bojkot Heji - czytać !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
bojkot Heji - czytać !
To co odjebała Heyah to kpina.
Na te chwile działania są delikatne, że tak powiem.
Z tego co wiem ludzie którzy zajęli się bojkotem Empika planują też akcje przeciw Heyah.
O co chodzi :
- reklama Heyah
http://www.youtube.com/watch?v=eEeg_Of_ ... r_embedded
Dalsze działania:
- fb Heyi
https://www.facebook.com/heyah
Wrzucajcie tutaj sszablony co pisać i wysyłać !
Na te chwile działania są delikatne, że tak powiem.
Z tego co wiem ludzie którzy zajęli się bojkotem Empika planują też akcje przeciw Heyah.
O co chodzi :
- reklama Heyah
Dalsze działania:
- fb Heyi
https://www.facebook.com/heyah
Wrzucajcie tutaj sszablony co pisać i wysyłać !
Xp
-
Re: bojkot Heji - czytać !
Za szerzenie w reklamie jednego z symboli totalitaryzmu komunistycznego powinna spotkać ich kara w/g Art. 256 kodeksu karnego [...][link] albo pozbawienia wolności do lat 2[...]
Mam pytanie tak przy okazji tego tematu. Dlaczego zniknął temat o bojkocie GóWna Wybiórczego ?
Mam pytanie tak przy okazji tego tematu. Dlaczego zniknął temat o bojkocie GóWna Wybiórczego ?
"Był las,nie było was. Nie będzie was, będzie las"
...............o betonach z pzpn

...............o betonach z pzpn

-
przecież ta reklama to jawna szydera z lenina i ustroju byłego zsrr. Nie macie już czym się zajmować?
-
Zrób taka samą z Hitlerem i byłym ustrojem rzeszy, zobaczysz co się będzie działo.
W tych samych mediach, które teraz puszczają tę reklamę.
Niedługo juz wogóle komuna będzie się kojarzyła z samymi smiesznymi rzeczami
za kim jestes?
-
Obawiam się, że niestety termin "niedługo" powinieneś zastąpić zwrotem "już". Nie piszę oczywiście o całości społeczeństwa, lecz o pewnej, niestety dość dużej grupie, co możemy aktualnie bezproblemowo zauważyć.nrth pisze:Zrób taka samą z Hitlerem i byłym ustrojem rzeszy, zobaczysz co się będzie działo.
PS: Jestem użytkownikiem tej sieci od wielu lat. Zastanawiam się, czy mam wypierdolić kartę sim do kosza w zaistniałej sytuacji? Forumowe "alfy i omegi" zapewne mi doradzą.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Nie wierzę że ktokolwiek z kibiców jest użytkownikiem tego czegoś (bo sieć to dla nich zbyt dużo).
Delikatnie mówiąc znam pare osób które przez uzytkowanie miały nie małe problemy,gdy za dużo mówiły lub pisały.Ale jak to mówia wolnosć Tomku w swoim domku.
Delikatnie mówiąc znam pare osób które przez uzytkowanie miały nie małe problemy,gdy za dużo mówiły lub pisały.Ale jak to mówia wolnosć Tomku w swoim domku.
-
Możesz rozwinąć?morawa pisze:Nie wierzę że ktokolwiek z kibiców jest użytkownikiem tego czegoś (bo sieć to dla nich zbyt dużo).
GOOD NIGHT left SIDE!
-
chodzilo mu o to, ze kazdy kibic jest gangsterem robiacym ciemne interesy, przy ktorych produkcja i handel narkotykami, handel ludzmi i zabojstwa na zlecenie to pikus. Z drugiej strony kazdy telefon w sieci heyah laczy sie co 5 minut z serwerami CBA, ABW, FBI, CIA, Mossadu, Agory, ITI i Antify, wiec wszystko o Tobie wiedza.Stary14 pisze:Możesz rozwinąć?morawa pisze:Nie wierzę że ktokolwiek z kibiców jest użytkownikiem tego czegoś (bo sieć to dla nich zbyt dużo).
Uwaga! Częstotliwość synchronizacji mozna zmienic w ustawieniach!!
-
Ales ku*** dowcipny.......poprostu przekum.
Wiem że były afery kibice się ostrzegali przed ta siecią i tyle ...a ty mi tu swoja twórczość pokazujesz.
Bez odbioru...
Wiem że były afery kibice się ostrzegali przed ta siecią i tyle ...a ty mi tu swoja twórczość pokazujesz.
Bez odbioru...
-
w tym temacie jest to siec jak kazda inna ptysku. Na przerwach glosno to nie udało ci sie dobrze podsluchac od kolegow co to maja kuzynow, ktorzy maja braci kiboli, ktorzy slyszeli na meczu...morawa pisze:Ales ku*** dowcipny.......poprostu przekum.
Bez odbioru...
-
a ty za kogo się ku*** uważasz?
-
Troublemaker pisze:Jestem użytkownikiem tej sieci od wielu lat. Zastanawiam się, czy mam wypierdolić kartę sim do kosza w zaistniałej sytuacji? Forumowe "alfy i omegi" zapewne mi doradzą.
Już się pozbyłem "tego czegoś". Serdeczne dzięki za uświadomienie. Nie być kibicem przez tak długi okres czasu w oczach innych?! Toż to jest trauma jak cholera dla mojej skromnej osoby...morawa pisze:Nie wierzę że ktokolwiek z kibiców jest użytkownikiem tego czegoś.
-
oj dobra-Troublemaker- nie sraj ogniem faktycznie żle to sformułowałem .Poprostu pamietam kilka lat temu że kibice raczej się wystrzegali tej sieci.
A jakby co to moje PW jest sprawne.
A jakby co to moje PW jest sprawne.
-
2 lata temu za samo przejscie z heji do pleja na karte dostalem 60 zl do wszystkich, reklama c****** ale reklama plusa tez debilna;]
-
Ludzie sie ostrzegali bo ich heja robiła za c****.Stary14 pisze:Możesz rozwinąć?morawa pisze:Nie wierzę że ktokolwiek z kibiców jest użytkownikiem tego czegoś (bo sieć to dla nich zbyt dużo).
pakiety które znikały, zmiany w umowach po jakimś czasie bez ostrzezenia itd
Event:
http://www.facebook.com/events/41870346 ... tif_t=like
Fb Heyi
http://www.facebook.com/heyah?fref=ts
Przykładowe teksty wklejane na fb lewaków z Heyi:
Reklama prezentuje wizerunek Władimira Iljicza Uljanowa, czyli Włodzimierza Lenina, przywódcy rewolucji bolszewickiej, późniejszego Przewodniczącego Rady Komisarzy Ludowych Rosyjskiej Federacyjnej Socjalistycznej Republiki Radzieckiej, która odwoływała się wprost do komunizmu, a więc ustroju totalitarnego. Co za tym idzie Lenin jako ludobójca doprowadził do wymordowania wielu setek tysięcy Polaków oraz wielu milionów swoich rodaków, co klasyfikuje go liście najokrutniejszych przywódców europejskich obok Adolfa Hitlera i Józefa Stalina. W 1920 r. był agresorem chcącym zniszczyć Państwo Polskie w ramach rewolucji bolszewickiej. Tylko dzięki heroicznemu poświęceniu polskie wojsko zdołało uratować nasz kraj, a także całą Europę przez bolszewizmem.
Używanie wizerunku Lenina w kampanii reklamowej uważam za hańbiące, godzące w Polskę, naszą historię oraz rodziny ofiar Lenina. Działania Polskiej Telefonia Cyfrowej S.A., właścicieli marki Heyah, oprócz aspektów moralnych łamią także polskie prawo, tj. art. 256 Kodeksu Karnego oraz art. 13 Kontytucji Rzeczypospolitej Polskiej. Domagam się natychmiastowego zakazania publikowania materiałów reklamowych z tej kampanii reklamowej, ukarania właścicieli marki Heyah - PTC S.A. - za publikowanie treści odwołujących się do Lenina, dymisji członków Rady Reklamowej oraz KRRiTV, którzy pozwolili na pojawienie się w przekazie telewizyjnym danej treści.
Jako załącznik można dodać zrzut z ekranu: [link]
Xp
-
pervert_gang jak byś się trochę interesował Historią Polski to byś wiedział że komuniści współpracowali ściśle z hitlerem od samego początku do dam więcej to hitler uczył się od nich ludobójstwa na innych narodach.
Dla twojej informacji oglądnij film Edvinsa Snore THE SOVIET STORY
Dla twojej informacji oglądnij film Edvinsa Snore THE SOVIET STORY
-
Ciekawe czy salony Heayah są obklejone Leninami, warto "odwiedzić" takie lokale!
Na każde życzenie brygada się zrywa
Tu Krew w każdej chwili przelewać gotowa
Głos z serca się bowiem każdemu wyrywa
Powrócim niebawem, do Polski! Do Lwowa!
-
Oni mają Salony?
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
[link] :)
Na każde życzenie brygada się zrywa
-
Przystanki komunikacji miejskiej,bilbordy,TV ... nie da się na to ku*** patrzeć.Czego oni się spodziewają po takiego rodzaju spotach reklamowych,ja p*******.
-
To chyba jakaś zorganizowana akcja:) moja babcia kupiła kalendarz taki z wyrywanymi kartkami, i na każdy dzień są tam cytaty znanych ludzi, pisarzy, naukowców itp., a wśród nich oczywiście i Lenin.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Moim zdaniem ten cały bojkot w tej formule nie ma najmniejszego sensu. Przecież tym specom od reklamy nie zależy na propagowaniu ustroju komunistycznego tylko na tym, by być jak najbardziej kontrowersyjnym. Pomyśleli sobie: "z hitlerem i stalinem było, by przegięcie to może lenin" Poza tym na samym początku jest link do reklamy z którego zgaduje, że każdy kto wszedł do tego tematu a już oni wiedzą jak ten produkt najlepiej sprzedać. Do tego należy dodać, że paru użytkowników skopiuje link i wklei na fejsika z dopiską : " zobaczcie jakie skurwysyny". Zadziała to tylko w odwrotna stronę od zamierzonej wcześniej. Kiedyś jak jeszcze studiowałem miałem na zajęciach z marketingu przykład ,że w pewnym mieście wywieszona została reklama firmy produkującej ubrania na literkę "B". z podobizną Jezusa Chrystusa. Reklama bardzo szybko została zdjęta, ale wielu ludzi poszło zobaczyć co to za sklep.
Łatwo Krytykować Jest Trudniej Jest Krytyke Znieść
-
Tu chodzi o hajs a nie o poglądy polityczne i taka jest prawda . To ,że ktoś do czegoś nawiązuje nie oznacza ,że to pochwala no ale tak bojkotujcie . Fakt faktem nie przyjemnie ogląda się morde komucha .
Cytat z fb heyah "W odpowiedzi na komentarze, które pojawiają się w nawiązaniu do naszej ostatniej kampanii chcieliśmy powiedzieć, że jedynym celem reklamy jest poinformowanie Konsumentów o najnowszej ofercie sieci heyah, dzięki której użytkownicy mogą otrzymać 60 minut do wszystkich za 1 złoty.
Kampania została przygotowana w wyraźnie żartobliwy sposób i próby rozważania spotu inaczej niż jako nawiązanie do słowa rewolucja, nie są kierunkiem, w którym chcieliśmy iść." Chodzi im tylko i wyłącznie o siano tak jak każdemu w tych pierdolonych czasach . Przy okazji możecie zbojkotować (ja nie zbojkotuje bo nie oglądam ;/) tvp2 gdzie w sylwestra ludzie bawili się na "domówce" pod zdjęciem/obrazkiem Jaruzelskiego . Zresztą c*** im wszystkim w dupe .
Cytat z fb heyah "W odpowiedzi na komentarze, które pojawiają się w nawiązaniu do naszej ostatniej kampanii chcieliśmy powiedzieć, że jedynym celem reklamy jest poinformowanie Konsumentów o najnowszej ofercie sieci heyah, dzięki której użytkownicy mogą otrzymać 60 minut do wszystkich za 1 złoty.
Kampania została przygotowana w wyraźnie żartobliwy sposób i próby rozważania spotu inaczej niż jako nawiązanie do słowa rewolucja, nie są kierunkiem, w którym chcieliśmy iść." Chodzi im tylko i wyłącznie o siano tak jak każdemu w tych pierdolonych czasach . Przy okazji możecie zbojkotować (ja nie zbojkotuje bo nie oglądam ;/) tvp2 gdzie w sylwestra ludzie bawili się na "domówce" pod zdjęciem/obrazkiem Jaruzelskiego . Zresztą c*** im wszystkim w dupe .
W oddali krzyż-znak nieczystej krwi .
-
Hehe, AMEN.T.P.S.P._HA pisze:Tu chodzi o hajs a nie o poglądy polityczne i taka jest prawda . To ,że ktoś do czegoś nawiązuje nie oznacza ,że to pochwala no ale tak bojkotujcie . Fakt faktem nie przyjemnie ogląda się morde komucha .
-
Jak to jest propagowanie lenina, to pewnie bylibyście dumni jakby w podobnym stylu zrobili reklame z Piłsudskim hehe.
-
W taki sposób definiuje się teraz wypowiedź z delikatną dozą ironii? :)morawa pisze:oj dobra-Troublemaker- nie sraj ogniem
Samokrytycyzm na forum to rzadkość i dlatego cenię to niezmiernie. Pozdro!morawa pisze:faktycznie żle to sformułowałem
Dokładnie, hehe....€€€ pisze:Jak to jest propagowanie lenina, to pewnie bylibyście dumni jakby w podobnym stylu zrobili reklame z Piłsudskim hehe.
-
Śmieszne czy nie śmieszne-te postacie źle się kojarzą w naszym kraju.
Kocham Polskę
-
Najpierw każdy walczy o wolność słowa na stadionach, a potem mamy zachowywać się tak jak Ci o których się wkurwiamy? Nie mówiąc już o tym, że bardzo ciężko podciągnąć tą reklamę do propagowania ustroju komunistycznego. Chodzi jak zawsze o efekt marketingowy, który po raz kolejny został osiągnięty. Gdyby nie ten temat, to ja bym nawet nie wiedział o tej reklamie, a tak jak każdy z tego forum dowiedziałem się.
Tak naprawdę nie powinno być zakazu propagowania treści nazistowskich oraz komunistycznych. Jak coś byłoby legalne, to przestałoby być atrakcyjne. W Hitlerze, Che, Stalinie, Leninie najbardziej kręci to że jest to nielegalne, szokujące itd. Oczywiście pierwsze lata po zniesieniu tego zakazu dałyby wysp masy debili w koszulkach ze swastyką czy innych, ale po czasie sytuacja by się ustabilizowała.
Jak najmniej ingerencji Państwa w życie obywateli.
Tak naprawdę nie powinno być zakazu propagowania treści nazistowskich oraz komunistycznych. Jak coś byłoby legalne, to przestałoby być atrakcyjne. W Hitlerze, Che, Stalinie, Leninie najbardziej kręci to że jest to nielegalne, szokujące itd. Oczywiście pierwsze lata po zniesieniu tego zakazu dałyby wysp masy debili w koszulkach ze swastyką czy innych, ale po czasie sytuacja by się ustabilizowała.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Tak na marginesie, to co ostatnio dzieje się na forum to też niezłe jaja. Podwieszone są tematy o fladze z Węgrami oraz bojkot Heyah. Gdzie bojkot gw? Gdzie konieciti.pl? Gdzie temat o OZSK? To są ważne kibicowskie tematy dla ogółu.
Po co tu wchodzę skoro mi się nie podoba? Bo chcę poczytać o ciekawych sprawach kibicowskich, których nawet tutaj nie brakuje. Za dużo jednak robi się napinki (choć niektóra jest cięta bezsensu, bo jak ktoś o kimś powie "ku***" to chyba jeszcze nie powód by usuwać) i niestety biznesmenów. Wszystko to spycha ważna rzeczy na margines.
Misją tego forum powinna być integracja środowiska kibiców, jego stały rozwój, edukacja i poszerzanie świadomości prawno-społecznej. A jest niestety kasa dla właścicieli. Cóż jak zawsze życie depcze wyobraźnię.
Po co tu wchodzę skoro mi się nie podoba? Bo chcę poczytać o ciekawych sprawach kibicowskich, których nawet tutaj nie brakuje. Za dużo jednak robi się napinki (choć niektóra jest cięta bezsensu, bo jak ktoś o kimś powie "ku***" to chyba jeszcze nie powód by usuwać) i niestety biznesmenów. Wszystko to spycha ważna rzeczy na margines.
Misją tego forum powinna być integracja środowiska kibiców, jego stały rozwój, edukacja i poszerzanie świadomości prawno-społecznej. A jest niestety kasa dla właścicieli. Cóż jak zawsze życie depcze wyobraźnię.
[link]
[link]
-
Ciekawe jakby tą szyderdzą reklame z Lenina podesłać mediom w Rosji
-
Czy ma ktos dostep do jakis komunistycznych forow, zeby sprawdzic, czy oni tez chca bojkotowac Heyah za obraze ich wodza? Byloby nas wiecej.
Aha, zeby nie bylo, ja bojkotuje heyah od pierwszego dnia ich powstania!
-
mam nadzieje ze jestes konsekwentny i odzrucasz oraz sam nie dzwonisz na nr z heya czy t mobile.mancunian pisze:Czy ma ktos dostep do jakis komunistycznych forow, zeby sprawdzic, czy oni tez chca bojkotowac Heyah za obraze ich wodza? Byloby nas wiecej.
-
az tak dobrze to nie ma niestety... JH na 63 procent co najwyzej.
A wlasnie, przy okazji, jak to teraz wyglada z heyah, gdy ere przejal tmobile?
-
to przejęcie było rok temu,zmienili trochę wizerunek łapy i poza tym,że totalnie komuś odjebało z tą reklamą,to nic się nie zmieniło.mancunian pisze:az tak dobrze to nie ma niestety... JH na 63 procent co najwyzej.
-
gdyby żyli powiedziałbyś to samo obrońcom września 39 lub obrońcom Polski w 20?Kosa pisze:Najpierw każdy walczy o wolność słowa na stadionach, a potem mamy zachowywać się tak jak Ci o których się wkurwiamy? Nie mówiąc już o tym, że bardzo ciężko podciągnąć tą reklamę do propagowania ustroju komunistycznego. Chodzi jak zawsze o efekt marketingowy, który po raz kolejny został osiągnięty. Gdyby nie ten temat, to ja bym nawet nie wiedział o tej reklamie, a tak jak każdy z tego forum dowiedziałem się.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
[quote="Kosa"]Najpierw każdy walczy o wolność słowa na stadionach, a potem mamy zachowywać się tak jak Ci o których się wkurwiamy? Nie mówiąc już o tym, że bardzo ciężko podciągnąć tą reklamę do propagowania ustroju komunistycznego. Chodzi jak zawsze o efekt marketingowy, który po raz kolejny został osiągnięty. Gdyby nie ten temat, to ja bym nawet nie wiedział o tej reklamie, a tak jak każdy z tego forum dowiedziałem się.
Ty wiesz co piszesz?
Ty wiesz co piszesz?
Kocham Polskę
-
Kosa ma nędzne poglądy kibicowskie, ale wg mnie dobrze napisał. Efekt bojkotu będzie odwrotny do zamierzonego.
Paradoksem jest tez fakt, że gdyby Heyah wykupiła reklamę na kibice.net to ta reklama by się tu (bez pytania o zgodę administratorów) normalnie pojawiła i zasłaniała nam ekrany monitorów. Czytam to forum od ponad 10 lat, pamiętam jak jeszcze było czarnego koloru, pamiętam temat "ŁKS Najbardziej", pamietam jak Foxx nie miał jeszcze kompleksu Polonii, ale do cholery takiego nagromadzenia reklam nie pamiętam jak żyję. Kiedyś zaglądałem tu codziennie ze śliną na pysku, a teraz jestem tu tylko jak przeczytam wszystkie inne portale i dalej mi się nudzi.
Paradoksem jest tez fakt, że gdyby Heyah wykupiła reklamę na kibice.net to ta reklama by się tu (bez pytania o zgodę administratorów) normalnie pojawiła i zasłaniała nam ekrany monitorów. Czytam to forum od ponad 10 lat, pamiętam jak jeszcze było czarnego koloru, pamiętam temat "ŁKS Najbardziej", pamietam jak Foxx nie miał jeszcze kompleksu Polonii, ale do cholery takiego nagromadzenia reklam nie pamiętam jak żyję. Kiedyś zaglądałem tu codziennie ze śliną na pysku, a teraz jestem tu tylko jak przeczytam wszystkie inne portale i dalej mi się nudzi.
-
@flash
Czym przejawia się ta nędza moich poglądów kibicowskich? :)
A do reszty piszących wcześniej polecam czytanie ze zrozumieniem.
Czym przejawia się ta nędza moich poglądów kibicowskich? :)
A do reszty piszących wcześniej polecam czytanie ze zrozumieniem.
[link]
[link]