Pewnie dostanę zjeby od PRZEkumatych, że KMWTW, ale w tych czasach relacje internetowe mają daleki zasięg, alee napiszę krótko o co chodzi
Czy któraś z ekip ma podobny problem wysyłając relacje z meczu na fp Stadionowi Oprawcy gdzie ten opis się nie pojawia, choć można go wysyłać 2-3 razy? Swoją drogą zauważyłem, że ekipy z WRWE potrafią być opisywane kilka razy dziennie, nawet nie jako cała banda a poszczególne dzielnice, osiedla.
Trochę zastanawiające. Pozdrawiam
Fp Stadionowi Oprawcy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fp Stadionowi Oprawcy
Młode pokolenie z Legijnego miasta, życie kibicowskie to jest nasza pasja.
-
Re: Fp Stadionowi Oprawcy
Mnie zastanawia skad mieli tak szybko nagranie z walki Odry z Chemikiem skoro psy to krecily
-
z twittera ściągnęli bo jeden dziennikarz wrzuciłziemniak28 pisze: ↑23.08.2019, 18:57Mnie zastanawia skad mieli tak szybko nagranie z walki Odry z Chemikiem skoro psy to krecily
-
Serio macie taką potrzebę żeby wysyłać do nich relacje z meczów ? Chyba wystarczy napisać relację na swojej stronie klubowej ,a oni i tak prędzej czy później wstawią ją na tej stronie .No chyba ,że komuś zależy bardzo na tym ,żeby jak najszybciej się ta relacja pojawiła na ich stronie :)
-
Przecież ten portal prowadzą jakieś dzieci, które podniecają się byle spięciem przy płocie
Mors certa, hora incerta
-
-
Wy za to jesteście mega ogarniętymi kumaczami, pierwszy garnitur w swoim klubie. Jeden z lepszych portali, o ile nie najlepszy. Czasami sam tam wejdę, zobaczę, zamiast szukać po stronach klubowych mogę się wszystkiego dowiedzieć w jednym miejscu na temat tych mniejszych klubów. Skończcie grać jakiś kumatych hoolsow z forum :)