Hokej Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Hokej Kibicowsko
Mecz mistrzów Polski zakończony bijatyką kibiców
W meczu testowym w Havirzovie miejscowy pierwszoligowy zespół Panthers przegrał z drużyną mistrza Polski, Podhale Nowy Targ 2:4. Sportowe widowisko zakończyło się bijatyką kibiców.
Jak poinformowała miejscowa policja - pięciu polskich kibiców zostało zatrzymanych. Zraniony został jeden z porządkowych i trzeba było go hospitalizować.
Pięciu cudzoziemców w wieku od 16 do 27 lat zostało umieszczonych w policyjnych celach. Jeden z nich, będący w stanie znacznego upojenia alkoholowego, został przewieziony do izby wytrzeźwień - poinformowała rzeczniczka miejscowej policji. Dodała, iż do awantury, sprowokowanej przez przyjezdnych kibiców, doszło pod koniec meczu. Interweniowały służby porządkowe, a jeden z nich, 56- letni porządkowy, został dotkliwie pobity i z licznymi obrażeniami został odwieziony do szpitala.
Mecz wygrała drużyna Podhala, m.in. demonstrując dobre przygotowanie fizyczne - zespół trenera Wiktora Pysza w Czechach jest na zgrupowaniu przed sezonem. Podhalanie swą wyższość okazali szczególnie w trzeciej tercji, wygranej 4:0.
Gospodarze meczu byli wyraźnie zaskoczeni przegraną. Przegrali - jak podkreśliła ich strona internetowa - z hokeistami z sąsiedniej Polski po raz pierwszy w historii klubu. Strona Podhala natomiast m.in. poinformowała, o tym, iż po przegranej organizatorzy meczu nie wywiązali się z wcześniejszych ustaleń, np. nie przygotowując kolacji.
W meczu testowym w Havirzovie miejscowy pierwszoligowy zespół Panthers przegrał z drużyną mistrza Polski, Podhale Nowy Targ 2:4. Sportowe widowisko zakończyło się bijatyką kibiców.
Jak poinformowała miejscowa policja - pięciu polskich kibiców zostało zatrzymanych. Zraniony został jeden z porządkowych i trzeba było go hospitalizować.
Pięciu cudzoziemców w wieku od 16 do 27 lat zostało umieszczonych w policyjnych celach. Jeden z nich, będący w stanie znacznego upojenia alkoholowego, został przewieziony do izby wytrzeźwień - poinformowała rzeczniczka miejscowej policji. Dodała, iż do awantury, sprowokowanej przez przyjezdnych kibiców, doszło pod koniec meczu. Interweniowały służby porządkowe, a jeden z nich, 56- letni porządkowy, został dotkliwie pobity i z licznymi obrażeniami został odwieziony do szpitala.
Mecz wygrała drużyna Podhala, m.in. demonstrując dobre przygotowanie fizyczne - zespół trenera Wiktora Pysza w Czechach jest na zgrupowaniu przed sezonem. Podhalanie swą wyższość okazali szczególnie w trzeciej tercji, wygranej 4:0.
Gospodarze meczu byli wyraźnie zaskoczeni przegraną. Przegrali - jak podkreśliła ich strona internetowa - z hokeistami z sąsiedniej Polski po raz pierwszy w historii klubu. Strona Podhala natomiast m.in. poinformowała, o tym, iż po przegranej organizatorzy meczu nie wywiązali się z wcześniejszych ustaleń, np. nie przygotowując kolacji.
-
-
Za wczesnie na taki temat bo hokej to dopieroza miesiac
ale ok! Odkad pamietam kibice Podhala zawsze plakali... a to ze ich "zbilismy". A to ze za duzo nas przyjechalo do nich, bo nie mogli nas "zbic" tylko zabic sie o swoje nogi, i tak cale zycie
Tak nas w Nowym Targu lubuja ze postanowili nam dac zakaz wchodzenia na hale ;P na caly rok chyba... jakos o 17 lutego 2006?
My bylismy w Havirzowie... balowalismy caly dzien i nam nic nie bylo
(moze dlatego ze nas bylo troche wiecej) ehhe Mielismy zgode z miejscowymi robic, takie melange sa na Czechach
Moim zdaniem jesli Banik rzeczywiscie dostarczyl im zywnosc na dolek to mega honorowo ! Jestem pelen podziwu...

My bylismy w Havirzowie... balowalismy caly dzien i nam nic nie bylo

Moim zdaniem jesli Banik rzeczywiscie dostarczyl im zywnosc na dolek to mega honorowo ! Jestem pelen podziwu...
-
-
reed pisze:no fany nie mial juz kto inny wiezc. co do zachowania Banika ok, co przywiezli przydalo sie, ale tutaj nagle temat ze odmowa ustawki itd., no sory ale nie ma co sie dziwic ...
dobra ale nie ma co tu gdybac, stracilismy fane i kilka szalow w glupi sposob, w glupich okolicznosciach, rzeczy od Banika przydaly sie i przedewszystkim mnie calkiem zaskoczyli ze zaraz po akcji przyjechali na komende przywiezc Nam na dolek te rzeczy![]()
a zakaz wejscia na Nasza hale to nie tylko Was obowiazuje tylko wszystkich kibicow przyjezdnych
Widac od razu ze nie bardzo interesujesz sie w sprawach poza sportowych, skoro takie rzeczy Cie dziwia. Zeby nie bylo nie pisze ze ja jestem wielki kmwtw ale wedlug mnie cała ta akcja na + Banika i jeszcze ladne zachowanie z tym jedzeniem.
UN-1946-IA rozmieszyłes mnie

szacunek...Tradycyjnie po meczu zostajemy trzymani w klatce, w tym momencie z nudów jedna część stoi w hali dopingując młodych hokeistów drużyny w białych koszulkach:-) natomiast druga grupa, stojąca na zewnątrz przewraca toi-toi’a, który później jakimś cudem zaczyna się palić, co powoduje interwencje strażaków. Gdy sytuacja wokół lodowiska zostaje opanowana, pojedynczo zostajemy wypuszczani z klateczki. Wynik: 10 osób od nas zostaje zawiniętych i spisanych za… chwdp!

-
a moze to ten wyjazd na ktorym podhale stalo pod hala udajac kozakow na mega kurwie chcieli w nas wjechac ;D i pouciekali za policjie...
a moze ten wyjazd co po meczu stoimy w klatce na zewnatrz i 500 osob rzuca w nas sniezkami? to jest mega kozazka akcja... sie wkurwilismy. Probowalismy sie jakos wydostac to podpalilismy kibel... myslelismy ze jak sie zacznie ostro kopcic to nas wypuszcza
niestety wyszlo na to ze dostalismy zakazy stadionowe... a podhale sie cieszy...
a moze ten wyjazd co po meczu stoimy w klatce na zewnatrz i 500 osob rzuca w nas sniezkami? to jest mega kozazka akcja... sie wkurwilismy. Probowalismy sie jakos wydostac to podpalilismy kibel... myslelismy ze jak sie zacznie ostro kopcic to nas wypuszcza

-
A co to ma do rzeczy ? Ja nie pisze o Podhalu tylko o WasUN-1946-IA pisze:a moze to ten wyjazd na ktorym podhale stalo pod hala udajac kozakow na mega kurwie chcieli w nas wjechac ;D i pouciekali za policjie...
a moze ten wyjazd co po meczu stoimy w klatce na zewnatrz i 500 osob rzuca w nas sniezkami? to jest mega kozazka akcja...sie wkurwilismy. Probowalismy sie jakos wydostac to podpalilismy kibel... myslelismy ze jak sie zacznie ostro kopcic to nas wypuszczaniestety wyszlo na to ze dostalismy zakazy stadionowe... a podhale sie cieszy...

-
-
Jesli nie jestem w temacie to mnie popraw ? Chyba ze prawda w oczy kole... Nie wiem zdaje mi sie ze do konca to nie wiesz o co mi chodzi, a chodz o Wasze relacje ktore przewaznie sa tak podkoloryzowane ze az czasem to nie da sie tego nie komentowac. Tyle . Nie zrozum mnie zle bo cieszy mnie i mysle ze nie tylko mnie fakt ze kibice Unii cokolwiek robia i ze wyjazd do Was juz nie jest tylko spokojna wycieczka tylko czasem wyluzujcie bo do najlepszych Wam troche brakuje
-
Moim zdaniem te relacje sa obiektywne... no a Ty masz inne zdanie! mozesz miec...
U nas skonczyl sie kryzys... Ekipa sie potrafi sie jednosczyc starzy z mlodymi i na odwrot.. i potrafimy sie zbierac w 3 dnii do Janowa w ponad 100 osob... Wydaje mi sie ze jestes z Tychow, ostatnio sie przekonaliscie ze u nas nie jest juz tak bezpiecznie... wiesz o co chodzi nie bede sie rozpisywal...
i dzieje sie to wszystko w momencie gdy klub upadl najnizej jak mogl... pukamy do bram i ligi ;/ Nieporozumienie 15 lat w finale a teraz przyszlo nam walczyc o utrzymanie
U nas skonczyl sie kryzys... Ekipa sie potrafi sie jednosczyc starzy z mlodymi i na odwrot.. i potrafimy sie zbierac w 3 dnii do Janowa w ponad 100 osob... Wydaje mi sie ze jestes z Tychow, ostatnio sie przekonaliscie ze u nas nie jest juz tak bezpiecznie... wiesz o co chodzi nie bede sie rozpisywal...

i dzieje sie to wszystko w momencie gdy klub upadl najnizej jak mogl... pukamy do bram i ligi ;/ Nieporozumienie 15 lat w finale a teraz przyszlo nam walczyc o utrzymanie
-
no to chyba Banik sie zachowal zajebiscie ze wam przyniesli picie i jedzenie na komende ?reed pisze:jak macie wierzyc w wersje wydarzen z onetu czy innych pismiarskich bzdet to one sa smieszne tak samo jak zachowanie Banika... Najpierw kroicie (i to glownie mloda i malo liczna ekipe), a potem na komendzie pojawia sie kilku gosci z Banika i przywozi Nam picie z jedzeniem![]()
![]()

Legia Warszawa
-
Po ponad 24 godzinach na dolku w Czechach mozna stwierdzic tak:
-jedzeniu chujowe
-Banik przynosi 6 dwulitrowych napojow i siatke zarcia- kiedy to przyniesli udalo mi sie tylko powiedziec Dzieki i znikneli- JESCZE RAZ WIELKE DZIEKI!!
-psy wpisuja w papierkach kwoty, ktore wydali na zarcie dla Nas a ... czestuja Nas tym co zostawil Banik!! Sa kombinatorzy!
Busem wraca 7 osob ekipy piknikowej. Flaga poszla w "gosci" i juz nic niczego nie zmieni. Same plusy dla Banika.
-jedzeniu chujowe
-Banik przynosi 6 dwulitrowych napojow i siatke zarcia- kiedy to przyniesli udalo mi sie tylko powiedziec Dzieki i znikneli- JESCZE RAZ WIELKE DZIEKI!!
-psy wpisuja w papierkach kwoty, ktore wydali na zarcie dla Nas a ... czestuja Nas tym co zostawil Banik!! Sa kombinatorzy!
Busem wraca 7 osob ekipy piknikowej. Flaga poszla w "gosci" i juz nic niczego nie zmieni. Same plusy dla Banika.
-
- ban
pod względem hools
Podhale zawsze coś zrobi i płaczą , poco brać flage na wyjazd jak się jedzie w kilka osób. Na meczach u Siebie są słownymi hoolsami
ostatnio to im po meczach najlepiej wyzywanie zawodników
wychodzi może myslą ze to kibice
?
Ultras Mieli ekipe nie powiem tylko ekipa zrezygnowała bo nie miał kto kibicować w młynie po 10 20 osób i wogole nie mogli dogadac się z drugą stroną w aspekcie przyśpiewek oprawy robili tylko na jednym sektorze.
mają chyba z 6 czy 7 flag moze nawet mniej ale jak bedą je brac na wyjazdy na który jadą w kilka osób to zawsze beda mieli 1 mniej i tyle na temat Mistrza Polski
Podhale zawsze coś zrobi i płaczą , poco brać flage na wyjazd jak się jedzie w kilka osób. Na meczach u Siebie są słownymi hoolsami
ostatnio to im po meczach najlepiej wyzywanie zawodników
wychodzi może myslą ze to kibice

Ultras Mieli ekipe nie powiem tylko ekipa zrezygnowała bo nie miał kto kibicować w młynie po 10 20 osób i wogole nie mogli dogadac się z drugą stroną w aspekcie przyśpiewek oprawy robili tylko na jednym sektorze.
mają chyba z 6 czy 7 flag moze nawet mniej ale jak bedą je brac na wyjazdy na który jadą w kilka osób to zawsze beda mieli 1 mniej i tyle na temat Mistrza Polski

-
- ban
-
Nie rozumiem tego calego halasu wobec tej sprawy. Banik zachowal sie tak, jak mial sie zachowac. Ci, ktorzy pisza, jaki to Banik jest z tego powodu honorowy etc, sa kumaci jak TVN.
Znam dziesiatki przykladow kiedy to po akcji wroga ekipa ( i to o wiele bardziej wroga niz Banik - Podhale) dostarcza oponentom jedzenie, czy picie. Roznia sie natomiast od Banika tym, ze nie oglaszaja tego wszem i wobec.
A do do odmowy ustawki, to pamietam jak banik1922ostrava pisal to samo, kiedy wg niego Pogon odmowila ustawki Sigmie w Olomuncu. Rzeczywistosc okazala sie o 180stopni inna.
Na koniec dodam, ze zarowna ekipa Banika jak i Podhala jest dla mnie obca.
Znam dziesiatki przykladow kiedy to po akcji wroga ekipa ( i to o wiele bardziej wroga niz Banik - Podhale) dostarcza oponentom jedzenie, czy picie. Roznia sie natomiast od Banika tym, ze nie oglaszaja tego wszem i wobec.
A do do odmowy ustawki, to pamietam jak banik1922ostrava pisal to samo, kiedy wg niego Pogon odmowila ustawki Sigmie w Olomuncu. Rzeczywistosc okazala sie o 180stopni inna.
Na koniec dodam, ze zarowna ekipa Banika jak i Podhala jest dla mnie obca.
-
Mozart takich przykładów jest bardzo dużo, ale po co się tym chwalić? Najcześniej słychać, że wroga ekipa np. podarowała ekipie kilka zgrzewek wody z powodu upału. Są przypadki, że wroga ekipa odbija na bijatyce wroga w swoje szeregi, żeby nie miał kłopotów na komisariacie, więc podarowanie komuś prowiantu jest normalne. Potraficie nawet ze zwykłego jedzenia robić niepotrzebne głupie dyskusje, które powinny dotyczyć...kibiców. Śmiesznie zaczyna się czytać ten temat. Podhale straciło flagę normalnie a Banik pokazał się z dobrej strony i tyle.mozart pisze:daj przyklad jak ktos kroi komus w polsce flage, a pozniej na komende zarcie zawozi...bo ja o czyms takim jeszcze nie slyszalem. chyba ze to tylko kmwtw i pdk
-
o takich przykladach wiem, ale chodzi mi konkretnie o takie zachowanie na dolku.Fighting Dragon Tokyo pisze:Mozart takich przykładów jest bardzo dużo, ale po co się tym chwalić? Najcześniej słychać, że wroga ekipa np. podarowała ekipie kilka zgrzewek wody z powodu upału. Są przypadki, że wroga ekipa odbija na bijatyce wroga w swoje szeregi, żeby nie miał kłopotów na komisariacie, więc podarowanie komuś prowiantu jest normalne. Potraficie nawet ze zwykłego jedzenia robić niepotrzebne głupie dyskusje, które powinny dotyczyć...kibiców. Śmiesznie zaczyna się czytać ten temat. Podhale straciło flagę normalnie a Banik pokazał się z dobrej strony i tyle.mozart pisze:daj przyklad jak ktos kroi komus w polsce flage, a pozniej na komende zarcie zawozi...bo ja o czyms takim jeszcze nie slyszalem. chyba ze to tylko kmwtw i pdk
Żyj...!
-
Gdzie ktos z Banika napisal o tym ze dostarczyli im żarcie na komende?? bo jakos jak [przegladam ten temat to widze ze "pochwalil sie" tym koles z NT...Olys pisze:
-
Olys: nie pisalem o tym, ze Pogon odmowila ustawke Sigmie. Pisalem o tym, ze Sigma po meczu oklepala /wg. nich/ 20 osobowa grupke Pogoni w parku, co zostalo jednak usuniete przez admina. Przyznaje, ze blednie napisalem o tym zdarzeniu , ze byla to "ustawka". Sigma ich spotkala przypadkowo po meczu i pokazali im , ze chca sie bic w parku, gdzie doszlo do bijatyki. To wersja Sigmy. Wogole mnie ten temat nie interesuje.
pozdro
pozdro
-
Szalk mnie trafia jak czytam posty niektórych z Was;/
Mówicie że UNIA jest słaba a tym czasem u nas odrodzenie. Byliśmy prawie wszędzie gdzie można było być jak nie wszędzie
Wyjazdy do Janowa w ponad 100 osób duży młyn na meczu z GKS plus akcja pod kasami niewątpliwie na naszym korzyść.w przyszłym sezonie może być jeszcze lepiej jeśli zaczniemy ultrasować w większym stopniu
My byliśmy w Harziwowie w 44 osoby i jakoś Banik nam nic nie zrobił(kwestia przypadku,mieli inne plany:)) tylko spotkaliśmy jakiś 2 typów dostali po głowach....
ale nie będę się wypowiadał szerzej na temat tego wyjazdu! A Hokej Kibicowsko w Polsce według mnie to tak się przedstawia
1.GKS Tychy
2.Zagłębie Sosnowiec
3.Unia/Polonia
4.Legia itd.
Według mnie Unia jest ekipą perspektywiczną i w przyszłym sezonie mogą przejść na kolejny stopień kibicowskiego "Poziomu" jeśli wśród ekipy będzie panowała wzajemna mobilizacja
Jeśłi ktoś ma jakieś wątpliwości to na youtubie jest trochę filmików z meczami Unii tymi u siebie i na Wyjeździe:)
Z Kibicowskimi Pozdrowieniami
KSU
Mówicie że UNIA jest słaba a tym czasem u nas odrodzenie. Byliśmy prawie wszędzie gdzie można było być jak nie wszędzie
Wyjazdy do Janowa w ponad 100 osób duży młyn na meczu z GKS plus akcja pod kasami niewątpliwie na naszym korzyść.w przyszłym sezonie może być jeszcze lepiej jeśli zaczniemy ultrasować w większym stopniu
My byliśmy w Harziwowie w 44 osoby i jakoś Banik nam nic nie zrobił(kwestia przypadku,mieli inne plany:)) tylko spotkaliśmy jakiś 2 typów dostali po głowach....

1.GKS Tychy
2.Zagłębie Sosnowiec
3.Unia/Polonia
4.Legia itd.
Według mnie Unia jest ekipą perspektywiczną i w przyszłym sezonie mogą przejść na kolejny stopień kibicowskiego "Poziomu" jeśli wśród ekipy będzie panowała wzajemna mobilizacja
Jeśłi ktoś ma jakieś wątpliwości to na youtubie jest trochę filmików z meczami Unii tymi u siebie i na Wyjeździe:)
Z Kibicowskimi Pozdrowieniami
KSU
-
co do rankingow proponuje je sobie odpuscic przed sezonem. po sezonie bedzie mozna powiedziec kto i jak sie zaprezentowal
a poki co moze zorientowani napisali by gdzie wpuszcza sie przyjezdnych na hale
z mojej strony napisze tyle, ze w Sanoku wpuszczamy wszystkich (przynajmniej takie zapowiedzi prezesa sie pojawialy w tamtym sezonie)
jak to u Was wyglada?
a poki co moze zorientowani napisali by gdzie wpuszcza sie przyjezdnych na hale
z mojej strony napisze tyle, ze w Sanoku wpuszczamy wszystkich (przynajmniej takie zapowiedzi prezesa sie pojawialy w tamtym sezonie)
jak to u Was wyglada?
STS SANOK!
-
GKS-u Katowice nawet pod uwagę nie wziąłpoljud pisze:KSU - Unia na równi z Polonią? Niestety ale nie bardzo i było tak od zawsze.

-
Jednak na meczach na których "wiedzą", że mają być to się pojawiają. Tak było na meczu z Naprzodem Janów (FC Ruch Chorzów).poljud pisze:Gieksa nie jest typowo hokejową ekipą, właściwie kibice tam się pojawiają, gdy są sukcesy, jak np w sezonie, gdy grali finał z Unią.Fighting Dragon Tokyo pisze:GKS-u Katowice nawet pod uwagę nie wziąłpoljud pisze:KSU - Unia na równi z Polonią? Niestety ale nie bardzo i było tak od zawsze.Fakt faktem, Katowiczanie mają kryzys hokejowy ale chyba Ci sami kibice chodzą na piłkę nożną i hokej, więc Unia za bardzo się ceni. Z tym Banikiem też się chwalą, że dwóch obili, ale gdyby Banik nie czaił się na Slezsky Opavę, to nie wiem czy wesoło by na tym forum pisali.
Polonia wręcz przeciwnie, tradycyjna polska ekipa.
-
Dokładnie wszystkie tego typu rankingi są o d..... rozbić.
Ale rozróżnijcie jedno : nie mozna patrzec tylko na nazwę, bo np taka Cracovia w poprzednim sezonie nie pokazała nic !! i napewno w takim rankingu była by niżej niż Unia czy Sanok. Podobnie jest z innymi ekipami.
Fighting Dragon Tokyo czy pojawieniem się fanów przypadkiem na jednym meczu uwazasz za hokejową ekipę?
Ale rozróżnijcie jedno : nie mozna patrzec tylko na nazwę, bo np taka Cracovia w poprzednim sezonie nie pokazała nic !! i napewno w takim rankingu była by niżej niż Unia czy Sanok. Podobnie jest z innymi ekipami.
Fighting Dragon Tokyo czy pojawieniem się fanów przypadkiem na jednym meczu uwazasz za hokejową ekipę?
-
Wypowiadam się tam, gdzie czuję się ogarnięty. Nie udaję kumatego, ale wymieniam swoje poglądy obiektywnym okiemVJ pisze:Fighting Dragon Tokyo - z kąd Ty jesteś ?
co temat to widze Ciebie i Twoje mądrości.

Ekipa hokejowa z Katowic, to przecież normalna ekipa hokejowa, która przeżywa obecny kryzys z powodu fatalnej sytuacji klubu, ale skoro z Ciebie pamiętliwy kibic, to chyba pamiętasz, że GKS kiedyś miał pełną halę oraz jeździł na wyjazdy. Dla mnie kryzys formy danej ekipy to normalka.Walker pisze:Dokładnie wszystkie tego typu rankingi są o d..... rozbić.
-
strach pomyslec co bedzie jak sie sezon zacznie... skoro juz teraz przydziela sie pozycje w rankingach
ponawiam pytanie:
gdzie mozna sie zjawic na wyjazdach?
Tychy pewnie niedostepne z powodu remontu, Cracovia watpie ze puszcza zorganizowane grupy...
najbardziej interesuje mnie sytuacja w Oswiecimiu (jak to w tym sezonie u was bedzie), Nowym Targu, Janowie i Bytomiu.

ponawiam pytanie:
gdzie mozna sie zjawic na wyjazdach?
Tychy pewnie niedostepne z powodu remontu, Cracovia watpie ze puszcza zorganizowane grupy...
najbardziej interesuje mnie sytuacja w Oswiecimiu (jak to w tym sezonie u was bedzie), Nowym Targu, Janowie i Bytomiu.
STS SANOK!
-
no jesli chodzi o rankingi to narazie nie mozna pisac kto lepszy kto gorszy...! Bedzie sezon to pogadamy...
Poprzedni sezon:
Wiadomo Tychy... Sosnowiec, Bytom, Oświęcim no i Sanok...
W Katowicach bylismy ostatni raz z 3 sezony temu...za czasow gdy byli w extraklasie, to nie mieli mlyna.. no chyba ze....
Teraz tez nic nie u nich nie dzieje na hokeju...
Cracovia-
na hokeju tez nic nie pokazuje, nigdzie nie jezdza... slaby poziom
Toruń i Stocznia
to nowo powstałe ekipy wiec trudno o nich pisac...
Krynica tez nigdzie nie jeździ i maja piknik...
Janów-
Slaba forma, strasznie kozaczyli ze oni do nas przyjeżdżają w liczbie do 10 max... a my sie nie odwazymy
no i dwa razy sie wybralismy w 50 i 100 osob. Caly mecz bluzgania na nas, sciagania flag, nastepnie wywieszanie na 10 min i znow sciaganie, bieganie po calej hali
Legia-
Chłopcy wiadac ze zaczeli dobrze sie bawic na meczach, oprawy ładne i godne uwagi!
Podhale- nic oprocz straty flagi w Hawirzowie nie pokazali... spadli na dno
Najbardziej na hokeju bola zakazy wyjazdowe, nie mozna do Tychow jechac do Sosnowca do Krakowa tez nie mozna bylo.... a gdzie mozna to sie jezdzi...
aha pytales czy mozna bedzie wchodzic normalnie do nas? Mysle ze tak... ale tego to tez nie mozna byc pewnym na 100%
Poprzedni sezon:
W Katowicach bylismy ostatni raz z 3 sezony temu...za czasow gdy byli w extraklasie, to nie mieli mlyna.. no chyba ze....

Cracovia-
Toruń i Stocznia
Janów-
Slaba forma, strasznie kozaczyli ze oni do nas przyjeżdżają w liczbie do 10 max... a my sie nie odwazymy

Legia-
Chłopcy wiadac ze zaczeli dobrze sie bawic na meczach, oprawy ładne i godne uwagi!

Najbardziej na hokeju bola zakazy wyjazdowe, nie mozna do Tychow jechac do Sosnowca do Krakowa tez nie mozna bylo.... a gdzie mozna to sie jezdzi...
aha pytales czy mozna bedzie wchodzic normalnie do nas? Mysle ze tak... ale tego to tez nie mozna byc pewnym na 100%
Ostatnio zmieniony 23.08.2007, 11:23 przez UN-1946-IA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jesli idzie o ostatni sezon to Krynica byla u nas 2 razy... ale z koncowka zdania juz musze sie zgodzic.UN-1946-IA pisze:no jesli chodzi o rankingi to narazie nie mozna pisac kto lepszy kto gorszy...! Bedzie sezon to pogadamy...
Poprzedni sezon:
Cracovia-
Toruń i Stocznia
Janów-
Slaba forma, strasznie kozaczyli ze oni do nas przyjeżdżają w liczbie do 10 max... a my sie nie odwazymyno i dwa razy sie wybralismy w 50 i 100 osob. Caly mecz bluzgania na nas, sciagania flag, nastepnie wywieszanie na 10 min i znow sciaganie, bieganie po calej hali
![]()
Legia-
w ostatnim sezonie z kolei Cracovii nie bylo u nas, ale we wczesniejszych sezonach pojawiali sie dosc regularnie, podobnie GKS Tychy.
no i Wy jeszcze byliscie u nas w zeszlym sezonie...
miejmy nadzieje ze ten bedzie bardziej obfity w wyjazdy zarowno nasze jak i innych do nas
STS SANOK!