Relacje / komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Relacje / komentarze
praktycznie na pewno w dziale kibice nie pojawia sie już tematy relacji i komentarzy.
Sami zapracowaliście na taki ruch ze strony administracji.
Piszę to już dzisiaj, ponieważ wiem, że spora grupa oczekuje coweekendowej dawki napinki.
Niestety tym razemmuszę Was zmartwic :)
Sami zapracowaliście na taki ruch ze strony administracji.
Piszę to już dzisiaj, ponieważ wiem, że spora grupa oczekuje coweekendowej dawki napinki.
Niestety tym razemmuszę Was zmartwic :)
Xp
-
Re: Relacje / komentarze
No i elegancko. W końcu coś na tym forum godnego pochwały.
-
trochę lipa.. powinna być zamknięta możliwość rejestracji... na jakiś czas i sypanie banów co tydzień, dla "powstańców" napinki
-
Rejestrację i tak możecie zamknąć na jakiś czas. Wyłapać baranów zaniżających poziom forum i po pewnym czasie znowu spróbować otworzyć rejestrację.
Zamknijcie rejestrację !
-
Lepiej pojsc na latwizne i zamknac niz rozwiazac problem. Jak wam tak ciezko to zrobic lub nie macie pomyslu to dajcie sobie spokoj z tym zajeciem. Zamknac rejestracje i banowac . Zobaczymy jak dlugo bd to zamkniete az w koncu wszyscy oleja ta strone cieplym moczem.
-
Po podziale na Kumatych i Leszczy teraz nastala moda na bycie wyjadaczem komentarzy i napinke
A kogo tak naprawde rusza co jest w tych komentarzach i komu to przeszkadza. Wiadomo, iz wiekszosc opinii i tak sie lekcewazy, z niektorych posmiewa, niektore sa rzeczywiscie debilne, ale to juz mod powinien kasowac i tyle. Jakas tam jednak sensowna wymiana zdan byla, spory jak to spory na tle kibiowskim czesto trudne do rozwiazania- ot w sam raz na spogladanie z dystansem
Typy osobowosci sa rozne, niektorym ciezko przychodzi przelanie mysli na slowo pisane ale taki juz po czesci swiat kibicowski, natomiast nagle nastala moda na jakby nie spogladac ogolna cenzure.
A kogo tak naprawde rusza co jest w tych komentarzach i komu to przeszkadza. Wiadomo, iz wiekszosc opinii i tak sie lekcewazy, z niektorych posmiewa, niektore sa rzeczywiscie debilne, ale to juz mod powinien kasowac i tyle. Jakas tam jednak sensowna wymiana zdan byla, spory jak to spory na tle kibiowskim czesto trudne do rozwiazania- ot w sam raz na spogladanie z dystansem
Typy osobowosci sa rozne, niektorym ciezko przychodzi przelanie mysli na slowo pisane ale taki juz po czesci swiat kibicowski, natomiast nagle nastala moda na jakby nie spogladac ogolna cenzure.
-
Z wami jak z dziećmi tak źle i tak nie dobrze.
Nam ? To ja mam coś z reklam ? Jak ktoś ma wiecej informacji niech napisze chętnie przegarne jakąś kwotę bo na razie nie mam z tego grosza.
Co do komentarzy niestety lub na szczęście szerokie grono dzieci tylko stąd czerpie informacje kibicowskie co im zostanie bez k.net ? :D
A stan w jakimznajduje sie Michałek wskazuje, że ruch był słuszny, teraz wysypią się sami kumaci co to zasługują na dział i wypowiadanie sie tam
Nam ? To ja mam coś z reklam ? Jak ktoś ma wiecej informacji niech napisze chętnie przegarne jakąś kwotę bo na razie nie mam z tego grosza.
Co do komentarzy niestety lub na szczęście szerokie grono dzieci tylko stąd czerpie informacje kibicowskie co im zostanie bez k.net ? :D
A stan w jakimznajduje sie Michałek wskazuje, że ruch był słuszny, teraz wysypią się sami kumaci co to zasługują na dział i wypowiadanie sie tam
Xp
-
TEMAT Puchar Polski tez zamknijcie, bo dzis bedzie tam duzo wpisaow:) i gimbusy tam skupia swą siłę!!!
-
W komentarzach wypowiadam się rzadko o ile cokolwiek tam w ogóle napisałem, kwestia czy będą czy nie zwisa mi i powiewa.
Naszła mnie jedna pewna myśl i podobieństwo, że obecne rozwiązanie jest typowo polskie. Zamiast popracować dawać bany, zamknąć rejestrację poszło się na łatwiznę- jak organy rządowe, państwowe. Zamknąć stadion(ewentualnie nie wpuszczać kibiców gości) to problemy z kibicami same się rozwiążą.
I nie chodzi mi o komentarze, stadiony ale o całokształt. Zamiast popracować, przeczekać dać czas, wybrać korzystniejsze rozwiązanie to Polak idzie na łatwiznę. Zwiększyć podatki(czego domagają się nawet niektórzy z prawej strony), zwiększyć biurokrację i administrację żeby lepiej kontrolować, zamiast zmieniać durne przepisy etc.
I jak ma w tym kraju być dobrobyt, skoro burdelu nawet w komentarzach nie umiemy ogarnąć. Rach ciach i po strachu. A kiedyś ktoś coś gadał o wylewaniu dziecka z kąpieli.
Naszła mnie jedna pewna myśl i podobieństwo, że obecne rozwiązanie jest typowo polskie. Zamiast popracować dawać bany, zamknąć rejestrację poszło się na łatwiznę- jak organy rządowe, państwowe. Zamknąć stadion(ewentualnie nie wpuszczać kibiców gości) to problemy z kibicami same się rozwiążą.
I nie chodzi mi o komentarze, stadiony ale o całokształt. Zamiast popracować, przeczekać dać czas, wybrać korzystniejsze rozwiązanie to Polak idzie na łatwiznę. Zwiększyć podatki(czego domagają się nawet niektórzy z prawej strony), zwiększyć biurokrację i administrację żeby lepiej kontrolować, zamiast zmieniać durne przepisy etc.
I jak ma w tym kraju być dobrobyt, skoro burdelu nawet w komentarzach nie umiemy ogarnąć. Rach ciach i po strachu. A kiedyś ktoś coś gadał o wylewaniu dziecka z kąpieli.
-
to co, BUNT? Wychodzimy na ulice?
;)
;)
-
Bojkot?
tylko niektórzy niech się nie połaczą przed monitorami - to tylko internet !! : )
tylko niektórzy niech się nie połaczą przed monitorami - to tylko internet !! : )
Xp
-
ludzie o słabych nerwach będą pewnie popełniać samobójstwo, wieszać się lub skakać z okien...Wizard. pisze:Bojkot?

-
zrobic selekcje;) brak rejestracji przez miesiąc czy tam dwa .. Głupi komentarz/napinka ban na pół roku ;)
-
Brawo Wizard 100% poparcia wreszcie ktoś zabrał się za konkretne porządki.Komu się nie podoba chyba nie musi tu zaglądać.R/1920 dobrymi radami służy..tylko w ten sposób ukróci się napinkę...czas pokaże czy było to dobre rozwiązanie.
-
tez mam takie wrazenie : )Blood&Honor pisze:ludzie o słabych nerwach będą pewnie popełniać samobójstwo, wieszać się lub skakać z okien...Wizard. pisze:Bojkot?
przy pomocy blokoania rejestracji czy banowania walczylismydlugo, za długo
Xp
-
Wizard zanim się skończysz śmiać z innych może napiszesz genezę powstania kropki w Twoim nicku :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Płatne forum zrobić :)
viewforum.php?f=16 można wiedzieć czym administracja sie kierowała kto moze pisac a kto nie ?
viewforum.php?f=16 można wiedzieć czym administracja sie kierowała kto moze pisac a kto nie ?
-
Śmierdzi mi coś, na przestrzeni kilku lat były sporo gorętsze tematy i napinki (szczególnie krakowskie) a tu po akcji Lecha i krzywych tekstów na nich nagle admini (w tym z Lecha) chcą takie coś wprowadzić.
Moja propozycja. Nie chce się Wam moderować to zrezygnujcie , znajdą się inne osoby chcące to robić
Moja propozycja. Nie chce się Wam moderować to zrezygnujcie , znajdą się inne osoby chcące to robić
-
Oby forum wróciło dzięki temu na dawny poziom.
-
Nie czaje. Najpierw narzekaliscie, ze w komentarzach musicie sie przekopac przez X stron gowna zeby czegokolwiek sie dowiedziec. Teraz niektorzy tutaj placza, ze tego calego gowna czytac nie beda mogli - zakladajac, ze poziom merytoryczny komentarzy sie podniesie ;) Ja tam osobiscie wole przeczytac strone normalnej dyskusji niz 15 stron napinki na poziomie przedszkola. Podsumowujac: sluszne posuniecie.
-
-
A na hu*j komu były potrzebne te komentarze. Kogo obchodziło, że X z przed monitora ma inne zdanie niż Y również z przed monitora, a przy okazji Z przypierdoli się do jednego i drugiego za pomocą smartfona.
Zostawić galerię z kolejki, relację wyznaczonych osób i już.
Zostawić galerię z kolejki, relację wyznaczonych osób i już.
"Jeszcze nikt nie wygrał wojny umierając za ojczyznę. Wojnę wygrywa się, kiedy to przeciwnik ginie za swoją." Gen.Patton
-
troche bez sensu posuniecie.
co z tego ze nie będzie komentarzy jak napinka przeniesie się do innych tematów.
chyba niektórzy powinni sobie zdać sprawę że jak nie radza sobie z administrowaniem to czas przekazać to komuś innemu
cenzure wprowadzic to żadna sztuka
co z tego ze nie będzie komentarzy jak napinka przeniesie się do innych tematów.
chyba niektórzy powinni sobie zdać sprawę że jak nie radza sobie z administrowaniem to czas przekazać to komuś innemu
cenzure wprowadzic to żadna sztuka
-
Żużel
O debilizm i mongolizm posadzalem Was już dawno, ale nie wiedziałem, że zaszło to tak daleko :)
macie racje całą administracja staje za Lechem i zamyka możliwość komentowania.
Zamykam temat.
Informacje przekazałem, kto chce niech dalej płacze.
macie racje całą administracja staje za Lechem i zamyka możliwość komentowania.
Zamykam temat.
Informacje przekazałem, kto chce niech dalej płacze.
Xp