Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Od 1 do 22 lutego będzie trwała pierwsza faza sprzedaży wejściówek. Dotyczy ona posiadaczy kart Klubu Kibica RP. Członkowie KK na mecz z Ukrainą będą mogli nabyć bilety za 80, 135 i 175 zł w zależności od kategorii i za 45, 65 i 90 zł na spotkanie z San Marino. Osoby z kartami KK będą mogły również kupić na obydwa mecze w pakiecie: za 100, 160 i 220 złotych.W drugiej fazie (22 lutego-7 marca) w sprzedaży otwartej dostępne będą wyłącznie pakiety na obydwa mecze, w cenach 115, 185 i 245 złotych. W trzeciej fazie (od 8 marca) będzie można kupić bilety zarówno na mecz z Ukrainą, jak i z San Marino. Ceny pojedynczych wejściówek będą takie same, jak dla członków KK. PZPN przygotował też bilety rodzinne, specjalne wejściówki dla niepełnosprawnych i zniżki dla seniorów.
– Można dyskutować, czy ceny są wysokie, czy niskie. Moim zdaniem są absolutnie dostępne. Bilet trzeciej kategorii na mecz z San Marino kosztuje 45 złotych. Wierzę, że na obu spotkaniach będziemy mieli komplet. Chodzi się na swoją reprezentację, atrakcyjność rywala jest tylko dodatkiem – stwierdził na środowej konferencji prasowej po posiedzeniu Zarządu Zbigniew Boniek.
– Można dyskutować, czy ceny są wysokie, czy niskie. Moim zdaniem są absolutnie dostępne. Bilet trzeciej kategorii na mecz z San Marino kosztuje 45 złotych. Wierzę, że na obu spotkaniach będziemy mieli komplet. Chodzi się na swoją reprezentację, atrakcyjność rywala jest tylko dodatkiem – stwierdził na środowej konferencji prasowej po posiedzeniu Zarządu Zbigniew Boniek.
...
-
Re: Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Ten śmieszny KK nadal funkcjonuje?
Zamknijcie rejestrację !
-
-
A jak tam rozmowy OZSK z Bońkiem na temat zorganizowanego dopingu na reprezentacji ? Podobno umożliwienie zorganizowanego dopingu było jednym z postulatów OZSK.
-
-
Jasna ku***...
Nie zdawałem sobie sprawy, ze coś takiego się dzieje. Ja wiem, że to ewenementy itp. ale...żeby Torzewskiego! :D
-
-
Podbijam.asdasd pisze:Ten śmieszny KK nadal funkcjonuje?
Przecież już dawno poszło info, że KK został zlikwidowany. Minęło trochę czasu a tu nagle teraz okazuje się, że on nadal istnieje... Niezły burdel...

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
Klub kibica RP istnieje nadal i musi istnieć bo ludzie, którzy kupowali te karty mają jakby taką [link] podpisaną do 2014 r. jako posiadacze jej. Nie po to ktoś płacił kasę żeby teraz po tak krótkim czasie była ona bezużyteczna. To Boniek chciał zlikwidować ten KK ale nic nie może zrobić, musi czekać aż pokończą się te terminy kart.
-
pierd*lenie o szopenieUltra2012 pisze:Klub kibica RP istnieje nadal i musi istnieć bo ludzie, którzy kupowali te karty mają jakby taką umowę podpisaną do 2014 r. jako posiadacze jej. Nie po to ktoś płacił kasę żeby teraz po tak krótkim czasie była ona bezużyteczna. To Boniek chciał zlikwidować ten KK ale nic nie może zrobić , musi czekać aż pokończą się te terminy kart.
moze na przyklad wprowadzic promocje ze przystapienie do KK za zlotowke albo przy zakupie na mecze eliminacyjne karta gratis itd itp
Jak sie nie chce to rzeczywiscie nic nie mozna zrobic, KK moze istniec a przystapienie moze byc gratis a jak jelenie kupowaly bo chcialy bilety na euro zeby pozniej nimi handlowac to moga byc dalej jeleniami
-
abcabc_2 pisze:pierd*lenie o szopenieUltra2012 pisze:Klub kibica RP istnieje nadal i musi istnieć bo ludzie, którzy kupowali te karty mają jakby taką umowę podpisaną do 2014 r. jako posiadacze jej. Nie po to ktoś płacił kasę żeby teraz po tak krótkim czasie była ona bezużyteczna. To Boniek chciał zlikwidować ten KK ale nic nie może zrobić , musi czekać aż pokończą się te terminy kart.
moze na przyklad wprowadzic promocje ze przystapienie do KK za zlotowke albo przy zakupie na mecze eliminacyjne karta gratis itd itp
Jak sie nie chce to rzeczywiscie nic nie mozna zrobic, KK moze istniec a przystapienie moze byc gratis a jak jelenie kupowaly bo chcialy bilety na euro zeby pozniej nimi handlowac to moga byc dalej jeleniami
czytaj ze zrozumieniem... Boniek nie może zlikwidować kart istniejących już klubowiczów, ponieważ miałby duże kłopoty za zerwanie umowy i nie wywiązanie się z niej. Wszystko to się działo i powstawało za kadencji jego poprzednika laty.
A ze powinny te karty być darmowe bądź promocyjne to swoją drogą...
-
odebranie przywilejów, upublicznienie czy wszechdostępnośc to praktyczna likwidacja KK , oczywiście formalnie KK będzie istniał ale praktycznie nastąpiłaby jego likwidacjaUltra2012 pisze:abcabc_2 pisze:pierd*lenie o szopenieUltra2012 pisze:Klub kibica RP istnieje nadal i musi istnieć bo ludzie, którzy kupowali te karty mają jakby taką umowę podpisaną do 2014 r. jako posiadacze jej. Nie po to ktoś płacił kasę żeby teraz po tak krótkim czasie była ona bezużyteczna. To Boniek chciał zlikwidować ten KK ale nic nie może zrobić , musi czekać aż pokończą się te terminy kart.
czytaj ze zrozumieniem... Boniek nie może zlikwidować kart istniejących już klubowiczów, ponieważ miałby duże kłopoty za zerwanie umowy i nie wywiązanie się z niej. Wszystko to się działo i powstawało za kadencji jego poprzednika laty.
A ze powinny te karty być darmowe bądź promocyjne to swoją drogą...
oczywiście cięzko to zrozumieć
-
chodzi pewnie też o to, że kilka baniek by trzeba było wydać na zwrócenie kosztów, tym którzy tą karte kupili
-
Z FB jednego z "szefów" nowego klubu kibica na kadrze :
https://www.facebook.com/events/482278871795346/WAŻNA WIADOMOŚĆ !!!
Rozmawiałem dziś z jedną z osób odpowiedzialnych za sprawy dopingu na meczach i
1) dostałem zapewnienie, że Hosse będzie mógł wnieść megafon i dwa bębny
2) jeszcze przed 1 lutego dostaniemy wiadomość, który sektor będzie "dla nas" - wybiorą d14, 15 lub 16 z tym, że póki co są za D15 bo jest dokładnie za bramką; ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
3) będzie coś w formie kartoniady, z tym, że nie z papieru a z jakieś folii (nie bardzo zrozumiałem :D ) a niej nie da się wydrukować tekstu "Do przodu POLSKO"
-
Druga siatkówka zapowiada się na kadrze,teraz wiecie że to jest ostatni moment żeby wrócić na trybuny bo niebawem nie będzie już do czego...
-
nie ma co sie dziwić, że takie twory powoli powstaja, trzeba się wziąć jak najszybciej w garść i ruszyć na kadre znowu, samo jeżdzenie na wyjazdy h*** da, wszystko w rękach OZSK niech sie jakoś dogadaja bo akustyka na narodowym jest zajebista i można zrobić niezły kocioł
-
Debiut na forum i od razu pytanie :) Czy wpuszcza mnie na mecz z Ukraina z wlasnym wydrukiem biletu na nazwisko zony? Chodzi mi o to czy sprawdzaja dane na tych wydrukach przy wejsciu czy tylko skanujemy kod kreskowy i wchodzimy przez bramki? Dawno nie bylem na meczu w kraju a slyszalem rozne, dziwne historie.
Pozdro.
Pozdro.
-
pomyliles koles forum ;)
-
chujwdupepsom pisze:Z FB jednego z "szefów" nowego klubu kibica na kadrze :
https://www.facebook.com/events/482278871795346/WAŻNA WIADOMOŚĆ !!!
Rozmawiałem dziś z jedną z osób odpowiedzialnych za sprawy dopingu na meczach i
1) dostałem zapewnienie, że Hosse będzie mógł wnieść megafon i dwa bębny
2) jeszcze przed 1 lutego dostaniemy wiadomość, który sektor będzie "dla nas" - wybiorą d14, 15 lub 16 z tym, że póki co są za D15 bo jest dokładnie za bramką; ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
3) będzie coś w formie kartoniady, z tym, że nie z papieru a z jakieś folii (nie bardzo zrozumiałem :D ) a niej nie da się wydrukować tekstu "Do przodu POLSKO"
co z tego że dostaną jakiś sektor skoro bilety będą do ogólnej sprzedaży i przyjdą tam klauny żeby porobić sobie zdjęcia, dobrze będzie jak im tych bębnów i megafonu nie wypierdolą, bo będzie im przeszkadzał w oglądaniu i gwizdaniu na grajków, zresztą będzie pewnie jeden hicior z trybun "gramy u siebie"
Wisła Nowa Huta
-
Czy Ukraincy maja swoje sektory w G32 i G31 ??? Zobaczymy jak to bedzie pewnie kupa pikoli ale zapewne "normalni" tez sie pojawia i jakos uda sie zjednoczyc i ogarnac ta januszomanie:)
Na Podlasiu Bez Zmiany - JAGIELLONIA PANY
-
Ciezko z tym ogarnieciem pikoli i innych wynalazkow...BKS(J) pisze:Czy Ukraincy maja swoje sektory w G32 i G31 ??? Zobaczymy jak to bedzie pewnie kupa pikoli ale zapewne "normalni" tez sie pojawia i jakos uda sie zjednoczyc i ogarnac ta januszomanie:)
W Dublinie nie dalo rady tego zrobic, a co dopiero na naradowym gdzie bedzie dwa razy wiecej wynalazkow...
-
Ukraińcy słabiutko jeżdżą na kadrę, ostatnio w Łodzi było ich ok.10 , tak samo jak klubowo, w Poznaniu chyba 0 zaliczyliBKS(J) pisze:Czy Ukraincy maja swoje sektory w G32 i G31 ??? Zobaczymy jak to bedzie pewnie kupa pikoli ale zapewne sa"normalni" tez sie pojawia i jakos uda sie zjednoczyc i ogarnac ta januszomanie:)
-
Ale pewnie flaga z napisem "LWIW" w barwach upa pojawi się jak w Łodzi.
Zbieram informacje o Stelli Białośliwie, jeśli jesteś z Nakła, Bydgoszczy, Inowrocławia, Chojnic, Grudziądza, Chełmży lub ościennych miejscowości a posiadasz wyniki sportowe drużyn ze swojej miejscowości, NAPISZ [email protected] !!!
http://wariaci.net/historiastelli.htm
http://wariaci.net/historiastelli.htm
-
jasny c***, koniec świata..
-
Pikniki już mecze u siebie przejmują : [link]
-
ten typ od flagowiska powinien spojrzeć w lustro jakiego klauna z siebie robi i ogarnąć się, a później dopiero myśleć o innych rzeczach, a na samym szarym końcu o "ultrasowaniu" na kadrze, chyba że to już taki wymóg w regulaminie, nie wyglądasz jak błazen to Cie nie wpuszczą.KajtekBezMajtek pisze:Pikniki już mecze u siebie przejmują : [link]
Wisła Nowa Huta
-
Przypominam , że w tym roku przypada 70 rocznica rzezi wołyńskiej. Czyli ludobójstwa jakiego dopuścili się Ukraińcy na Polskiej ludności cywilnej w której zginęło ok 100 000 ludzi. Przydało by się jakoś to zaakcentować na meczu z nimi.
-
Dobrze ze ktos o tym wspomnial.producent pisze:Przypominam , że w tym roku przypada 70 rocznica rzezi wołyńskiej. Czyli ludobójstwa jakiego dopuścili się Ukraińcy na Polskiej ludności cywilnej w której zginęło ok 100 000 ludzi. Przydało by się jakoś to zaakcentować na meczu z nimi.
1943 WOLYN, PODOLE, MALOPOLSKA WSCHODNIA - PAMIETAMY !

-
Czarno to wszystko widzę... Jeżeli OZSK nie dogada się z PZPN w sprawie meczy kadry u siebie to wg mnie temat jest przegrany... Zbyt dużo wynalazków, zbyt chore regulaminy żeby była szansa na dobry klimat na meczu. Jak dla mnie to na chwilę obecną zostają więc jedynie wyjazdy.
www.facebook.com/POLISHFANS NARODOWA STRONA KIBOLSTWA! WEJDŹ I POLUB NAS!
-
a no coraz to wiecej wynalazków jakies facebookowe POLISHFANS itp

-
EDIT (jedną rzecz źle napisałem i dopiero teraz zauważyłem)
Poczytałem trochę komentarzy z tego konta "Przywróćmy doping na meczach Reprezentacji Polski" i... aż człowiek czasem za głowę się łapie (na szczęście ktoś kumaty tam się wypowiadał jeszcze... - oczywiście dobrze pisał). ;)
"można by tez zrobic jakas mała liste co w której min spiewamy"
"(...) a śpiewać [nazwisko] będziemy spontanicznie, jak na Anglii :d (...)"
"Nadal zachęcam do pobierania śpiewnika i kserowania go (każdy w miarę możliwości pieniężnych), aby następnie pod stadionem, jak i już wewnątrz rozdawać go każdemu, kto go nie posiada, aby stworzyć naprawdę fantastyczny doping! Nazwa fanpage'a nas zobowiązuje! :)" - to mi się skojarzyło z jakimś chórkiem szczerze mówiąc
- A przepraszam bardzo, co Rota ma wspólnego z piłką nożną ??? Rotę to można śpiewać 11 listopada a nie na meczu piłki nożnej...sorry kolego, ale "Do przodu Polsko" zostanie zaśpiewane i nie przeze mnie przed stadionem, a przez całe D15...
- A co do Roty panno [nazwisko ;)] to w Kielcach wyszła naprawdę dobrze a mecz reprezentacji narodowej jest dobrą okazją by odśpiewać patriotyczne pieśni, które jednoczą Polaków..
- Nie uważam by patriotyczne pieśni jednoczyły Polaków, Panie [nazwisko ;)], ale jak dla mnie śpiewaj....Twoja to rzecz nie moja....to wolny kraj !
Poczytałem trochę komentarzy z tego konta "Przywróćmy doping na meczach Reprezentacji Polski" i... aż człowiek czasem za głowę się łapie (na szczęście ktoś kumaty tam się wypowiadał jeszcze... - oczywiście dobrze pisał). ;)
"można by tez zrobic jakas mała liste co w której min spiewamy"
"(...) a śpiewać [nazwisko] będziemy spontanicznie, jak na Anglii :d (...)"
"Nadal zachęcam do pobierania śpiewnika i kserowania go (każdy w miarę możliwości pieniężnych), aby następnie pod stadionem, jak i już wewnątrz rozdawać go każdemu, kto go nie posiada, aby stworzyć naprawdę fantastyczny doping! Nazwa fanpage'a nas zobowiązuje! :)" - to mi się skojarzyło z jakimś chórkiem szczerze mówiąc
- A przepraszam bardzo, co Rota ma wspólnego z piłką nożną ??? Rotę to można śpiewać 11 listopada a nie na meczu piłki nożnej...sorry kolego, ale "Do przodu Polsko" zostanie zaśpiewane i nie przeze mnie przed stadionem, a przez całe D15...
- A co do Roty panno [nazwisko ;)] to w Kielcach wyszła naprawdę dobrze a mecz reprezentacji narodowej jest dobrą okazją by odśpiewać patriotyczne pieśni, które jednoczą Polaków..
- Nie uważam by patriotyczne pieśni jednoczyły Polaków, Panie [nazwisko ;)], ale jak dla mnie śpiewaj....Twoja to rzecz nie moja....to wolny kraj !
-
Witam dawno mnie nie było stąd mam pytanie Czy na meczu z Ukraina w piątek na Narodowym będzie jakiś zorganizowany doping? czy grupy kibicowskie w Polsce dalej protestują i nie chodzą na kadrę?
-
Każdy sobie rzepkę skrobie.holigans_krk pisze:Witam dawno mnie nie było stąd mam pytanie Czy na meczu z Ukraina w piątek na Narodowym będzie jakiś zorganizowany doping? czy grupy kibicowskie w Polsce dalej protestują i nie chodzą na kadrę?
Czas wracać na kadrę. Jak za starych dobrych czasów.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Teraz nawet jakbyśmy chcieli wrócić na kadrę to nie bardzo jest jak. Na najważniejsze spotkania jest zainteresowanie pikników przekraczające 100tys. Nie ma szans, że by odpowiednia ilość kiboli zebrała się w jednym miejscu. Jedyna szansa to dogadać się z PZPN, że by część biletów oddał kibolom.
-
taa już widze jak oddają, przecież oni się cieszą z tego że jest jak jestamf0508 pisze:Teraz nawet jakbyśmy chcieli wrócić na kadrę to nie bardzo jest jak. Na najważniejsze spotkania jest zainteresowanie pikników przekraczające 100tys. Nie ma szans, że by odpowiednia ilość kiboli zebrała się w jednym miejscu. Jedyna szansa to dogadać się z PZPN, że by część biletów oddał kibolom.
-
Dlatego trzeba się zmobilizować na 3 ostatnie grupowe wyjazdy (Mołdawia,Ukraina,Anglia) bo potem następne będą na jesieni 2014 roku (bo na MŚ raczej nie pojedziemy)
-
Jeszcze do San Marino jest wyjazd. Można połączyć z wakacjami :).KajtekBezMajtek pisze:Dlatego trzeba się zmobilizować na 3 ostatnie grupowe wyjazdy (Mołdawia,Ukraina,Anglia) bo potem następne będą na jesieni 2014 roku (bo na MŚ raczej nie pojedziemy)
-
sporo jeszcze minie zanim na kadrze zacznie dziać się normalnie
-
z troche innej beczki:
dostałem z Orange bilet na POL_Ukr.
jest imienny.Mogę go sprzedać?
dostałem z Orange bilet na POL_Ukr.
jest imienny.Mogę go sprzedać?
-
Zazwyczaj jak coś jest imienne i na dodatek wygrane to nie można tego odsprzedać ;]
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.