[link]
Tu będzie można kupić bilety .Wie ktoś czy dla posiadaczy karty VISA będzie wydzielona tylko jakaś pula biletów ,czy mogą wykupić wszystkie i dla "kto pierwszy, ten lepszy" może już nic nie zostać ?
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Na pewno będą ciekawsze niż mecze pierwszej Reprezentacji rozgrywane w Polsce np. pod względem dopingu ,co pokazało Euro -U21 w naszym kraju ,gdzie był bardzo dobry doping w Kielcach czy Lublinie .Jeśli wszystkie bilety nie rozeszły się tak ,jak o tym piszą na stronie Widzewa ,to takiego dopingu można się spodziewać też w Łodzi .
Hehe no wiadomo ,że w Łodzi ,Prezydent Łodzi dawno temu już podziękowała Bońkowi za promocję miasta itd :)wolf19(M)50 pisze: ↑07.03.2019, 21:32wszystkie mecze naszych małolatów w Łodzi,czemu mnie to nie dziwi,zakładam,że finał także
kto sprawdza nazwiska na biletach :)?janeklaskowski pisze: ↑17.05.2019, 10:20Witajcie. Mam problem. Zakupiłem bilety na moje nazwisko. Po 3 bilety na mecz, bo miałem iść z siostrzeńcami. Okazało się jednak, że pracuję i niestety nie mogę pójść. Czy mogę te bilety przekazać komuś innemu żeby z nimi poszedł? W jaki sposób to zrobić? Na stronie FIFA nie ma żadnych szczegółowych informacji o tym.
sądna noc pisze: ↑24.05.2019, 12:10Wszystko ładnie pięknie doping, pełen stadion, ale ku*** wiedzą że u nas będzie turniej a piłkarzyki nie potrafią skleić przez 90 minut porządnej akcji, z grupy nie wyjdą i nie wiem po c*** robią te turnieje u nas? skoro my nie mamy żadnych dobrych młodych zawodników, inne zespoły potrafią grać a u nas czy to małolaci czy dorosła kadra większość piłek jest wycofywana do obrońców i bramkarza, takiej nudy jak wczoraj podczas meczu to dawno nie zaznałem.
Senegal ich rozjedzie. Same byki, mam wrażenie, że większość urodziła się trochę wcześniej niż mają w dowodach.sądna noc pisze: ↑24.05.2019, 12:10Wszystko ładnie pięknie doping, pełen stadion, ale ku*** wiedzą że u nas będzie turniej a piłkarzyki nie potrafią skleić przez 90 minut porządnej akcji, z grupy nie wyjdą i nie wiem po c*** robią te turnieje u nas? skoro my nie mamy żadnych dobrych młodych zawodników, inne zespoły potrafią grać a u nas czy to małolaci czy dorosła kadra większość piłek jest wycofywana do obrońców i bramkarza, takiej nudy jak wczoraj podczas meczu to dawno nie zaznałem.
Poczekajmy może na mecz Polska-Izrael. Wtedy będzie ciekawie i niektórzy się przekonają po której stronie stoi ten ''patriotyczny'' i ''propolski'' PiS.pizgacz_rurkowcow pisze: ↑24.05.2019, 17:07Panowie witam! Człowiek lata za robotą to tak średnio ma czas na internet, nie siedzi godzinami i nie sprawdza wszystkiego - pytanie czy jakieś kumate ekipy z miast gdzie odbędą sie Mistrzostwa (poza RTS-em) angażują się w kibicowskie ogarnianie tej imprezy?
Pytam gdyż ta impreza to doskonała sytuacja na uderzenie z naszej, radykalnych kibiców strony w środowiska szowinistyczne, antypolskie - niemieckie i żydowskie - co chcą nam pisać historię od nowa i na swoją modłę. Taka luźna propozycja - transparenty po angielsku min. na meczach europejskich ekip, dotyczące niemieckich obozów zagłady lub żydowskim udziale w stworzeniu komunizmu na świecie - dla mnie lepszych okazji na konstruktywną i mocną obronę w najbliższych latach nie będzie. Powód? Politycy to politycy, zrobią od czasu do czasu marsz na kilkanaście tys. ludzi (oczywiście szanuję, nie umniejszam), ale skoordynowane działania - systematyczne i idące w świat zarazem, zrobiłyby naprawdę mocny kocioł! Wiem, że jest sporo kreatywnych ludzi w ekipach, więc jeśli sami nie będziemy się bronić, to kto to za nas zrobi? Nasze, trybuny, nasz kraj i zasady czy jednak już nie? Pozdrawiam.
Bilety chyba są do kupienia tylko na stronie FIFA ,a ta strona to jest dramat ,do tego trzeba jeszcze sobie te bilety wydrukować :/
Ludzi mało na stadionach, wiadomo,że oprócz meczu z udziałem Polski, człowiek chciałby wziąć dzieci i pojechać A tu takie jaja. Dzięki za odpowiedźK.net-Powrót Króla pisze: ↑30.05.2019, 21:17Bilety chyba są do kupienia tylko na stronie FIFA ,a ta strona to jest dramat ,do tego trzeba jeszcze sobie te bilety wydrukować :/
[link]
Użytkownicy przeglądający to forum: pirat1989, rafalks1908 i 107 gości