Baraże -Niższe Ligi - Komentarze/Relacja/Foto -Video-do końca sezonu !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Baraże -Niższe Ligi - Komentarze/Relacja/Foto -Video-do końca sezonu !!
Awans Korony Kielce. Radość z piłkarzami na murawie
https://www.youtube.com/watch?v=phtyTuivI4Y
https://www.youtube.com/watch?v=phtyTuivI4Y
-
i na podstawie tego zdjecia stwierdzasz że się nie zatrzymali??? te zdjecie jest dla ciebie aż taka wyrocznią??LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 13:05Z żadnego meczu ale zniknęło z internetu ich zdjęcie z treningu ze swoimi zagranicznymi zgodami ;)plamy opadowe pisze: ↑30.05.2022, 12:47Z jakiego meczu wracał GKS ?LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 11:05Ptaszki ćwierkają że Gieksa nie zatrzymuje się do ZS mimo że była składem chuligańskim
-
kumaty musi o wsparcie prosić na forum,dobre dobre a na priv odbija piłeczke i się pruje.Ale po pierwsze nie jestem z Radomiaka a po drugie jak chcesz kogoś ustawiać to zacznij od siebie bo robisz tu największy chlew a na tej Cracovii to macie taki bajzel że tylko Wisła może się z wami równać.Pisałem w temacie krakowskim że powinniście zawiesić działalność i zacząć za dekadę.
Co do awansów to takiej mocnej 1 ligi jeszcze nie było ale Old Z skąd Ci się Tyscy w Twoim zestawieniu wzięli to nie wiem.Przecież to jest obecnie ekipa pokroju Piasta Gliwice albo Odry Wodzisław.
Co do meczu Ruch-Motor to spodziewałem się że Motor coś będzie próbował wykręcać i przedostać się pod sektor gospodarzy.Widać coraz większe ciśnienie pomiędzy tymi ekipami.Ruch chyba też nic nie próbował wykręcać chyba dla świętego spokoju.
Najbardziej elektryzujące to będą chyba derby z Gieksą ale pewnie sektory gości będą nieczynne wtedy.Arka-Wisła,Resovia-Stal,ŁKS-Ruch,ŁKS-Wisła.
Jak psy nie będą odpierdalać i sektory gości będą otwarte to będzie zabawa,będzie się działo.
Co do awansów to takiej mocnej 1 ligi jeszcze nie było ale Old Z skąd Ci się Tyscy w Twoim zestawieniu wzięli to nie wiem.Przecież to jest obecnie ekipa pokroju Piasta Gliwice albo Odry Wodzisław.
Co do meczu Ruch-Motor to spodziewałem się że Motor coś będzie próbował wykręcać i przedostać się pod sektor gospodarzy.Widać coraz większe ciśnienie pomiędzy tymi ekipami.Ruch chyba też nic nie próbował wykręcać chyba dla świętego spokoju.
Najbardziej elektryzujące to będą chyba derby z Gieksą ale pewnie sektory gości będą nieczynne wtedy.Arka-Wisła,Resovia-Stal,ŁKS-Ruch,ŁKS-Wisła.
Jak psy nie będą odpierdalać i sektory gości będą otwarte to będzie zabawa,będzie się działo.
Szedł chłopak przez wrocławski rynek wy go kur*y zabiliście tak jak w Mielęcinie chłopaka skatowaliście.
ACAB!
ACAB!
-
Normalnie dzbannikarz TVN.
Brak słów.
-
-
cygański sprinter skład w całości: https://zapodaj.net/b8cb46c4f4c4b.jpg.html
i takie pytanie, na c*** wy żyjecie i trenujecie chuligany? Żeby spierdalac?
i takie pytanie, na c*** wy żyjecie i trenujecie chuligany? Żeby spierdalac?
-
Dzięki.LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 13:05Z żadnego meczu ale zniknęło z internetu ich zdjęcie z treningu ze swoimi zagranicznymi zgodami ;)plamy opadowe pisze: ↑30.05.2022, 12:47Z jakiego meczu wracał GKS ?LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 11:05Ptaszki ćwierkają że Gieksa nie zatrzymuje się do ZS mimo że była składem chuligańskim
Dziwny jakiś ten GKS jest. Jak kogoś trafią w przewadze to od razu w internecie setki zdjęć i oświadczeń na ten temat, ale jak sytuacja jest odwrotna to gaz do dechy i tyle ich widziano.
-
Ty tak poważnie? Gdzie Ruch do Motoru, nie rób sobie jaj :) Pokazali ostatnio ile są warci a ich odwaga skończyła się na przyśpiewkach.Prawilnyy pisze: ↑30.05.2022, 15:51kumaty musi o wsparcie prosić na forum,dobre dobre a na priv odbija piłeczke i się pruje.Ale po pierwsze nie jestem z Radomiaka a po drugie jak chcesz kogoś ustawiać to zacznij od siebie bo robisz tu największy chlew a na tej Cracovii to macie taki bajzel że tylko Wisła może się z wami równać.Pisałem w temacie krakowskim że powinniście zawiesić działalność i zacząć za dekadę.
-
Nikogo z Górnika tam nie było
-
Ja cię dojadę kondomie, tylko niech cię ktoś potwierdzi. Mam jakiejś anonimowej kurwie podawać dane? Niech ci Nikola napiszę wspomnienia. Pochwal się jaka ekipa proponuję Krakowowi zawiedzenie działalności? Ty ruro nawet na to nie masz odwagi, a co dopiero tu żyć pęknięty kondomiePrawilnyy pisze: ↑30.05.2022, 15:51kumaty musi o wsparcie prosić na forum,dobre dobre a na priv odbija piłeczke i się pruje.Ale po pierwsze nie jestem z Radomiaka a po drugie jak chcesz kogoś ustawiać to zacznij od siebie bo robisz tu największy chlew a na tej Cracovii to macie taki bajzel że tylko Wisła może się z wami równać.Pisałem w temacie krakowskim że powinniście zawiesić działalność i zacząć za dekadę.
(r) ozjebane (t) owarzystwo (s) przedawczykow
(d) aje (h) urtowo (w) ładzy
-
Po twoim opisie pod nickiem już widać ,że masz kompleksy ,dobra przyznam się jestem oficjalnym Chuliganem Syreny Zbąszczynek ,jakoś dajemy radę ,ze zbiórki na oprawę mamy więcej kasy niż Legia i Lech razem wzięci :)Kumatyinaczej pisze: ↑30.05.2022, 14:58Sam gamoniu o tym pisałeś... No ale pewnie nie będziesz się wstydził pocjodzenia? Jak ta rura prawilna...K.net-Powrót Króla pisze: ↑30.05.2022, 13:56Mnie dochodzą słuchy ,że POM Iskra Piotrowice ;)Słychać wycie znakomicie ,psy szczekają ,karawana jedzie dalej .Pozdro dla normalnych !!Kumatyinaczej pisze: ↑30.05.2022, 10:47
On jest Gdańska, tylko szmata ciśnie brata.
P. S. Ktoś z Radomiaka może ogarnąć to rurę "Prawilnyy"?
WODA NIEGAZOWANA 

-
kum wiesz jaki jest problem z twoją osobą?Że jadą na tym forum z tobą wszyscy od Lechii,poprzez Pogoń,Arkę,ŁKS,Śląsk Wrocław,Widzew,Górnik,Gieksę,Legię,Motor bo do wszystkich się prujesz.Oczekujesz szacunku a sam się prujesz do każdego.
Szedł chłopak przez wrocławski rynek wy go kur*y zabiliście tak jak w Mielęcinie chłopaka skatowaliście.
ACAB!
ACAB!
-
Przed chwila pisales ze to farmazon a teraz ze Górnika tam nie było. Jak ci wierzyc? :)
-
debilnyy sklej już te wary sromowe i nie pisz na tematy, które cię nie dotyczą, następnym razem rozjebiemy stadion specjalnie dla ciebie. I jeszcze jedno drucie, nie pisz do mnie pw, a w sektorze gości przy C6 to byłaś wiele razy, ale chyba toj toje sprzątać.
Bandycki Batory
-
Ok ,przewiń moje posty i podaj przykład gdzie kibiców jakiegoś klubu obraziłem ,czekam .A z tymi wszystkimi to chyba przesadziłeś,lepiej mogłeś napisać ,że wszyscy w Polsce po mnie jadą ;)
WODA NIEGAZOWANA 

-
Za chrobry.glogow.pl:
Korona Kielce - Chrobry Głogów (29.05.22)
Ledwo opadły emocje po czwartkowym zwycięstwie w Gdyni, a już trzeba było zaliczać kolejne kilometry w drodze do Kielc. Z uwagi na mało czasu na aspekty organizacyjne, na ostatni wyjazd sezonu jedziemy samochodami. Łącznie w Kielcach meldujemy się w 161 osób, w tym 18 kibiców Stilonu Gorzów. Wielkie dzięki za wsparcie!
Sam mecz to olbrzymie emocje, bo sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie. Ostatecznie więcej powodów do radości mieli gospodarze, którzy po dwóch latach nieobecności wracają do najwyższej ligi.
Po meczu dziękujemy zawodnikom i sztabowi za świetny sezon z wielkimi emocjami do ostatniej minuty!
Mimo braku awansu, warto było zaliczyć taki wyjazd. Z pewnością był to mecz, który zostanie w naszej pamięci na dłużej! Kto nie pojechał może żałować!
Dzięki Ultras Stilon
Dzięki drużyna!
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Bo się ku*** napociłeś przypominając sobie jakie istnieją kluby w Polsce ;)K.net-Powrót Króla pisze: ↑30.05.2022, 19:36Ok ,przewiń moje posty i podaj przykład gdzie kibiców jakiegoś klubu obraziłem ,czekam .A z tymi wszystkimi to chyba przesadziłeś,lepiej mogłeś napisać ,że wszyscy w Polsce po mnie jadą ;)
WODA NIEGAZOWANA 

-
Zs atakuje 1 busik małolatów w dwukrotnej przewadze a podniecają się jakby była walka banda na bandęplamy opadowe pisze: ↑30.05.2022, 16:44Dzięki.LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 13:05Z żadnego meczu ale zniknęło z internetu ich zdjęcie z treningu ze swoimi zagranicznymi zgodami ;)
Dziwny jakiś ten GKS jest. Jak kogoś trafią w przewadze to od razu w internecie setki zdjęć i oświadczeń na ten temat, ale jak sytuacja jest odwrotna to gaz do dechy i tyle ich widziano.
-
To jest oficjalna relacja/stanowisko GKSu?NMNKNZ pisze: ↑30.05.2022, 21:59Zs atakuje 1 busik małolatów w dwukrotnej przewadze a podniecają się jakby była walka banda na bandęplamy opadowe pisze: ↑30.05.2022, 16:44Dzięki.LucjanKibicenet pisze: ↑30.05.2022, 13:05
Z żadnego meczu ale zniknęło z internetu ich zdjęcie z treningu ze swoimi zagranicznymi zgodami ;)
-
Nie to jest moje osobiste zdanieAbdiZS pisze: ↑30.05.2022, 22:22To jest oficjalna relacja/stanowisko GKSu?NMNKNZ pisze: ↑30.05.2022, 21:59Zs atakuje 1 busik małolatów w dwukrotnej przewadze a podniecają się jakby była walka banda na bandęplamy opadowe pisze: ↑30.05.2022, 16:44
Dzięki.
-
-
-
O przepraszam:
„Zachowaj swoje przemyślenia na tematy, których nie znasz dla siebie, ty osobo o wątpliwej odwadze”
Lepiej?
-
Pokaż Arkowca, chłopaka z Lublina, Legii, Górnika i kogoś z ŁKSu. Bo narazie co potrafisz to się pruć... Oczywiście anonimowo cioto.
Tylko tyle możeszK.net-Powrót Króla pisze: ↑30.05.2022, 17:30Po twoim opisie pod nickiem już widać ,że masz kompleksy ,dobra przyznam się jestem oficjalnym Chuliganem Syreny Zbąszczynek ,jakoś dajemy radę ,ze zbiórki na oprawę mamy więcej kasy niż Legia i Lech razem wzięci :)Kumatyinaczej pisze: ↑30.05.2022, 14:58Sam gamoniu o tym pisałeś... No ale pewnie nie będziesz się wstydził pocjodzenia? Jak ta rura prawilna...K.net-Powrót Króla pisze: ↑30.05.2022, 13:56Mnie dochodzą słuchy ,że POM Iskra Piotrowice ;)Słychać wycie znakomicie ,psy szczekają ,karawana jedzie dalej .Pozdro dla normalnych !!
(r) ozjebane (t) owarzystwo (s) przedawczykow
-
Jesli ja jestem o wątpliwej odwadze to jak nazwiesz swojego kolegę po szału co się wypierał Zagłębia w knajpie w Kato ale tatuaże go zdradziły?AbdiZS pisze: ↑31.05.2022, 07:09O przepraszam:
„Zachowaj swoje przemyślenia na tematy, których nie znasz dla siebie, ty osobo o wątpliwej odwadze”
Lepiej?
-
Naprawde uzyles tego zdarzenia jako przykladu „dobrej akcji” z waszej strony?NMNKNZ pisze: ↑31.05.2022, 08:18Jesli ja jestem o wątpliwej odwadze to jak nazwiesz swojego kolegę po szału co się wypierał Zagłębia w knajpie w Kato ale tatuaże go zdradziły?
-
AbdiZS pisze: ↑31.05.2022, 08:47Naprawde uzyles tego zdarzenia jako przykladu „dobrej akcji” z waszej strony?
To nie jest dobra akcja ale jak się toczy zacięta walkę to takie zdarzenia są nieuniknione a odnoszac się do czyjeś odwagi podałem ci przyklad odwagi waszego chuligana który się wyparł klubu
-
naprawde zarzuciłeś komuś brak odwagi, majac w pamieci powrót ZS z Pragi? ;)
Obiektywny głos kibica starszej daty.
-
Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocieKuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:15naprawde zarzuciłeś komuś brak odwagi, majac w pamieci powrót ZS z Pragi? ;)
1906&1922
-
Nie no nikt sie nie rozjechał, przecież "byliście już w Sosnowcu" ;)ZS1906 pisze: ↑31.05.2022, 09:20Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocieKuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:15naprawde zarzuciłeś komuś brak odwagi, majac w pamieci powrót ZS z Pragi? ;)
Obiektywny głos kibica starszej daty.
-
Trzeba było nagrać pajacu filmik takie to ostatnio modne...jak ta Gieksa ucieka przed wami..może wtedy byłoby bez nie domowien..a tak każdy w swoją stronę..żeby nie było kolorowo..To jak tam wasze turecki trener waszej całego białego bara bara?..ZS1906 pisze: ↑31.05.2022, 09:20Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocieKuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:15naprawde zarzuciłeś komuś brak odwagi, majac w pamieci powrót ZS z Pragi? ;)
-
ciekawe, bo jeszcze wczoraj pisałeś że po telefonie się rozproszylismy. Ale post zniknął, jak wasze napinkowe foto z treningu. Idioty ponizej nawet nie ma co komentować.Kuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:28Nie no nikt sie nie rozjechał, przecież "byliście już w Sosnowcu" ;)ZS1906 pisze: ↑31.05.2022, 09:20Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocieKuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:15
1906&1922
-
GKS atakuje busa ZS - ZS wychodzi - sukces GKS
ZS atakuje busa GKS - GKS spierdala - sukces GKS
I argument po ucieczce chuligańskiego składu - a u was kiedyś chuligan wyparł się klubu! Ta scena musi upaść...
ZS atakuje busa GKS - GKS spierdala - sukces GKS
I argument po ucieczce chuligańskiego składu - a u was kiedyś chuligan wyparł się klubu! Ta scena musi upaść...
-
fan fantik pisze: ↑31.05.2022, 09:34Trzeba było nagrać pajacu filmik takie to ostatnio modne...jak ta Gieksa ucieka przed wami..może wtedy byłoby bez nie domowien..a tak każdy w swoją stronę..żeby nie było kolorowo..To jak tam wasze turecki trener waszej całego białego bara bara?..ZS1906 pisze: ↑31.05.2022, 09:20Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocieKuzyn Burmistrza pisze: ↑31.05.2022, 09:15
Nagrywanie filmów to u was jest pedały modne i prucie przy psach ale co ruda kaleka więcej może ?
A co do waszego pisania o wyparcie klubu farmazony jebane z kit bandy wyprzeć to sie możecie wy na wzajem i z policja cieszyć k**** bo więcej nic nie znaczycie niech założą te wasze obsrance z bandy te koszulki łowcy goroli a później podłoga gaz j**** Was!!!
-
Tak Zagłębie zawsze wychodzi i nigdy nie odmawia no chyba że trzeba sie bić po więcej niż 20-30 osób.Pan_Malutki pisze: ↑31.05.2022, 11:22fan fantik pisze: ↑31.05.2022, 09:34Trzeba było nagrać pajacu filmik takie to ostatnio modne...jak ta Gieksa ucieka przed wami..może wtedy byłoby bez nie domowien..a tak każdy w swoją stronę..żeby nie było kolorowo..To jak tam wasze turecki trener waszej całego białego bara bara?..ZS1906 pisze: ↑31.05.2022, 09:20
Chlopie skoczn fantazjować z tą historią że wiedząc że czekacie, ktoś się rozproszył, bo to tylko miało miejsce tylko w waszej wyobrazni. Odwagi to wam nie brakuje jak macie kogoś w kilkanaście osób najebać i to z pomocą sprzętu. Tylko potem nie skomlać na necie jak wam ktoś odplaci tym samym że bylo nie honorowo. Jaja pokazaliście w namiocie
Nagrywanie filmów to u was jest pedały modne i prucie przy psach ale co ruda kaleka więcej może ?
A co do waszego pisania o wyparcie klubu farmazony jebane z kit bandy wyprzeć to sie możecie wy na wzajem i z policja cieszyć k**** bo więcej nic nie znaczycie niech założą te wasze obsrance z bandy te koszulki łowcy goroli a później podłoga gaz j**** Was!!!
Tak my nic nie znaczymy niech ci będzie, żyj w tym swoim świecie a życie toczy się dalej i napewno będzie ciekawie
Atakujcie dalej ludzi wracających z treningu to się nie zdziwcie jak koalicja wam wpadnie na Sportowe Zagłębie i zebyscie wtedy nie płakali jak ktoś wam odplaci tym samym jak to ujales
-
Zagłębie jak mogłeś atakować ich po treningu jak mieli deficyt elektrolitów. Niehonorowe Zagłębie i Wielka Gieksa.
Ta sama wielka Gieksa co jeden chłop ja goni i do nich strzela a oni występują w roli pokrzywdzonych. Banda k**** i meneli
Ta sama wielka Gieksa co jeden chłop ja goni i do nich strzela a oni występują w roli pokrzywdzonych. Banda k**** i meneli
-
Koalicją na 1 ekipę???? Czyli jesteście…..kalkulatory?NMNKNZ pisze: ↑31.05.2022, 11:47Tak Zagłębie zawsze wychodzi i nigdy nie odmawia no chyba że trzeba sie bić po więcej niż 20-30 osób.Pan_Malutki pisze: ↑31.05.2022, 11:22fan fantik pisze: ↑31.05.2022, 09:34
Trzeba było nagrać pajacu filmik takie to ostatnio modne...jak ta Gieksa ucieka przed wami..może wtedy byłoby bez nie domowien..a tak każdy w swoją stronę..żeby nie było kolorowo..To jak tam wasze turecki trener waszej całego białego bara bara?..
Tak my nic nie znaczymy niech ci będzie, żyj w tym swoim świecie a życie toczy się dalej i napewno będzie ciekawie
Atakujcie dalej ludzi wracających z treningu to się nie zdziwcie jak koalicja wam wpadnie na Sportowe Zagłębie i zebyscie wtedy nie płakali jak ktoś wam odplaci tym samym jak to ujales
Wrzuc fotki: waszego grafu, transparentow i oswiadczen. Poczytamy wspolnie jak okreslacie atakowanie kogos w nierownych liczbach.
A nie to tylko jak inni atakuja was. Jak wy innych to juz jest ok.
-
Dobrze ze wiesz tyle ile internet ci powie
-
ty jebana k****, sama przed chwila napisałaś ze niehonorowo was zaatakowali po treningu i ze wpadniecie im koalicja to kim ty w ogóle jesteś na tej gieksie obsrancu? cała Polska powinna was j**** już za frajerów z Mysłowic sprzed lat gdzie ukrywaliscie konfidentow kępę i resztę k**** pamiętasz? Pewnie ze pamiętasz bo dalej latają mimo ze się r******** na Ruch. Ja dobrze pamietam jak potem jeździliście po Polsce na spotkania prosić żeby ktoś się za wami wstawił. Banda k**** i obsrancow odważna w 4 ekipy na 1 he he aż szkoda ze ta wisla z balusiem nie zajebala tego romeczka wtedy tylko dalej dychacie
-
NMNKNZ pisze: ↑31.05.2022, 08:18Jesli ja jestem o wątpliwej odwadze to jak nazwiesz swojego kolegę po szału co się wypierał Zagłębia w knajpie w Kato ale tatuaże go zdradziły?
Ty o****** pizdo Jesteś wątpliwej odwagi bo jak potrzebujecie na jednego chłopa z Zagłębia w 20 się zbierać żeby go zaatakować u niby u was w mieście to kim wy k**** jesteście ? Solówkę żeby mu zaproponować to nawet k**** nie myślałyście bo wynik na nie korzyść wasza nikogo by nie zdziwił ale spokojnie kij ma dwa końca a zabawa trwa dalej i sklej ta pizde na temat wypierania klubu bo w tym to jest dobry co drugi u was jak mu proponują solówki przykład tego młodego mysłowickiego chuligana