skończcie z pojebanymi żartami o LGBT

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
halodrol

skończcie z pojebanymi żartami o LGBT

Post autor: halodrol » 27.01.2014, 20:21

Sorry, zakładam nowy temat, czego nigdy nie robię, ale może ktoś zastanowi się dwa razy zanim zrobi coś podobnego.

Najpierw na FB gejowa Legia, teraz gejowy Górnik. Jutro powstanie gejowy Widzew/ŁKS, Cracovia/Wisła itd.
Chyba dla każdego z nas to oczywiste, że żadne pedały za tym nie stoją a fanpage (?) jest zrobiony dla beki z rywala. Niestety nie jest to oczywiste dla wszelkiej maści skurwysynów z wyborczej i innych szmat na temat LGBT na Legii była ogólnopolska dyskusja w szerokich mediach. Teraz czytam, że temat zboczeńców na Górniku już podchwyciła jakaś ku*** z wyborczej i werbuje ludzi (czy raczej podludzi) aby opisywali swoje przeżycia związane z "nietolerancją" na stadionach.

Koledzy, za pierwszym razem to było śmieszne, pomysłowa szpila wbita w Legię, ale teraz robicie tzw. wodę na młyn siłom których wspólnie nienawidzimy!

iparts.pl

kaelowiec

Re: skończcie z pojebanymi żartami o LGBT

Post autor: kaelowiec » 23.02.2014, 12:21

ale przecież te żarty to chyba robota lewactwa a nie kibiców ?

Nordfront

Post autor: Nordfront » 23.02.2014, 13:38

kaelowiec odetchnałem, bo już myślałem, że kolejny link o wiesniakach zza wschodniej granicy

andrzejanusz

Post autor: andrzejanusz » 23.02.2014, 20:01

Nie wiem jak inne, ale ten pierwszy - odnoszący się do Legii - założyły gimbusy z Karachana.

[link]

ODPOWIEDZ