Witam.
Właśnie otrzymałem wezwanie na sprawę do Warszawy w charakterze oskarżonego. Niby nic dziwnego gdyby nie to, że wyrok za euro już mam (w trybie przyspieszonym. Do tego zwinęli mnie dosyć szybko więc co mogli mi wpierdzielić to już to zrobili.
Ktoś dostał może podobne pismo ?
Nie bardzo wiem jak mam rozumieć "jednocześnie przesyła się odpis aktu oskarżenia" ... a aktu oskarżenia w kopercie brak. Czyli idzie drugim listem czy mam się upomnieć o brak ?
ku*** normalnie ręce opadają.
Problemów po Euro ciąg dalszy..
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Problemów po Euro ciąg dalszy..
odpis akut oskarżenia powinien znajodowac sie w kopercie
komuna w Polsce powraca, juz nie musze pytac rodzicow jak bylo w tamtych czasach
-
Jednocześnie znaczy tyle że ktoś się zajebał i brakuje ważnego dokumentu w sprawie, w sumie najważniejszego.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
CRITTERS ja i kilka osób ze mną sądzonych mieliśmy błąd w wyroku (pojebali KK z KW) ale poprawili po odwołaniu prokuratora. Tak to jest jak sąd zaczyna pełnić rolę hurtowni wyroków.
No nic pozostaje w takim razie korespondencja z ciulami.
Ponawiam pytanie: ktoś dostał jeszcze takie wezwania ?
No nic pozostaje w takim razie korespondencja z ciulami.
Ponawiam pytanie: ktoś dostał jeszcze takie wezwania ?