Euro 24
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Euro 24
Siema, kilka pytań odnośnie meczu z Austrią.
Wiadomo jakie sektory Polski młyn w Berlinie ?
Będzie organizowany jakiś przemarsz na stadion?
Czy będzie możliwość przejścia na sektor bliżej Polaków jeśli akurat moje bilety mają chujowe miejsca ?
Z tego co się dowiedziałem bęben można wnieść, ale musi być przezroczysty, bądź trzeba będzie go otworzyć, aby pokazać że jest pusty w środku.
Czy będzie możliwość przejścia na sektor bliżej Polaków jeśli akurat moje bilety mają chujowe miejsca ?
Z tego co się dowiedziałem bęben można wnieść, ale musi być przezroczysty, bądź trzeba będzie go otworzyć, aby pokazać że jest pusty w środku.
-
Re: Euro 24
Może nie koniecznie odnośnie tematu bo to mecz towarzyski... Oglądam sobie mecz Polska - ukraina... Powinno tam odrazu na wejście polecieć " jazda z k******... " Ale jest jak jest , to narodowy
-
Za bramka widoczna flaga "Ultras Polska"
Cos wiecej? To nowa "grupa" na reprezentacji?
Cos wiecej? To nowa "grupa" na reprezentacji?
-
-
Nie wiem po co ta flaga zawisła jak nie ma na tych sektorach kiboli tworzących doping ?? Niech najpierw będą zarezerwowane dla nas te sektory jeśli jest taki zamysł ,a później wieszać taką flagę ,bo co najmniej dziwnie to wygląda jak za taką flagą siedzą pikole ;)habziu pisze: ↑07.06.2024, 21:46Fanpage Ultras Polska '23 na Facebooku:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090396723142
-
Ponawiam pytanie odnośnie biletów na mecz z Holandią w Hamburgu. Czy jest może ktoś z NORMALNYCH kibiców, kto ma do sprzedania bilet na mecz po normalnej cenie? Odbiór w Hamburgu w dniu meczu. Proszę o kontakt przez prywatną wiadomość.
-
Czy przed meczem w Hamburgu planowana jest jakaś wspólna zbiórka ?
-
Jeśli masz te najtańsze bilety za bramką po 30 euro tak jak ja to myślę, że podział miejsc był tak dobierany żeby Polacy byli mniej więcej w jednej grupie. Nie wiem jak sprawa wygląda z droższymi biletami. Nie wyobrażam sobie żeby stać z ziomkami między Austriakami.RZ1946 pisze: ↑31.05.2024, 23:26Siema, kilka pytań odnośnie meczu z Austrią.
-
Ledwo otwarli rejestrację i już wysyp pokemonów ...
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Które sektory są polskie na stadionie HSV ? Tam gdzie młyn ma HSV ? Czy druga strona ?
-
-
Jeśli dotknął cię mój post to znaczy, że był między innymi o tobie. Kibice.net to nie portal randkowy, także dewiancie trzymaj klawiaturę ode mnie z daleka bo nie zwykłem rozmawiać z ludźmi twojego pokroju, ale bądź spokojny rejestracja ponownie otwarta więc zaraz znajdziesz kolegów z którymi znajdziesz wspólny temat. Nie odpisuj nawetmaczetatata pisze: ↑14.06.2024, 23:10Wstaw swoje zdjęcie zobaczymy czy się ty kwalifikujesz do Polish hooligans.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
-
Właśnie kupiłem 2 maja w tej ostatniej puli za 45e i mam 14.2 sektor, pytanie brzmi który sektor jest fanfirst. Osobiście mam nadzieję przedostać się jakoś bliżej młyna jeśli będzie po drugiej stronie, tylko c*** wie czy będzie taka możliwość.nieproszeni goście pisze: ↑12.06.2024, 07:19Jeśli masz te najtańsze bilety za bramką po 30 euro tak jak ja to myślę, że podział miejsc był tak dobierany żeby Polacy byli mniej więcej w jednej grupie. Nie wiem jak sprawa wygląda z droższymi biletami. Nie wyobrażam sobie żeby stać z ziomkami między Austriakami.RZ1946 pisze: ↑31.05.2024, 23:26Siema, kilka pytań odnośnie meczu z Austrią.
Jakieś grupy jadą i organizują przemarsz ? Elegancko to wyglądało w 2016, może tutaj też coś się dzieje, prosiłbym o odpowiedź na priv bądź tutaj.
Dostałem tylko informacje że o 14 chcą się zbierać jakieś typy z bębnem pod strefa kibica (brama brandenburska) a następnie metrem na stadion (koło 16:00)
-
Albania też gra w Dortmundzie? (:
-
Tak, grają w Dortmundzie. Wczoraj w meczu Niemcy - Szkocja zajebiście wyszedł Szkotom hymn, naprawdę godnie. Podczas meczu mieli lepsze momenty ale ogólnie bez szału, szczególnie ze strony gospodarzy.
-
Odpowiedź jest bardzo prosta. Wchodząc na stronę UEFA podczas losowania biletów można było wybrać kraj, któremu się kibicuje. Gdy wybrałem Polskę był po prostu odnośnik do losowania biletów i tyle... losować mógł każdy przypadkowy kibic... gdy jednak wybrałem Szkocje, Anglię i kilka innych reprezentacji ( czytaj większość ) pokazywał się odnośnik do strony federacji danej reprezentacji, gdzie były warunki otrzymania biletów na taką imprezę. Zazwyczaj takim warunkiem jest bycie członkiem klubu kibica, uczestnictwo w meczach wyjazdowych, zbieranie puntów lojalnościowych itd. Na przykład Szkoci mieli sprzedaż zamkniętą i na przykład 3 dni mogli kupować bilety kibice z największą liczbą punktów lojalnościowych, następne 3 dni kibice z trochę mniejszą liczbą i na końcu ludzie niezrzeszeni. To sprawia, że na takie imprezy jeżdżą prawdziwi kibice, a nie jakieś przypadkowe Janki ( druga sprawa, że Szkocja ogólnie jest ekipą piknikową, ale doping prowadzą typowo brytyjski ). Jaka demokracja takie losowanie biletów. Ryba psuje się od głowy i nawet głupiej piłki broni się wiernym kibicom. Jeżeli tam będą jakieś ekipy to po prostu bilety zostały rozdane pod stołem, bo żaden normik, który nawet zaliczył wszystkie wyjazdy w eliminacjach na bilet na Euro czy MŚ liczyć nie może.
-
Mój post byl do typa co nad twoim postem napisal ze na euro pojechaly same Janusze ;)Mertens pisze: ↑15.06.2024, 01:33Jeśli dotknął cię mój post to znaczy, że był między innymi o tobie. Kibice.net to nie portal randkowy, także dewiancie trzymaj klawiaturę ode mnie z daleka bo nie zwykłem rozmawiać z ludźmi twojego pokroju, ale bądź spokojny rejestracja ponownie otwarta więc zaraz znajdziesz kolegów z którymi znajdziesz wspólny temat. Nie odpisuj nawetmaczetatata pisze: ↑14.06.2024, 23:10Wstaw swoje zdjęcie zobaczymy czy się ty kwalifikujesz do Polish hooligans.
-
Spotkanie ogólnopolskie się odbylo a dotyczyło nie atakowania się nawzajem na euro takie chodzą głosy bo sam tam nie byłem. Nawet wrwe otrzymało zgodę że może jechać i będzie spokój a czemu Wisły nie było nie wiem może bali się wpierdolu za Radlowo.
W niemczech na razie spokój i sielanka poza tym że albanczycy zaatakowali makaroniarzy ciekawe ile składów mocnych wrażeń zostało cofnietych na granicy tak jak kiedyś to było w zwyczaju.
Pamiętacie jak zawsze straszyli polskimi hooliganami tak teraz w mediach cisza. Pojebane czasy, kiedyś się nas wszyscy bali a dziś nawet w niemieckich mediach wzmianki nie było o Polakach.
W niemczech na razie spokój i sielanka poza tym że albanczycy zaatakowali makaroniarzy ciekawe ile składów mocnych wrażeń zostało cofnietych na granicy tak jak kiedyś to było w zwyczaju.
Pamiętacie jak zawsze straszyli polskimi hooliganami tak teraz w mediach cisza. Pojebane czasy, kiedyś się nas wszyscy bali a dziś nawet w niemieckich mediach wzmianki nie było o Polakach.
-
SZURowski pisze: ↑16.06.2024, 07:52Spotkanie ogólnopolskie się odbylo a dotyczyło nie atakowania się nawzajem na euro takie chodzą głosy bo sam tam nie byłem. Nawet wrwe otrzymało zgodę że może jechać i będzie spokój a czemu Wisły nie było nie wiem może bali się wpierdolu za Radlowo.
Coś usłyszałeś, cos dodałeś od siebie i piszesz na forum głupoty z myślą „ może ktoś potwierdzi i będę kumacz „. Było spotkanie ale nie wszyscy dostali zgodę :)
-
Było spotkanie. WRWE ma zgodę na kadrę ale nikt się nie wybiera,ogólnie bojówka żadnego klubu nie ma zamiaru się tam pchać, czasy chuliganki zniknęły. Teraz można się nakurwiac nożami jak albance i Włosi bo to jest w modzie. Brakuje Rusków
-
a po co się tam bojówki mają pchać, jeszcze im się obcisłe koszuleczki Armani i torebeczki poniszczą. Zdecydowanie brakuje rusków, na ten moment Albania jest tylko bojowo nastawiona, przez co tym bardziej boli mnie nastawienie polskich ekip, bo tym k***** przydałoby się odgryźć. W dodatku niemiecka policja jest porównywalna do francuskiej i nie byłaby w stanie zapanować nad jakimiś sportowymi wydarzeniami na ulicy
We must secure the existence of our people and a future for White children.
-
W okolicach stadionu póki co cisza, dużo dużo więcej na mieście jest Holendrów, z Polski 90% to pikniki bądź miłośnicy bardzo dużej ilości piwa. Miałem okazję widzieć przemarsz kibiców węgierskich i są super zorganizowani, naprawdę rzadkością było (ale oczywiście się zdarzało) żeby któryś z nich był pijany i niewiedział co się w okół niego dzieje, też mało który z nich miał w ręce złoty trunek.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
WhiteBoyŁódź pisze: ↑16.06.2024, 11:37a po co się tam bojówki mają pchać, jeszcze im się obcisłe koszuleczki Armani i torebeczki poniszczą. Zdecydowanie brakuje rusków, na ten moment Albania jest tylko bojowo nastawiona, przez co tym bardziej boli mnie nastawienie polskich ekip, bo tym k***** przydałoby się odgryźć. W dodatku niemiecka policja jest porównywalna do francuskiej i nie byłaby w stanie zapanować nad jakimiś sportowymi wydarzeniami na ulicy
Nie słuchaj debila. Pisze śmieci i Was troluje a Wy to łykacie.
-
Wisły to nawet na spotkaniu nie było, ale czy pewny jesteś, że tylko Wisła „ nie dostała pozwolenia „?puste miasto pisze: ↑16.06.2024, 12:16Jakkolwiek to nie brzmi śmiesznie zgody z koalicji WRWE nie dostala tylko Wisła za Radłowo, odpowiedź była taka że jak ktoś ruszy na Wisłę to będzie odpowiedź i druga Marsylia, finalnie koalicja sie nie wybiera.
koniec bojkotu Wisły moze sie skonczyc bardzo szybko, jak tylko wyjdą do lasu z Zagłębiem tak jak Raków z Lechem.
-
Grupa około 3k Polaków widoczna pod stadionem, w okolicy widoczna flaga „POLSKA” z godłem. Niestety organizacja dosyć słaba i ciągle duża przewaga pikników.
-
Ciężko to pisać ale póki co Holendrzy są lepiej zorganizowani, jednolicie ubrani na pomarańczowo. U nas jeden na biało, drugi na czerwono, trzeci na różowo w stanie mocno wskazującym. Niektórzy najchętniej hymn śpiewaliby dosłownie co 10minut. Brakuje ekipy która by to ogarnęła ale do meczu jeszcze ponad 2h więc może się coś wyklaruje.
-
Ty chyba żartujesz? c*** z chodzeniem w takich samych barwach.obserwator17 pisze: ↑16.06.2024, 13:01Ciężko to pisać ale póki co Holendrzy są lepiej zorganizowani, jednolicie ubrani na pomarańczowo. U nas jeden na biało, drugi na czerwono, trzeci na różowo w stanie mocno wskazującym. Niektórzy najchętniej hymn śpiewaliby dosłownie co 10minut. Brakuje ekipy która by to ogarnęła ale do meczu jeszcze ponad 2h więc może się coś wyklaruje.
-
Przecież Holendrzy to 99% pikniki to nie wiem czym się podniecacie
-
Ładnie się w Kalifacie niemieckim dzieje. Na razie atak siekierą co będzie dalej? Holendrzy dobrze zoorganizowani szkoda że Polacy wolą wybrać swoje ścieżki i sporo alkoholu. Wstyd,kult chlania w narodzie jest niestety nadal obecny,bo co innego wypić piwko/dwa co innego się tarzać najebanym po podlodze...
-
Nie chodzi o chodzenie w takich samych barwach ale o organizacje. Jesteś na miejscu? Widzisz co się dzieje? Narazie większość z naszych woli być w stanie mocno wskazującym i śpiewać „Polska biało czerwoni” niż cokolwiek sobą reprezentować.BekazWas pisze: ↑16.06.2024, 13:09Ty chyba żartujesz? c*** z chodzeniem w takich samych barwach.obserwator17 pisze: ↑16.06.2024, 13:01Ciężko to pisać ale póki co Holendrzy są lepiej zorganizowani, jednolicie ubrani na pomarańczowo. U nas jeden na biało, drugi na czerwono, trzeci na różowo w stanie mocno wskazującym. Niektórzy najchętniej hymn śpiewaliby dosłownie co 10minut. Brakuje ekipy która by to ogarnęła ale do meczu jeszcze ponad 2h więc może się coś wyklaruje.
-
puste miasto pisze: ↑16.06.2024, 12:58Cracovia za atak na Stalówkę sprzętem, prawda??? prawda?19Łódź08 pisze: ↑16.06.2024, 12:44Wisły to nawet na spotkaniu nie było, ale czy pewny jesteś, że tylko Wisła „ nie dostała pozwolenia „?puste miasto pisze: ↑16.06.2024, 12:16Jakkolwiek to nie brzmi śmiesznie zgody z koalicji WRWE nie dostala tylko Wisła za Radłowo, odpowiedź była taka że jak ktoś ruszy na Wisłę to będzie odpowiedź i druga Marsylia, finalnie koalicja sie nie wybiera.
koniec bojkotu Wisły moze sie skonczyc bardzo szybko, jak tylko wyjdą do lasu z Zagłębiem tak jak Raków z Lechem.
Udajesz kumatego, pytam Ciebie normalnie a Ty palisz c****.
-
-
Kibicowanie nie polega tylko na pozowaniu toples na kibicowskie fanpejdże, ale też na dopingu i dobrej atmosferze.fredperrycp pisze: ↑16.06.2024, 13:11Przecież Holendrzy to 99% pikniki to nie wiem czym się podniecacie
-
Zgadzam się ale nie na prezentacji najebanych pikoli
-
Już latają zdjęcia w necie najebanych Polaków. Na Twitterze śmieją się z nas mocno każda relacja meczykow czy innych to wszędzie najebance w grupach
-
-
Przed meczem właśnie to zrobiła Polska a nie Holandia.
-
Poczytalem troche o Romanczuku i coś mi śmierdzą te historie... Chodziło tylko o paszport i podlizanie d***?
-
Pytanie jest tylko takie dlaczego nie jedziecie ???? Każdy marudzi na forum Niemcy blisko niektórzy mają bliżej niż wyjazd w Polskę . Niemcy blisko tanio . A do kolegi który mówi że niemiecka policja nie ogarnia zamieszek na ulicach to chyba mało jescze widziałeś niemiecka psiarnia jest mega zorganizowana i dusi wszytko szybko w zarodku .
-
Dosyć krwawe to Euro jak na początek. Ciekawie może być.