Województwo Pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Pomorskie
Trafiłem na archiwalne skróty meczów z sezonu 1993/1994 i na ich podstawie można zaryzykować stwierdzenie, że Bałtyk to najlepsza wymarła ekipa w historii polskiego ruchu kibicowskiego.
W tamtych czasach mieli młyn kilkaset osób na każdym meczu u siebie, potrafili pojechać na Lechię w 1000 głów, ta zgoda z Lechem raczej też nie wzięła się z kosmosu.
Tutaj perełka ze spotkania z Polonią Bytom, gdzie jest ich kilka razy więcej niż Arki i Polonii.
https://m.youtube.com/watch?v=jI8L2B351uk
Pytanie, co takiego się wydarzyło, że nagle dysproporcja zaczęła się gwałtownie zmieniać w tak krótkim czasie?
Bo według strony Arkowcy już w 1995 roku na derbach Arki było 2000, a Bałtyku tylko 300.
Czy miało to związek z masowym przerzucaniem?
Tu nagranie z derbów, gdzie też pokazali się konkretnie.
https://m.youtube.com/watch?v=IsTUhVGKp ... IGFya2E%3D
W tamtych czasach mieli młyn kilkaset osób na każdym meczu u siebie, potrafili pojechać na Lechię w 1000 głów, ta zgoda z Lechem raczej też nie wzięła się z kosmosu.
Tutaj perełka ze spotkania z Polonią Bytom, gdzie jest ich kilka razy więcej niż Arki i Polonii.
https://m.youtube.com/watch?v=jI8L2B351uk
Pytanie, co takiego się wydarzyło, że nagle dysproporcja zaczęła się gwałtownie zmieniać w tak krótkim czasie?
Bo według strony Arkowcy już w 1995 roku na derbach Arki było 2000, a Bałtyku tylko 300.
Czy miało to związek z masowym przerzucaniem?
Tu nagranie z derbów, gdzie też pokazali się konkretnie.
https://m.youtube.com/watch?v=IsTUhVGKp ... IGFya2E%3D
-
Dlaczego wymarła ekipa? Przecież jeżdżą na Lechię Gdańsk więc jednak nie o końca można ich traktować jak z kategorii "wymarłe ekipy".
-
Stosowała.
W necie latają zeznania osób z Bałtyku po meczu z Chojniczanką w 2003 roku, kiedy 2 z nich ledwo przeżyło zasadzkę Arki.
W praktyce to był początek końca ich ekipy, m.in. na akcje przestał z nimi latać... ksiądz, który obecnie jest proboszczem w jednej z parafii.
Ale wtedy to już ich było nieporównywalnie mniej niż 10 lat temu. Choć samo to, że egzystowali przy takich sąsiadach i ich metodach, wystawia im dobre świadectwo.
W necie latają zeznania osób z Bałtyku po meczu z Chojniczanką w 2003 roku, kiedy 2 z nich ledwo przeżyło zasadzkę Arki.
W praktyce to był początek końca ich ekipy, m.in. na akcje przestał z nimi latać... ksiądz, który obecnie jest proboszczem w jednej z parafii.
Ale wtedy to już ich było nieporównywalnie mniej niż 10 lat temu. Choć samo to, że egzystowali przy takich sąsiadach i ich metodach, wystawia im dobre świadectwo.
-
W lutym 2024 w tmk jest 20 stronicowy wywiad z kadłubami tam dowiecie się odpowiedzi na wasze pytania.
-
Miałem okazję widzieć w tych latach Bałtyk na żywo i muszę przyznać, że wyglądali bardzo dobrze. To była grupa może 100 osób ? Ale średnia wieku ponad 30 lat, troszkę młodszych osób, wyglądali naprawdę dobrze i na tle wtedy takiego Gryfa Słupsk czy paru innych ekip to myślę, że było kilka klas lepsi. Dodatkowo widziałem od nich kilkanaście osób na jakimś meczu kadry (stawiam na Norwegię) i co mnie wtedy mocno zdziwiło - każdy z nich był…..z innego miasta. Chyba rozumiecie co mam na myśli, fajna i zgrabna grupa ale ewidentnie jednostki na dzielnicy czy w mieście i pewnie to te zrobiło swoje. Lat 90 nie pamiętam bo nie mam 50/60 lat jak 90 procent tego forum pamiętających nawet lata 80.WieszWięcej pisze: ↑23.06.2024, 11:02Stosowała.
ŁKS Łódź Polska !
-
Ja za małolata szanowałem Bałtyk, wychowałem się na zinie Zadyma którego redagował sp. Łysy. Teraz jest tam nie mały burdel
-
To by się pokrywało z relacjami samego Bałtyku, które zamieszczono we wspomnianym wyżej wywiadzie dla "TKM". Według nich Bałtyk terroryzował ekipy pokroju Chojniczanki i Gryfa, ale podejrzewam, że teraz już tak kolorowo by nie mieli i dominacja wynikała z pewnego zacofania ich potencjału w tamtym okresie.altgr pisze: ↑23.06.2024, 13:49Miałem okazję widzieć w tych latach Bałtyk na żywo i muszę przyznać, że wyglądali bardzo dobrze. To była grupa może 100 osób ? Ale średnia wieku ponad 30 lat, troszkę młodszych osób, wyglądali naprawdę dobrze i na tle wtedy takiego Gryfa Słupsk czy paru innych ekip to myślę, że było kilka klas lepsi. Dodatkowo widziałem od nich kilkanaście osób na jakimś meczu kadry (stawiam na Norwegię) i co mnie wtedy mocno zdziwiło - każdy z nich był…..z innego miasta. Chyba rozumiecie co mam na myśli, fajna i zgrabna grupa ale ewidentnie jednostki na dzielnicy czy w mieście i pewnie to te zrobiło swoje. Lat 90 nie pamiętam bo nie mam 50/60 lat jak 90 procent tego forum pamiętających nawet lata 80.WieszWięcej pisze: ↑23.06.2024, 11:02Stosowała.
-
To u was praktykowane są takie zabawy, pozdrów G ;)letsroll pisze: ↑23.06.2024, 12:20A do tej sprawy rozjebał się wiadomo kto i jego brat. Ale wiadomo, sprzęt i dawanie na psy w wykonaniu triadowców i ich przydupasów to przecież nic takiego, ale jak to samo robi się z nimi to już mało swojej sraki nie jedzą z krzyczeniem o honorze... Tylko czy jest sens do tego wracać? Toć to było z 20 lat temu...WieszWięcej pisze: ↑23.06.2024, 11:02Stosowała.
-
[link]
W sektorze gości Arka? Jest gdzieś opis tego meczu?
W sektorze gości Arka? Jest gdzieś opis tego meczu?
-
Co się do mnie prujecie lamusy? Boli odbyt, że zarobiłem grube siano na sutenerce a teraz jeszcze większe na walkach w klatce? Ma boleć
-
Zaczynają powoli wyciągać różne brudy odnośnie pozytywnego sutenera także chyba koniec łatwych pieniążków we freakach.
Co Lechia na jego zdjęcie z rekinem? Udają że nie widzieli?
Co Lechia na jego zdjęcie z rekinem? Udają że nie widzieli?
-
Proszę się nie podszywać to jest moje jedyne oficjalne konto jestem jebana dziwka internetowa i jestem z tego dumna za kasę obiore jeszcze niejedna kolbe i moi ziomale są ze mnie dumni a jak coś ktoś sapke to im kundlom rzucę kafla i ciesza ryje cały tydzień auuuuPatrycja Masiak pisze: ↑08.07.2024, 19:37Co się do mnie prujecie lamusy? Boli odbyt, że zarobiłem grube siano na sutenerce a teraz jeszcze większe na walkach w klatce? Ma boleć
-
Witam, jestem śledziem od kiedy pamiętam. Urodzony w Tczewie wychowany w Gdyni zamieszkujący Sopot ;)). Czytając niektóre wpisy spłakanych niektórych naszych rywali zza między łapie się za głowę. Sopot to nie jest 100% Lechia, przewaga Lechii jest bez dwóch zdań ale nasi „przyjaciele” zapominają, że sporo starych śledzi zamieszkuje Sopot i nie chce im się bawić w Graffiti, Vlepki czy inne sporty młodzieży. Do dzisiaj na Arkę chodzi stara dobra Sopocka ekipka. Lechia ma dużą przewagę w Sopocie aczkolwiek na dzień dzisiejszy określiłbym Sopot jako 30% Arka 70% Lechia. Arka głównie Brodwino ogólnie tereny bliższe Gdyni a czym dalej praktycznie sama Lechia. Zapraszam do dyskusji na argumenty a nie napinanie się przez neta.
-
A co słychać u tego ulanego c**** Lenoxa z Oliwy ?sopocki_bruno pisze: ↑09.07.2024, 16:42Witam, jestem śledziem od kiedy pamiętam. Urodzony w Tczewie wychowany w Gdyni zamieszkujący Sopot ;)). Czytając niektóre wpisy spłakanych niektórych naszych rywali zza między łapie się za głowę. Sopot to nie jest 100% Lechia, przewaga Lechii jest bez dwóch zdań ale nasi „przyjaciele” zapominają, że sporo starych śledzi zamieszkuje Sopot i nie chce im się bawić w Graffiti, Vlepki czy inne sporty młodzieży. Do dzisiaj na Arkę chodzi stara dobra Sopocka ekipka. Lechia ma dużą przewagę w Sopocie aczkolwiek na dzień dzisiejszy określiłbym Sopot jako 30% Arka 70% Lechia. Arka głównie Brodwino ogólnie tereny bliższe Gdyni a czym dalej praktycznie sama Lechia. Zapraszam do dyskusji na argumenty a nie napinanie się przez neta.
-
Przestań ćpać. Jak pojedyncze osoby można nazwać nawet Ekipką ? Internetowy błaźnie zapytaj się tych starych co można policzyć na palcach jednej ręki, jakie sami maja zdanie na ten temat.sopocki_bruno pisze: ↑09.07.2024, 16:42Witam, jestem śledziem od kiedy pamiętam. Urodzony w Tczewie wychowany w Gdyni zamieszkujący Sopot ;)). Czytając niektóre wpisy spłakanych niektórych naszych rywali zza między łapie się za głowę. Sopot to nie jest 100% Lechia, przewaga Lechii jest bez dwóch zdań ale nasi „przyjaciele” zapominają, że sporo starych śledzi zamieszkuje Sopot i nie chce im się bawić w Graffiti, Vlepki czy inne sporty młodzieży. Do dzisiaj na Arkę chodzi stara dobra Sopocka ekipka. Lechia ma dużą przewagę w Sopocie aczkolwiek na dzień dzisiejszy określiłbym Sopot jako 30% Arka 70% Lechia. Arka głównie Brodwino ogólnie tereny bliższe Gdyni a czym dalej praktycznie sama Lechia. Zapraszam do dyskusji na argumenty a nie napinanie się przez neta.
Brodwino to dobre osiedle Lechii i to ze mieszka jedna osoba co może chodzi kanałami na Arke nigdy tego nie zmieni.
Kamionka ma jeszcze bliżej do Gdyni i jakoś od wielu pokoleń to prawdziwy bastion Lechii .
Wszyscy młodzi jeżdżą tylko na Lechię.
W Sopocie żadnych barw śledzi nie zobaczysz bo w Sopocie jest tylko Lechia.
-
Wiedziałem, że jakiś napinacz Hools internetowy z Gdańska się zesra. Nikt kanałami nie chodzi to pierwsza sprawa a druga sprawa jest taka, że Sopot to specyficzne miasto i w weekendy są tam ludzie z Gdyni i Gdańska więc w barwach nikt nie chodzi bo łatwo wyrwać. Błaźnie napisałem wyraźnie, że na Arkę chodzi „ekipka” więc nie rozumiem twojego zesrania się potężnego. Dalej trzymam swoje zdanie, że Sopot to nie jest tylko Lechia nigdy nie był i nigdy nie będzie. Jest faktem, że Sopot jest naszą porażką jako Arkowcy ale można też spojrzeć na Tczew ;)) totalne porażki Lechistow i dominacja Arki. 70% Lechia 30% Arka jeżeli chodzi o Sopot. Nikt merytorycznie dalej nie opisał podziału sił.Taknawijaj pisze: ↑10.07.2024, 08:38Przestań ćpać. Jak pojedyncze osoby można nazwać nawet Ekipką ? Internetowy błaźnie zapytaj się tych starych co można policzyć na palcach jednej ręki, jakie sami maja zdanie na ten temat.sopocki_bruno pisze: ↑09.07.2024, 16:42Witam, jestem śledziem od kiedy pamiętam. Urodzony w Tczewie wychowany w Gdyni zamieszkujący Sopot ;)). Czytając niektóre wpisy spłakanych niektórych naszych rywali zza między łapie się za głowę. Sopot to nie jest 100% Lechia, przewaga Lechii jest bez dwóch zdań ale nasi „przyjaciele” zapominają, że sporo starych śledzi zamieszkuje Sopot i nie chce im się bawić w Graffiti, Vlepki czy inne sporty młodzieży. Do dzisiaj na Arkę chodzi stara dobra Sopocka ekipka. Lechia ma dużą przewagę w Sopocie aczkolwiek na dzień dzisiejszy określiłbym Sopot jako 30% Arka 70% Lechia. Arka głównie Brodwino ogólnie tereny bliższe Gdyni a czym dalej praktycznie sama Lechia. Zapraszam do dyskusji na argumenty a nie napinanie się przez neta.
Brodwino to dobre osiedle Lechii i to ze mieszka jedna osoba co może chodzi kanałami na Arke nigdy tego nie zmieni.
Kamionka ma jeszcze bliżej do Gdyni i jakoś od wielu pokoleń to prawdziwy bastion Lechii .
Wszyscy młodzi jeżdżą tylko na Lechię.
W Sopocie żadnych barw śledzi nie zobaczysz bo w Sopocie jest tylko Lechia.
-
Wyjdź na Karwinach, Orłowie, Redlowie w barwach Lechii/Baltyku czy innego szajsu to zobaczysz ;)) Na Sopocie nie raz lataliśmy w barwach Arki i jakoś żyjemy i mamy się dobrze. Trollem nie jestem koleś więc hamuj gadkę.letsroll pisze: ↑10.07.2024, 17:05Jak was jest 30% w Sopocie, to Lechii jest 90% w Redłowie, Orłowie i Karwinach razem wziętych. Weźcie banujcie takie gówna bo tylko rozpierdalaja temat. 10 lat siedzieliście na pizdach, a teraz jak na Lechii tylu ludzi poszło siedzieć albo nie może się wychylać to wyszliście z nor. Dalej nie słychać też waszego opisu "wyjazdu" na turniej do amicowa :)
-
Swoją drogą jesteście niezłymi odszczepami z tymi podziałami dzielnic. Na Osowie wasze panienki z „Sekcja Osowa” spierdalaja do lasu żeby cyknąć sobie fotki szaliku „Sekcja Osowa” a chłopaki z Arki normalnie w ciągu dnia nagrywają promo wyjazdowe (oczywiście mówimy o Osowie). Nie mam pojęcia jak wygląda rozkład sił na tej dzielnicy więc nie będę farmazonił jak nasze hipokrytki sąsiadki aczkolwiek jeżeli ktoś twierdzi, że na Osowie Arki nie ma to jest durniem.
-
Kilka kwestii odnosnie aktualnej sytuacji w trójmiescie trzeba wyjasnic bo niektorym dalej sie wydaje ze chwm rozdaje karty haha wiec po pierwsze Olgierd Lipnicki i jego ekipa to banda gejów i konfidentów naoglądali się amerykańskich filmów i myślą że jak kupią skórzane kurtki i założą klub motocyklowy to będą mafią xD cała ta grupa to patologia 20 lat temu był jest i będzie śmieciem i jego przydupasy tez. ogolnie media wykreowaly go na jakiegos bossa trojmiasta a prawda jest taka ze aktualnie to on ma tam c**** do gadania, wszystkie konkretniejsze biznesy typu domowki trzyma pewien chlop ze stogow. jedyne co lechia miala na miescie ostatnio to jakis drobny handel ale i to sie skonczylo i teraz laduja na kurkowej bo nie wiedza co to zmowa milczenia. juz nastepny po balonie z czolowki chwm od kilku miesiecy codziennie jest wywozony na zeznania takze szykujcie przescieradla na pdw na nowy sezon bo konfidenckie domino dopiero rusza haah
-
A gdzie chodzicie w Gdyni w barwach obsrane szczurki? Ostatnio nawet jak Kałtyk grał z rezerwami Arki to baliście się wejść na „swój stadion” ;))Bałtyk Gdynia 1930 pisze: ↑10.07.2024, 18:17Gdzie chodzicie w tych barwach po tym Sopocie? Oprócz schowanych vlepek w kieszeni
-
Ta… żyj w swoich fantazjach.Bałtyk Gdynia 1930 pisze: ↑10.07.2024, 19:53Nigdzie nie chodzimy bo byśmy zginęli. Podobnie jak Arka w Sopocie.sopocki_bruno pisze: ↑10.07.2024, 18:31A gdzie chodzicie w Gdyni w barwach obsrane szczurki? Ostatnio nawet jak Kałtyk grał z rezerwami Arki to baliście się wejść na „swój stadion” ;))Bałtyk Gdynia 1930 pisze: ↑10.07.2024, 18:17Gdzie chodzicie w tych barwach po tym Sopocie? Oprócz schowanych vlepek w kieszeni
-
Jeden klub, jedno miasto Arka Gdynia.Bałtyk Gdynia 1930 pisze: ↑10.07.2024, 20:54No gdzie chodzisz w barwach k**** brudna? No wskaż teren gdzie chodzicie w barwach pedofile jebane?
-
Ten co pisze że śledzi jest 30% w Sopocie to mu się chyba pojebało i chodzi mu o 30 osób które i tak chodzą kanałami. Daleko mi do Lechii ale jak czytam takie wpisy to wiem że ich autor jest dobrze pierdopnięty. To tak jakby ktoś pisał łks jest w Zgierzu albo Bełchatowie albo Widzew we Włocławku.
-
Ej lalunia ty pomawiająca k****, nie wstyd ci tu pisać k**** frajerze konfidencie?
-
Mongole j***** tobie nie wstyd utożsamiać się z Legią po wywieszeniu transparentów na Wisłę? Zaraz po media rozpętały gównoburzę a psy dostały sraki i zaczęli zawijać ludzi zarówno z Krakowa jak i Bielska/Sosnowca.
-
typ pomawia ludzi publicznie w internecie, wypisuje konkretny czyn na który jest paragraf, wobec konkretnej osoby i zamiast się k**** schować pod kamień ty coś o transparentach k**** wypisujesz. c*** ci w dupe frajerze. lalunia c***.
-
już kurvo zrozumiałaś co zrobiłaś? już się nie pytasz gdzie pomówiłaś tylko kurvo próbujesz zaczynać tę śpiewkę o transparentach? typowa frajernia. Do budy ruro
-
Napewno w Sopocie mieszkasz i napewno wiesz jak sytuacja wygląda. Wyjazd frajerze z wioski.Laguna pisze: ↑10.07.2024, 22:31Ten co pisze że śledzi jest 30% w Sopocie to mu się chyba pojebało i chodzi mu o 30 osób które i tak chodzą kanałami. Daleko mi do Lechii ale jak czytam takie wpisy to wiem że ich autor jest dobrze pierdopnięty. To tak jakby ktoś pisał łks jest w Zgierzu albo Bełchatowie albo Widzew we Włocławku.
-
Kogo obchodzi jakieś kibicowanie wy pedały nie znane nikomu ile macie obserwujących????
Ja się nie zatrzymuje nowa piosenka o moich dokonaniach jak dałem na gębę dobrze ze mnie Król Denis wkręcił do walk bo bym dalej musiał krzywdzić kobiety
Proszę o milion wyświetleń [link]
Ja się nie zatrzymuje nowa piosenka o moich dokonaniach jak dałem na gębę dobrze ze mnie Król Denis wkręcił do walk bo bym dalej musiał krzywdzić kobiety
Proszę o milion wyświetleń [link]
-
Pisałem już ostatnio ale być może mój wpis zawieruszył się gdzieś w gąszczu napinki więc zapytam jeszcze RAZ. Dlaczego nie ustawicie się na ROZKMINKĘ W GRONIE LUDZI np po 50 osób na jakimś NEUTRALNYM gruncie?
Jesteś z Warszawy więc bez problemu załatwisz sobie kontakt do Żuroma albo przez byłą zgodę ogarniesz numer do Maxa Czapki lub Heńka, druga strona konfliktu ogarnie sobie Denisa z Torunia i ZAŁATWICIE temat tak jak się powinno a nie ku*** przekrzykiwanki w internetach.
-
Proponuję, żebyś ustawił się na rozkminkę w gronie specjalistów z Choroszczy na neutralnym gruncie w Tworkach.SZURowski pisze: ↑11.07.2024, 18:17Pisałem już ostatnio ale być może mój wpis zawieruszył się gdzieś w gąszczu napinki więc zapytam jeszcze RAZ. Dlaczego nie ustawicie się na ROZKMINKĘ W GRONIE LUDZI np po 50 osób na jakimś NEUTRALNYM gruncie?
Jesteś z Warszawy więc bez problemu załatwisz sobie kontakt do Żuroma albo przez byłą zgodę ogarniesz numer do Maxa Czapki lub Heńka, druga strona konfliktu ogarnie sobie Denisa z Torunia i ZAŁATWICIE temat tak jak się powinno a nie ku*** przekrzykiwanki w internetach.
-
Ja p******* co za odklejeniec. To jak napiszę, że jesteś polskim Eskobarem to przyjedzie po ciebie brygada at razem z dea?
Przestań ćpać i wyloguj się do życia i się nie bój nikt z cbś po ciebie nie przyjedzie za bekowy wpis na śmiesznym forum.
Prujac się o jakiś wpis równocześnie nie widząc nic kulawego w transparentach na których było o mordercach i to zaraz po akcji w Radłowie pokazujesz że jesteś jebanym łbem.
-
Ona z Gdyni chciała się zaprzyjaźnić a on z Łodzi powiedział ,ze nie bo ona byla,jest i będzie Ku… i swinia.
Nawet mediacje brata z Poznania nic nie daly
Stay tunned do 29 lipca i drugiej kolejki I ligi
Nawet mediacje brata z Poznania nic nie daly
Stay tunned do 29 lipca i drugiej kolejki I ligi
-
Prujesz to ty sie kurvo ruchana w dupe. do budy konfidencie. wiesz co widzisz w lustrze? kurve frajera. powieś się
-
nie dość że cvvel to jeszcze tępy jak gumowe dildo. ty się k**** prujesz o transparenty, sam w internecie robisz coś co jest właśnie kwintesencją konfidenctwa, a jak ktoś to nazywa wprost, to ty się kłamliwa jebana kurvo tłumaczysz, że at po mnei nie przyjedzie po postach w internecie ty kurvo śmieciu j*****. A po tych transparentach co cię tak bolą przyjedzie? co za zakłamany cvel. pewnie przeciw pedalstwu też jesteś, chyba że to ty robisz pałę z połykiem, to wtedy pewnie twoim zdaniem nie pedalstwo, bo się przecież nie zakochałeś, co...
-
aha, jak komuś jest przykro że mu nie odpisuje i tak mnie raz po raz niby zaczepia niby nie - to prawdopodobnie znaczy że prowo było marne i że powinien przemyśleć czy nie jest zbyt nudny i przewidywalny nawet na to smutne jak p**** forum
-
Teraz jest tylko jedna niewiadoma: czy dalej będziesz wypuszczał te słabe pierdnięcia żeby zwrócić na siebie moją uwagę, kiedy ja będę to ignorował, czy niejako przyznasz mi rację, że jednak jesteś kiepskim i nudnym komediantem odpuszczając sobie pisanie pod moimi wpisami. Publika oceni :D
-
Ciapek oddychaj bo ciśnienie to ci chyna wyjebało do 300 od tej napinki.kivloff pisze: ↑12.07.2024, 09:17nie dość że cvvel to jeszcze tępy jak gumowe dildo. ty się k**** prujesz o transparenty, sam w internecie robisz coś co jest właśnie kwintesencją konfidenctwa, a jak ktoś to nazywa wprost, to ty się kłamliwa jebana kurvo tłumaczysz, że at po mnei nie przyjedzie po postach w internecie ty kurvo śmieciu j*****. A po tych transparentach co cię tak bolą przyjedzie? co za zakłamany cvel. pewnie przeciw pedalstwu też jesteś, chyba że to ty robisz pałę z połykiem, to wtedy pewnie twoim zdaniem nie pedalstwo, bo się przecież nie zakochałeś, co...
Nakurwiasz post pod postem jak jakieś dziecko neostrady.
Różnica polega na tym że po wywieszeniu waszego kulawego transparentu media rozpętały gównoburzę a psy zaczęły zawijać chłopaków z Krakowa i Bielska/Sosnowca a po moim bekowym wpisie ty sobie dalej napierniczasz w klawisze smartfonika. Czaisz różnice ciapek czy mam ci drukowanymi przewinąć?
-
nie umiesz nawet cvelu obsłużyć wyszukiwarki i sprawdzić sobie kiedy zawisł transparent, a kiedy media się zajęły sprawą. No i oczywiście typowo dla frajera tłumaczenie: jak nie "at ci nie wpadnie do domu" to teraz się okazuje, że to tylko żarty były. "ja nie donoszę, to tylko dla żartu tak". No czyli wiadomo, w świecie laluni raz w d*** to nie pedał. jesteś frajer, konfident. Nie masz zdolności do wypowiadania się na temat kulawości czegokolwiek, skoro chlapiesz ozorem pomawiaczko na prawo i lewo. to ty jesteś kulawa ruro. to ciebie j****.
-
Szmato piszesz tu o zasadach a wyzywasz od c****. I kto tu jest rurą? c*** ci do mordy za pomówienia kuLawcu.kivloff pisze: ↑12.07.2024, 21:10nie umiesz nawet cvelu obsłużyć wyszukiwarki i sprawdzić sobie kiedy zawisł transparent, a kiedy media się zajęły sprawą. No i oczywiście typowo dla frajera tłumaczenie: jak nie "at ci nie wpadnie do domu" to teraz się okazuje, że to tylko żarty były. "ja nie donoszę, to tylko dla żartu tak". No czyli wiadomo, w świecie laluni raz w d*** to nie pedał. jesteś frajer, konfident. Nie masz zdolności do wypowiadania się na temat kulawości czegokolwiek, skoro chlapiesz ozorem pomawiaczko na prawo i lewo. to ty jesteś kulawa ruro. to ciebie j****.