Coś pięknego. BRAWO!
I oby bez przypału...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Coś pięknego. BRAWO!
Mecz koński zwisie był o 13:30 jak już, a ta rozwałka zaczęła się w sumie na samym początku meczu. Ale po co iść do toi toia? Wchodzenie na kibice.net w trakcie meczu jest zakazane czy jak? 5 minut po tej zadymie bawiłem się akurat telefonem stojąc zresztą obok chłopaków którzy intensywnie polewali sobie oczy mlekiem, albo przecierali chusteczkami nawilżającymi to gówno którym nas psikali, A klasowy mecz mnie że tak powiem średnio mnie interesował.23 cm w zwisie pisze: ↑20.11.2022, 19:11Skończ pierdoolić głupoty. Mecz był o 14 00, a ty już o 14 20 pisałeś posty na forum po tym jak obejrzałeś relację live na YouTube.JihadLegia pisze: ↑20.11.2022, 17:43Byłem downie na tym meczu. Do tej pory ciężko się oddycha po gazowaniu23 cm w zwisie pisze: ↑20.11.2022, 16:30
ty kurwaa lepiej nie komentuj znad monitora kto uciekał, a kto kogo gonił.
Co za dzban.
Nie wierzę że na stadionie są fajne dymy, a ktoś będący na tym meczu idzie do ToiToia żeby się zalogować i posta na kibic.net napisać :)
Kamil Dupczok moim idolem
Weź się chłopaku w końcu ogarnij i nie udostępniaj (policji) żadnych filmików z początku awantury.JihadLegia pisze: ↑20.11.2022, 22:38
Jak tylko wrócę pociągiem z Przemyśla to wyślę mój filmik na którym jest sam początek zadymy jak chcieli powinąć chłopaka
Ale elegancko przeszliśmy z "obejrzałeś sobie w domu awanturę na yt i teraz wypisujesz pierdoły na kibice.net" do "ej weź nie udostępniaj bo policja" hahaha23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 11:49Weź się chłopaku w końcu ogarnij i nie udostępniaj (policji) żadnych filmików z początku awantury.JihadLegia pisze: ↑20.11.2022, 22:38
Jak tylko wrócę pociągiem z Przemyśla to wyślę mój filmik na którym jest sam początek zadymy jak chcieli powinąć chłopaka
To na Legii nawet telefonu na Żylecie nie możecie wyjąć żeby zdjęcie zrobić już o nagrywaniu filmików nie wspominając, a Ty chcesz na ogólnopolskim forum udostępniać swoje prywatne nagrania z zadymy ???
Nie dziwię się, że Cię z tej Sandecji pogonili ;)
Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 17:31Ale elegancko przeszliśmy z "obejrzałeś sobie w domu awanturę na yt i teraz wypisujesz pierdoły na kibice.net" do "ej weź nie udostępniaj bo policja" hahaha23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 11:49Weź się chłopaku w końcu ogarnij i nie udostępniaj (policji) żadnych filmików z początku awantury.JihadLegia pisze: ↑20.11.2022, 22:38
To na Legii nawet telefonu na Żylecie nie możecie wyjąć żeby zdjęcie zrobić już o nagrywaniu filmików nie wspominając, a Ty chcesz na ogólnopolskim forum udostępniać swoje prywatne nagrania z zadymy ???
Tak. Sandecja mnie pogoniła i na złość im poszedłem na Legię
Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 17:31Ale elegancko przeszliśmy z "obejrzałeś sobie w domu awanturę na yt i teraz wypisujesz pierdoły na kibice.net" do "ej weź nie udostępniaj bo policja" hahaha23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 11:49
Weź się chłopaku w końcu ogarnij i nie udostępniaj (policji) żadnych filmików z początku awantury.
Mogę na YT zamieścić niepublikowane do tej pory filmiki z trybun z europejskich eskapad Legii, a wcale mnie nie było na tych meczach.
I w porządku, dawaj ten film z awantury :) A nie będziesz wysyłał do oprawców stadionowych itp.
Wklej zdjęcie biletu z meczu. I nie tłumacz się, że go nie masz.
JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 17:47Ten z początku awantury wyślę na polishfans. Jeśli oni tam zweryfikują że można to pokazać to wrzucą na swój kanał, jak nie to trudno
Serio wysyłasz swoje filmiki jakimś paziom z polishfans ? Według Ciebie te anonimowe szczury, to kim są, że oni decydują co można opublikować, a co nie ?JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Mój film z bijatyki przeszedł weryfikację u polishfans zaraz będzie u nich na kanale.
A przeszedł też taką weryfikację u BB, żebyś mógł w świat wysyłać?JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 17:31
Ale elegancko przeszliśmy z "obejrzałeś sobie w domu awanturę na yt i teraz wypisujesz pierdoły na kibice.net" do "ej weź nie udostępniaj bo policja" hahaha
Mogę na YT zamieścić niepublikowane do tej pory filmiki z trybun z europejskich eskapad Legii, a wcale mnie nie było na tych meczach.
I w porządku, dawaj ten film z awantury :) A nie będziesz wysyłał do oprawców stadionowych itp.
Mój film z bijatyki przeszedł weryfikację u polishfans zaraz będzie u nich na kanale.
Patrzcie jak gliniarz elegancko położony na glebę. Sorry za chaos przy nagrywaniu ale psikali nas gazem
https://m.youtube.com/watch?v=uZlufAHr1ok
U BB nic nie przeszło by weryfikacji :) jak tylko tamci to zmontują po swojemu, moje zostanie usunięteANTYpzpn pisze: ↑21.11.2022, 20:27A przeszedł też taką weryfikację u BB, żebyś mógł w świat wysyłać?JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45
Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.
Mój film z bijatyki przeszedł weryfikację u polishfans zaraz będzie u nich na kanale.
Patrzcie jak gliniarz elegancko położony na glebę. Sorry za chaos przy nagrywaniu ale psikali nas gazem
W********** stad parowo jak mozna byc taki lbem zeby wrzucac takie filmiki do internetu przez nie ktos moze miec problemy.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 20:46U BB nic nie przeszło by weryfikacji :) jak tylko tamci to zmontują po swojemu, moje zostanie usunięteANTYpzpn pisze: ↑21.11.2022, 20:27A przeszedł też taką weryfikację u BB, żebyś mógł w świat wysyłać?JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54
Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.
Po pierwsze to gówno widać na tym filmiku, co najwyżej mordy kompromitującej się milicji.Bigon pisze: ↑21.11.2022, 21:05W********** stad parowo jak mozna byc taki lbem zeby wrzucac takie filmiki do internetu przez nie ktos moze miec problemy.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 20:46U BB nic nie przeszło by weryfikacji :) jak tylko tamci to zmontują po swojemu, moje zostanie usunięte
ciagnij sie stad frajerska pało nie potrzeba tu dziennikarzy na forumJihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 21:09Po pierwsze to gówno widać na tym filmiku, co najwyżej mordy kompromitującej się milicji.Bigon pisze: ↑21.11.2022, 21:05W********** stad parowo jak mozna byc taki lbem zeby wrzucac takie filmiki do internetu przez nie ktos moze miec problemy.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 20:46
U BB nic nie przeszło by weryfikacji :) jak tylko tamci to zmontują po swojemu, moje zostanie usunięte
A po drugie to problemy ma Raków z wniesieniem na stadion flagi większej niż 1x1 metra
Świetna wiadomość . Oby jak najszybciej trafił do ojczyzny! !!cola803 pisze: ↑21.11.2022, 18:03Trybunał Konstytucyjny Republiki Południowej Afryki zdecydował się na uchylenie decyzji ministra sprawiedliwości i służby więziennej Ronalda Lamoli. Tym samym polski antykomunista Janusz Waluś ma zostać warunkowo zwolniony z więzienia, a powinno to nastąpić w ciągu najbliższych 10 dni.
Ty chłopie jesteś tępym chujem. Wklejasz nie swoje filmy, rozsyłasz do PolishFans, Stadionowych i nie wiadomo gdzie jeszcze.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 17:31
Ale elegancko przeszliśmy z "obejrzałeś sobie w domu awanturę na yt i teraz wypisujesz pierdoły na kibice.net" do "ej weź nie udostępniaj bo policja" hahaha
Przecież ten typ ma tyle wspólnego z Legią co Ty z Manchesterem City:) Zasada jest prosta: forum upada wiec właściciele wynajmują troli jak ten cały jihad, nikodem czy witalski żeby prowokowali, podpytywali, strugali głupa- ogólnie podtrzymywali sztucznie dyskusje. I sztuczie utrzymywali liczbę odsłon co ma sprawić, że forum nadal będzie atrakcyjne dla reklamodawców. Wiadomo, że fora to raczej domena starszych użytkowników bo młodsi wolą fejsa, insta i inne tik toki więc "pożytecznych idiotów" będzie więcej i więcej aż w końcu zostaną tu sami.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 22:02Ty chłopie jesteś tępym chujem. Wklejasz nie swoje filmy, rozsyłasz do PolishFans, Stadionowych i nie wiadomo gdzie jeszcze.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45
Przecież ciebie kolego nie było na tym meczu. Skończ bredzić w końcu. Film na YT to żaden dowód.
Jesteś głupi jak but.
A myślałem, że na tym forum wypowiadają się poważniejsze osoby z Legii.
Chciałeś żebym wstawił moje filmy z tego meczu to wstawiłem, teraz nagle wymyśliłeś że to jednak nie moje. To ciekawe skąd je wziąłem :)23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 22:02Ty chłopie jesteś tępym chujem. Wklejasz nie swoje filmy, rozsyłasz do PolishFans, Stadionowych i nie wiadomo gdzie jeszcze.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 18:45
Jesteś głupi jak but.
W********** stad konfidencie filmy krecic dla komendanta, co za dzban chwali sie ze nagral awanture i jeszcze pozniej do sieci wrzucil prawdziwa parówa z ciebieJihadLegia pisze: ↑22.11.2022, 08:15Chciałeś żebym wstawił moje filmy z tego meczu to wstawiłem, teraz nagle wymyśliłeś że to jednak nie moje. To ciekawe skąd je wziąłem :)23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 22:02Ty chłopie jesteś tępym chujem. Wklejasz nie swoje filmy, rozsyłasz do PolishFans, Stadionowych i nie wiadomo gdzie jeszcze.JihadLegia pisze: ↑21.11.2022, 18:54
Ale cię szmaciarzu wyjaśniłem hahaha.
Jesteś głupi jak but.
Dobra to co tam dalej miałem udowadniać? Bilet z meczu mam tak jak chciałeś - zbieram takie rzeczy na pamiątkę.
Przecież ten drugi pedał z Rakowa twierdzi że siedziałem wtedy w domu. Ustalcie jedną wersję bo rzygać się wami chceBigon pisze: ↑22.11.2022, 11:10W********** stad konfidencie filmy krecic dla komendanta, co za dzban chwali sie ze nagral awanture i jeszcze pozniej do sieci wrzucil prawdziwa parówa z ciebieJihadLegia pisze: ↑22.11.2022, 08:15Chciałeś żebym wstawił moje filmy z tego meczu to wstawiłem, teraz nagle wymyśliłeś że to jednak nie moje. To ciekawe skąd je wziąłem :)23 cm w zwisie pisze: ↑21.11.2022, 22:02
Ty chłopie jesteś tępym chujem. Wklejasz nie swoje filmy, rozsyłasz do PolishFans, Stadionowych i nie wiadomo gdzie jeszcze.
Jesteś głupi jak but.
Dobra to co tam dalej miałem udowadniać? Bilet z meczu mam tak jak chciałeś - zbieram takie rzeczy na pamiątkę.
Dobra, a teraz idź jeszcze zanieś na komisariat swoje nagranie z awantury i się pochwal panom.JihadLegia pisze: ↑22.11.2022, 12:05Przecież ten drugi pedał z Rakowa twierdzi że siedziałem wtedy w domu. Ustalcie jedną wersję bo rzygać się wami chce