Śrem- 5 obcokrajowców skatowali 2 Polaków.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Śrem- 5 obcokrajowców skatowali 2 Polaków.
Jak w tytule. Czterech z nich zostało na drugi dzień wypuszczonych z dołka, prokurator po wypłynięciu nagrań z pobicia powinien im zmienić zarzut na usiłowanie zabójstwa, a on ich wypuścił na wolność, jedyne konsekwencje jak na razie to dozór policji i zakaz opuszczania kraju(haha). Obcokrajowcy w tym kraju mogą robić co chcą, podobno pracowali w okolicy. Czy w mediach było o tym głośno? Oczywiście, że nie. Dwójka Polaków przebywa w szpitalu, jeden z nich który otrzymał cios tulipanem w szyję jest w ciężkim stanie. Podejrzewam że te malpy są znane w okolicy, Śrem to małe miasto, gdzie są Śremscy Fanatycy? Tak być w Polsce nie może, podobno to kibole mieli zapewnić bezpieczeństwo, a patrole obywatelskie w okolicy urządza jakiś dziwny podejrzany youtuber. Patologia, zwykli Polacy mają przejebane.
-
Re: Śrem- 5 obcokrajowców skatowali 2 Polaków.
Tzn. mi nie chodziło że powinni być obowiązkowo w tamtej chwili na miejscu, ale wyłapać tych beżowych po wypuszczeniu z dołka nie powinno być problemem. Przykre jest również to, że jak Polak zrobi jakaś głupotę typu kradzież jakiegoś bezwartościowego gówna to potrafią go trzymać miesiącami w areszcie,na obcokrajowcy prawie zabili dwóch Polaków i są na drugi dzień wypuszczani ze śmiesznymi zarzutami.
-
Chlopie w tym kraju czołowi ludzie z bojówki Lecha ochraniają pedofili a nie tam się będą przejmować Polakami.
-
-
To normalne chłopy i dla nich szacun, nie żadne typy z bojówek. I z tego co wiem to te tzw. patrole odbywały się w takich miastach jak Śrem, Kórnik czy Zaniemyśl, nie w Poznaniu(tam jest tylu imigrantów, że nigdzie ich specjalnie szukać nie trzeba), jego organizatorami ani pomysłodawcami nie byli niestety kibice.
-
a co ty sobie morde kibicami wycierasz, zrobiles cos kiedys dla nich? wstawiles sie za nimi kiedys? czy jestes kolejnym łbem co wczesniej wylewal na nich wiadro pomyj a jak sie cos wydarzy zlego polakowi to krzyczy gdzie ci kibice
-
Przecież to kibice od prawie 15 lat p*******, że obronią ten kraj więc co się przypierdalasz. Tak się składa, że ja też jestem kibicem tylko z trochę innego pokolenia niż obecne, które dochodzi/doszło do głosu na trybunach, natomiast w moim regionie jest spokój póki co (może dlatego, że region jest biedniejszy niż Wielkopolska) i oby tak zostało.
-
Tylko tacy “kibice” jak ty od prawie 15 lat p*******, że obronią ten kraj. Ruszaj na patrol obywatelu, moge ci podać adres gdzie napewno natkniesz sie na ludzi obcego pochodzenia i mam nadzieje ze podzielisz sie z nami swoimi dokonaniami.Baryła90s pisze: ↑12.09.2024, 01:13Przecież to kibice od prawie 15 lat p*******, że obronią ten kraj więc co się przypierdalasz. Tak się składa, że ja też jestem kibicem tylko z trochę innego pokolenia niż obecne, które dochodzi/doszło do głosu na trybunach, natomiast w moim regionie jest spokój póki co (może dlatego, że region jest biedniejszy niż Wielkopolska) i oby tak zostało.
-
-
Piękne i wzruszające, szczególnie ten ciągle poruszany szacunek do policji.
-
To wiesz gdzie siedzą i nie masz jaj z nimi ruszyć jak robią syf? My pilnujemy swoje podwórko, a to że tacy jak ty mają swoje podwórko w d**** to już wasza sprawa, dostaniecie w******* raz drugi to może się ogarniesz.Oden2 pisze: ↑12.09.2024, 12:56Tylko tacy “kibice” jak ty od prawie 15 lat p*******, że obronią ten kraj. Ruszaj na patrol obywatelu, moge ci podać adres gdzie napewno natkniesz sie na ludzi obcego pochodzenia i mam nadzieje ze podzielisz sie z nami swoimi dokonaniami.Baryła90s pisze: ↑12.09.2024, 01:13Przecież to kibice od prawie 15 lat p*******, że obronią ten kraj więc co się przypierdalasz. Tak się składa, że ja też jestem kibicem tylko z trochę innego pokolenia niż obecne, które dochodzi/doszło do głosu na trybunach, natomiast w moim regionie jest spokój póki co (może dlatego, że region jest biedniejszy niż Wielkopolska) i oby tak zostało.
-
Typie, to jest inicjatywa obywatelska zwykłych chłopaków z magazynow, a nie wielkich gangusów i sztywnych gitów (do pierwszego rozprucia się na komendzie). Idź tam lepiej poprzerzucaj ciapaków przez granicę z Cracovią albo ochraniaj pedofili z Lechem zamiast tu strugać prawilniaka
-
To samo chciałem napisać, szkoda że nie można edytować postów. Jeden się przypierdolil bo gadają coś o policji, a tak jak pisałem wcześniej, to nie żadni kibole tylko zwykłe chłopaki, którzy przynajmniej potrafią wyjść z jakąś inicjatywą. ku***, patrioci z trybun, na oprawach huczne hasła a w rzeczywistości zero jakiegokolwiek działania. Jeszcze chłop chce mi adres podać gdzie na jego rejonie ciapaci urzędują bo albo ma w d****, że na jego podwórku dzieją się takie rzeczy, albo mu się nie chce, albo po prostu mu to nie przeszkadza jak większości nowoczesnych kibiców, ale nikt za was porządku robić nie będzie . Każdy pilnuje swoje podwórko i nie będzie wyręczał jakichś typów z innych rejonów Polski, którzy z kilkoma brudasami nie dają sobie rady, albo po prostu im taki obecny stan rzeczy odpowiada, a będzie tylko gorzej.
-
Obecna kibolka to dno dla kasy zrobią wszystko i sprzedadza nawet swoich bez zajakniecia byle swoja dupe tylko ocalic ...no co zaprzeczycie? hehe
-
Inicjatywa obywatelska ma osiągnąć jakiś cel, a to coś to jest zwykła pokazówka na YouTube i obsrani przed rudym tylko pokazują że nic nie mogą. A co do mojej osoby wolę działać dla efektu, z którego jestem zadowolony, a nie pod publiczkę.krzycho_ASR pisze: ↑12.09.2024, 16:06Typie, to jest inicjatywa obywatelska zwykłych chłopaków z magazynow, a nie wielkich gangusów i sztywnych gitów (do pierwszego rozprucia się na komendzie). Idź tam lepiej poprzerzucaj ciapaków przez granicę z Cracovią albo ochraniaj pedofili z Lechem zamiast tu strugać prawilniaka
-
Ludzie śmiali się z Francuzów i Szwedów, że dali sobie tak wejść na głowę, a tymczasem u nas dzieje się dokładnie to samo.
Zawisza 1946
-
Kto ma minimum rozumu w głowie to już od dłuższego czasu zrozumiał, że u nas będzie wyglądać to tak samo, nie jesteśmy żadnym wyjątkowym narodem, powiem więcej "jesteśmy" głupsi bo widzimy co się dzieje w reszcie Europy, a robimy to samo co oni robili przez lata. Zmanipulowany naród do granic możliwości.
-
U nas dopiero zacznie się dziać.... ponoć dają 3 lata jak ukry przejmą ulice.
Ponoć są bardziej hermetyczni, nie jak u nas moda na "60" i życie jej król.
Już ponoć potrafią się szybko zebrać w większej liczbie.
Albo będziemy ich sługami za $ albo będziemy musieli się być jednością jako Polacy.
Ponoć są bardziej hermetyczni, nie jak u nas moda na "60" i życie jej król.
Już ponoć potrafią się szybko zebrać w większej liczbie.
Albo będziemy ich sługami za $ albo będziemy musieli się być jednością jako Polacy.
-
To już się dzieje z ukrami, robią co chcą na ulicach większych miast, szczególnie w Warszawie. Polskie ekipy robią z nimi interesy, za kilka lat przestępczość w Polsce to będą same ukry, gruzini i ciapaci, zresztą to już trwa, ale jeszcze nie na tak dużą skalę.
-
A ja doskonale pamiętam wojnę kibiców z rządami platformy i pamiętam co zwykli ludzie mówili i pisali o kibicach, bandyci i patologia, to były najłagodniejsze słowa, więc czemu wycieracie sobie gęby kibicami i czegoś oczekujecie? Nasz naród wybiera PoPis od lat na przemian, było wiadomo jaką prowadzą politykę imigracyjną, teraz są tego skutki. Druga sprawa, posiłkując się Wikipedią, Śrem ma niecałe 30k ludzi, to chyba znajdą się zwykłe chłopaki które ogarną kolorowych, do czego wam kibice?
-
Ci normalni też mają zainteresowania , żużel,rugby, tenis,ping pong....
-
Powinni powrócić Skinheady wtedy było by pięknie, glany, czerwone szelki to były czasy i pasem by się napierd***ło te małpy. White Pride ! Trzy razy za Polskę trzy razy za kraj....
-
Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
-
Macie zdrowo najebane w główkach z tymi ukrami. Żyją w Polsce w dużej ilości od 10-15 lat, zapierdalają aż miło, nie robią większych problemów. Gamonie, to napływ kolorowych jest zagrożeniem dla naszych żon, dzieci. Oni stanowią realny problem sprute mózgi.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
-
Tak ? A co powiesz o ukraincu paradujacym ostatnio z bronia na balkonie na jednym z Warszawskich osiedli pelnym ludzi i dzieci? Czy zdajesz sobie sprawe z tego ile przyjedzie ludzi z ukrainy ze stresem pourazowym i pod bronia i nie beda wcale przyjaznie do nas nastawieniMDT0000 pisze: ↑13.09.2024, 05:44Macie zdrowo najebane w główkach z tymi ukrami. Żyją w Polsce w dużej ilości od 10-15 lat, zapierdalają aż miło, nie robią większych problemów. Gamonie, to napływ kolorowych jest zagrożeniem dla naszych żon, dzieci. Oni stanowią realny problem sprute mózgi.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
-
Słuchaj nie każdy Ukrainiec jest banderowcem ale każdy banderowiec jest Ukraińcem. Nie wszyscy Ukraińcy są wrogo nastawieni do Polski i Polków i to fakt, nie mam nic do normalnych ludzi. Ale każdy banderowiec nienawidzi Polaków bardziej niż ruskich. Weź obczaj co się dzieje na Ukrainie, następuje odrodzenie banderyzmu, banderyzm jest uznany za religie narodową i na tym budują tożsamość. Jeśli jesteś tak tępy żeby nie rozumieć do czego to doprowadzi to nic nie poradzę.MDT0000 pisze: ↑13.09.2024, 05:44Macie zdrowo najebane w główkach z tymi ukrami. Żyją w Polsce w dużej ilości od 10-15 lat, zapierdalają aż miło, nie robią większych problemów. Gamonie, to napływ kolorowych jest zagrożeniem dla naszych żon, dzieci. Oni stanowią realny problem sprute mózgi.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
Widzisz tylko zagrożenie w ciapatych i słusznie, ja też widzę, natomiast widzę również zagrożenie ze strony odradzającego się nazi-banderyzmu na Ukrainie, dodaj właśnie to co pisałem w cytowanym przez Ciebie poście i zobaczysz co się będzie działo na Polskich ulicach.
Kto zna trochę historii to zrozumie o czym piszę, genów bękartów banderowskich nie zmienisz.
-
Masz 100% racji w tym co piszesz. Sęk w tym, że banderowcy na razie siedzą na Ukrainie daleko od nas, jest ich mało, prędzej czy później zaczną się wykrwawiać na wojnie czy tego chcą czy nie. To nie oni są największą dziczą, która będzie chodzić w grupach po miastach i miasteczkach, to nie oni będą handlować dragami, kobietami czy dziećmi. Żyjemy obecnie w kraju w którym każde przęstepstwo kolorowych będzie tuszowane byle było ich jak najwięcej i mogli niszczyć bezpieczeństwo Polski. Stąd tez uważam, że trzeba skupić na jednym wrogu, a nie kilku na raz.quovadis pisze: ↑13.09.2024, 07:59Słuchaj nie każdy Ukrainiec jest banderowcem ale każdy banderowiec jest Ukraińcem. Nie wszyscy Ukraińcy są wrogo nastawieni do Polski i Polków i to fakt, nie mam nic do normalnych ludzi. Ale każdy banderowiec nienawidzi Polaków bardziej niż ruskich. Weź obczaj co się dzieje na Ukrainie, następuje odrodzenie banderyzmu, banderyzm jest uznany za religie narodową i na tym budują tożsamość. Jeśli jesteś tak tępy żeby nie rozumieć do czego to doprowadzi to nic nie poradzę.MDT0000 pisze: ↑13.09.2024, 05:44Macie zdrowo najebane w główkach z tymi ukrami. Żyją w Polsce w dużej ilości od 10-15 lat, zapierdalają aż miło, nie robią większych problemów. Gamonie, to napływ kolorowych jest zagrożeniem dla naszych żon, dzieci. Oni stanowią realny problem sprute mózgi.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
Widzisz tylko zagrożenie w ciapatych i słusznie, ja też widzę, natomiast widzę również zagrożenie ze strony odradzającego się nazi-banderyzmu na Ukrainie, dodaj właśnie to co pisałem w cytowanym przez Ciebie poście i zobaczysz co się będzie działo na Polskich ulicach.
Kto zna trochę historii to zrozumie o czym piszę, genów bękartów banderowskich nie zmienisz.
-
Cztery głowy na Woli, 3 na Ursusie. We Wrocławiu udaremniony w ostatniej chwili zamach terrorystyczny. Takie tam z kilku ostatnich miesięcy.MDT0000 pisze: ↑13.09.2024, 05:44Macie zdrowo najebane w główkach z tymi ukrami. Żyją w Polsce w dużej ilości od 10-15 lat, zapierdalają aż miło, nie robią większych problemów. Gamonie, to napływ kolorowych jest zagrożeniem dla naszych żon, dzieci. Oni stanowią realny problem sprute mózgi.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
[link]
Tylko w 2022 roku skazano 37 tysięcy Ukraińców. Teraz nie wiadomo, bo statystyki są ukrywane w trosce o interes bandytów.
"Nie robią większych problemów."
xDD
-
Masz racje banderowcy się wykrwawiają na froncie, ale rosną też nowe pokolenia banderowców, młode łepki które właśnie teraz są hodowane przez rząd ukraiński. Oni wyrastają teraz na banderyzmie który stał się religią narodową, ich tożsamością. I to nie jest przypadek że Izrael, USA, GB i inne mocarstwa nie widzą nazizmu na Ukrainie. Oni go hodują, pytanie po co? Moim zdaniem żeby w odpowiednim momencie użyć banderowców przeciwko Polakom. Tak jak nazisci w latach '30 byli hodowani przez amerykańskie żydowstwo.MDT0000 pisze: ↑13.09.2024, 08:54Masz 100% racji w tym co piszesz. Sęk w tym, że banderowcy na razie siedzą na Ukrainie daleko od nas, jest ich mało, prędzej czy później zaczną się wykrwawiać na wojnie czy tego chcą czy nie. To nie oni są największą dziczą, która będzie chodzić w grupach po miastach i miasteczkach, to nie oni będą handlować dragami, kobietami czy dziećmi. Żyjemy obecnie w kraju w którym każde przęstepstwo kolorowych będzie tuszowane byle było ich jak najwięcej i mogli niszczyć bezpieczeństwo Polski. Stąd tez uważam, że trzeba skupić na jednym wrogu, a nie kilku na raz.quovadis pisze: ↑13.09.2024, 07:59Słuchaj nie każdy Ukrainiec jest banderowcem ale każdy banderowiec jest Ukraińcem. Nie wszyscy Ukraińcy są wrogo nastawieni do Polski i Polków i to fakt, nie mam nic do normalnych ludzi. Ale każdy banderowiec nienawidzi Polaków bardziej niż ruskich. Weź obczaj co się dzieje na Ukrainie, następuje odrodzenie banderyzmu, banderyzm jest uznany za religie narodową i na tym budują tożsamość. Jeśli jesteś tak tępy żeby nie rozumieć do czego to doprowadzi to nic nie poradzę.
Historia lubi się powtarzać i nie ma nic nowego pod słońcem.
-
Ten absurdalny KRETYNIZM przebija wszystkie twoje kretynizmy .... ale że co sami sobie swoich zabójców wyhodowali ... serio ? ... a potem przeznaczyli miliardy dolarów na produkcje broni dla Europy i Rosji żeby ich zniszczyć hehe ... już nie wspominając że zginęło kilkaset tysięcy żołnierzy amerykańskich ... skąd takie wynalazki się biorą ?
-
ciapak pobije polaka - pouczenie, zawiasy maks
polak ciapaka - bezwzgledna pucha
tyle w temacie powodzenia patroli obywatelskich
polak ciapaka - bezwzgledna pucha
tyle w temacie powodzenia patroli obywatelskich
-
Ty strasznie wystraszony jesteś. U mnie na rejonie większych problemów nie robią, a ci którzy robili dostali na pysk i są spokojni. Myślę, że większym problemem są kolorowi z Afryki czy Azji, są to osobniki obce nam kulturowo i chcą swoje zwyczaje wprowadzać u nas w kraju.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
-
Dokładnie na Śląsku nic poważnego się nie dzieje nic nie widac i nie słychać kłopotów nikt z Ukraińcami nie ma.Pitfas pisze: ↑13.09.2024, 15:14Ty strasznie wystraszony jesteś. U mnie na rejonie większych problemów nie robią, a ci którzy robili dostali na pysk i są spokojni. Myślę, że większym problemem są kolorowi z Afryki czy Azji, są to osobniki obce nam kulturowo i chcą swoje zwyczaje wprowadzać u nas w kraju.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.
Dużo dziwnych ludzi z Armenii, Mołdawi , Afryki, Hindusi to niepokoi.
-
Jak już to "5-ciu obcokrajowców skatowAŁO 2-óch Polaków".Baryła90s pisze: ↑11.09.2024, 19:45Jak w tytule. Czterech z nich zostało na drugi dzień wypuszczonych z dołka, prokurator po wypłynięciu nagrań z pobicia powinien im zmienić zarzut na usiłowanie zabójstwa, a on ich wypuścił na wolność, jedyne konsekwencje jak na razie to dozór policji i zakaz opuszczania kraju(haha). Obcokrajowcy w tym kraju mogą robić co chcą, podobno pracowali w okolicy. Czy w mediach było o tym głośno? Oczywiście, że nie. Dwójka Polaków przebywa w szpitalu, jeden z nich który otrzymał cios tulipanem w szyję jest w ciężkim stanie. Podejrzewam że te malpy są znane w okolicy, Śrem to małe miasto, gdzie są Śremscy Fanatycy? Tak być w Polsce nie może, podobno to kibole mieli zapewnić bezpieczeństwo, a patrole obywatelskie w okolicy urządza jakiś dziwny podejrzany youtuber. Patologia, zwykli Polacy mają przejebane.
Chyba, że pieszej jako jeden z tych pięciu.
Szanujmy własny język.
-
Adamowski pisze: ↑13.09.2024, 16:16Jak już to "5-ciu obcokrajowców skatowAŁO 2-óch Polaków".Baryła90s pisze: ↑11.09.2024, 19:45Jak w tytule. Czterech z nich zostało na drugi dzień wypuszczonych z dołka, prokurator po wypłynięciu nagrań z pobicia powinien im zmienić zarzut na usiłowanie zabójstwa, a on ich wypuścił na wolność, jedyne konsekwencje jak na razie to dozór policji i zakaz opuszczania kraju(haha). Obcokrajowcy w tym kraju mogą robić co chcą, podobno pracowali w okolicy. Czy w mediach było o tym głośno? Oczywiście, że nie. Dwójka Polaków przebywa w szpitalu, jeden z nich który otrzymał cios tulipanem w szyję jest w ciężkim stanie. Podejrzewam że te malpy są znane w okolicy, Śrem to małe miasto, gdzie są Śremscy Fanatycy? Tak być w Polsce nie może, podobno to kibole mieli zapewnić bezpieczeństwo, a patrole obywatelskie w okolicy urządza jakiś dziwny podejrzany youtuber. Patologia, zwykli Polacy mają przejebane.
Chyba, że piszesz jako jeden z tych pięciu.
Szanujmy własny język.
-
Przecież to jest oczywiste, że ktoś tym steruje i daje przyzwolenie. To samo było w Medyce. Gdyby nie kibice to cała szarańcza by przeszła bez rozgłosu, Niemcy lub Francja powiedziały, że tak ma być i koniec dyskusji. Zabrali się kibice to wywieźli ich dalej- gdzie? Nie wiadomo. Polski nie ma, nie mamy nic do powiedzenia i zarówno wojsko i policja ma z góry ustalone co mają robić, czego nie. Szopka. Zaraz wraca covid, temat granic ucichł.
-
Taka to nasza „niepodległość”.berserkergang pisze: ↑13.09.2024, 16:48Przecież to jest oczywiste, że ktoś tym steruje i daje przyzwolenie. To samo było w Medyce. Gdyby nie kibice to cała szarańcza by przeszła bez rozgłosu, Niemcy lub Francja powiedziały, że tak ma być i koniec dyskusji. Zabrali się kibice to wywieźli ich dalej- gdzie? Nie wiadomo. Polski nie ma, nie mamy nic do powiedzenia i zarówno wojsko i policja ma z góry ustalone co mają robić, czego nie. Szopka. Zaraz wraca covid, temat granic ucichł.
Zawisza 1946
-
Pisałem z telefonu i słownik zmienił skatowali na skatowało,a nie można edytować postów. Dobra wróćmy do tematu.Adamowski pisze: ↑13.09.2024, 16:26Adamowski pisze: ↑13.09.2024, 16:16Jak już to "5-ciu obcokrajowców skatowAŁO 2-óch Polaków".Baryła90s pisze: ↑11.09.2024, 19:45Jak w tytule. Czterech z nich zostało na drugi dzień wypuszczonych z dołka, prokurator po wypłynięciu nagrań z pobicia powinien im zmienić zarzut na usiłowanie zabójstwa, a on ich wypuścił na wolność, jedyne konsekwencje jak na razie to dozór policji i zakaz opuszczania kraju(haha). Obcokrajowcy w tym kraju mogą robić co chcą, podobno pracowali w okolicy. Czy w mediach było o tym głośno? Oczywiście, że nie. Dwójka Polaków przebywa w szpitalu, jeden z nich który otrzymał cios tulipanem w szyję jest w ciężkim stanie. Podejrzewam że te malpy są znane w okolicy, Śrem to małe miasto, gdzie są Śremscy Fanatycy? Tak być w Polsce nie może, podobno to kibole mieli zapewnić bezpieczeństwo, a patrole obywatelskie w okolicy urządza jakiś dziwny podejrzany youtuber. Patologia, zwykli Polacy mają przejebane.
Chyba, że piszesz jako jeden z tych pięciu.
Szanujmy własny język.
-
Tak dokładnie, weź poczytaj kto udzielał kredytów hitlerowi na zbrojenia w latach '30. Doinformuj się. Na tym polega biznes na najwyższych szczeblach żydowsko bankierskich. Kontrolować obie strony konfliktu i zarabiać na wszystkim. Te kilkaset tysięcy amerykańskich żołnierzy to myślisz że kogoś tam na górze obchodziło? Przecież to plebs walczy a nie ci co to sponsorują.Krasa pisze: ↑13.09.2024, 10:35Ten absurdalny KRETYNIZM przebija wszystkie twoje kretynizmy .... ale że co sami sobie swoich zabójców wyhodowali ... serio ? ... a potem przeznaczyli miliardy dolarów na produkcje broni dla Europy i Rosji żeby ich zniszczyć hehe ... już nie wspominając że zginęło kilkaset tysięcy żołnierzy amerykańskich ... skąd takie wynalazki się biorą ?
Widzisz, prawda ci się w głowie nie mieści, żyjesz jakąś propagandą.
Weź rozkmiń kto stworzył komunizm i kto sponsorował przewrót listopadowy oraz obalenie caratu. Chłopie jak nie odrobisz lekcji z historii to będziesz w czarnej d**** i dziś też nic nie zrozumiesz co się dzieje.
-
Nie jestem wystraszony, raczej patrzę chłodno na wszystko i staram się być obiektywny. Teraz jeszcze większego problemu nie ma i się zgadzam z Tobą, tak jak z ciapatymi nie ma jeszcze większych problemów. Zobaczysz jak się zmieni sytuacja gdy wojna się skończy, jak wrócą do swoich rodzin banderowcy z frontu, jak się tu zorganizują. Jesteś chyba świadomy że broń płynie strumieniem z Ukrainy. Problemy dopiero przed nami, to samo jak przybędzie ciapatych. Wszystko przed nami.Pitfas pisze: ↑13.09.2024, 15:14Ty strasznie wystraszony jesteś. U mnie na rejonie większych problemów nie robią, a ci którzy robili dostali na pysk i są spokojni. Myślę, że większym problemem są kolorowi z Afryki czy Azji, są to osobniki obce nam kulturowo i chcą swoje zwyczaje wprowadzać u nas w kraju.quovadis pisze: ↑12.09.2024, 20:07Przyjadą banderowcy jak się wojna skończy to będzie eldorado. Uzbrojeni, wyszkoleni z doświadczeniem bojowym + stres pourazowy (od tego będą im wyroki spadać). Powodzenia mefedronowi gangsterzy z instagrama. Kto poważniejszy to już się z ukrami układa, przecież ruble nie śmierdzą... Idą ciekawe czasy.