straciły.
Jeszcze są jak dawniej były.
Jeszcze skrzydła dawnej chwały mogą unieść nas.
A te skrzydła jeszcze grają, jeszcze polskie pieśni znają.
A te skrzydła jak sztandary niepodległej starej wiary, jeszcze maja blask.
A te skrzydła okrwawione, w tylu bitwach poranione,
choć zmalały, spopielały, jeszcze siły nie straciły.
Jeszcze są jak dawniej były.
Jeszcze skrzydła dawnej chwały mogą unieść nas.
-
-
To może opowiedz coś jak skroiliście tą flagę. Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy, no a dwa - jak się kroi pół flagi to znaczy ze jednak jakiś opór musiał być. To nie są czasem flagi-własności klubu ?daniswa pisze:dodam tylko że w Siewierzu zostaje część zielonego fragmentu flagi przez co jest ona niestety w barwach narodowych...
[link]

-
Bo nie ma. Takich grup kibicow jak w Siewierzu u nas na Zaglebiu jest wiecej, jak chocby w Dabiu, Okradzionowie, Ujejscu, Psarach itd. Te druzyny posiadaja grupy kibicow (posiadaja tez swoje flagi, zazwyczaj w ilosci szt. - 1 ) , aczkolwiek nie sa to ekipy ktore sa zorganizowane na tyle, zeby nazwac je ekipami - sa to typowo piknikowi kibice. Tez jestem ciekaw w jakich okoliczosciach i przedewszystkim dlaczego, skrojone zostaly te flagi Przemszy...JSC pisze:Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy,

[link]
[link]

[link]

-
jeden z naszych potrafi sie unosić nad ziemią i tak to sie własnie odbyło tylko cicho, a skrojone zostały bo biedronki tak chciałyJSC pisze:To może opowiedz coś jak skroiliście tą flagę. Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy, no a dwa - jak się kroi pół flagi to znaczy ze jednak jakiś opór musiał być. To nie są czasem flagi-własności klubu ?daniswa pisze:dodam tylko że w Siewierzu zostaje część zielonego fragmentu flagi przez co jest ona niestety w barwach narodowych...
[link]
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Czyli Ty słabo wiesz co tam się działo i chciałeś sie po prostu tutaj wykazać. ok, dzięki, udało się ...daniswa pisze:jeden z naszych potrafi sie unosić nad ziemią i tak to sie własnie odbyło tylko cicho, a skrojone zostały bo biedronki tak chciałyJSC pisze:To może opowiedz coś jak skroiliście tą flagę. Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy, no a dwa - jak się kroi pół flagi to znaczy ze jednak jakiś opór musiał być. To nie są czasem flagi-własności klubu ?daniswa pisze:dodam tylko że w Siewierzu zostaje część zielonego fragmentu flagi przez co jest ona niestety w barwach narodowych...
[link]

-
napewno:CKSCZELADZ pisze:Bo nie ma. Takich grup kibicow jak w Siewierzu u nas na Zaglebiu jest wiecej, jak chocby w Dabiu, Okradzionowie, Ujejscu, Psarach itd. Te druzyny posiadaja grupy kibicow (posiadaja tez swoje flagi, zazwyczaj w ilosci szt. - 1 ) , aczkolwiek nie sa to ekipy ktore sa zorganizowane na tyle, zeby nazwac je ekipami - sa to typowo piknikowi kibice. Tez jestem ciekaw w jakich okoliczosciach i przedewszystkim dlaczego, skrojone zostaly te flagi Przemszy...JSC pisze:Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy,
a. masz rację
b. mylisz się, bo nie znasz się
c. poprostu ...... temat by go nie było
ja stawiam na odpowiedź c
Praktycznie każdy mój post jest żartem, więc nie bierz go na poważnie
-
poprostu chłopaki z Czeladzi najlepiej sie we wszystkim orientują tak tutaj jak i na forum Szczakowianki dlatego pewnie on lepiej wie i wszystko ci opowieJSC pisze:Czyli Ty słabo wiesz co tam się działo i chciałeś sie po prostu tutaj wykazać. ok, dzięki, udało się ...daniswa pisze:jeden z naszych potrafi sie unosić nad ziemią i tak to sie własnie odbyło tylko cicho, a skrojone zostały bo biedronki tak chciałyJSC pisze: To może opowiedz coś jak skroiliście tą flagę. Do wczoraj wydawało mi się ze w Siewierzu nie ma zorganizowanych kibiców Przemszy, no a dwa - jak się kroi pół flagi to znaczy ze jednak jakiś opór musiał być. To nie są czasem flagi-własności klubu ?

DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Kolegów po szalu prosze o nie komentowanie juz wydarzen jakie miały miejsce w Siewierzu !!! A co niektórym proponuje pilnowanie swojego podwórka
Bo najlepiej pisać o kimś jak samemu nie jest się ,,świętym''

A to czemu flagi zostały skrojone !! To jeśli sie napinali flagi zostały im zwinięte !! I tyle w tym temacie !!!

A to czemu flagi zostały skrojone !! To jeśli sie napinali flagi zostały im zwinięte !! I tyle w tym temacie !!!
-
A ile tych "chlopakow" z Czeladzi jest co sie tak wielce interesuje tym tematem? Czlowieku gdzie ty zyjesz, nie naginaj sobie rzeczywistosci...daniswa pisze: poprostu chłopaki z Czeladzi najlepiej sie we wszystkim orientują tak tutaj jak i na forum Szczakowianki dlatego pewnie on lepiej wie i wszystko ci opowie
Dowartosciowaliscie sie i jest ok.
[link]
[link]

[link]

-
Panie VJ z łaski swojej nie wypowiadaj się w temacie który nie dotyczy Twojej małej ciekawskiej osóbki.
A co do Twojej V-ki to niestety my was nie możemy skroić, bo nikt w szalikach waszego klubu nie chodzi po mieście to raz, a dwa już nie wspominając o tym, że nie stawiacie młynu to nie można was nawet uświadczyć na spotkaniach swojej drużyny. A o pojedynczych obiciach na mieście już nie wspominaj, bo atakując po 3 czy 4 jednego ze sprzętem, wcale nie jesteście wielkimi hools'ami. A telefony my odbieramy, tylko wy nie przychodzicie na umówione miejsca, więc panie wszystko wiedzący przestań pierdolić, że tak się wyrażę.
A co do Twojej V-ki to niestety my was nie możemy skroić, bo nikt w szalikach waszego klubu nie chodzi po mieście to raz, a dwa już nie wspominając o tym, że nie stawiacie młynu to nie można was nawet uświadczyć na spotkaniach swojej drużyny. A o pojedynczych obiciach na mieście już nie wspominaj, bo atakując po 3 czy 4 jednego ze sprzętem, wcale nie jesteście wielkimi hools'ami. A telefony my odbieramy, tylko wy nie przychodzicie na umówione miejsca, więc panie wszystko wiedzący przestań pierdolić, że tak się wyrażę.

-
Przestańcie już pierdolić, skroiliście jakąś śmieszną ekipkę a w zasadzie zabraliście bez większych oporów a już druga strona o wielkiej ekipie hools spod znaku Szczakowianki. Moda proszę o bana dla każdego kto się jeszcze w tym śmiesznym przejęciu flagi wypowie bo tego się już czytać nie da!!!! załatwcie to sobie na pw.
Dzieci neostrady!!

Dzieci neostrady!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-