Komentarze-niższe ligi -do końca sezonu !
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Komentarze-niższe ligi -do końca sezonu !
Do końca sezonu pozostały już tylko 2 kolejki w niższych ligach ,tak więc chyba jeden temat wystarczy do komentowania .Niżej zestaw ciekawszych meczów pod względem kibicowskim ( 9-10 czerwca ),za tydzień wrzucę ciekawsze mecze z (16-17 czerwca) do tego tematu !
Sokół Nisko - Unia Nowa Sarzyna 10 czerwca, 17:00
Legia II Warszawa - Polonia Warszawa 9 czerwca, 17:00
BKS Stal Bielsko-Biała - KS Stilon Gorzów Wielkopolski 9 czerwca, 18:00
JKS 1909 Jarosław - Chełmianka Chełm 9 czerwca, 17:00
Karpaty Krosno - Orlęta Radzyń Podlaski 9 czerwca, 17:00
Motor Lublin - Avia Świdnik 9 czerwca, 17:00
Resovia - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 9 czerwca, 17:00
Kaszubia Kościerzyna - Orkan Rumia 10 czerwca, 17:00
Widzew Łódź - Lechia Tomaszów Mazowiecki 9 czerwca, 17:00(tu ciekawy bardziej piłkarsko ,przy wygranej Widzew może zapewnić sobie awans do 2 ligi )
Elana Toruń - KP Starogard Gdański 9 czerwca, 16:00(tu ciekawy bardziej piłkarsko ,przy wygranej Elana może zapewnić sobie awans do 2 ligi)
+ inne mecze w niższych ligach !
Sokół Nisko - Unia Nowa Sarzyna 10 czerwca, 17:00
Legia II Warszawa - Polonia Warszawa 9 czerwca, 17:00
BKS Stal Bielsko-Biała - KS Stilon Gorzów Wielkopolski 9 czerwca, 18:00
JKS 1909 Jarosław - Chełmianka Chełm 9 czerwca, 17:00
Karpaty Krosno - Orlęta Radzyń Podlaski 9 czerwca, 17:00
Motor Lublin - Avia Świdnik 9 czerwca, 17:00
Resovia - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 9 czerwca, 17:00
Kaszubia Kościerzyna - Orkan Rumia 10 czerwca, 17:00
Widzew Łódź - Lechia Tomaszów Mazowiecki 9 czerwca, 17:00(tu ciekawy bardziej piłkarsko ,przy wygranej Widzew może zapewnić sobie awans do 2 ligi )
Elana Toruń - KP Starogard Gdański 9 czerwca, 16:00(tu ciekawy bardziej piłkarsko ,przy wygranej Elana może zapewnić sobie awans do 2 ligi)
+ inne mecze w niższych ligach !
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
Re: Komentarze-niższe ligi -do końca sezonu !
RELACJE /FOTO-VIDEO TEŻ W TYM TEMACIE !
Zawsze Wierni !
-
Podrzuci ktoś link do transmisji meczu Widzewa ?
-
[link]
Ciekawostka jest, ze bilety mozna bylo kupic za 200 zl, co oczywiscie jest rekordem jak na polska III lige.
Ciekawostka jest, ze bilety mozna bylo kupic za 200 zl, co oczywiscie jest rekordem jak na polska III lige.
-
MOTOR-Avia. [link] z: Lubelska scena
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
Wczoraj oglądałem mecz Victoria Września - Mieszko Gniezno. Mieszko było w Wrześni z dopingiem. Czyżby coś ruszyło? Niech ktoś bardziej w temacie sie wypowie.
-
Chełmianka określiła się na ok.90 os ( 7 Górnik) na wyjeździe do Jarosława.
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
Ile Stilonu w Bielsku ?? i Falubazu w Zabrzu ?
-
-
Srednia frekwecja w tym sezonie na Widzewie 16 551DoZo(L)... pisze: ↑10.06.2018, 15:43Czy wie ktoś może, o ile 'eRTeeS' miał wyższą (ŚREDNIĄ!) frekwencję w tym sezonie od Legii, bo niedawno jeden z widzewiaków się tym bardzo podniecał, a nie chce mi się szukać w sieci odpowiednich danych?
-
Spoko zwroc tylko uwage ze macie wiekszy stadion i "klasyki" podciagaja wam srednia znaczaco.DoZo(L)... pisze: ↑11.06.2018, 21:18https://m.legionisci.com/news/74290_Fre ... manie.htmlWM'87 pisze: ↑11.06.2018, 19:47Srednia frekwecja w tym sezonie na Widzewie 16 551DoZo(L)... pisze: ↑10.06.2018, 15:43Czy wie ktoś może, o ile 'eRTeeS' miał wyższą (ŚREDNIĄ!) frekwencję w tym sezonie od Legii, bo niedawno jeden z widzewiaków się tym bardzo podniecał, a nie chce mi się szukać w sieci odpowiednich danych?
Czyli rekordy 'eRTeeSu', któremu rzekomo kibicuje pół kraju, są poniżej kryzysowego wyniku Legii, na którą bilety są chyba najdroższe w PL, a stadion przy Ł3 chamidła z peryferii (np. siedleckie niedobitki widzewiaków) omijają dużym łukiem?!
Z reszta o czym tu rozmawiamy. Tak bardzo cie cieszy ze mistrz Polski ma srednio 400 osob wiecej na meczu niz klub z 4 poziomu rozgrywek? :) zenujace troche
-
-
CIEKAWSZE MECZE OSTATNIEJ KOLEJKI W NIŻSZYCH LIGACH + MECZE BARAŻOWE !
Bałtyk Gdynia - Jarota Jarocin 16 czerwca, 16:00
Stal Rzeszów - Podlasie Biała Podlaska 16 czerwca, 17:00
KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski - MotorLublin 16 czerwca, 17:00
Avia Świdnik - Karpaty Krosno 16 czerwca, 17:00
Orlęta Radzyń Podlaski - Unia Tarnów 16 czerwca, 17:00
Sokół Sieniawa - Sokół Nisko 16 czerwca, 18:00
Unia Nowa Sarzyna - Wisłoka Dębica 15 czerwca, 18:00
Naprzód Jędrzejów - Pogoń 1945 Staszów 17 czerwca, 17:00
Orkan Rumia - Cartusia Kartuzy 16 czerwca, 13:00
Sokół Ostróda - Widzew Łódź 16 czerwca, 17:00(tu mecz ciekawy piłkarsko ,przy wygranej Widzew awansuje do 2 ligi !)
MECZE BARAŻOWE :
Pogoń Siedlce - Garbarnia Kraków 13 czerwca, 17:00
Polonia Bytom - Ruch Radzionków 16 czerwca, 17:00
Hutnik Kraków - Barciczanka Barcice 16 czerwca, 17:00
Mieszko Gniezno - Victoria Września 17 czerwca, 17:00
Sokół Ostróda - Widzew Łódź 16 czerwca, 17:00(tu mecz ciekawy piłkarsko ,przy wygranej Widzew awansuje do 2 ligi !)
MECZE BARAŻOWE :
Zawsze Wierni !
-
Sokol - Widzew to nie tylko pilkarsko ale i kibicowsko ciekawy mecz bo dostalismy 900 biletow
DoZo co ty w ogole robisz w tym temacie? Nie ta liga wiec zegnamy. Mieliscie swoja szanse zeby cos pokazac w tej lidze. Wystarczylo przyjechac do Lodzi ze swoim zespolem rezerw albo byc w Zabkach gdy my tam bylismy. Olaliscie to wiec nie swiruj teraz na forum.
Tak sa czynione starania by jakos powiekszyc ten stadion. Wladze Lodzi jednak maja swoja logike bo najpierw placa 400 tys firmie ktora ma zbadac zapotrzebowanie dla obu Lodzkich klubow. Wskazali ok 30k dla Widzewa i ok 15k dla Lksu. No ale PO wie lepiej i zrobili 18k dla Widzewa i (jesli dokoncza) ponad 22k? dla Lksu. Witamy w Lodzi!
DoZo co ty w ogole robisz w tym temacie? Nie ta liga wiec zegnamy. Mieliscie swoja szanse zeby cos pokazac w tej lidze. Wystarczylo przyjechac do Lodzi ze swoim zespolem rezerw albo byc w Zabkach gdy my tam bylismy. Olaliscie to wiec nie swiruj teraz na forum.
Tak sa czynione starania by jakos powiekszyc ten stadion. Wladze Lodzi jednak maja swoja logike bo najpierw placa 400 tys firmie ktora ma zbadac zapotrzebowanie dla obu Lodzkich klubow. Wskazali ok 30k dla Widzewa i ok 15k dla Lksu. No ale PO wie lepiej i zrobili 18k dla Widzewa i (jesli dokoncza) ponad 22k? dla Lksu. Witamy w Lodzi!
-
Stilonu 48 + 49 ChG w Bielsku z 3 flagami Stilonu i dwoma flagami ChG oraz transparentem dla śp. Jagi.
ps jak podajesz to pisz całą liczbę ekipy wyjazdowej a nie sam Stilon.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Kolega się zapytał ilu na było a nie łącznie z Chrobrym moze dlatego że padła już gdzieś informacja ile było Chrobrego albo sam znalazłJerseyStilon pisze: ↑14.06.2018, 13:46Stilonu 48 + 49 ChG w Bielsku z 3 flagami Stilonu i dwoma flagami ChG oraz transparentem dla śp. Jagi.
ps jak podajesz to pisz całą liczbę ekipy wyjazdowej a nie sam Stilon.
-
Czytaj ze zrozumieniem.DoZo(L)... pisze: ↑14.06.2018, 15:56Zdecyduj się, czy to "nie ta liga", czy pretensje, że na nią nie jeżdżę. Nadal nie wiesz, że jednym z powodów, dlaczego nie wypaliło u was "święto świateł", był brak naszej zgody na to, aby rozgrywkom III, a 'de facto' czwartej ligi nadawać na waszym stadionie ponadprzecietną range?
O wycieczce do W-wy nawet nakęciliście film (w GH Wileńska), na którym przy wychodzeniu z dworca błyskawicznie cichniecie, żeby tylko nie dostać mandatu od dyskretnie obserwującej widzewską bandę milicji, więc wiesz ...
A' propos archiwów. Żaden widzewiak nie zrobił sobie zdjęcia fLag(i - pkt. 1-4) z listy przygotowanej na potrzeby bilansu zysków i strat na linii Legia - 'eRTeeS'?! "Nie świruj", ale niefart ... :D
Ps. "Hej sokoły!"
Tak wiem wielka Legia jest za wazna by jezdzic na 4 lige. Lipa troche ze wasze pikole wybrali Widzew jako wroga 100 lecia. Ajc!
Wasza sprawa nie mnie oceniac jesli wolicie pojechac do Niecieczy niz do odwiecznego wroga. Macie prawo olewac rezerwy chodzi mi o to ze jesli olewacie swoje rezerwy i skupiacie sie na Ex to co ty tu robisz w tym temacie? Mistrz Polski a produkujesz sie w temacie nizszych.
A teraz odpisz mi swoimi szlaczkami cos zupelnie nie na temat wylapujac jaki moj wyraz zeby odwrocic kota ogonem. Dobrze poszukasz to pewnie gdzies blad zrobil a to bedzie dobry punkt zaczepienia :)
-
4 liga to karma za dymanie wszystkich na $$ przez Pawelca i Gajewskiego, gdyby nie Bońka fotel wlascicirla, który zmienił spółki, to byście przed erą Cacka już upadli.WM'87 pisze: ↑14.06.2018, 22:40Czytaj ze zrozumieniem.DoZo(L)... pisze: ↑14.06.2018, 15:56Zdecyduj się, czy to "nie ta liga", czy pretensje, że na nią nie jeżdżę. Nadal nie wiesz, że jednym z powodów, dlaczego nie wypaliło u was "święto świateł", był brak naszej zgody na to, aby rozgrywkom III, a 'de facto' czwartej ligi nadawać na waszym stadionie ponadprzecietną range?
O wycieczce do W-wy nawet nakęciliście film (w GH Wileńska), na którym przy wychodzeniu z dworca błyskawicznie cichniecie, żeby tylko nie dostać mandatu od dyskretnie obserwującej widzewską bandę milicji, więc wiesz ...
A' propos archiwów. Żaden widzewiak nie zrobił sobie zdjęcia fLag(i - pkt. 1-4) z listy przygotowanej na potrzeby bilansu zysków i strat na linii Legia - 'eRTeeS'?! "Nie świruj", ale niefart ... :D
Ps. "Hej sokoły!"
Tak wiem wielka Legia jest za wazna by jezdzic na 4 lige. Lipa troche ze wasze pikole wybrali Widzew jako wroga 100 lecia. Ajc!
Wasza sprawa nie mnie oceniac jesli wolicie pojechac do Niecieczy niz do odwiecznego wroga. Macie prawo olewac rezerwy chodzi mi o to ze jesli olewacie swoje rezerwy i skupiacie sie na Ex to co ty tu robisz w tym temacie? Mistrz Polski a produkujesz sie w temacie nizszych.
A teraz odpisz mi swoimi szlaczkami cos zupelnie nie na temat wylapujac jaki moj wyraz zeby odwrocic kota ogonem. Dobrze poszukasz to pewnie gdzies blad zrobil a to bedzie dobry punkt zaczepienia :)
Chcecie oglàdać "odwiecznego wroga", to jeździjcie do ziomkow z Krakowa.
W tym roku, jak nie awansujecie, to będziecie świètować spadek rezerw/juniorów Legii.
Zawsze to sukces.
W kwestii wrogow piłkarskich- to jednak Górnik Zabrze, ewentualnie Wisła i to nie tylko czasy Cupiała.
Dopiero wy i wroniecki Lech.
-
RYWAL STULECIA: Widzew Łódź
Na Widzew Łódź oddano 3,653 głosy. RTS wyprzedził Górnika Zabrze (3,298 głosów) i Lecha Poznań (3,085 głosów).
O rywalizacji z Widzewem tak na weszlo.com pisał Krzysztof Stanowski: "W sumie, patrząc z dzisiejszej perspektywy, były te mecze z Widzewem okresem pełnym goryczy, wiecznie niespełnionych nadziei. No i krótkim, bardzo krótkim. Trwało to zaledwie kilka sezonów. W historii ligi – zupełne nic. A ja pamiętam, jakby to była cała dekada i dziesiątki wielkich meczów, a nie zaledwie kilka. Pozostałe spotkania były ledwie przedsmakiem tego, na co naprawdę czekałem. Widzew. Legia kontra Widzew.".[/qoute]
I komu teraz wierzyc?
Beha musisz walczyc z propaganda jaka szerzy twoj klub. Oni twierdza ze Widzew, ty, ze Gornik.
Jak cos zdzialasz, nie zapomnij wspomniec o naprostowaniu.
No bo chyba nie chcesz wyjsc na blazna, prawda?
-
Czyli minimum 3653 kibiców Legii to pazie. Trzeba przyznać, że mają szacunek na Ł3 do swoich kibiców. Jedni są kopani po głowach na murawie, inni nazywani paziami i to w hurtowych ilościach. Jak to leciało? ''Cała Legia zawsze razem''???
-
Miałem poprzestać na lekkim uśmiechu, ale do porannej kawki warto dodać kilka oczywistości nieogarnianych przez "widzewski charakter" :)Widzewski Charakter pisze: ↑15.06.2018, 07:28Czyli minimum 3653 kibiców Legii to pazie. Trzeba przyznać, że mają szacunek na Ł3 do swoich kibiców. Jedni są kopani po głowach na murawie, inni nazywani paziami i to w hurtowych ilościach. Jak to leciało? ''Cała Legia zawsze razem''???
1. Otwarta internetowa sonda organizowana przez oficjalny serwis klubu raczej nie jest jego propagandą
2. Uczestnicy takiej sondy nie są nikim mniej ani więcej jak... uczestnikami sondy
3. Pytanie o "rywala stulecia Wojskowych" nie jest pytaniem o "piłkarskiego rywala stulecia"
4. Kibice interesujący się piłką nożną to w większości raczej inna grupa, niż fanatycy piłkarscy
5. Mniej-więcej od połowy lat '80 do początku '00 Widzew był traktowany jako jedyny prawdziwy rywal "derbowy" (regionalny) - przez fanatyków a nie kibiców piłki nożnej - i tego typu emocje wywoływał
6. Dla każdego kibica Legii jest oczywiste, że największym rywalem pod względem piłkarskim jest Górnik - wynika to z dwóch kwestii: okresu darzonego przy Ł3 największym sentymentem, gdy w Legii grał Kazik Deyna oraz drugiego w kolejności - '93/94.
7. Żeby nie wiem jak się wytężać w wyborze nicków ("charakter", "charyzma"), w realu kibice Widzewa należą do ostatnich, którzy mogą innych "pouczać" w zakresie lania się między sobą, czy jakichkolwiek kwestii związanych z honorem (tu też nie wystarczy uszycie sobie odpowiedniej flagi). U nas ten jeden konkretny przypadek z płyty boiska został szybko wyjaśniony.
8. Na Legii na szacunek trzeba zasłużyć w realu, a nie w sondzie internetowej, opisach wirtualnego podboju wszechświata (i wszystkich światów równoległych) przez jednego zgodowicza, czy opowiadaniach na komendzie innego - ale "co kraj, to obyczaj" ;)
CAŁA LEGIA ZAWSZE RAZEM! :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Gdzieś usłyszałem że jutro samej Polonii na mecz u siebie może wejść 1600 + 150-180 gości,wydaje mi się nierealne po tej mobilizacji,przecież na PB już nie ma żadnych kart tylko papierowe bilety,więc bezproblemowo powinni wpuścić więcej osób?
-
Kolega DoZo(L) nowa gwiazda kibice net..
Czlowieku przejoles cale te forum p********* w każdym temacie az zygac się już Toba chce najebales tyle postow w tydzień co ludzie przez pare lat tu nie napisali. Ale tak to już jest w zyciu masz mało do powiedzenia to p********* tutaj swoje gorzkie zale. Idz już w h** czasem mi nie odpisuj bo nie wdam się z Toba szczurze w rozmowe... Po prostu jesteś internetowa celebtytka !!! Zal mi Ciebie człowieku ;)
Czlowieku przejoles cale te forum p********* w każdym temacie az zygac się już Toba chce najebales tyle postow w tydzień co ludzie przez pare lat tu nie napisali. Ale tak to już jest w zyciu masz mało do powiedzenia to p********* tutaj swoje gorzkie zale. Idz już w h** czasem mi nie odpisuj bo nie wdam się z Toba szczurze w rozmowe... Po prostu jesteś internetowa celebtytka !!! Zal mi Ciebie człowieku ;)
-
Unikasz odpowiedzi na moje posty wiec daje jeszcze raz.DoZo(L)... pisze: ↑15.06.2018, 13:10
Zatrzymaj swoje psychologiczne projekcje dla siebie, a przypomnę jeszcze, że temat tego wątku to: "Komentarze-niższe ligi -do końca sezonu !", gdybyś zapamiętał tylko mój podpis, bo tytuł na ekranie zasłania ci jakiś ... znajomy 'eRTeeSiak'.
Co ty tu czlowieku w tym temacie w ogole robisz?! Juz wyjasniles ze macie wyjebane na swoje rezerwy. Potrafisz odpowiedziec co cie szciaga do tego tematu? Masz opsesje na punkcie Widzewa. Lecz sie.
Kilka miechow temu z jednego ze swoich kont Dozo nazwal debilami wszystkich karnetowiczow na Legii. Bo za drogo a on chodzi na mecze za darmo. Debile placa za bilety a Cala Legia zawsze razem :)Widzewski Charakter pisze: ↑15.06.2018, 07:28Czyli minimum 3653 kibiców Legii to pazie. Trzeba przyznać, że mają szacunek na Ł3 do swoich kibiców. Jedni są kopani po głowach na murawie, inni nazywani paziami i to w hurtowych ilościach. Jak to leciało? ''Cała Legia zawsze razem''???
-
Dozo dołączasz do forumowych trolli z twojej listy.DoZo(L)... pisze: ↑15.06.2018, 07:54Przypomniałem sobie jeszcze:DoZo(L)... pisze: ↑13.06.2018, 12:15
Dla uzupełnienia może wpiszemy zapamiętane z przeszłości 'nick'i', żeby co wrażliwsi mogli konta duotematycznego (ruscy - cacy, Polki - be) rusofila zneutralizować za pomocą forumowej funkcji "wroga". Ja zaczynam:
1. matrixx,
2. rudolf czerwononosy,
3. k... (c..., zapomniałem tego "wabika" ;),
4. yaroslaw,
5. blocksport.
itp. itd.
Pamiętacie resztę tutejszych wcieleń tego łba, którego pewnie nawet nie stać na wizę do zsrr, o MŚ/WC'2018 nie wspominając?
6. tradizione,
7. paaaa.,
8. dbwdba.
-
Kur... prawie wszystkie tematy na forum zaśmiecone .......praktycznie przez te same osoby ,które prowadzą między sobą jakieś "wojenki " ,który ,któremu bardziej pociśnie :/ Normalny kibic ,nie może tu przeczytać nic konkretnego ,bo musi się "przebijać " przez kilkanaście bezsensownych wpisów .Kur... ogarnijcie się ludzie !!
Zawsze Wierni !
-
NoMatterWhat pisze: ↑14.06.2018, 23:46RYWAL STULECIA: Widzew Łódź
Na Widzew Łódź oddano 3,653 głosy. RTS wyprzedził Górnika Zabrze (3,298 głosów) i Lecha Poznań (3,085 głosów).
O rywalizacji z Widzewem tak na weszlo.com pisał Krzysztof Stanowski: "W sumie, patrząc z dzisiejszej perspektywy, były te mecze z Widzewem okresem pełnym goryczy, wiecznie niespełnionych nadziei. No i krótkim, bardzo krótkim. Trwało to zaledwie kilka sezonów. W historii ligi – zupełne nic. A ja pamiętam, jakby to była cała dekada i dziesiątki wielkich meczów, a nie zaledwie kilka. Pozostałe spotkania były ledwie przedsmakiem tego, na co naprawdę czekałem. Widzew. Legia kontra Widzew.".[/qoute]
I komu teraz wierzyc?
Beha musisz walczyc z propaganda jaka szerzy twoj klub. Oni twierdza ze Widzew, ty, ze Gornik.
Jak cos zdzialasz, nie zapomnij wspomniec o naprostowaniu.
No bo chyba nie chcesz wyjsc na blazna, prawda?
Czemu miałbym wyjść na błazna, mając inne zdanie, niż Stanowski ?
Jak napisał powyżej Foxx, internetowa sonda, to tylko ...sonda.
Dal jednych takim największym rywalem będzie Górnik, dla kolejnych Widzew, dla najmłodszych Lech, bo to z nim przez ostatnie 10 lat głównie piłkarsko ( MP oraz PP), a więc i kibicowsko rywalizuje Legia.
Z Widzewem rywalizują obecnie rezerwy Legii, w których grają głownie juniorzy. Ot, taki niesamowity rywal.
Na spornych terenach w okolicach ŻRDW czy Socho wiadomym dla Legionistów rywalem będzie Widzew- taka kolej rzeczy.
Błaznów poszukaj wśród krzykliwych kolegów z marszy Żołnierzy Wyklętych, którzy głosowali na kolegów na listach SLD (łódzka zasada - raz w d*** to nie pedał).
-
Unia Nowa Sarzyna - WISŁOKA (piątek)
[link]
[link]
[link]
Po meczu kibice Wisłoki wybiegają po koszulki do swoich piłkarzy.
[link]
[link]
[link]
[link]
Po meczu kibice Wisłoki wybiegają po koszulki do swoich piłkarzy.
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Wie ktoś może ,czy mecz Widzewa ,KSZO-Motor i Polonia-Ruch Radzionków są gdzieś transmitowane w internecie ? Polonia-Ruch ,wiem,że jest na ŚląskieTV ,ale trzeba zapłacić za transmisję :/WODA GAZOWANA2 pisze: ↑13.06.2018, 15:15CIEKAWSZE MECZE OSTATNIEJ KOLEJKI W NIŻSZYCH LIGACH + MECZE BARAŻOWE !
MECZE BARAŻOWE :
Zawsze Wierni !
-
Mecz o awans do 2 ligi : Sokół Ostróda - Widzew Łódź : https://www.youtube.com/watch?v=dUph_aJbqdA
-
Dobry młyn Polonii dzisiaj.
-
Nie świetowali entuzjastycznie bo kilku ochroniarzy powstrzymało zapędy płotowch chuliganów ;)Tyfus88 pisze: ↑16.06.2018, 17:20Mecz o awans do 2 ligi : Sokół Ostróda - Widzew Łódź : https://www.youtube.com/watch?v=dUph_aJbqdA
Hej hej.
-
Nie wydaję mi się, żebyś miał okazję przeprowadzać wywiady.DoZo(L)... pisze: ↑16.06.2018, 20:04Ten kastrat, co na płycie przeprowadza(ł) wywiady, to kochanek hadaja, byłego spikera na Ł3?Tyfus88 pisze: ↑16.06.2018, 17:20Mecz o awans do 2 ligi : Sokół Ostróda - Widzew Łódź : https://www.youtube.com/watch?v=dUph_aJbqdA
-
jego matkostary to robiłPixie pisze: ↑16.06.2018, 20:19Nie wydaję mi się, żebyś miał okazję przeprowadzać wywiady.DoZo(L)... pisze: ↑16.06.2018, 20:04Ten kastrat, co na płycie przeprowadza(ł) wywiady, to kochanek hadaja, byłego spikera na Ł3?Tyfus88 pisze: ↑16.06.2018, 17:20Mecz o awans do 2 ligi : Sokół Ostróda - Widzew Łódź : https://www.youtube.com/watch?v=dUph_aJbqdA
-
-
Jest weekend, za oknem ładna pogoda, a tymczasem DozOWNik ogląda transmisje z meczu 3 ligowej drużyny (na którą ponoć ma kompletnie wyjebane) i zastanawia się kto czyim jest kochankiem i przygląda się czy komuś czasem nie stanął. Pogratulować hobby.DoZo(L)... pisze: ↑16.06.2018, 23:34Jeżeli masz większe doświadczenie w relacjach "na żywo", to może wyjaśnisz wszystkim, dlaczego jednemu z zawodników 'eRTeeSu' (temu z żółtych leginsach, chyba bramkarzowi), po tym jak zabrał mikrofon wybawicielowi wspomnianego kastrata, "stanął" ...Pixie pisze: ↑16.06.2018, 20:19Nie wydaję mi się, żebyś miał okazję przeprowadzać wywiady.DoZo(L)... pisze: ↑16.06.2018, 20:04
Ten kastrat, co na płycie przeprowadza(ł) wywiady, to kochanek hadaja, byłego spikera na Ł3?
-
Dyzio pajacu ty ku*** jednak masz zryty baniak od tego stolcowego koksu. Mam nadzieję że równie wnikliwie analizujesz pomyłki sędziowskie na meczach twojego kurewskiego cw(eL)ks-u, a masz co analizować.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
Smutne trzeba mieć życie, żeby napierdalać w każdym temacie (oczywiście niezwiązanie z tematem), a potem srać się do każdego o Off-Topic. ;) Gość na punkcie Widzewa ma totalną obsesję. Więcej nie chce mi się pisać.
Widzew i Elana - gRatulujemy awansu!
Widzew i Elana - gRatulujemy awansu!
-
Dzięki Dozownikowi to forum żyje. Gość jest bystrzakiem, ma dobry styl (te nawiasy, wielkie litery - czapki z głów, bo trochę trzeba się natrudzić, by to tak logicznie i czasem zabawnie wymyślać). Widzew przypuszczalnie zaszedł mu mocno za skórę - taka niechęć nie bierze się tylko z dwukrotnie pod rząd przegranego mistrzostwa Polski w ostatnich kolejkach. ;-) Fakt, że chyba musi mieć wybitnie wiele czasu w swoim życiu. Ale jak już rusza northa do boju, to nie może to być przypadek. ;-) Dajmy mu luzu - podoba mi się jego podjudzanie innych użytkowników - nigdy inwektywami. To też sztuka, a niestety nie brak tu masy prymitywów szydzących i ubliżających matkom czy żonom adwersarzy. Myślę, że teraz brakuje tu najbardziej zagorzałego antylegionisty idącego w góry. Działoby się... Pamiętajmy, że to forum też pisze swoją historię. Kiedyś były Pamiętniki Planktona i lewacka narracja Wojtka z Zagłębia. Dziś mamy antyczerwonego Dozownika.

-
Jaka wczoraj liczba PB na stadionie i jaka liczba zgód/układów?
ps. cidry żenada,grali z największym wrogiem,baraż o III ligę,bliski wyjazd a nie potrafili wykorzystać śmiesznych 150 biletów...
ps. cidry żenada,grali z największym wrogiem,baraż o III ligę,bliski wyjazd a nie potrafili wykorzystać śmiesznych 150 biletów...