Odpowiedz
Tytuł:
Re: TUTAN Z BYTOMIA
Normalna
Przegląd tematu
Zakaz 60 pisze: ↑19.08.2024, 03:13[youtube][/youtube]Mieszkam w Rotterdamie gdzie mieszka niejaki Janusz Gałązka przedstawiający się jako "TUTI" członek Desperados.
Z tego co wiem to zwykła pała "TUTAN"
Nienawidzę takich nie bójmy się tego powiedzieć KONFIDENTÓW JEBANYCH no k**** jak on ta 60 bez mózgu no jeba.. DEBIL
Bo z tego co wiem to po zajebaniu szpagatu to on teraz nie jest TUTAN tylko TUTI ---
ADRES
2'de Carnissestraat
3083JE
ROTTERDAM
On się tutaj przedstawia jako elitarny członek środowiska stadionowego. A wygląda jakby chodził z DILDUSEM w d**** . Według mnie nie można pozwalać na coś takiego.
Serio ta KUR.. wyciera sobie morde Dobrymi Chłopakami
NIECH LUDZIE WIEDZĄ Z JAKĄ KU... DO CZYNIENIA MAJĄ...
[youtube][youtube][/youtube][/youtube]
j**** KONFIDENTÓW
Szczerze nikomu źle nie życzę ale mu obetną ręce i nogi tylko po to żeby jedyne co mógł jeść to tylko i wyłącznie sok z c***.. którym będzie miał zajęty ryj po wieczność.
Pozdrawiam
"Zakaz 60"
Opcje
Wyłącz BBCode
Wyłącz przetwarzanie odnośników
Dołącz podpis (podpis można zmienić w panelu zarządzania kontem)
Powiadamiaj mnie o nowych postach w tym temacie
Rozwiń widokPrzegląd tematu: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
TUTAN Z BYTOMIA
autor: Zakaz 60 » 24 min temu
[youtube][/youtube]Mieszkam w Rotterdamie gdzie mieszka niejaki Janusz Gałązka przedstawiający się jako "TUTI" członek Desperados.
Z tego co wiem to zwykła pała "TUTAN"
Nienawidzę takich nie bójmy się tego powiedzieć KONFIDENTÓW JEBANYCH no k**** jak on ta 60 bez mózgu no jeba.. DEBIL
Bo z tego co wiem to po zajebaniu szpagatu to on teraz nie jest TUTAN tylko TUTI ---
ADRES
2'de Carnissestraat
3083JE
ROTTERDAM
On się tutaj przedstawia jako elitarny członek środowiska stadionowego. A wygląda jakby chodził z DILDUSEM w d**** . Według mnie nie można pozwalać na coś takiego.
Serio ta KUR.. wyciera sobie morde Dobrymi Chłopakami
NIECH LUDZIE WIEDZĄ Z JAKĄ KU... DO CZYNIENIA MAJĄ...
[youtube][youtube][/youtube][/youtube]
j**** KONFIDENTÓW
Szczerze nikomu źle nie życzę ale mu obetną ręce i nogi tylko po to żeby jedyne co mógł jeść to tylko i wyłącznie sok z c***.. którym będzie miał zajęty ryj po wieczność.
PS
Bardzo proszę o powielenie tego posta na różnych forach stadionowych nie tylko w Polsce ponieważ większość tych
NIE POZWÓLMY NA TO BO NAS KUR... JAK TA BYTOMIA SPRZEDADZĄ ZA GARŚĆ MAKU... JAK TEN KRAKERS wyżej wymieniony
[youtube][/youtube]
Pozdrawiam
"Zakaz 60"